''ΗΡΘΕ'' Ο ΣΑΚΗΣ (AKOYΣΕ ΤΟ,ΔΕΣ PROMO PHOTO,TRACK LIST)
Ρε paidaki ασχολεισαι τωρα με αυτους που ελεγαν το Σ'Εχω Ερωτευτει οταν ειχε πρωτοβγει "βαρετο" και οτι "επαναλαμβανει συνεχεια το ρεφρεν" και οτι δεν ειναι ωραιο και δε θα κανει επιτυχια! Και με αυτους που ελεγαν για το Και Σε Θελω οτι δεν τους ενθουσιασε και οτι δε τους αρεσει το "σε εχω αναγκηηηηη" (αυτο μου φερνει στο μυαλο το οτι δεν τους αρεσει και το Ηηηηηηρθες) . Και αυτα τα 2 τραγουδια μονο για παραδειγμα....
Με αυτους που δε καταλαβαινουν,λεει, πως γινεται να κανει επιτυχια ο Χατζηγιαννης με ....τετοιους δισκους ....
Με αυτους που δε καταλαβαινουν,λεει, πως γινεται να κανει επιτυχια ο Χατζηγιαννης με ....τετοιους δισκους ....

ma kala, kaneis pws den katalavaineis?paidaki έγραψε:MA POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO ENA APO TA DYO KOMMATIA SYMPERILAMBANETE SE AYTO TO CD KAI EINAI KAI TO PRWTO SINGLE?????????????????antidoto έγραψε:emena heartbeat kai ta 2 kommatia pou eipes m aresoun!!!! kai apexoun trella apo afto to cd!
1on anaferete sto s'exo eroteutei pou OXI den einai se auto to cd!
kai 2on kai na htan s' auto to cd den simainei oti denei me ta ipoloipa kommatia os pros to poso kalo einai!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MALLON ESY KANEIS POS DEN KATALABENEIS.... TA DYO KOMMATIA POU ANEFERE O HEARTBEAT EINAI TO "SE EXO EROTEYTEI" KAI TO "KAI SE THELO" KAI O ANTIDOTO APANTHSE OTI EMENA MOU ARESOUN AYTA TA DYO KOMMATIA KAI APEXOUN TRELLA APO AYTO TO CD...Entek έγραψε:ma kala, kaneis pws den katalavaineis?paidaki έγραψε:MA POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO ENA APO TA DYO KOMMATIA SYMPERILAMBANETE SE AYTO TO CD KAI EINAI KAI TO PRWTO SINGLE?????????????????antidoto έγραψε:emena heartbeat kai ta 2 kommatia pou eipes m aresoun!!!! kai apexoun trella apo afto to cd!
kai 2on kai na htan s' auto to cd den simainei oti denei me ta ipoloipa kommatia os pros to poso kalo einai!
ROTAO LOIPON : POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO "KAI SE THELO" EINAI TO PROTO SINGLE TOU CD?????????
ELEOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!
a nomisa pws eleges kai ta 2...paidaki έγραψε:MALLON ESY KANEIS POS DEN KATALABENEIS.... TA DYO KOMMATIA POU ANEFERE O HEARTBEAT EINAI TO "SE EXO EROTEYTEI" KAI TO "KAI SE THELO" KAI O ANTIDOTO APANTHSE OTI EMENA MOU ARESOUN AYTA TA DYO KOMMATIA KAI APEXOUN TRELLA APO AYTO TO CD...Entek έγραψε:ma kala, kaneis pws den katalavaineis?paidaki έγραψε:MA POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO ENA APO TA DYO KOMMATIA SYMPERILAMBANETE SE AYTO TO CD KAI EINAI KAI TO PRWTO SINGLE?????????????????antidoto έγραψε:emena heartbeat kai ta 2 kommatia pou eipes m aresoun!!!! kai apexoun trella apo afto to cd!
ROTAO LOIPON : POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO "KAI SE THELO" EINAI TO PROTO SINGLE TOU CD?????????
ELEOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!
alla ontws to +se 8elw apexei ta maaaalaaaa apo to disko...
Μηπως να ηρεμουσαμε λιγο?
Ανεφερα τα 2 αυτα τραγουδια οχι για να αποδειξω αν ο δισκος ειναι καλος ή οχι.
Τα ανεφερα γιατι ειναι 2 περιπτωσεις τις οποιες πολλοι απο αυτους που γραφουν σε αυτο το φορουμ ειχαν χαρακτηρισει ασχημα. Και ταυτοχρονα 2 τραγουδια τα οποια ενω "θαφτηκαν" απο καποιους εδω μεσα ειναι καταπληκτικα,εκαναν και κανουν απιστευτη επιτυχια και ειναι απο τα μεγαλυτερα χιτ του Σακη.
Αυτο σχολιαζω:τις κριτικες καποιων σε σχεση με τα τραγουδια που κρινουν.
Πως να αουσω εγω τη γνωμη που εχουν καποιοι εδω για τα καινουργια τραγουδια του Σακη και τις εμφανισεις του Σακη οταν αυτοι εχουν θαψει ακομα και τα καλυτερα του τραγουδια? Ειχαν ενστικτο οταν ελεγαν οτι το Σ'εχω Ερωτευτει ειναι...βαρετο και επαναλαμβανεται?
Θελω να πω οτι καποιοι καλως ή κακως θα πουνε ασχημα πραγματα ο,τι, μα ο,τι και να βγαλει, ο,τι και να κανει, ο,τι και να πει αυτος ο τραγουδιστης.
Δινει συνεντευξη?Θαψιμο.
Κανει παρουσιαση?Δεν τους αρεσει.
Κανει πρεμιερα. Δεν ειναι αυτο που περιμεναν.
Κανει δισκο?Ειναι χαλια.
Ε, μετα ακυρωνομαστε οι ιδιοι...αν εγω απεχθανομαι καποιον και το δειχνω συνεχεια,φυσικα εχω το δικαιωμα να το κανω,αλλα μη περιμενω οι αλλοι να λαμβανουν υπ'οψιν τους σοβαρα τη κριτικη μου μετα απο καποιο καιρο.
Τα ανεφερα γιατι ειναι 2 περιπτωσεις τις οποιες πολλοι απο αυτους που γραφουν σε αυτο το φορουμ ειχαν χαρακτηρισει ασχημα. Και ταυτοχρονα 2 τραγουδια τα οποια ενω "θαφτηκαν" απο καποιους εδω μεσα ειναι καταπληκτικα,εκαναν και κανουν απιστευτη επιτυχια και ειναι απο τα μεγαλυτερα χιτ του Σακη.
Πως να αουσω εγω τη γνωμη που εχουν καποιοι εδω για τα καινουργια τραγουδια του Σακη και τις εμφανισεις του Σακη οταν αυτοι εχουν θαψει ακομα και τα καλυτερα του τραγουδια? Ειχαν ενστικτο οταν ελεγαν οτι το Σ'εχω Ερωτευτει ειναι...βαρετο και επαναλαμβανεται?
Θελω να πω οτι καποιοι καλως ή κακως θα πουνε ασχημα πραγματα ο,τι, μα ο,τι και να βγαλει, ο,τι και να κανει, ο,τι και να πει αυτος ο τραγουδιστης.
Δινει συνεντευξη?Θαψιμο.
Κανει δισκο?Ειναι χαλια.
Ε, μετα ακυρωνομαστε οι ιδιοι...αν εγω απεχθανομαι καποιον και το δειχνω συνεχεια,φυσικα εχω το δικαιωμα να το κανω,αλλα μη περιμενω οι αλλοι να λαμβανουν υπ'οψιν τους σοβαρα τη κριτικη μου μετα απο καποιο καιρο.
Kritikes einai... den sou vazoun kai to pistoli ston krotafo kai sou lene "mhn to agoraseis"... Oi kritikes einai auto: gnwmes. kapoios mporei na 8ewrisei vareto ton Alkinoo gia paradeigma h' ton Pario. den simainei oti i apopsi tou antiprosopevei tous pantes!!!heartbeat έγραψε:Μηπως να ηρεμουσαμε λιγο?
Δινει συνεντευξη?Θαψιμο.
Κανει δισκο?Ειναι χαλια.
heartbeat syfmwnw to album tou saki einai poly kalo!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Σάβ Δεκ 06, 2008 5:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Ναι MEDIA κι εμενα μου αρεσει. Μονο ενα τραγουδι δε μου αρεσει και πιστευω δε χρειαζοταν να ειναι μεσα στο cd: το Πανω μου Κρατησου. Ειναι πολυ disco και δε μου αρεσει το disco σαν ειδος γενικα.
Αλλα ολα τα cd εχουν τραγουδια που δεν μας αρεσουν.
Το ΒΗΜΑΤΑ ομως sorry αλλα ειναι απιστευτο. Μοιαζει με παραγωγη εξωτερικου,με ξενο κομματι. Και δεν ειναι μονο η μουσικη αλλα και οι στιχοι ειναι διαφορετικοι με διαφορετικες εικονες απο αυτες που εχουμε συνηθισει.
Και απο οτι ειδα στη TVαπο πλανα πρεμιερας, το λεει και στο μαγαζι,αρα το προωθει.
Αλλα ολα τα cd εχουν τραγουδια που δεν μας αρεσουν.
Το ΒΗΜΑΤΑ ομως sorry αλλα ειναι απιστευτο. Μοιαζει με παραγωγη εξωτερικου,με ξενο κομματι. Και δεν ειναι μονο η μουσικη αλλα και οι στιχοι ειναι διαφορετικοι με διαφορετικες εικονες απο αυτες που εχουμε συνηθισει.
Και απο οτι ειδα στη TVαπο πλανα πρεμιερας, το λεει και στο μαγαζι,αρα το προωθει.
paidaki έγραψε:MALLON ESY KANEIS POS DEN KATALABENEIS.... TA DYO KOMMATIA POU ANEFERE O HEARTBEAT EINAI TO "SE EXO EROTEYTEI" KAI TO "KAI SE THELO" KAI O ANTIDOTO APANTHSE OTI EMENA MOU ARESOUN AYTA TA DYO KOMMATIA KAI APEXOUN TRELLA APO AYTO TO CD...Entek έγραψε:ma kala, kaneis pws den katalavaineis?paidaki έγραψε:MA POS APEXOUN TRELA APO AYTO TO CD AFOU TO ENA APO TA DYO KOMMATIA SYMPERILAMBANETE SE AYTO TO CD KAI EINAI KAI TO PRWTO SINGLE?????????????????antidoto έγραψε:emena heartbeat kai ta 2 kommatia pou eipes m aresoun!!!! kai apexoun trella apo afto to cd!
ELEOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!
ma eisai me ta kala sou? gia to ena apo ta 2 pou yparxei sto en logw cd exw pei kala logia sti kritiki pou ekana pio panw!!!! alla pistevw oti apexei trella apo ta ypoloipa 8 tou cd (an mporousa ekserite)
Παρε ανασα και παμε...
Πηγα στο STARZ και απο τα καινουργια λεει το ΒΗΜΑΤΑ κ το ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Γενικα ειναι στη σκηνη 2,5 ωρες.
Θεικες οι Μαγγιρες, και best moment οταν κανουν σκετσακι Βανδη VS Βισση, παιδια νομιζω οτι θα γελουσαν ακομη και οι fans τους, πολυ πετυχημενο, αν και νομιζω οτι οι διαλογοι κλινουν λιγο προς Βανδη μερια, ισως ελεω Κονταξακη,που δε μπορει,θα εβαλε το χερακι του (ή μαλλον,το μυαλουδακι του).
Δευτερο best of... Μπετυ Μαγγιρα ως Amy Winehouse!
Καλα για τον Σακη, τι να πω,ειναι εκπληκτικος και επιτελους εμφανιζεται πολυ ωρα!
Θεικες οι Μαγγιρες, και best moment οταν κανουν σκετσακι Βανδη VS Βισση, παιδια νομιζω οτι θα γελουσαν ακομη και οι fans τους, πολυ πετυχημενο, αν και νομιζω οτι οι διαλογοι κλινουν λιγο προς Βανδη μερια, ισως ελεω Κονταξακη,που δε μπορει,θα εβαλε το χερακι του (ή μαλλον,το μυαλουδακι του).
Καλα για τον Σακη, τι να πω,ειναι εκπληκτικος και επιτελους εμφανιζεται πολυ ωρα!
ti prototipo..heartbeat έγραψε:Πηγα στο STARZ και απο τα καινουργια λεει το ΒΗΜΑΤΑ κ το ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Γενικα ειναι στη σκηνη 2,5 ωρες.