Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Περιττό θεωρώ το κοινωνικό 7άρι. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει. Επίσης θεωρώ πολύ άστοχο να το κυκλοφορήσει πρώτο εν αναμονής πρεμιέρας και δυο ετών απουσίας. Με αυτή την κίνηση δίνει προβάδισμα στον Καρρά και μόνο έξυπνη κίνηση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αν θέλει να κάνει τριλογία θα μπορούσε να ήταν μικτή. Τέσπα δεν ξέρω τι άλλο να πω πια με τον κοντό. Όλα ανάποδα τα κάνει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Πάντως, είναι απορίας άξιο, πως πάει ο Νότης να κάνει ξανά τριλογία, αφού όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, δεν θέλει να επαναλαμβάνεται και δεν επιδιώκει να ξανακάνει πράγματα, είτε αυτά είναι συνεργασίες, είτε δισκογραφικές δουλειές.
Εγώ θεωρώ ότι επαναλαμβάνεται σε όλα όσα λες!
Και με δημιουργούς ειδικά σκαλώνει με κάποιους, η εμμονή του οι ολοκληρωμένοι δίσκοι να έχουν 16 τραγούδια ανεξαιρέτως ποιότητας λέγοντας σε συνεντεύξεις και τα 16 εξαιρετικά. Όπως επίσης και σε εμφανίσεις αρκετές φορές καταφεύγει σε τραγουδιστές που έχει ξανασυνεργαστεί.
Πρώτη φορά πάει να κάνει δισκογραφικά επανάληψη, αφού τότε ήταν κάτι πρωτοποριακό με την τριλογία στο Ματωμένο Δάκρυ. Δεν νομίζω ότι το να συνεργάζεσαι με κάποιους δημιουργούς συγκεκριμένα είναι επανάληψη, απλά πάει σε ανθρώπους και δίνει προτεραιότητα σε 3-4 δημιουργούς που εμπιστεύεται μουσικά. Γιατί εάν τα βάλουμε κάτω όλοι οι δίσκοι του έχουν νέους δημιουργούς μέσα. Οσο για τις συνεργασίες, δεν θεωρώ επανάληψη την συνεργασία με την Πέγκυ, γιατί την πρώτη φορά η Πέγκυ δεν ήταν το όνομα που ήταν όταν συνεργάστηκε ξανά στο Φωταέριο. Το ίδιο ισχύει και για Βανδή, αλλά αντίστροφα. Οπως επίσης δεν θεωρώ επανάληψη την επιλογή της Ηλιάδη ως συμπληρωματική σε ένα σχήμα καθαρά που είναι του ενός τραγουδιστή (Νότη) και δεν έχει συμπαραστάτη. Μία επανάληψη πήγε να κανει την σεζόν μετά το Φωταέριο. Να θυμήσω ότι όταν τελείωσε η σεζόν με την Πέγκυ , μετέπειτα επιδίωξε να ξανασυνεργαστεί μαζί της, αλλά αφού το είχε "παλέψει" για συνεργασία με Χατζηγιάννη, που ήταν στο αρχικό του πλάνο. Ουτε φυσικά το ότι συνεργάζεται ξανά επί σκηνής με τον Καρρά ειναι επανάληψη, γιατί η προηγούενη φορά ήταν αρχές 90's όπου ήταν τρίτο ονομα στο μαγαζί τότε ο Νότης, πριν γίνει ακόμα μεγάλος και τρανός.
Εντάξει έχω διαφορετική άποψη.
Πάντα απευθύνεται σε παλαιότερους συνεργάτες εγώ βλέπω σαν να μην υπάρχουν άλλοι. Φέτος κάνει τη διαφορά. Πέρσι ξαναπήρε τους 48 Ώρες. Με την Πέγκυ ξανά συνεργάστηκαν μετά το Rex στο KOSMOS που έκανε και τότε 2 προγράμματα. Με την Μαριάντα συνεργάστηκαν 2 χειμερινές σεζόν. Πέρσι ήταν να συνυπάρξει ξανά με την Αποστολία Ζώη. Και η Ηλιάδη που λες εγώ βαρέθηκα να τη βλέπω με το Νότη.
Όπως και δισκογραφικά είδε ότι αγαπήθηκε το "Δώσε ένα τελος" κόλλησε με Δαραμούσκα και του πήρε 3 τραγούδια (μ' αρέσουν και τα 3 μην παρεξηγηθώ). Πιο πριν με τον Δήμα είχε φάει κόλλημα, ειδικά στο Ερωτικόν τα 4 στα 7 ήταν δικά του.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Η τριλογία έρχεται μετά απο εφτά χρόνια απο το Ματωμένο Δάκρυ (τυχαίο?). Δεν πειράζει έστω σε δόσεις, θα ευχαριστιόμαστε Άρχοντα. Το πρόγραμμα στο Τεάτρο δεν θα το επηρεάσει το Κοινωνικό, γιατί κάτι μου λέει ότι το κοινό είναι μικτό και έμφαση θα δωθεί στις μεγάλες λαικές επιτυχίες.
Απλά επειδή το έγραψε ο Χαρούλης, πρέπει να θεωρούμε και δεδομένο ότι έτσι θα είναι? Μπορεί να είναι σαν σκέψη ακόμα, οπότε ας κρατάμε μια πισινή!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Johny-rex έγραψε:Η τριλογία έρχεται μετά απο εφτά χρόνια απο το Ματωμένο Δάκρυ (τυχαίο?). Δεν πειράζει έστω σε δόσεις, θα ευχαριστιόμαστε Άρχοντα. Το πρόγραμμα στο Τεάτρο δεν θα το επηρεάσει το Κοινωνικό, γιατί κάτι μου λέει ότι το κοινό είναι μικτό και έμφαση θα δωθεί στις μεγάλες λαικές επιτυχίες.
Απλά επειδή το έγραψε ο Χαρούλης, πρέπει να θεωρούμε και δεδομένο ότι έτσι θα είναι? Μπορεί να είναι σαν σκέψη ακόμα, οπότε ας κρατάμε μια πισινή!
Δεν είναι απλά μία σκέψη που την έγραψε ο Λεμπιδάκης. Το είχα γράψει πριν ένα μηνα ότι σκέφτεται ο Νότης να βγάλει δύο 7αρια δισκους, ενα τον Δεκέμβρη κι ενα λιγο πριν ή μέτα το Πάσχα. Τότε ήταν σκέψη, πλέον μοιάζει να έχει προχωρήσει αρκετά...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εντάξει όχι ότι έχει ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο αλλά μιας και ανεβάζουμε οτιδήποτε βγαίνει στο διαδίκτυο σχετικά με Νότη ας το βάλουμε(προειδοποιώ βλακείες γράφει).

Φίλε αναγνώστη,

Ζεις σε μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα των Βαλκανίων. Έχεις κάνει το σκατό σου παξιμάδι για να επιβιώσεις, ενώ καθημερινά σκουντουφλάς πάνω σε ειδήσεις όπως αυτή, αυτή, αυτή και αυτή.

Μην το βάζεις κάτω. Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλεις. Εκείνη που μπρος στο μεγαλοπρεπές «κελάηδισμα» του Βασίλη Καρρά, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Ο αοιδός με τη βελούδινη φωνή θα συνεργαστεί φέτος στο Teatro Music Hall με το διανοούμενο σαμάνο του ελληνικού πενταγράμμου, Νότη Σφακιανάκη, γνωστό στο ευρύ κοινό και για τις βαθύτατα προοδευτικές αντιλήψεις του. Το δίδυμο όπως είναι αναμενόμενο θα στάζει αγνή παρθένα τεστοστερόνη στην πίστα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο της Καλλιθέας οι ενδιαφερόμενοι θαμώνες τηλεφωνούν δύο μήνες προτού ανοίξει για να κλείσουν τραπέζι. ΝΑΙ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ. Ο πρώτος που θα αφήσει σχόλιο «Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος» μπαίνει στην κλήρωση για μια βραδιά με Μπιλ Καρρά και Notis.

Το πυρηνικό σχήμα ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου με τη χθεσινή ανακοίνωση του Teatro Music Hall να αναφέρει: «Η επικείμενη συνεργασία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, με το που ανακοινώθηκε μέσα στον Ιούλιο, έφερε εκατοντάδες μηνύματα όλο το καλοκαίρι για να βρεθούν στη πρεμιέρα μας. Παρότι η έναρξη μας είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου, σας ανακοινώνουμε ότι οι κρατήσεις ξεκινούν σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα 2109400726 και 2109400727. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και φέτος όλοι γνωρίζουμε ότι θα "Περπατάμε Παράλληλα απ' τον Βορρά μέχρι τον Νότο"!!!». Σίγουρα θα περπατάμε αλλά αντίθετα από το Νότο προς Βορρά μπας και βρούμε κανά μεροκάματο στη Γερμανία.
Τα διαθέσιμα τραπέζια που έχουν απομείνει για την πρεμιέρα είναι ελάχιστα (συγνώμη που αργήσαμε να σας ενημερώσουμε), σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με το Teatro Music Hall, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν πως θα ξοδέψουν μόλις 180 ευρώ ανά τέσσερα άτομα, όσο κοστίζει το ένα μπουκάλι δηλαδή. Όσοι/-ες είναι φοιτητές/-τριες, μπορούν να διασκεδάσουν με 130 ευρώ ανά έξι άτομα. Τυχεροί!
http://www.vice.com/gr/read/teatro-musi ... seis-xamos
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ετσι βάζετε το κείμενο για να μην μπαίνουμε μέσα να τους δίνουμε κλικ. Ούτε κλικ σε αυτά τα κομπλεξάκια. Καταλάβαμε τι ακούει και αυτός που το έγραψε. Με κάνα Μαραβέγια και καμιά Μποφίλιου θα την βγάζει, άντε Φοίβο Δεληβοριά και Θηβαίο στο τσακίρ κέφι. :tourta:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ειδικα εκει που γραφει "θα στάζει αγνή παρθένα τεστοστερόνη στην πίστα" καταλαβαμε τι κομπλεξ εχει το παιδι... :whatever:
Για ολα αυτα ενα εχω να πω, προσφορα και ζητηση!
81argus

Μ' αρέσει που αναπαράγουμε κάθε φορά τις βλακείες που ποστάρει ο καθένας και μας κάνει εντύπωση σαν να είναι η πρώτη φορά. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει πλέον κάποιος που θα μιλήσει με καλά λόγια για τον Νότη παρά αυτές οι μπουρδολογίες που έχουν βρωμίσει τα κ@λοsite από αυτές.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Μ' αρέσει που αναπαράγουμε κάθε φορά τις βλακείες που ποστάρει ο καθένας και μας κάνει εντύπωση σαν να είναι η πρώτη φορά. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει πλέον κάποιος που θα μιλήσει με καλά λόγια για τον Νότη παρά αυτές οι μπουρδολογίες που έχουν βρωμίσει τα κ@λοsite από αυτές.
Eγώ κατάλαβα ότι κράζει και τον Καρρά και γενικότερα τον κόσμο που σε εποχές "οικονομικής κρίσης" επιλέγει νυχτερινά κέντρα για διασκέδαση. Κακώς ασχολούμαστε, συμφωνώ.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Χιπστερο σαιτ αναμενόμενο να κράζει μπουζούκια και μπουζουκοκαταστάσεις τα συνδέει και λίγο με τη κρίση οπότε μην ασχολείστε..Πάντως αυτοκτόνια για το Νότη να επιλέξει πρώτο μέρος της τριλογίας να ναι κοινωνικό εν αναμονή πρεμιέρας στο σχήμα της 20ετιας..Αν αυτού να έβγαζε ενα 7αρι με μπαλάντες και ζεμπέκικα φουλ καψούρα πόσο καλύτερα θα ταν..Αφηστε που βλέπω και στην επίσημη ενημέρωση να παίζει πολύ το σλογκαν με το παράλληλα και το απο το βορρά μεχρι το νότο οπότε σαν πρώτο όνομα με ένα τρικ να βγαίνει ο Νότης..Και πολλές φωτό με το Νότη πρώτο..Και θα παει να σερβίρει στο κόσμο καμιά ώρα κοιωνικό πρόγραμμα και θα φεύγουν όλοι με τις εντυπώσεις υπέρ του Καρρά..Πολύ πιθανό να μη ακούνε καν το κλείσιμο του Νότη που παραδοσιακά έχει μαζεμένους ύμνους..
ΥΓ:Έχω περίεργεια να δω τι περιεχόμενο θα έχουν αυτά τα 7 πιστεύω σίγουρα θα υπάρχει και κάτι πιο βιωματικό-αφιερωματικό εκεί έχω εστιάσει τις ελπίδες μου για κάτι καλό...Τα κοινωνικό πολιτικά είμαι βέβαιος μια ακόμα επανάλψηη όσων έχει τραγουδίσει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ας μην βιαζόμαστε παιδιά. Μην προδικάζουμε τι θα έχει ως πρώτο πρόγραμμα και τι ως δευτερο. Και μην ξεχνάτε ότι ο προγραμματισμός είναι για δύο προγράμματα Νότη κι ένα Καρρά. Οπως και επιθυμια τους είναι να εμφανίζονται στην αρχή μαζί στην πίστα, να λένε 1-2 τραγούδια και μετά να ξεκινάει ο Νότης το πρώτο του πρόγραμμα, μάλιστα ηδη απέρριψε ένα ντουέτο από Μουκίδη και του ζήτησε να γράψει κάτι καλύτερο. Οπότε λίγο χλωμό να συνδέει το ντουέτο τους ή τα καψουροτράγουδα που θα πουν από κοινού με τα κοινωνικά. Δεν είναι ηλίθιος και ξερει καλύτερα πως να το διαχειριστεί όλο αυτό, τόσα χρόνια είναι στο "κουρμπέτι". Επίσης, ας μην προτρέχουμε και ας μην θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι αποκλειστικά κοινωνικού περιεχόμενου τα τραγούδια του 7αριου.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπόν, η τελευταία πληροφόρηση είναι οτι την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο στούντιο για ηχογράφηση.
30 τραγουδια η τελική επιλογή, από τα οποία θα προκύψουν 3 δίσκοι των 7 κομματιών και θα ολοκληρωθεί με ένα bonus 4 τραγουδιών, για να βγουν πάλι 25 (2+5=7).
Αγνωστο ακόμα, εάν θα ειναι θεματικη η τριλογία και άγνωστο εάν από τα 9 κομμάτια που θα κοπούν θα είναι τα 4 bonus.
Περισσότερα από την ερχόμενη εβδομάδα που θα μπει στο στούντιο.
81argus

Τέλεια. Το καλό είναι πως θα έχουμε πολύ υλικό πάλι. Αυτό με την θεματική τριλογία ήταν δοκιμασμένο και δεν ήταν η καλύτερη ιδέα. Θα μπορούσε όμως να τα χωρίσει όπως στις 7ψυχες με την μέρα και νύκτα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

To ιδανικό 7αρια ανακατεμένα 3 χορευτικά(ζεμπέκικο,τσιφτετέλι,ρούμπα ανάλαφρη) 3 ερωτικά(μπαλάντες και πιο ροκ στυλ δώσε ενα τέλος) και ενα κοινωνικό..Το καλό είναι ότι εφόσον μπει τώρα λογικά το πρόμο θα το έχουμε σύντομα..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εικόνα
81argus

Τελικά έχει υπογράψει με Panik ή όχι ακόμα; Δεν νομίζω γιατί θα είχαν βγάλει δελτίο τύπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι γίνεται.
81argus

bebest έγραψε:Το καλό είναι ότι εφόσον μπει τώρα λογικά το πρόμο θα το έχουμε σύντομα..
Ε ναι σίγουρα. Δεν γίνεται ο Καρράς να έχει πρόμο και ο Νότης τίποτα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Η ιδέα της τριλογίας δεν είναι άσχημη εφόσον δεν τα χωρίσει θεματικά όπως στο Ματωμένο Δάκρυ. Ίσα ίσα θα έχουμε και περισσότερα τραγούδια. Το θέμα είναι κάθε 7άδα να έχει 3-4 τουλάχιστον δυνατά τραγούδια, για να μην πω όλα. Δεν γίνεται να έχουμε ''γεμίσματα'' πάλι..Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να βγάλει πάλι τόσα κομμάτια. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι επειδή τα τραγούδια θα είναι λιγότερα σε κάθε δίσκο, ενδεχομένως να είναι και πιο προσεγμένη η παραγωγή.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι με τις θεματικές ενότητες συμφωνούμε όλοι. Μια κοινωνική 7άδα για αρχή θα πέσει πολύ βαριά που ήδη είχε βαρύνει από τον "Μαζί". Αν τα χωρίσει σε ενότητες τουλάχιστον να την αφήσει τελευταία αυτή την 7άδα γιατί και για το καλοκαίρι πάλι βαριά θα πέσει ενώ στο τέλος θα έχουμε ήδη τα 14 που θα ακούγονται ακόμα ευχάριστα (ελπίζω).
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Tα κοινωνικά τραγούδια σας κάθονται βαριά;
Αυτά χαρακτηρίζουν τον Νότη όμως....
Σ'αυτά εκφράζεται καλύτερα και τα ερμηνεύει άψογα...
Πόσο βαρύ είναι το Πέτα Ψηλά; Το Καλέ μου Αγγελε; Το Ολα Τα Είδα;
Μπορεί να φτιάξει έναν δίσκο μόνο με τέτοια τραγούδια; Μαζί του θα'μαι!!
Καλά τα ερωτικά, συμπαθητικά τα χορευτικά.....αλλά σαν το τραγούδι που αφορά σ'όλη την κοινωνία δε συγκρίνεται κανένα!
Απ'αυτά που βλέπουμε κι ακούμε,ο Νότης είναι στην τελική ευθεία!
Επιτέλους,λέω εγώ!
Απάντηση