Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
81argus έγραψε:Πολύ πιθανόν να δισκογραφηθεί και το "Γη Φωτιά Γη Ρωμιά" το ζητάνε πολλοί.
Προκύπτει από κάπου αυτό ή έτσι το λες;
Όχι απλά είδα που είπατε για Βουγιατζή και λέω μακάρι να είναι αυτό. Δεν έχει σημασία που έχει δισκογραφηθεί από άλλον έτσι κι αλλιώς ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι (Γενέθλια, Της ζωής μου το στολίδι, Μπόγιας, Δεν υποχωρώ) και τα κάνει δικά του όλα
1.Ήταν τρελός
2.Της ζωής μου το στολίδι
3.Έτσι είναι ο έρωτας
4.Πόσο σ'αγάπησα
5.Χίλιες φορές
6.Δεν υπάρχεις
7.Φτερά γυρεύω
8.Ότι μου χεις πεί
9.Αν θα σε χάσω
10.Δεν μου αρκεί
11.Δώσε ένα τέλος
12.Εσύ ή θάλασσα
13.Εγώ
14.Σαν αεράκι
15.Καλέ μου άγγελε
16.Μα εγώ είμαι Έλληνας .
1. Ένα τσιγγάνακι ειπε
2. Ετσι ειναι ο έρωτας
3. Άκουσε με καλα
4. Ποσό σαγαπησα
5. Δεν υπάρχεις
6. Μη με ρωτάτε
7. Κερασμένα
8. Δώσε ένα τέλος
9. Αν θα σε χάσω
10. Δεν υπολόγισες καλα
11. Δεν μου αρκεί
12. Κανει θορύβω η αγάπη
13. Καλε μου Άγγελε
14. Πετά ψηλά
15. Μια μικρή μαυροφορουσα
16. Μα εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά..πρωτο μου σχολιο...διαβαζω καιρο το τι λετε και μου αρεσει που μαθαινουμε νεα του Νοτη μας...
Όσον αφορά τον δίσκο εμενα δεν με ενοχλουν τα κοινωνικα τραγούδια τοσο αρκει να μην ειναι κατ ανάγκη πολλα, μπορει να βαλει 1-2 αντε 3 δυνατα...με ενοχλουν μερικα συμπληρώματα που βαζει τα λεγόμενα άκυρα τραγουδια ολοι λιγο πολυ εχουμε καποια στο μυαλο μας(μπορει να ειναι χορευτικα κλπ..)...ελπιζω η επερχόμενη δουλειά να ειναι καλή σε τραγούδια και πανω απ ολα σε ηχο (κυριε βλάχο το νου σας.χαχαχα)...γιατι 2-2,5 χρονια αναμονης πρεπει να ξεπληρωθούν με εναν δισκο απο τα παλια...
1. Ένα τσιγγάνακι ειπε
2. Ετσι ειναι ο έρωτας
3. Της ζωής μου το στολίδι
4. Εσύ η θάλασσα
5. Κάνει θόρυβο η αγάπη
6. Μη με ρωτάτε
7. Φτερά Γυρεύω
8. Δώσε ένα τέλος
9. Αν θα σε χάσω
10. Δεν υπολόγισες καλα
11. Δεν μου αρκεί
12. Εγω
13. Καλε μου Άγγελε
14. Πετά ψηλά
15. Έχω αντέξει πολλά
16. Μα εγω ειμαι Ελληνας
Eptapsyxos87 έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα παιδιά..πρωτο μου σχολιο...διαβαζω καιρο το τι λετε και μου αρεσει που μαθαινουμε νεα του Νοτη μας...
Όσον αφορά τον δίσκο εμενα δεν με ενοχλουν τα κοινωνικα τραγούδια τοσο αρκει να μην ειναι κατ ανάγκη πολλα, μπορει να βαλει 1-2 αντε 3 δυνατα...με ενοχλουν μερικα συμπληρώματα που βαζει τα λεγόμενα άκυρα τραγουδια ολοι λιγο πολυ εχουμε καποια στο μυαλο μας(μπορει να ειναι χορευτικα κλπ..)...ελπιζω η επερχόμενη δουλειά να ειναι καλή σε τραγούδια και πανω απ ολα σε ηχο (κυριε βλάχο το νου σας.χαχαχα)...γιατι 2-2,5 χρονια αναμονης πρεπει να ξεπληρωθούν με εναν δισκο απο τα παλια...
Αργησες, αλλά έκανες την αρχή. Αντε πλέον να τα λέμε και μέσω φόρουμ, όχι μόνο μέσω μηνυμάτων. Καλλιτεχνική φλέβα ο Μάριος, παιδιά.
Eptapsyxos87 έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα παιδιά..πρωτο μου σχολιο...διαβαζω καιρο το τι λετε και μου αρεσει που μαθαινουμε νεα του Νοτη μας...
Αργησες, αλλά έκανες την αρχή. Αντε πλέον να τα λέμε και μέσω φόρουμ, όχι μόνο μέσω μηνυμάτων. Καλλιτεχνική φλέβα ο Μάριος, παιδιά.
Άργησα ειναι η αλήθεια αλλα τελικά το πήρα απόφαση και εκανα την εμφάνιση μου!!
Υ.Γ: Ευχαριστώ για το καλλιτεχνική φλέβα...με τιμάει!
Οτι χειρότερο που εχω ακούσει απο έναν μεγάλο τραγουδιστή...
Πολυ χαλια τραγούδι !
"Στα σκουπίδια εκανα τα καλύτερα ταξίδια" Χαχαχαχαχ
Θα διαφωνήσω. Αντιθέτως είναι ότι καλύτερο έχει πει ο Καρράς τα τελευταία 5 χρόνια. Όσο για τον στίχο "Στα σκουπίδια" ισχύει στην πραγματικότητα 1000%. Τεσπα για τον Νότη είμαστε να μιλάμε εδώ απλά έκανα μια παρένθεση.
81argus έγραψε:Ένας εκ των διαχειριστών στο eu και συνεργάτης της Φανής είπε πως συζητιέται να είναι το τρίτο όνομα στο σχήμα.
Τον Βασίλης λες. Το είχα γράψει εδώ μέσα πριν δύο-τρεις εβδομάδες, ότι πάγωσε της Ελευθερίου και ζήτησε ο Νότης την Φανή. Πυρηνικό οπλοστάσιο σε λαικό πρόγραμμα το Teatro εφόσον γίνει.
Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
2.Ενα τσιγγανάκι είπε (7)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
5.Μα εγώ είμαι Ελληνας(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)