Καλά του τα πε ο Παπανώτας...stelios έγραψε:

Καλά του τα πε ο Παπανώτας...stelios έγραψε:
panosif έγραψε:Ούτε ο Βέρτης ούτε κανένας άλλος είναι υποχρεωμένος να βγει και να βροντοφωνάζει τι κάνει στο κρεβάτι του.
Και μου αρέσει που μιλάτε με τόση βεβαιότητα για τις ερωτικές προτιμήσεις όλων των τραγουδιστών λες και είστε μέσα στο σπίτι τους.
Ασχοληθείτε με το έργο τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί αφορούν αυτούς και μόνο αυτούς.
neereaux έγραψε:panosif έγραψε:Ούτε ο Βέρτης ούτε κανένας άλλος είναι υποχρεωμένος να βγει και να βροντοφωνάζει τι κάνει στο κρεβάτι του.
Και μου αρέσει που μιλάτε με τόση βεβαιότητα για τις ερωτικές προτιμήσεις όλων των τραγουδιστών λες και είστε μέσα στο σπίτι τους.
Ασχοληθείτε με το έργο τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί αφορούν αυτούς και μόνο αυτούς.
+1.
Παρόλα αυτά η συνέντευξη αυτή είναι τραγική.
Κλασικός ελληναράς με γκέυ φίλους που τους σέβεται και τους αγαπά αλλά προς θεού, ούτε 1% γκέυ και είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα ήταν γκέυ.λες και ένα απλό "παιδιά όχι δεν είμαι" - εάν ένιωσε την ανάγκη να το πει - δεν έφτανε.
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Επειδή η κουβέντα ενέπλεξε και το Γιώργο το Μαζωνάκη, θα πω το εξής:
Ο Γιώργος δεν έχει βγει να πει ποτέ: "Ξέρετε κάτι; O σύντροφός μου κι εγώ..."
Το αφήνει να αιωρείται...
Μπορεί να είναι, μπορεί όμως και να μην είναι...
Το ότι εμείς το ξέρουμε, είναι άλλο θέμα...
Αφήστε που έτσι και το πείτε στο γυναικείο πληθυσμό του fanclub του, θα σας πάρουν με τις πέτρες...
Όλη αυτή η μυστικότητα κρατείται για τις θαυμάστριες.
Αν οι θαυμάστριες θαύμαζαν 100% τραγούδια και προσωπικότητα άνδρα καλλιτέχνη, τότε θα είχαμε περισσότερα "αποκαλυπτήρια"...
Ελάτε όμως που για να κόψει η κοπελλίτσα εισιτήριο για το κέντρο ή τη συναυλία του κάθε Νίκου, Αντώνη, Γιώργου, πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάτι πολύ ωραίο και πολύ μοιραίο μαζί του...
Καλό, κακό δεν ξέρω αν είναι, πάντως έτσι λειτουργεί το πλασσάρισμα...
Ε μα! Τόσοι άνθρωποι το περιμένουμε!Chronisgreek έγραψε:kairos htan!
yakinthos έγραψε:Live του Βέρτη δεν ξέρω αν θ' αγόραζα ποτέ, αλλά αν έβγαζε μια συλλογή με τα καλύτερά του τραγούδια, "κάτα αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο, ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, θα ενθουσιαζόμουν, θα τον ενθάρρυνα και θα του έλεγα να το ξανακάνει!"
-Ίσως να μην κατάλαβα την ερώτηση...billakos24 έγραψε:yakinthos έγραψε:Live του Βέρτη δεν ξέρω αν θ' αγόραζα ποτέ, αλλά αν έβγαζε μια συλλογή με τα καλύτερά του τραγούδια, "κάτα αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο, ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, θα ενθουσιαζόμουν, θα τον ενθάρρυνα και θα του έλεγα να το ξανακάνει!"![]()
![]()
![]()
![]()
Σκέφτεσαι φανταστικά Υάκινθε!
yakinthos έγραψε:Live του Βέρτη δεν ξέρω αν θ' αγόραζα ποτέ, αλλά αν έβγαζε μια συλλογή με τα καλύτερά του τραγούδια, "κάτα αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο, ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, θα ενθουσιαζόμουν, θα τον ενθάρρυνα και θα του έλεγα να το ξανακάνει!"