Θα μας τρελάνει αυτός.Slim_Shady έγραψε:O Χριστός και η Παναγία!fylakas_aggelos έγραψε:Είχα δει αυτή την εμφάνιση στην 32άρα μου HD και φαινόταν κάθε λεπτομέρεια!Είχα κ@υλώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κατερίνα Στικούδη
Re: Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη
I like people too much or not at all.
-
minerboh
Απο πότε η κακέτυπες Μπιμπιμπό προκαλούν ερεθισμό στα αντρικά μόρια?
- fylakas_aggelos
Εμένα με τρελαίνει!!Ένας ανηψιός μου που είναι 15 χρονών,θέλει να τον πάω στο FEVER περισσότερο για να δει τη Στικούδη!Και έχει και ωραία τραγουδάκια,το "Σαν να μην υπάρχω" είναι πολύ όμορφη rnb μπαλάντα,και τα κομμάτια "Μη" και "Πάλι απ'την αρχή" ακούγονται πολύ ευχάριστα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Slim_Shady
Με τι μεγαλώνει η νέα γενιά 
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Πραγματικά!!Slim_Shady έγραψε:Με τι μεγαλώνει η νέα γενιά
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- stathis2b_
Ακόμα το παλεύει αυτή; Μα γιατί, τι της έχουμε κάνει; 
δεν ειναι καινουργιο, ειναι filler στο album του Atheatou. Παντως τα τραγουδια της Κατερινας ειναι πολυ ωραια και ραδιοφωνικα
H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music. 
Με γεια!!!panosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
θεά! έτσι κι αλλιώς της έγραφαν οι nevma που είναι στη sonypanosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
- fylakas_aggelos
Από Universal έβγαλε 4 digital singles "Μη","Οκ δεν τρέχει τίποτα","Απ'την αρχή","Σαν να μην υπάρχω".Και 2 που έμειναν απέξω,από τον πρώτο δίσκο "Αγγιξέ με" και "6 εκατομμύρια".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελειpanosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
-
minerboh
Να πασάλιβε τα μούτρα της με λίγο Πεσικλοβιρ καλά θα ηταν!
-
minerboh
Ούτε θέλω να την ακούω γιατί λέει μυθικές κοτσάνες, ούτε να τη βλέπω γιατί μου θυμίζει την Όλιβ Όιλ που έκανε αποτυχημένη ανόρθωση στήθους και εννοείται οτι δεν θέλω να τραγουδάει γιατί η φωνή της μου θυμίζει τον Άλβιν απο τα Τσιπμανκς που σνιφάρισε ληγμένη κόκα!StavrosZ έγραψε:Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελειpanosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.) αλλα το τραγουδι τι το θες? Οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και χαμενα τραγουδια που θα μπορουσαν να ειχαν πει αλλοι.