ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
neo cd kai gia thn Iwanna Koutalidou me titlo einai h nyxta mou.....hdh exoun diarreysei kapoia kommatia...http://www.youtube.com/watch?v=6Kcl3fBl8hQ
Το live της Ραλλιας αν θυμαμαι περασε στα φλου! Εχω εξηγησει τους λογους που εχω θαψει to live του Πετρελη! Live αρπα κολλα ετσι για να εχουμε να μας λειπουν!ppapp2 έγραψε:kai i rallia evgale live me 2 cd mono
ok, den eimaste kapoioi fan tou petreli alla mi ta isopedonoume ola...eixe tragoudia na valei mesa na gemisei mia ora akousmatos!!
allo live allo best of opos tou makri!!
to live de proipothetei 100 xronia diskografia...siga to pragma
Koita, i Rallia ebgale live sto opoio omws elege kai alla tragoudia. den htan greatest hits live diladi. Tetoia live "egkrinontai" akoma kai me 1 disko sto istoriko enws kallitexni. Alla to GH Live einai san ena aplo disko GH. Prepei na exei mia A' istoria gia na kaneis tetoia diskografiki kinisi!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
KYKLOFORHSE H HLIADH!

:: ΧΑΜΟΓΕΛΩ
:: κυκλοφόρησε: 10/2009
:: μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης
01. ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας 4:02
02. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Νίκος Σαρρής 4:04
03. ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Νίκος Σαρρής 3:44
04. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας

:: ΧΑΜΟΓΕΛΩ
:: κυκλοφόρησε: 10/2009
:: μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης
01. ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας 4:02
02. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Νίκος Σαρρής 4:04
03. ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Νίκος Σαρρής 3:44
04. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης - Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας
supernatural22 έγραψε:Άκουσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διανομή και θα κυκλοφορήσει την άλλη εβδομάδα στα δισκοπωλεία!Πάντως προχτες στα metropolis δεν ήξερε κανένας για cd-single της Ηλιάδηimmortal έγραψε:Αλλο 1 single απο Heaven
και δεν εχει κλεισει ουτε χρόνο το album της
Tελικα οντως κολητή του Πουνέντη
A δεν μπορω το θέλω αυτη την εβδομάδα

in this mad mad world
Γενικά πολλά cds έχουν πρόβλημα με τη διανομή!Και τυπικά φαίνεται να κυκλοφορούν και να διαφημίζονται στην tv,αλλά έρχονται μετά από ένα μήνα στα δισκοπωλεία!Της Κυρμιζή διαφημιζόταν ολόκληρο το καλοκαίρι από το ALTER και το έφεραν στα δισκοπωλεία το Σεπτέμβριο!Αυτό είναι το πιο σπαστικό,να υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και να διαφημίζεται παντου κάποιο cd,αλλά να μην κυκλοφορεί!
- Dimitris96
-