Ακριβώς. Και έχει καλές σχέσεις και με τους δυο. Ο Καρράς τις είχε γράψει και τις περιβόητες "Εκκρεμότητες". Επίσης έχει καλές σχέσεις και με τον Μπερτάκη μιας που συνεργάζεται ήδη μαζί του τον τελευταίο μισό χρόνο.Scorpion86 έγραψε:Τον Βασίλης λες. Το είχα γράψει εδώ μέσα πριν δύο-τρεις εβδομάδες, ότι πάγωσε της Ελευθερίου και ζήτησε ο Νότης την Φανή. Πυρηνικό οπλοστάσιο σε λαικό πρόγραμμα το Teatro εφόσον γίνει.81argus έγραψε:Ένας εκ των διαχειριστών στο eu και συνεργάτης της Φανής είπε πως συζητιέται να είναι το τρίτο όνομα στο σχήμα.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Ποιος δεν έβαλε το Τσιγγανάκι;nikosp έγραψε:Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
2.Ενα τσιγγανάκι είπε (7)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
5.Μα εγώ είμαι Ελληνας(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
13.Κάνει θόρυβο η αγάπη(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Χα! Ωραίο παιχνιδάκι αποτελεσματικό. Δημοφιλέστερο βγάλαμε το ''Δώσε ένα τέλος''. Σαν να λέμε ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω είναι η καλύτερη 16άδα. Μπράβο μας παλιόπαιδα.Scorpion86 έγραψε:Ποιος δεν έβαλε το Τσιγγανάκι;nikosp έγραψε:Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)
Υ.Γ. Ούτε μια ρούμπα μέσα ούτε ένα τσιφτετέλι γι' αυτό είχα πει τις προάλλες πρέπει να εστιάσει λίγο εκεί. Υστερεί σε αυτό το είδος τα τελευταία χρόνια.
Έχει βγάλει ποτέ ρούμπα ή τσιφτετέλι ως πρόμο; Αν δεν κάνω λάθος το "Δεν έχει μάθει ν' αγαπάει" και το "Έλληνας". Τελευταία μεγάλη επιτυχία σε αυτό το είδος ήταν το "Δεν είμαι σαν τους άλλους".
Εγώ χαχαχα δεν με τρέλανε ποτέ!Scorpion86 έγραψε:Ποιος δεν έβαλε το Τσιγγανάκι;nikosp έγραψε:Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Παιδιά ο Χάρης το καλοκαίρι δεν είχε πάει Κω και γύρισε μια συνέντευξη με τον Νότη που είναι κυρίως αφιέρωμα στον Νότη και ξενάγηση στο νησί; Ξέρουμε πότε θα προβληθεί στο Happy Day στον Alpha την εκπομπή που συνεργάζεται ο Χάρης; Έχει ξεκινήσει η εκπομπή από την Δευτέρα.
- Scorpion86
Εχουμε και λέμε.
Ο Νότης επέλεξε ήδη το τραγούδι του Χορλιαφάκη που έχει τίτλο "Τα πάθη" και θα είναι το πρώτο που θα ηχογραφήσει και θα είναι στον δίσκο.
Στην τελική προεπιλογή είναι επίσης τραγούδια του δίδυμου Βασιλείου-Βουγιατζή, του Χρηστου Πέτρου (γιος της κυρα Λενης), του δίδυμου Βασίλη Παπαδόπουλου-Κορδατζή (Βοριάς, Ειδα στον Ύπνο μου, Θυσία, Ο Θεος να σε φυλάει, Πικροθαλασσες, Ποντικια, Ταξιδεψε με, Τοπίο Γκρίζο), ενα της Τζοβολου (Τα κλεμμένα), της Σόφη Παππά κι ένα του Φώντα Θεοδώρου (Νύχτες Αλήτισσες, Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα). Αυτά διέρρευσαν προς το παρόν, από την τελική δεκάδα που θα ηχογραφηθεί, από την οποία θα επιλεχθεί η πρώτη 7αδα. Υπάρχουν πληροφορίες και για τα υπόλοιπα όμως δεν τις έχω επιβεβαιώσει γι αυτό δεν τις αναφέρω.
Υ.Γ.: Σε καλό δρόμο της Φανής Δρακοπούλου για 3ο όνομα στο Teatro.
Υ.Γ.2: Εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει στην Panik και θα γίνει παρουσίαση όπως έγινε και με Πάολα.
Ο Νότης επέλεξε ήδη το τραγούδι του Χορλιαφάκη που έχει τίτλο "Τα πάθη" και θα είναι το πρώτο που θα ηχογραφήσει και θα είναι στον δίσκο.
Στην τελική προεπιλογή είναι επίσης τραγούδια του δίδυμου Βασιλείου-Βουγιατζή, του Χρηστου Πέτρου (γιος της κυρα Λενης), του δίδυμου Βασίλη Παπαδόπουλου-Κορδατζή (Βοριάς, Ειδα στον Ύπνο μου, Θυσία, Ο Θεος να σε φυλάει, Πικροθαλασσες, Ποντικια, Ταξιδεψε με, Τοπίο Γκρίζο), ενα της Τζοβολου (Τα κλεμμένα), της Σόφη Παππά κι ένα του Φώντα Θεοδώρου (Νύχτες Αλήτισσες, Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα). Αυτά διέρρευσαν προς το παρόν, από την τελική δεκάδα που θα ηχογραφηθεί, από την οποία θα επιλεχθεί η πρώτη 7αδα. Υπάρχουν πληροφορίες και για τα υπόλοιπα όμως δεν τις έχω επιβεβαιώσει γι αυτό δεν τις αναφέρω.
Υ.Γ.: Σε καλό δρόμο της Φανής Δρακοπούλου για 3ο όνομα στο Teatro.
Υ.Γ.2: Εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει στην Panik και θα γίνει παρουσίαση όπως έγινε και με Πάολα.
Λογικά την κρατάει σαν προμο της συνεργασίας με Καρρά και θα προβληθεί μέσα με τέλη Οκτώβρη. Αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.81argus έγραψε:Παιδιά ο Χάρης το καλοκαίρι δεν είχε πάει Κω και γύρισε μια συνέντευξη με τον Νότη που είναι κυρίως αφιέρωμα στον Νότη και ξενάγηση στο νησί; Ξέρουμε πότε θα προβληθεί στο Happy Day στον Alpha την εκπομπή που συνεργάζεται ο Χάρης; Έχει ξεκινήσει η εκπομπή από την Δευτέρα.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ο Βασίλης Καρράς στο Happy Day για Παντελίδη, Σφακιανάκη, Teatro και Χωριό ΕιρήνηςΑν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ SCORPION ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟ;ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
- Scorpion86
Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες φίλε Γιάννη. Αλλά απ' ότι λέγεται θα είναι κοινωνικά τραγούδια τα πρώτα 7 και οι συντελεστές σε αυτό συνηγορούν. "Τα πάθη", από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνω ότι θα είναι ένα τραγούδι που θα μιλάει για γενικότερα τα πάθη ενός ανθρώπου (π.χ. τον τζόγο, το αλκοολ και καθε είδους εθισμούς). Εικάζω, δεν το έχω ακούσει.giannis21 έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ SCORPION ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟ;ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
-
Ο Χαρούλης δεν κρατήθηκε πέταξε και τα "όμορφα" επίθετα για το Νότη. Αλλά η απάντηση του Βασίλη δεν του άφησε περιθώρια για συνέχεια.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Ο Βασίλης Καρράς στο Happy Day για Παντελίδη, Σφακιανάκη, Teatro και Χωριό ΕιρήνηςΑν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Eptapsyxos87
Άρα μας λύνεται η απορία για το αν θα είναι θεματικές η όχι οι 3 ενότητες....βάσει ονομάτων πάμε για κοινωνικά στο πρώτο....αναμένουμε λοιπόν....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Τραγικό τραγούδι. Εντάξει πάντα σ' αυτό το ύφος είναι τα κομμάτια του Καρρά, αλλά ομοιοκαταληξίες του στυλ σκουπίδια-ταξίδια-ξύδια είναι γελοίες.81argus έγραψε:Θα διαφωνήσω. Αντιθέτως είναι ότι καλύτερο έχει πει ο Καρράς τα τελευταία 5 χρόνια. Όσο για τον στίχο "Στα σκουπίδια" ισχύει στην πραγματικότητα 1000%. Τεσπα για τον Νότη είμαστε να μιλάμε εδώ απλά έκανα μια παρένθεση.Dimitris96 έγραψε:Παιδιά κατι άσχετο εχετε ακούσει το καινούργιο τραγούδι του Βασιλη Καρρα;
http://www.dailymotion.com/video/x4sxps ... spot_music
Οτι χειρότερο που εχω ακούσει απο έναν μεγάλο τραγουδιστή...
Πολυ χαλια τραγούδι !
"Στα σκουπίδια εκανα τα καλύτερα ταξίδια" Χαχαχαχαχ
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Από κάτι τέτοια τραγούδια έχει βγει η ρετσινιά του λαικού τραγουδιού που το λένε <<σκυλάδικο>>.Αυτά ακούνε οι κουλτουριάρηδες και μας κοροιδεύουν εμάς τους λαικούς.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- KeepNoting
Αντε να ξεκινησουν και οι προβες σιγα σιγα σε κανα 10ημερο...να γεμιζω καπως τα απογευματα μου!

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Οι μουσικοί έχουν ξεκινήσει ήδη πρόβες, όχι όλοι βέβαια, γιατί κάποιοι απουσίαζαν. Σήμερα έρχεται και ο Νότης από Κω και θα μεταβεί προς Teatro για να δει κάποια πράγματα εάν έγιναν. Προβληματισμός υπάρχει για την πίστα, που είναι μικρή. Βέβαια και στο Φωταέριο δεν ήταν μεγάλη, αλλά εκεί μπήκε η ορχήστρα στα διαμορφωμένα κουτιά πάνω.KeepNoting έγραψε:Αντε να ξεκινησουν και οι προβες σιγα σιγα σε κανα 10ημερο...να γεμιζω καπως τα απογευματα μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KeepNoting
- KeepNoting
Οσο για την πιστα...θα το κανουν σαν το Φαντασια...επεκταση...(Λογικα)
-
Φίλε KeepNoting δεν πετάγεσαι από αυτή την εβδομάδα να μας μεταφέρεις μια πρώτη εικόνα. 

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- KeepNoting
Ειπαμε..θα γινω ρεζιλι αν παω μονος μου απο τωρα...χαχαχα