Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Ένας εκ των διαχειριστών στο eu και συνεργάτης της Φανής είπε πως συζητιέται να είναι το τρίτο όνομα στο σχήμα.
Τον Βασίλης λες. Το είχα γράψει εδώ μέσα πριν δύο-τρεις εβδομάδες, ότι πάγωσε της Ελευθερίου και ζήτησε ο Νότης την Φανή. Πυρηνικό οπλοστάσιο σε λαικό πρόγραμμα το Teatro εφόσον γίνει.
Ακριβώς. Και έχει καλές σχέσεις και με τους δυο. Ο Καρράς τις είχε γράψει και τις περιβόητες "Εκκρεμότητες". Επίσης έχει καλές σχέσεις και με τον Μπερτάκη μιας που συνεργάζεται ήδη μαζί του τον τελευταίο μισό χρόνο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

nikosp έγραψε:Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
2.Ενα τσιγγανάκι είπε (7)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
5.Μα εγώ είμαι Ελληνας(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
13.Κάνει θόρυβο η αγάπη(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)
Ποιος δεν έβαλε το Τσιγγανάκι; :surprised:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Scorpion86 έγραψε:
nikosp έγραψε:Λοιπόν συνοψίζω να δούμε τι έχουμε.Ψήφισαν 8 άτομα και έχουμε τα εξής αποτελέσματα.
1.Δώσε ένα τέλος (8)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)
Χα! Ωραίο παιχνιδάκι αποτελεσματικό. Δημοφιλέστερο βγάλαμε το ''Δώσε ένα τέλος''. Σαν να λέμε ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω είναι η καλύτερη 16άδα. Μπράβο μας παλιόπαιδα.
Υ.Γ. Ούτε μια ρούμπα μέσα ούτε ένα τσιφτετέλι γι' αυτό είχα πει τις προάλλες πρέπει να εστιάσει λίγο εκεί. Υστερεί σε αυτό το είδος τα τελευταία χρόνια.
81argus

Έχει βγάλει ποτέ ρούμπα ή τσιφτετέλι ως πρόμο; Αν δεν κάνω λάθος το "Δεν έχει μάθει ν' αγαπάει" και το "Έλληνας". Τελευταία μεγάλη επιτυχία σε αυτό το είδος ήταν το "Δεν είμαι σαν τους άλλους".
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
1.Δώσε ένα τέλος (8)
3.Αν θα σε χάσω (7)
4.Καλέ μου άγγελε(7)
6.Ετσι είναι ο έρωτας(6)
7.Δεν υπάρχεις(6)
8.Εσύ η θάλασσα(6)
9.Πόσο σ αγάπησα(5)
10.Εγώ(5)
11.Πέτα ψηλά(5)
12.Μη με ρωτάτε(4)
14.Φτέρα γυρεύω(4)
15.Ηταν τρελός(4)
16.Δεν μου αρκεί(4)
Εγώ χαχαχα δεν με τρέλανε ποτέ!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

Παιδιά ο Χάρης το καλοκαίρι δεν είχε πάει Κω και γύρισε μια συνέντευξη με τον Νότη που είναι κυρίως αφιέρωμα στον Νότη και ξενάγηση στο νησί; Ξέρουμε πότε θα προβληθεί στο Happy Day στον Alpha την εκπομπή που συνεργάζεται ο Χάρης; Έχει ξεκινήσει η εκπομπή από την Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχουμε και λέμε.
Ο Νότης επέλεξε ήδη το τραγούδι του Χορλιαφάκη που έχει τίτλο "Τα πάθη" και θα είναι το πρώτο που θα ηχογραφήσει και θα είναι στον δίσκο.
Στην τελική προεπιλογή είναι επίσης τραγούδια του δίδυμου Βασιλείου-Βουγιατζή, του Χρηστου Πέτρου (γιος της κυρα Λενης), του δίδυμου Βασίλη Παπαδόπουλου-Κορδατζή (Βοριάς, Ειδα στον Ύπνο μου, Θυσία, Ο Θεος να σε φυλάει, Πικροθαλασσες, Ποντικια, Ταξιδεψε με, Τοπίο Γκρίζο), ενα της Τζοβολου (Τα κλεμμένα), της Σόφη Παππά κι ένα του Φώντα Θεοδώρου (Νύχτες Αλήτισσες, Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα). Αυτά διέρρευσαν προς το παρόν, από την τελική δεκάδα που θα ηχογραφηθεί, από την οποία θα επιλεχθεί η πρώτη 7αδα. Υπάρχουν πληροφορίες και για τα υπόλοιπα όμως δεν τις έχω επιβεβαιώσει γι αυτό δεν τις αναφέρω.

Υ.Γ.: Σε καλό δρόμο της Φανής Δρακοπούλου για 3ο όνομα στο Teatro.

Υ.Γ.2: Εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει στην Panik και θα γίνει παρουσίαση όπως έγινε και με Πάολα.

81argus έγραψε:Παιδιά ο Χάρης το καλοκαίρι δεν είχε πάει Κω και γύρισε μια συνέντευξη με τον Νότη που είναι κυρίως αφιέρωμα στον Νότη και ξενάγηση στο νησί; Ξέρουμε πότε θα προβληθεί στο Happy Day στον Alpha την εκπομπή που συνεργάζεται ο Χάρης; Έχει ξεκινήσει η εκπομπή από την Δευτέρα.
Λογικά την κρατάει σαν προμο της συνεργασίας με Καρρά και θα προβληθεί μέσα με τέλη Οκτώβρη. Αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.
Ο Βασίλης Καρράς στο Happy Day για Παντελίδη, Σφακιανάκη, Teatro και Χωριό Ειρήνης

giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ SCORPION ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟ;ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

giannis21 έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ SCORPION ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟ;ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες φίλε Γιάννη. Αλλά απ' ότι λέγεται θα είναι κοινωνικά τραγούδια τα πρώτα 7 και οι συντελεστές σε αυτό συνηγορούν. "Τα πάθη", από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνω ότι θα είναι ένα τραγούδι που θα μιλάει για γενικότερα τα πάθη ενός ανθρώπου (π.χ. τον τζόγο, το αλκοολ και καθε είδους εθισμούς). Εικάζω, δεν το έχω ακούσει.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει μία συνέντευξη και σε Καρρά.
Ο Βασίλης Καρράς στο Happy Day για Παντελίδη, Σφακιανάκη, Teatro και Χωριό Ειρήνης

Ο Χαρούλης δεν κρατήθηκε πέταξε και τα "όμορφα" επίθετα για το Νότη. Αλλά η απάντηση του Βασίλη δεν του άφησε περιθώρια για συνέχεια.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Άρα μας λύνεται η απορία για το αν θα είναι θεματικές η όχι οι 3 ενότητες....βάσει ονομάτων πάμε για κοινωνικά στο πρώτο....αναμένουμε λοιπόν....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:
Dimitris96 έγραψε:Παιδιά κατι άσχετο εχετε ακούσει το καινούργιο τραγούδι του Βασιλη Καρρα;

http://www.dailymotion.com/video/x4sxps ... spot_music

Οτι χειρότερο που εχω ακούσει απο έναν μεγάλο τραγουδιστή...
Πολυ χαλια τραγούδι !
"Στα σκουπίδια εκανα τα καλύτερα ταξίδια" Χαχαχαχαχ
Θα διαφωνήσω. Αντιθέτως είναι ότι καλύτερο έχει πει ο Καρράς τα τελευταία 5 χρόνια. Όσο για τον στίχο "Στα σκουπίδια" ισχύει στην πραγματικότητα 1000%. Τεσπα για τον Νότη είμαστε να μιλάμε εδώ απλά έκανα μια παρένθεση.
Τραγικό τραγούδι. Εντάξει πάντα σ' αυτό το ύφος είναι τα κομμάτια του Καρρά, αλλά ομοιοκαταληξίες του στυλ σκουπίδια-ταξίδια-ξύδια είναι γελοίες.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Από κάτι τέτοια τραγούδια έχει βγει η ρετσινιά του λαικού τραγουδιού που το λένε <<σκυλάδικο>>.Αυτά ακούνε οι κουλτουριάρηδες και μας κοροιδεύουν εμάς τους λαικούς.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αντε να ξεκινησουν και οι προβες σιγα σιγα σε κανα 10ημερο...να γεμιζω καπως τα απογευματα μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance3: :dance3: :dance3:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

KeepNoting έγραψε:Αντε να ξεκινησουν και οι προβες σιγα σιγα σε κανα 10ημερο...να γεμιζω καπως τα απογευματα μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance3: :dance3: :dance3:
Οι μουσικοί έχουν ξεκινήσει ήδη πρόβες, όχι όλοι βέβαια, γιατί κάποιοι απουσίαζαν. Σήμερα έρχεται και ο Νότης από Κω και θα μεταβεί προς Teatro για να δει κάποια πράγματα εάν έγιναν. Προβληματισμός υπάρχει για την πίστα, που είναι μικρή. Βέβαια και στο Φωταέριο δεν ήταν μεγάλη, αλλά εκεί μπήκε η ορχήστρα στα διαμορφωμένα κουτιά πάνω.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Οποτε απο βδομαδα....Τεατρο... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Οσο για την πιστα...θα το κανουν σαν το Φαντασια...επεκταση...(Λογικα)
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Φίλε KeepNoting δεν πετάγεσαι από αυτή την εβδομάδα να μας μεταφέρεις μια πρώτη εικόνα. :fan:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Ειπαμε..θα γινω ρεζιλι αν παω μονος μου απο τωρα...χαχαχα
Απάντηση