Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Χαχαχα! Ε δε νομίζω να συνεργάστηκε με πολλούς Παπαδόπουλους ο Δήμας!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Οπως μου μεταφέρθηκε, είναι τραγούδι που είχε γράψει ο Δήμας το 2006, άρα δυσκολα να έχει εμπλοκή ο Λ.Παπαδόπουλος.
Είναι ένα ακόμα κομμάτι με τίτλο "Η γραβάτα" (Το 5ο του δίσκου), το οποίο από τον τίτλο καταλαβαίνω ότι θα είναι πολιτικού περιεχομένου και αναζητούνται οι συντελεστές, δεν τους εχω μάθει ακομα, αν ξέρεις κάτι johnytzitzi ρίξτο. Γενικά πάντως εντός της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε λογικά όλους τους συντελεστές και τους τίτλους των τραγουδιών. Δεν έμειναν και πολλά άλλωστε για να συμπληρωθεί ο δίσκος.
Είναι ένα ακόμα κομμάτι με τίτλο "Η γραβάτα" (Το 5ο του δίσκου), το οποίο από τον τίτλο καταλαβαίνω ότι θα είναι πολιτικού περιεχομένου και αναζητούνται οι συντελεστές, δεν τους εχω μάθει ακομα, αν ξέρεις κάτι johnytzitzi ρίξτο. Γενικά πάντως εντός της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε λογικά όλους τους συντελεστές και τους τίτλους των τραγουδιών. Δεν έμειναν και πολλά άλλωστε για να συμπληρωθεί ο δίσκος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Τα πάθη, Το νησί, Η γραβάτα. Μια λέξη όλοι οι τίτλοι με άρθρο 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Και εικάζω ότι το μεν "Τα Πάθη" είναι για τα πάθη και τους εθισμούς των ανθρώπων, "Το νησί" θα είναι κάτι σαν το "Η πιο Γλυκιά Πατρίδα" ή το "Ελλάδα μου" και "Η Γραβάτα" θα είναι κοινωνικοπολιτικού περιεχόμενου, σχολιάζοντας τους γραβατάκηδες που ορίζουν τις τύχες των λαών, βλέπε τραπεζίτες, πολιτικούς, συνταγματολόγους κλπ. Εικασίες όλα αυτά, δεν έχω ακούσει κανενα τραγούδι.81argus έγραψε:Τα πάθη, Το νησί, Η γραβάτα. Μια λέξη όλοι οι τίτλοι με άρθρο
- Scorpion86
Επ' ευκαιρία της κοτσάνας που πέταξε ο Ρέμος, είδα αρκετές σελίδες στο facebook, οι οποίες δεν είναι σελίδες εθνικιστικές ή πολιτικοποιημένες προς τα άκρα δεξιά, να ανεβαζουν μία συγκεκριμένη φωτογραφία του Ρέμου και μία του Νότη και να συγκρίνουν την "Δημοκρατία" που και καλά πρεσβεύει ο Ρέμος και τον "Φασισμό" που και καλά ακολουθεί ο Νότης λέγοντας ότι είναι υπερήφανος που είναι Ελληνας. Σελίδες με 400 και 500.000 μέλη και γενική κατακραυγή σε Ρέμο κα αποθέωση σε Νότη με πολλα likes και κοινοποιήσεις. Με εξέπληξε ευχάριστα ομολογώ.
Την κόβω αυτή την εικόνα να παίζει αύριο Τατιάνα και να γίνεται γκάλοπ. Για φανταστείτε ποιός θα κερδίσει; Στημένα όλα.
- Scorpion86
Σιγά μην ασχοληθεί περαιτέρω η Τατιανα. Ηδη το πέρασαν στο 5λεπτο το θέμα, αθωώνοντας τον Ρέμο, αφού όπως υποστήριξαν είναι τόσο καλό παιδί για να πει κάτι τέτοιο και οι κακοί Τούρκοι παραποίησαν τα λόγια του. Περιττό να πω εάν ήταν ο Νότης στην θέση του ότι θα είχαμε 2 εβδομάδες καθημερινο κράξιμο, τοποθετηση συναδέλφων του κλπ. Μπορεί και να φοβούνται γιατί την τελευταία φορά με το κράξιμο στον Παντελίδη, τους βγήκε μπούμερανγκ αρνητικά μετά το θάνατο του που συνέπεσε με το διήμερο κράξιμο.81argus έγραψε:Την κόβω αυτή την εικόνα να παίζει αύριο Τατιάνα και να γίνεται γκάλοπ. Για φανταστείτε ποιός θα κερδίσει; Στημένα όλα.
Καλά αν το είχε πει ο Νότης θα είχε γίνει 100 φορές μεγαλύτερο θέμα κι από τις δηλώσεις για την ΧΑ. Σε μια παλιότερη εκπομπή πάντως ήταν καλοί οι Τούρκοι, τώρα πως έγιναν κακοί;Scorpion86 έγραψε:Σιγά μην ασχοληθεί περαιτέρω η Τατιανα. Ηδη το πέρασαν στο 5λεπτο το θέμα, αθωώνοντας τον Ρέμο, αφού όπως υποστήριξαν είναι τόσο καλό παιδί για να πει κάτι τέτοιο και οι κακοί Τούρκοι παραποίησαν τα λόγια του. Περιττό να πω εάν ήταν ο Νότης στην θέση του ότι θα είχαμε 2 εβδομάδες καθημερινο κράξιμο, τοποθετηση συναδέλφων του κλπ.81argus έγραψε:Την κόβω αυτή την εικόνα να παίζει αύριο Τατιάνα και να γίνεται γκάλοπ. Για φανταστείτε ποιός θα κερδίσει; Στημένα όλα.

Αλλά βλέπετε ο Νότης έχει την ρετσινιά του φασίστα ενώ ο Αντωνάκης είναι φίλος του συνονόματου του (Σαμαρά).
Για να δείτε πόσο ανισόρροπη χώρα είμαστε. Είδανε όλοι πως πουλάει τρελά ο Νότης λέγοντας ελεύθερα την άποψη του και πάνε να τον μιμηθούν όλοι (Ρέμος, Θηβαίος, Μπέζος, Οικονομόπουλος, Γονίδης, Καρράς, ο συγχωρεμένος Παντελίδης). Τα κανάλια φυσικά τους αθωώνουν όλους πλην του Νότη. Ο κόσμος όμως; Ο κόσμος τον έμαθε εξ αρχής έτσι τον Νότη και τον αποδέχεται. Τους υπόλοιπους δεν τους τα συγχωρεί.
- Scorpion86
Δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ρέμος για παράδειγμα κάνει συναυλίες για 10.000 ευρω το ατομο στην Μύκονο, είναι τραγουδιστής της ελίτ και περνάει ένα lifestyle που πλέον στην Ελλάδα είναι και ψιλοπαραφωνία, όταν ο κόσμος περνάει δύσκολα. Ο Νότης όμως δεν προκαλεί, πουλώντας τις νυχτερινές εξόδους του, τις σχέσεις του και γενικά δεν πασάρει στα πρωτοσέλιδα την ζωή του. Γι' αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά απόψεις ανθρώπων όπως ο Ρέμος ή ο Ρουβάς ή ο Χατζηγιάννης. Συν ότι βλέπουν ότι ο Νότης είναι σταθερός στα πιστεύω του, χρόνια τώρα και δεν είναι όπου φυσάει ο άνεμος, για να τα έχει καλά με το εκάστοτε σύστημα.81argus έγραψε:Για να δείτε πόσο ανισόρροπη χώρα είμαστε. Είδανε όλοι πως πουλάει τρελά ο Νότης λέγοντας ελεύθερα την άποψη του και πάνε να τον μιμηθούν όλοι (Ρέμος, Θηβαίος, Μπέζος, Οικονομόπουλος, Γονίδης, Καρράς, ο συγχωρεμένος Παντελίδης). Τα κανάλια φυσικά τους αθωώνουν όλους πλην του Νότη. Ο κόσμος όμως; Ο κόσμος τον έμαθε εξ αρχής έτσι τον Νότη και τον αποδέχεται. Τους υπόλοιπους δεν τους τα συγχωρεί.
-
Δεν έμαθα κάτι επ' αυτού.Scorpion86 έγραψε:Οπως μου μεταφέρθηκε, είναι τραγούδι που είχε γράψει ο Δήμας το 2006, άρα δυσκολα να έχει εμπλοκή ο Λ.Παπαδόπουλος.
Έμαθες τον τίτλο του τραγουδιού του Δήμα;
Από αρχή της εβδομάδας ξέρω ότι πάνε μουσικοί συνέχεια στο studio να γράψουν το όργανο τους για το πρώτο τραγούδι που θα βγάλουν promo.
Σημ: Εγώ νομίζω ότι το τραγούδι "Τα πάθη" θα μιλάει για τα πάθη που τραβάει η Ελλάδα μας.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Οχι, ακόμα δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο για δίσκο. Το μόνο νέο είναι ότι ερχεται από Κροατία την Δευτέρα.johnytzitzi έγραψε:Δεν έμαθα κάτι επ' αυτού.Scorpion86 έγραψε:Οπως μου μεταφέρθηκε, είναι τραγούδι που είχε γράψει ο Δήμας το 2006, άρα δυσκολα να έχει εμπλοκή ο Λ.Παπαδόπουλος.
Έμαθες τον τίτλο του τραγουδιού του Δήμα;
Από αρχή της εβδομάδας ξέρω ότι πάνε μουσικοί συνέχεια στο studio να γράψουν το όργανο τους για το πρώτο τραγούδι που θα βγάλουν promo.
Σημ: Εγώ νομίζω ότι το τραγούδι "Τα πάθη" θα μιλάει για τα πάθη που τραβάει η Ελλάδα μας.
μηπως πηγε να βαλει μαλλια?γιατι ολο και αραιωνουν παλι. 

το ακουσα. δε μ αρεσε οπως το παει.
- Eptapsyxos87
ο Μουκιδης ανέβασε 1 λεπτο και κατι απο το ντουετο με την δικη του φωνη..δεν ξερω πως να το ανεβασω οσοι τον εχετε φιλο λογικα μπορείτε να το δείτε....
https://www.facebook.com/moukidis?hc_re ... ED&fref=nf
https://www.facebook.com/moukidis?hc_re ... ED&fref=nf
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- Eptapsyxos87
όντως είναι λίγο περίεργο έτσι όπως ακούγεται....αλλά πιστεύω ολοκληρωμένο και με τις φωνές του Νοτη και του Καρρα θα είναι σε άλλο επίπεδο θα χει άλλο βάρος...griniaris έγραψε:το ακουσα. δε μ αρεσε οπως το παει.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Όταν διάβασα τους στίχους το φαντάστηκα και το σιγουραγούδησα με την μουσική του "Ότι μου 'χεις πει". Κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου πάνω κάτω παρόμοια μουσική αλλά τελικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που άκουσα. Καλύτερα την μουσική του κομματιού να την έγραφε ο Καρράς ίσως να είχε πιο ενδιαφέρον.
- makis celica
George Moukidis
Να και το ρεφρέν μας.........
"ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ,
ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ,
ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ,
ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΚΥΛΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,
ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ……"
Bασίλης-Νότης 2016
Να και το ρεφρέν μας.........
"ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ,
ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ,
ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ,
ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΚΥΛΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,
ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ……"
Bασίλης-Νότης 2016
Εγω που δεν εχω fb πως μπορω να παρω μια γευση απο το νεο τραγουδι;
Πάτα στο Google George Moukidis Facebook λογικά θα στο βγάλει.notisfan έγραψε:Εγω που δεν εχω fb πως μπορω να παρω μια γευση απο το νεο τραγουδι;