Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

http://citypress-gr.blogspot.com/2008/0 ... _6705.html
Αν και τα περισσότερα είναι γνωστά λίγο πολύ,είναι μια πολύ ωραία βιογραφία διαφορετική από την κλασσική που κυκλοφορεί στα περισσότερα σάιτ με πολλές λεπτομέρειες.Μου έκανε εντύπωση το σημείο:Στον παγκόσμιο κατάλογο που παίρνουν οι παραγωγοί συναυλιών και δείχνει με σειρά τις πιο επιτυχημένες συναυλίες (από προσέλευση κόσμου) ο Νότης κατέχει τη 17η θέση με τη μία συναυλία της Νέας Υόρκης!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τα δυνατά σχήματα που θα παίξουν μπάλα φέτος τον χειμώνα θα είναι 2 κατά την δική μου γνώμη. Teatro - Βοτανικός. Σε αυτά τα 2 θα πέσει όλο το χρήμα. Πλουτ - Πέγκυ δεν το πιστεύω τόσο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

81argus έγραψε:Τα δυνατά σχήματα που θα παίξουν μπάλα φέτος τον χειμώνα θα είναι 2 κατά την δική μου γνώμη. Teatro - Βοτανικός. Σε αυτά τα 2 θα πέσει όλο το χρήμα. Πλουτ - Πέγκυ δεν το πιστεύω τόσο.
Aν ο Βοτανικός ήταν μαγαζί της Θεσσαλονίκης μπορεί. Στην Αθήνα ο Δημάκης δεν είναι πολύ γνωστός. Για καμιά τρύπα στην παραλιακή είναι για την ώρα...
Νότης-Καρράς και Οικονομόπουλος-Ρόκκος θα παίξουν μεγάλη μπάλα φέτος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Τα δυνατά σχήματα που θα παίξουν μπάλα φέτος τον χειμώνα θα είναι 2 κατά την δική μου γνώμη. Teatro - Βοτανικός. Σε αυτά τα 2 θα πέσει όλο το χρήμα. Πλουτ - Πέγκυ δεν το πιστεύω τόσο.
Aν ο Βοτανικός ήταν μαγαζί της Θεσσαλονίκης μπορεί. Στην Αθήνα ο Δημάκης δεν είναι πολύ γνωστός. Για καμιά τρύπα στην παραλιακή είναι για την ώρα...
Ο Δημάκης μόλις κατέβηκε από Σαλονίκη πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια ύστερα από την πρώτη επιτυχία του. Υπογράφει με μεγάλη εταιρία και του ετοιμάζουν τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο. Ύστερα από την μεταπαντελίδη εποχή μιλάνε για το νέο φαινόμενο που ονομάζεται Δημάκης. Βρήκαν την κατάλληλη στιγμή και τον κατέβασαν Αθήνα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ο Δημάκης μόλις κατέβηκε από Σαλονίκη πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια ύστερα από την πρώτη επιτυχία του. Υπογράφει με μεγάλη εταιρία και του ετοιμάζουν τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο. Ύστερα από την μεταπαντελίδη εποχή μιλάνε για το νέο φαινόμενο που ονομάζεται Δημάκης. Βρήκαν την κατάλληλη στιγμή και τον κατέβασαν Αθήνα.
:lol: :lol: :hysterical: :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Χαχαχαχαχα τι γράφετε.... :hysterical: :hysterical:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζει την δική του τριλογία ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ !

Αποκλειστικά σας μεταφέρουμε πληροφορίες για την νέα του δισκογραφική δουλειά που οι πολυάριθμοι φίλοι του και θαυμαστές περιμένουν με αγωνία. Ο Νότης στα πρώτα του τραγούδια ( 7 τον αριθμό ) έρχεται με μελωδίες κοινωνικού περιεχομένου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ερωτικά κομμάτια ίσως και ένα χασάπικο τραγούδι και στο τέλος της τριλογίας χορευτικά - ρούμπες ! Η επιλογή τους έγινε μετά απο πολλά τραγούδια που είχε στο συρτάρι του απο καταξιωμένους και ταλαντούχος συνθέτες και δημιουργούς. Οι επόμενες τρολογίες θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα 12-13 μηνών ( ανα 6μηνο ) απο την μέρα που θα κυκλφορήσει το πρώτο CD ! Έμείς είμαστε εδώ και θα σας ενημερώσουμε για ότι μάθουμε.
http://www.newspistol.com/article.php?id=57191
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε: Οι επόμενες τρολογίες θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα 12-13 μηνών ( ανα 6μηνο ) απο την μέρα που θα κυκλφορήσει το πρώτο CD ! Έμείς είμαστε εδώ και θα σας ενημερώσουμε για ότι μάθουμε.
:lol: :lol: :lol:
Ε όντως κάποιος μας τρολαρει, για μια στιγμή νόμιζα ότι είμαστε στο 2009 :lol:
Πάλι όμως με κοινωνικό το πρώτο μέρος... :roll: Δεν μας έφταναν τα 7 κοινωνικά από το Μαζί, θα έχουμε αλλά 7 μετά από 2 χρόνια έτσι για να στρώσουμε χαρακτήρα... :tourta:
Όπως και να έχει ανυπομονώ, ελπίζω τουλάχιστον να έχει περισσότερους συνθέτες-στιχουργούς από την προηγούμενη τριλογία...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ισχύει αυτό με την τριλογία. Εχει επιλέξει 30 κομμάτια με στόχο να τα μοιράσει σε 10 για καθε δισκο, τα οποία θα χωρίσει σε ενότητες όπως με Ματωμένο Δάκρυ (Κοινωνικά-Ερωτικά κλπ) και είτε θα προχωρήσει με 10αδες, είτε με τρεις 7αδες, κόβωντας κάποια. Θέλει σε ενάμιση χρόνο να έχει κυκλοφορήσει η τριλογία, ανά 5-6 μήνες δηλαδή να βγαινει ενας δισκος, με αφετηρία τον Δεκέμβριο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δυστυχως , με αυτα που ακουσαμε στην προηγουμενη τριλογια , δεν ειμαι ενθουσιασμενος καθως επρεπε να βγει το 21+4 για να ακουσουμε τραγουδι που ακουστηκε παντου.
Ελπιζω τωρα να γινει πιο σωστη επιλογη, αν και στο κοινωνικον για να βγουν 7 τραγουδια επρεπε να κανει επανεκτελεσεις τραγουδιων.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ο Νότης ήθελε να το διατηρήσει από τότε που κυκλοφόρησε το "Ματωμένο δάκρυ", το να κυκλοφορεί σε 3 ενότητες τους δίσκους του. Η εταιρία είχε αντίθετη άποψη και ήθελε ολοκληρωμένους δίσκους, μια από τις διαφωνίες τους ήταν κι αυτή. Ίσως δεν ήθελε να ασχολείται τόσο συχνά με το ότι συνεπάγεται και ακολουθεί μίας κυκλοφορίας δίσκου.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πάντως, είναι απορίας άξιο, πως πάει ο Νότης να κάνει ξανά τριλογία, αφού όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, δεν θέλει να επαναλαμβάνεται και δεν επιδιώκει να ξανακάνει πράγματα, είτε αυτά είναι συνεργασίες, είτε δισκογραφικές δουλειές.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Τελικά, ο Νότης ήθελε ή όχι ολοκληρωμένους δίσκους; Ε, johnytzitzi;
Μερικά μηνύματα δεν βγάζουν κανένα νόημα. Αν ήθελε κάθε 6 μήνες να κυκλοφορεί δισκογραφική δουλειά, τότε αυτομάτως θα πρέπει και πιο συχνά να την επικοινωνεί στον κόσμο, στα ΜΜΕ κτλ.
Προσωπικά, οι ''σπασμένοι'' δίσκοι σε μέρη νομίζω ωφελούν περισσότερο τις εταιρείες. Τουλάχιστον απο οικονομικής άποψης τα κέρδη τους είναι περισσότερα αφού κι εμείς θα ξοδέψουμε παραπάνω για να τους προμηθευτούμε...
Μ'αρέσει που επιμένει στο κοινωνικό στοιχείο και προσμένω σε ωραία τραγούδια εφάμιλλα του προηγούμενου δίσκου που θα μείνουν για χρόνια(Πέτα Ψηλά, Μα είμαι Ελληνας, Μικρή Μαυροφορούσα).
Θα ήθελα ολοκληρωμένο δίσκο με πολλά τραγούδια. Χρόνο είχε και έχει. Μην τρελαθούμε. Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια. Τεμπελιάζει σ'αυτό το κομμάτι αν και είναι το σημαντικότερο σ'έναν τραγουδιστή.
Αντε,να μάθουμε σύντομα και τους συντελεστές.
Με το καλό όλα!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Με το που είδα το τίτλο για τριλογια πάντως αμέσως σκέφτηκα ότι κάποιος εδώ μας διαβάζει και του τα μεταφέρει... :lol: ...Ξεκινήσαμε μια υποθετική συζήτηση με αφορμή ότι τα 16 κομμάτια είναι πολλά κι αργεί ο Νότης να τα βρει και αναγκάζεται σε πολλά ανούσια γεμίσματα, μετά ήρθε η πληροφορία από το scorpion οτι το σκέφτεται και τελικά να η επιβεβαίωση..Βέβαια η ξενέρα ήρθε όταν διάβασα ότι πάλι θα τα χωρίσει σε ενότητες κάτι που και τη πρώτη φορά δε έπιασε τόσο..Δηλαδή θα ήθελα μικρούς δίσκους 7-10 κομμάτιων και να έχοουμε συνέχεια νέα υλικό αλλά ανακατεμένο..Έτσι όπως πήγε τη σειρά ουσιαστικά αναβάλει την ραδιοφωνική του επάνοδο για μετά το τέλος των εμφανίσεων με Καρρά αφού ξεκινόντας με κοινωνικά το ξεχνάμε να ακουστεί με τα πρώτο δίσκο της τριλογίας..Επίσης έχω απορία τι περιχόμενο θα έχουν πάλι θα αναλωθεί σε εθνικοπατριωτικά,αφιερωματικά σε θανάτους κλπ κομμάτια φαντάζομαι που τα έχει εξαντλήσει για μένα..Μακάρι να ήταν μια τριλογία με 1 κοινωνικό δυνατό στη καθεμία και τα υπόλοιπα να είχαν το λαικό στοιχείο που έχει λείψει τόσο..Ειδικά σε μια συνεργασία με Καρρά θα ήθελα πολύ νέους ύμονυς καψούρας αλλά σε 7 8 μήνες θα δούμε υλικό από ερωτικά
johnytzitzi

Scorpion86 έγραψε:Πάντως, είναι απορίας άξιο, πως πάει ο Νότης να κάνει ξανά τριλογία, αφού όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, δεν θέλει να επαναλαμβάνεται και δεν επιδιώκει να ξανακάνει πράγματα, είτε αυτά είναι συνεργασίες, είτε δισκογραφικές δουλειές.
Εγώ θεωρώ ότι επαναλαμβάνεται σε όλα όσα λες!
Και με δημιουργούς ειδικά σκαλώνει με κάποιους, η εμμονή του οι ολοκληρωμένοι δίσκοι να έχουν 16 τραγούδια ανεξαιρέτως ποιότητας λέγοντας σε συνεντεύξεις και τα 16 εξαιρετικά. Όπως επίσης και σε εμφανίσεις αρκετές φορές καταφεύγει σε τραγουδιστές που έχει ξανασυνεργαστεί.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Σημασία δεν έχει πόσα τραγούδια θα βγάλει και πως θα τα χωρίσει σημασία για μένα τουλάχιστον έχει να είναι ωραία τραγούδια και ας τα βγάζει και ενα ενα.Το μόνο που φοβάμαι είναι το ξεκίνημα με κοινωνικά επειδή θα τα προωθεί στο τεατρο και αμα κάνει και κοινωνική έναρξη βλέπω να το τραβάει πολύ με κοινωνικά το πρώτο πρόγραμμα με συνέπεια να βγαίνει μετά ο Καρράς και να ανεβάζει το κέφι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

nikosp έγραψε:Σημασία δεν έχει πόσα τραγούδια θα βγάλει και πως θα τα χωρίσει σημασία για μένα τουλάχιστον έχει να είναι ωραία τραγούδια και ας τα βγάζει και ενα ενα.Το μόνο που φοβάμαι είναι το ξεκίνημα με κοινωνικά επειδή θα τα προωθεί στο τεατρο και αμα κάνει και κοινωνική έναρξη βλέπω να το τραβάει πολύ με κοινωνικά το πρώτο πρόγραμμα με συνέπεια να βγαίνει μετά ο Καρράς και να ανεβάζει το κέφι.
Πολύ σωστό αν μιλάμε για 7 νέα κοινωνικά φαντάζομαι τα 4 5 θα τα βάλει στο πρόγραμμα συν τα κλασσικά(ελλήνας, ήταν τρελός κλπ) μιλάμε για σχεδόν ώρα προγράμματος..Τουλάχιστον να κόψει τα με φόντο το μνηνμείο κλπ :fryingpan: ..Επίσης θα βγει ο Καρράς με φουλ καψούρα και το κόσμο στα καλύτερη ώρα θα κερδίζει τις εντυπώσεις, 'οτι κομματάρες να πει μετά ο Νότης στις 5 ώρα οι φανατικοί θα χουν μείνει..Μια σκέψη που μου ήρθε πάντως είναι ότι μπορεί να κάνει 3 πρόγραμματα όπως περίπου το σχεδιάζε με βανδή δηλαδή να ξεκινάει από πολύ νωρίς με κοινωνιά(12 ώρα που έλεγε τότε) μετά ένα σε νορμάλ ώρα με ερωτικά και στο τέλος το χροευτικό..όπως περίπου και με τους δίσκους..απλά δε ξέρω αν βγαίνουν οι ώρες και γενικά αν αντέχει και ο Καρράς γιατί έτσι θα πρέπει να κάνει 2 πρόγραμματα..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:Δυστυχως , με αυτα που ακουσαμε στην προηγουμενη τριλογια , δεν ειμαι ενθουσιασμενος καθως επρεπε να βγει το 21+4 για να ακουσουμε τραγουδι που ακουστηκε παντου.
Καλό θα είναι να μην περιμένουμε ότι θα ξανακουστεί τραγούδι του Νότη σε ραδιοφωνικό σταθμό... οπότε δεν θα πρέπει να αποτελέι κριτήριο πια το airplay...
auster έγραψε:Θα ήθελα ολοκληρωμένο δίσκο με πολλά τραγούδια. Χρόνο είχε και έχει. Μην τρελαθούμε. Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια. Τεμπελιάζει σ'αυτό το κομμάτι αν και είναι το σημαντικότερο σ'έναν τραγουδιστή.
Δεν νομίζω ότι τεμπελίαζει, ούτε ότι μια τριλογία δεν απότελεί ολοκληρωμένο δίσκο...

Και εξηγούμαι με βάση την προηγούμενη τριλογία "Ματωμένο δάκρυ"...

Ο κοντός συνήθως βγάζει δίσκους 16 τραγουδιών κάθε 1,5 / 2 χρόνια. Η τριλογία κράτησε από το 2009 εώς το 2011, αν προσθέσουμε ότι ο προηγούμενος δίσκος του ήταν οι "Μνήμες" το 2007 μέχρι το 2011 θα έιχε κυκλοφορήσει 2 δίσκους των 16 σύνολο 32, αντίθετα με την τριλογία κατάφερε να βγάλει συνολικά 25 τραγούδια, σαν έβγαλε δίσκους των 12 και 13 κομματιών... Που λογικά θα μας γλύτωνε από αρκετά fillers ασχέτως ότι τελικά δεν λειτούργησε...
bebest έγραψε:Βέβαια η ξενέρα ήρθε όταν διάβασα ότι πάλι θα τα χωρίσει σε ενότητες κάτι που και τη πρώτη φορά δε έπιασε τόσο..Δηλαδή θα ήθελα μικρούς δίσκους 7-10 κομμάτιων και να έχοουμε συνέχεια νέα υλικό αλλά ανακατεμένο..Έτσι όπως πήγε τη σειρά ουσιαστικά αναβάλει την ραδιοφωνική του επάνοδο για μετά το τέλος των εμφανίσεων με Καρρά αφού ξεκινόντας με κοινωνικά το ξεχνάμε να ακουστεί με τα πρώτο δίσκο της τριλογίας..Επίσης έχω απορία τι περιχόμενο θα έχουν πάλι θα αναλωθεί σε εθνικοπατριωτικά,αφιερωματικά σε θανάτους κλπ κομμάτια φαντάζομαι που τα έχει εξαντλήσει για μένα..Μακάρι να ήταν μια τριλογία με 1 κοινωνικό δυνατό στη καθεμία και τα υπόλοιπα να είχαν το λαικό στοιχείο που έχει λείψει τόσο..Ειδικά σε μια συνεργασία με Καρρά θα ήθελα πολύ νέους ύμονυς καψούρας αλλά σε 7 8 μήνες θα δούμε υλικό από ερωτικά
Και γω κάτι τέτοιο θα ήθελα δεν έχει νόημα να βγάλεις 7 κοινωνικά μαζεμένα γιατί θα πάνε άπατα καλύτερα 1-2 σε κάθε 7 μπερδεμένα... ή ακόμα καλύτερα να έβγαζε 2 10αδες και μια 5αδα (Μην γελιόμαστε ξέρουμε πως τα τραγούδια στο σύνολο τους θα είναι 2+5=7 :lol: )
nikosp έγραψε:Το μόνο που φοβάμαι είναι το ξεκίνημα με κοινωνικά επειδή θα τα προωθεί στο τεατρο και αμα κάνει και κοινωνική έναρξη βλέπω να το τραβάει πολύ με κοινωνικά το πρώτο πρόγραμμα με συνέπεια να βγαίνει μετά ο Καρράς και να ανεβάζει το κέφι.
Μη φοβάσαι είναι σίγουρο... :tourta:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Πάντως ούτε ειναι κείμενο δεν μπορεί να γράψει ο Χαρούλης. Γράφοντας "οι επόμενες τριλογίες θα κυκλοφορήσουν σε 12-13 μήνες" εννοεί ότι θα κυκλοφορήσει πολλές τριλογίες μέσα σε ένα χρόνο. :fan:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Πάντως, είναι απορίας άξιο, πως πάει ο Νότης να κάνει ξανά τριλογία, αφού όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, δεν θέλει να επαναλαμβάνεται και δεν επιδιώκει να ξανακάνει πράγματα, είτε αυτά είναι συνεργασίες, είτε δισκογραφικές δουλειές.
Εγώ θεωρώ ότι επαναλαμβάνεται σε όλα όσα λες!
Και με δημιουργούς ειδικά σκαλώνει με κάποιους, η εμμονή του οι ολοκληρωμένοι δίσκοι να έχουν 16 τραγούδια ανεξαιρέτως ποιότητας λέγοντας σε συνεντεύξεις και τα 16 εξαιρετικά. Όπως επίσης και σε εμφανίσεις αρκετές φορές καταφεύγει σε τραγουδιστές που έχει ξανασυνεργαστεί.
Πρώτη φορά πάει να κάνει δισκογραφικά επανάληψη, αφού τότε ήταν κάτι πρωτοποριακό με την τριλογία στο Ματωμένο Δάκρυ. Δεν νομίζω ότι το να συνεργάζεσαι με κάποιους δημιουργούς συγκεκριμένα είναι επανάληψη, απλά πάει σε ανθρώπους και δίνει προτεραιότητα σε 3-4 δημιουργούς που εμπιστεύεται μουσικά. Γιατί εάν τα βάλουμε κάτω όλοι οι δίσκοι του έχουν νέους δημιουργούς μέσα. Οσο για τις συνεργασίες, δεν θεωρώ επανάληψη την συνεργασία με την Πέγκυ, γιατί την πρώτη φορά η Πέγκυ δεν ήταν το όνομα που ήταν όταν συνεργάστηκε ξανά στο Φωταέριο. Το ίδιο ισχύει και για Βανδή, αλλά αντίστροφα. Οπως επίσης δεν θεωρώ επανάληψη την επιλογή της Ηλιάδη ως συμπληρωματική σε ένα σχήμα καθαρά που είναι του ενός τραγουδιστή (Νότη) και δεν έχει συμπαραστάτη. Μία επανάληψη πήγε να κανει την σεζόν μετά το Φωταέριο. Να θυμήσω ότι όταν τελείωσε η σεζόν με την Πέγκυ , μετέπειτα επιδίωξε να ξανασυνεργαστεί μαζί της, αλλά αφού το είχε "παλέψει" για συνεργασία με Χατζηγιάννη, που ήταν στο αρχικό του πλάνο. Ουτε φυσικά το ότι συνεργάζεται ξανά επί σκηνής με τον Καρρά ειναι επανάληψη, γιατί η προηγούενη φορά ήταν αρχές 90's όπου ήταν τρίτο ονομα στο μαγαζί τότε ο Νότης, πριν γίνει ακόμα μεγάλος και τρανός.
Απάντηση