Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πολιτεία 1992
Καρράς, Αλέξια, Νότης, Βουγιατζής...
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Αρα ποιος άλλαξε? Ο Νότης ή οι Νοτικοί? Ανέκαθεν ο κόσμος τον Νότη ήθελε να ακούει στα μαγαζιά, δεν πήγαινε ανάλογα τον παρτενέρ.
Το θεμα ειναι οτι μονο με φανς δεν βγαζεις σεζον, αρα ο Νοτης επρεπε να αλλαξει γιατι αλλαξαν οι συνθηκες.
Ειχε γραφτει εδω μεσα οτι ο Μπερτακης ηθελε να βαλει το μπουκαλι με την Παολα 200ευρω και ο Νοτης ηθελε την τιμη πιο χαμηλα και οτι να αρχισουν Σεπτεμβρη ενω ο Νοτης δεν ηθελε, δεν ξερω αν ηταν φημες. Αλλα αν ισχυουν τοτε δεν βλεπω τον Νοτη να λεει σε ολα ναι και να δινει την παντιερα στον Μπερτακη χωρις συζητηση .
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Ακούω βερεσέ τις δικαιολογίες ότι για να βγει ένα σχήμα με Καρρά, επειδή το κόστος είναι μεγάλο, πρέπει να αυξηθεί και το μπουκάλι. Αυτόν τον δρόμο μπορούσε να τον αποφύγει, αν επέλεγε να τραγουδήσει στην Fantasia
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οταν υπαρχουν 2 μεγαλα ονοματα τοτε αναλογη θα ειναι και η τιμη του μπουκαλιου γιατι αναλογα ειναι και τα εξοδα, δεν ειναι δικαιολογιες. Εδω με την Μαλεα και την Ζηνα ηταν 170 και ειναι αφυσικο που πηγε 180 με Καρρα?
Απο την αλλη αν τον θελουμε στο φαντασια ή σε κανα κουτουκι με 70ευρω τοτε να μην γκρινιαζουμε για την καθε Παπαδοπουλου που θα εχει μαζι του.
Αλλωστε τετοιο σχημα (που ολοι λεμε οτι ειναι το καλυτερο της 20ετιας) δεν θα γινεται καθε χρονο , αρα ας το απολαυσουμε οσο και οποιοι μπορουν και ο χρονος θα δειξει αν εκανε καλα ή οχι.
Η φιάλη στον Έναστρον, στο Φωταέριο αλλά μέχρι και πέρσι στην Fantasia ήταν 160€.
Απλά από πέρσι αποφάσισαν στις 3 πρώτες σειρές τραπεζιών να σε βάζουν νταηλίκι να πάρεις την special φιάλη που έχει 20€ πάνω. Φέτος δεν άκουσα ποσό θα την έχουν 180€ την απλή;
Εντάξει το δίνουμε όλοι και θα το δίνουμε και φέτος δυστυχώς, εγώ δυσανασχετώ ακόμα και το λέω και στους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι είναι λάθος πολιτική. Δεν το είχαμε ποτέ ανάγκη ειδικά με τα σημερινά προβλήματα. Το ότι το δεχόμαστε είναι περίπου σαν την πολιτική βγαίνει ένας νόμος π.χ. το ασφαλιστικό διαμαρτυρίες, απεργίες, αποχές στο τέλος τι πετυχαίνουμε τίποτα, είναι προαποφασισμένο να ισχύσει.

Νομίζω στην περσινή συνέντευξη στον Χάρη είχε πει
για τις συνεργασίες που δεν κάνει και ανέφερε παράδειγμα ότι π.χ. αν στον κόσμο αρέσει ο Βασίλης Καρράς μπορεί να μην του αρέσω εγώ. :fan:

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Αρα ποιος άλλαξε? Ο Νότης ή οι Νοτικοί? Ανέκαθεν ο κόσμος τον Νότη ήθελε να ακούει στα μαγαζιά, δεν πήγαινε ανάλογα τον παρτενέρ.
Το θεμα ειναι οτι μονο με φανς δεν βγαζεις σεζον, αρα ο Νοτης επρεπε να αλλαξει γιατι αλλαξαν οι συνθηκες.
Ειχε γραφτει εδω μεσα οτι ο Μπερτακης ηθελε να βαλει το μπουκαλι με την Παολα 200ευρω και ο Νοτης ηθελε την τιμη πιο χαμηλα και οτι να αρχισουν Σεπτεμβρη ενω ο Νοτης δεν ηθελε, δεν ξερω αν ηταν φημες. Αλλα αν ισχυουν τοτε δεν βλεπω τον Νοτη να λεει σε ολα ναι και να δινει την παντιερα στον Μπερτακη χωρις συζητηση .
Η παντιέρα έχει να κανει με τι επιλογές συνεργασίας κάνεις και με τι όρους. Οτι είσαι σε ένα μαγαζί που είσαι το απόλυτο αφεντικό και απλά φιλοξενείς κάποιους στο δικό σου κόλπο, όπως χαρακτηριστικά είχε πει. Οταν δεν έχεις επιλέξει εσύ τους συνεργάτες σου και είσαι σε ένα χώρο που με το έτσι θέλω θα σου πασάρουν τα 200αρια φιάλες, μάλλον έχεις κάνει αρκετές υποχωρήσεις. Και διευκρινίζω τώρα ότι μια χαρά είναι η συνεργασια με Καρρά, αλλά δεν είναι εκεί η διαφωνία, αλλά στο τι χρειάστηκε να θυσιάσεις για να φτάσεις σε αυτήν την συνεργασία. Μια συνεργασία που δείχνει να έχει περισσότερο ανάγκη ο Νότης για να μπορέσει να πορευτεί σε ένα μαγαζί που έχει συνηθίσει σε άλλα κόλπα τους θαμώνες του και όχι το αντίστροφο. Το ότι διαφωνησες στην ημερομηνία έναρξης δεν είναι κατι αξιοσημείωτο, από την στιγμή που το ίδιο το μαγαζί ανενεργό για μήνες ήθελε έτσι κι αλλιώς μία περίοδο για να γίνουν απαραίτητες εργασίες συντήρησης, αλλά και αλλαγές. Επίσης, πόσα χειμερινά σχήματα πια ξεκινάνε Σεπτέμβριο για να πεις ότι έκανες την επανάσταση σου?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και η Μάρα Τζίμα φέτος στο Teatro...Επιλογή του Καρρά η εν λόγω τραγουδίστρια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Με Δρακοπουλου τι γινεται ?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Με Δρακοπουλου τι γινεται ?
Τίποτα νεότερο. Δεν αποκλείεται επειδή μαζεύτηκαν αρκετοί τραγουδιστές μικρότερου βεληνεκούς (π.χ. Σχοινα, Ράλλη, Δανος, Τζιμα κ.α.) να μην πάνε σε τρίτο όνομα. Οι πρόβες γίνονται αυτήν την περίοδο με τους μικρότερης δυναμικότητας, για την ωρα, όπως και για τους μουσικούς.
johnytzitzi

Ο Καρράς θα έχει 2 τραγουδίστριες να του κάνουν φωνητικά και θα τραγουδάνε και στην αρχή. Μάλλον η μία ειναι αυτή που ανέφερες.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Ας τα ξαναπιάσουμε απ'την αρχή γιατί μερικές φορές δεν καταλαβαινόμαστε αν και μιλάμε (;;) την ίδια γλώσσα....
Δεν αποθεώνω τον Χαρη Λεμπιδάκη...Αν είναι δυνατόν...Η άποψη μου για αυτούς που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι είναι συγκεκριμένη. Δεν πρέπει αυτός να φέρει την επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου. Εξυπηρετεί σκοπιμότητες,δεν ξέρει ελληνικά και πολλά άλλα. Πολλοί θα ήθελαν μεγαλύτερη διαφήμιση του Νότη γιατί απλά το αξίζει. Να, λοιπόν, που έστω κι έτσι αυτός ο άνθρωπος γράφει, Σ'ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, καλά λόγια. Τι να κάνουμε; Κι αυτό μας πειράζει; Αυτά για τον Λεμπιδάκη,και δεν θα ξανααναφερθώ σ'αυτόν.
Έπειτα, κάποιος μίλησε για ''''κωλοτούμπες''''' του Νότη και σταχυολόγησε και 5!! στροφές του....Δεν ξέρω αν έχει αυλικούς αλλά τόσα χρόνια τον βλέπω να κάνει το δικό του και γι'αυτό δεν έχει χάσει..
Θυμάμαι που είπε οτι έκανε μια πρόταση στους επιχειρηματίες (στη Φαντασία πρέπει να ήταν) για να συνεργαστεί με Χατζηγιάννη και μάλιστα του τηλεφωνησε ο ίδιος για τον σκοπό αυτό (αν και δεν το έχει κάνει ποτέ του..) Ακόμα κι αν η ιδέα για τον Καρρά ήταν της επιχείρησης,τι σημασία έχει; Με τον Μαζωνάκη,τι ήταν; Με την Γαρμπή; Με την Πέγκυ; Η παντιέρα που έλεγε ο Νότης, έχει να κάνει (αν μπορώ να τον μεταφράσω) στη γραμμή του νυχτ. κέντρου. Άρα, καμία στροφή....Μετά,δεν απεκάλεσε τον χώρο παρακμή...Μην τα μπερδεύουμε...Το φαινόμενο με τους καναπέδες και τα ιπτάμενα παπούτσια επί πίστας,σχολίασε...Αρα, καμία στροφή...Επιπλέον,οι τιμές ανέκαθεν ήταν υψηλές για τον μεροκαματιάρη,δεν συνέβη κάτι θεαματικό προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια. Μήπως και στο ΚΟΣΜΟΣ παλιά δεν ήταν δυσθεώρητες οι τιμές ή και αλλού. Δυστυχώς,δεν μπορεί το μπουκάλι σ'αυτούς τους χώρους να στοιχίζει χαμηλά. Ελίτ ο Νότης που τραγουδά για την Ελλάδα και την κοινωνία; Σου ξέφυγε; Αρα,καμία στροφή..Σχετικά τώρα.με το ευαίσθητο θέμα του ανθρώπου που ''έφυγε'', δεν μπορείς να πεις πολλά. Χρειάζεται σεβασμός κι επειδή ο Νότης είναι καλός άνθρωπος, είπε λίγα και καλά. Οι προηγούμενες αναφορές του Νότη για εκείνον, ήταν κρίσεις του επί της φωνής του. Έτερον εκάτερον.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πολλές ανακρίβειες για να συνταχθούν επιχειρήματα που θα πείσουν για μία άποψη.
Για αρχή, ο Νότης δεν πρότεινε τον Χατζηγιάννη στο Fantasia. Με τον Χατζηγιάννη συζήτησε για τον Βοτανικό, αρχές καλοκαιριού. Εν συνεχεία, αφού δεν έβγαλε άκρη με τον Μιχαλάκη, στράφηκε ξανά στο Φωταέριο για εκ νέου συνεργασία με Πέγκυ. Με το Φωταέριο τα βρήκε, του απάντησε αρνητικά η Πέγκυ και έτσι στράφηκε σε δευτερότριτα ονοματα. Συμφωνήσε με τις 48 Ωρες, συγκρότημα το οποίο μαζί με τους μουσικούς ξεκίνησαν πρόβες στο Φωταέριο για κάποιες μέρες, αφού στη συνέχεια ο Νότης διαφώνησε με τους επιχειρηματίες και αποχώρησε, ψάχνοντας στέγη. Με όλα τα σχήματα να έχουν κλείσει και τα μαγαζιά τα εναπομείναντα να είναι μετρημένα, βρέθηκε στην ανάγκη του Μπερτάκη (μην ξεχνάμε τις φήμες τότε ότι ίσως να μην τραγουδήσει χειμώνα) κι επέλεξε τη Fantasia όπου τον πλαισίωσαν με δύο τραγουδίστριες, γνωστές της επιχείρησης, συν τις 48 Ωρες. Οπότε καμία Φαντασία δεν πρότεινε στον Νότη τον Χατζηγιάννη.
Επίσης, κατανοώ την προσπάθεια να πείσετε ότι δεν παρέδωσε την παντιέρα, αλλά αναφέροντας ανακρίβειες και παραδείγματα προ 15ετιας ειναι λίγο αστείο. Τελευταία συνεργασία με δική του παντιερα ήταν η Πέγκυ. Τα τελευταία δύο χρόνια, άλλοι αποφασίζουν.
Από κει και πέρα, καλή και η προσπάθεια να αποδειχθεί ότι οι τιμές δεν είναι υπερβολικά υψηλές, αλλά το να ανατρέχεις στο Cosmos και γενικά σε προ δεκαετίας σχήματα, όταν και τα μαγαζιά δούλευαν περισσότερες μέρες (5-6 και 7 μέρες), αλλά και η οικονομική κατάσταση στην χώρα ήταν καλύτερη, είναι επίσης ένα αστείο γεγονός. Τώρα εάν θεωρεί κανείς λογικές τις περσινές τιμές στο Φαντασία για να ένα σχημα με την Παπαδοπούλου, την Χριστοδούλου και τις 48 Ωρες, τότε πάσο. Εάν επίσης, θεωρεί τα 200αρια για το Teatro μία προσιτή τιμή, τότε πάλι πάσο. Ωστόσο, κύριοι σταματήστε να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτά τα ποσά δεν είναι για την ελίτ, εκτός κι αν πιστευει ο Νότης και ο κάθε Νότης ότι με αυτήν την τιμή της φιάλης μπορεί κάποιος να πάει 2 και 3 φορές τον μήνα ή το δίμηνο για να τον ακούσει. Καλώς ή κακώς είναι στροφή 360 μοιρών ετούτο, διότι ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του γεματος υπερηφάνεια, ότι έχει χαμηλά τις τιμές σε σχέση με άλλους για να μπορεί να τον βλέπει όσο πιο πολύς κόσμος και όσο το δυνατον περισσότερες φορές, ιδιαίτερα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι.
Το δείχνει αυτό με τις φετινές ή περσινές τιμές? Δεν με ενδιαφέρει ξαναλέω, εάν το κόστος είναι μεγαλύτερο επειδή συνεργάζεται με τον Καρρά. Ας πήγαινε σε μικρότερο μαγαζί κι ας ήταν μαζί με τα παιδιά που τραγουδάει χρόνια τώρα μαζί. Δηλαδή, δεν βλέπει κανείς ότι το Teatro προσπαθεί να βγάλει την χασούρα 8 μηνών με ένα πολύ δυνατό σχήμα, ποντάρωντας εκεί για να έχει ακριβές τιμές? Αυτό ανέλυε το κείμενο του Γκαραγκάνη, ότι πλέον θα φτάσει στο σημείο φέτος να τον ακούει κόσμος που θα είναι ο "δηθεν" που έκραζε, γιατί αυτός τα έχει για να τα σκάσει και με τον τρόπο του θα απομακρύνει τα πιο λαικά στρώματα στα οποία διατυμπανίζει ότι απευθύνεται. Φάουλ μεγάλο!
Τέλος, για τον Λεμπιδάκη την αποψη μου την έχω εκφράσει αρκετές φορές. Επειδή είναι η δουλειά του ασχολείται. Για να τονώσει την επιχείρηση από την οποία πληρώνεται γράφει για Νότη, ενώ πριν δεν έγραφε, για Αργυρό, για Καρρά κλπ. Επειδή λοιπόν ένα σαιτ χαμηλής επισκεψιμότητας και η σελίδα της Fantasia πέρσι και του Teatro φέτος (σελιδες που παλι ο Λεμπιδάκης διαχειρίζεται), αναπαράγει αυτά τα κείμενα, δεν σημαίνει οτι γίνεται κάτι αξιοσημείωτο. Τώρα, εάν το ότι κάνει δύο συνεντεύξεις στον Νότη τον χρόνο, μία 8 λεπτών και μία 5 λεπτών, όπου ειδικά στην τελευταία μόνο Νότη δεν πούλησε, αλλά Παντελίδη, εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Οσο για τα κατά καιρούς ρεπορτάζ του, είναι τόσο αποκαλυπτικά στο στυλ "ετομάζουν ωραία πραγματάτα ο Καρράς με τον Νότη", αλλά δεν σας λέμε τι γιατί είναι μυστικό για την ώρα. Κείμενα που έχουν 10% πληροφορίες και 90% σάλτσα, απλά για κλικ.
Ααα και το πόσο καλοπροαίρετος είναι, φαίνεται από το ότι δεν σβήνει τις βλακείες που γράφουν στα σχόλια των αναρτήσεων του μαγαζιού οι χαζοφανς, πράγματα υποτιμητικά και υβριστικά για Καρρά και Νότη. Βέβαια, όταν για τον ίδιο γραφτεί κάτι, κοιτάζει αμέσως να απευθυνθεί στην Νοτική σελίδα που το έχει αφήσει να φανεί.
Oσο για τα περί παρακμής ας μιλήσει ο Νότης στο βίντεο και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
"Αυτά δεν τα κάνουν οι άνθρωποι που έρχονται να με δουν. Γιατί έρχονται σοβαροί άνθρωποι να μας δουν. Εσυ μου μιλάς για την παρακμή", κι όταν στην συνέχεια του αποκαλύπτει ότι εγινε στον Παντελίδη, απαντά: "E, παρακμιακά μου λες". Και ρωτώ όταν χαρακτηρίζεις παρακμή το κοινό ενός μαγαζιού, δίχως να σου έχουν πει για ποιον, δεν ειναι στροφή να πηγαίνεις εκεί.
Το απόσπασμα 6:30-7:17...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Δεν ξερω για σας αλλα εγω ειχα απο πριν γινει αυτο με τη Βανδη να ακουσω ατομα να μου πουνε μονοι τους ''Παμε στο Σφακιανακη'' και το ακουσα φετος λογω της συνεργασιας με Καρρα.Μια χαρα εκανε θεωρω που βαζει νερο στο κρασι του και κερδισμενος θα βγει...Και ακουγεται πιο συχνα σε Σφερα,Λαμψη,Ρυθμο απο εκει που δεν ακουγοταν σχεδον καθολου...Και που ειπε καλα λογια σας χαλασε?Ελεος και στην τελικη δικαιωμα του να αναθεωρησει 1-2 πραγματα λογαριασμο θα δωσει στον καθε Νοτικο και μη?Δεν καταλαβα...

Οσο για την τιμη που λετε...δεν ξερω αν πατε σε αλλα σχηματα περα του Νοτη αλλα γενικα μπουκαλι κατω απο 150-160 στα 4 ατομα σχεδον δεν βρισκεις...Μονο σε κανα Καραμελα ή κανα δευτεροτριτο στη Συγγρου[Πρεμιερα,Vip Σκυλαδικο,Συγγρου live] θα βρεις μπουκαλι κατω απο 150...Μεχρι και το Φραντζελικο 140 το χει που δηλαδη τι 140 τι 160...5 ευρω διαφορα το ατομο ειναι...απο 35 θα δωσεις 40...Η μεση τιμη στο μπουκαλι σε σχεδον ολα ειναι 160...και οταν παιζει συνεργασια 2 ή 3 δυνατων ονοματων θα παει 170-180...Παραπανω να ανεβει 190 πρεπει να χει να γινει απο το 2011 αντε 2012 βαρια που το αποκλειω κιολας...

Και ο Λεμπιδακης τη δουλεια του κανει...και ανθρωπος ειναι...δεν χρειαζετε να του τη μπαινετε συνεχεια...δεν ειστε ευχαριστημενοι με τιποτα...Και αυτο περι Παντελιδη και Μιμου ως επι το πλειστον μονο εσεις οι Νοτικοι το ειχατε κανει καραμελα...Κανονικα τωρα που προβαλλεται ο Νοτης περισσοτερο θα πρεπε να χαιρεστε και δεν βγαινει να πει ακροτητες σε καθε συνεντευξη περναει μια πιο ωραια εικονα προς τα εξω...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Στα περισσότερα θέματα που αναφέρετε είμαι υπέρ του Νότη:Πρώτον εγώ προσωπικά όταν σε παλιότερες συνεντεύξεις τον ρωτούσαν γιατί δεν συνεργάζεται με τραγουδιστές επιπέδου Ρέμου,Πλούταρχου,Καρρά από τα συμφραζόμενα καταλάβαινα ότι εννοούσε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί γιατί πρέπει να είναι 3 ώρες τουλάχιστον στην πίστα,να είναι αυτός το όνομα.Οπότε όταν συμφώνησαν με Καρρά προφανώς και μπορεί να είχε τις ενστάσεις του αλλά όταν διαβεβαιώθηκε ότι ο χρόνος του στην πίστα δεν θα μειωθεί και θα κάνει δυο προγράμματα κανονικά ενώ ο Καρράς ενα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.Τώρα θέματα με μαρκίζες και λοιπά τυπικά δεν νομίζω να είχε ποτέ ο Νότης αν δεν κάνω λάθος κάποια χρονιά είχε αφίσα με την Ηλιάδη στην οποία δεν ξεχώριζες πρώτο και δεύτερο όνομα.Γι αυτό δεν θεωρώ ότι έκανε κωλοτούμπα με το να συνεργαστεί με Καρρά. Δεύτερον,προφανώς και δεν θεωρώ κωλοτούμπα το να τραγουδήσει στο teatro δεν χαρακτήρισε παρακμή το ίδιο το μαγαζί αλλά τους fans του Παντελίδη.Επίσης σιγά μην ξέρει ο Νότης το τι κοινό είχε το teatro τα προηγούμενα χρόνια και ότι πήγαιναν αυτοί που ήθελαν να επιδείξουν τα λεφτά τους.Εδώ ούτε καν ελληνική μουσική δεν ακούει σιγά μην ξέρει και το τι γίνεται στα μπουζούκια της Αθήνας.Τρίτον προφανώς και ένα σχήμα με Καρρά θα έχει μεγαλύτερα έξοδα οπότε λογική η αύξηση της τιμής αλλά μην γελιόμαστε είτε 160 είτε 180 δεν θεωρείται οικονομική τιμή.Αν κάποιος αποφασίσει να βγει τι να ξοδέψει 40 ευρω το άτομο τι 45 το ίδιο του φαίνεται.Τέταρτον,το ότι συνεργάζεται με τον Λεμπιδάκη δεν αποτελεί στροφή του Νότη και αυτό εσύ ο ίδιος scorpion το έχεις αιτιολογήσει λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα για το τι έγραφε πριν δυο χρόνια ο Λεμπιδάκης γι αυτόν γιατί κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.Τέλος για τον Παντελίδη όντως ακούγεται σαν κωλοτούμπα οι δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό και καλύτερα να μην αναφέρεται καν στο θέμα αν και αυτά που λέει τώρα δεν αναιρούν αυτά που έλεγε παλιά δηλαδή το ότι είναι άξιο προσοχής αυτό που έκανε ο Παντελίδης δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μίμος.Τέλος πάντων όπως έχουμε ξαναπεί καλύτερα να μην αναφέρεται καν.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:Και αυτο περι Παντελιδη και Μιμου ως επι το πλειστον μονο εσεις οι Νοτικοι το ειχατε κανει καραμελα...Κανονικα τωρα που προβαλλεται ο Νοτης περισσοτερο θα πρεπε να χαιρεστε και δεν βγαινει να πει ακροτητες σε καθε συνεντευξη περναει μια πιο ωραια εικονα προς τα εξω...
Τρολάρεις τώρα? Ο ίδιος ο Νότης είπε σε συνέντευξη στον Σεφερλή: "Aκουσα ενα τραγούδι που εμοιαζα εγώ αλλά δεν ήμουν εγώ. Θλιβερό..."
Ο Νότης είπε σε συνέντευξη στην Γεροθώρου: "Κι όταν είχαν έρθει να μου προτείνουν συνεργασία με κάποιον που κανει επιτυχία, ονόματα δεν λέμε, τους είπα, γιατί δεν παίρνετε αυτόν τον τυπάκο να συνεργαστεί με τον Σεφερλή. Ο ένας θα με κάνει φωνητικά και ο άλλος εμφανισιακά".
Ο Νότης είπε: "Μακριά από μαϊμούνια", όταν ρωτήθηκε για τον Παντελίδη εάν μοιάζουν οι φωνές του, κατά την απονομή των 16 Αυτοτελών Ιστοριών.
Ο Νότης είχε πει: "Οταν πατάς στην φωνή κάποιου άλλου, δεν θα έχεις μεγάλη διάρκεια".
Ποιοι Νοτικοί συντηρούσαν αυτή την καραμέλα?
Και πως προβάλλεται περισσότερο ο Νότης πλέον? Που το είδες? Πες μου να μπω κι εγώ να το δω. Επειδή προβλήθηκε στην εκπομπή που δουλεύει ο Λεμπιδάκης, 5 ολόκληρα λεπτά?
Μήπως το "Εχει να κανει" προβλήθηκε στα ραδιόφωνα και δεν το πήραμε πρέφα?
Μήπως το "Καλε μου Αγγελε" που ήταν και το τελευταιο ραδιοφωνικο σινγκλ?
nikosp έγραψε:Γι αυτό δεν θεωρώ ότι έκανε κωλοτούμπα με το να συνεργαστεί με Καρρά.
Δεν έγραψα ότι κάνει κωλοτούμπα που συνεργάζεται με Καρρά. Ισα-ισα που έγραψα ότι είναι μια χαρά και πολύ δυνατή συνεργασία. Εγραψα και ξαναγράφω, ότι στροφή 360 μοιρών, εξακολουθώ να μην τις λέω κωλοτούμπες, είναι τι θυσίασε για να φτάσει σε αυτήν την συνεργασία. Θυσίασε την πολιτική του στις τιμές φιάλης, άλλαξε την άποψη του για ένα μαγαζί που αποκαλούσε παρακμή. Κι αν για το δεύτερο έχει το ελαφρυντικό ότι πλέον συνεργάζεται με τα μαγαζια του Μπερτακη και τα περι παρακμής τα ειχε πει όταν δεν είχε συνεργασία με Μπερτάκη, τα περί οικονομικού είναι μεγάλο φάουλ. Γιατί πλέον συγκαταλέγεται κι αυτός στην ελίτ που κατηγορούσε τον Ρέμο ότι είναι. Με 200 ευρώ φιάλη δεν είσαι για λαικά στρώματα, για τον απλό κόσμο όπως έλεγε στην συνέντευξη στον Φουρθιώτη, αλλα είσαι για την ελίτ.
nikosp έγραψε:Τέταρτον,το ότι συνεργάζεται με τον Λεμπιδάκη δεν αποτελεί στροφή του Νότη και αυτό εσύ ο ίδιος scorpion το έχεις αιτιολογήσει λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα για το τι έγραφε πριν δυο χρόνια ο Λεμπιδάκης γι αυτόν γιατί κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.
Στροφή ειναι η συνεργασία με ανθρώπους που τον πολεμούσαν. Το ότι δεν τους γνωρίζει ο Νότης, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει. Δηλαδή, τι θα δούμε στην συνέχεια? Συνεργασία με Γουμενίδη? Ο Νότης έχει κάποιους συνεργάτες, όταν αυτοί οι συνεργάτες δεν τον ενημερώνουν, όντως, δεν μπορεί να ξέρει οτιδήποτε γράφεται κι από οποιονδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Σεπ 28, 2016 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους περισσότερους. Θεωρώ πως αυτό που κάνει αυτή την στιγμή ο Νότης κανονικά θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει τουλάχιστον εδώ και μια 5ετία. Ήδη το άργησε (αν εξαιρέσουμε το σχήμα με Βανδή που δεν έγινε ποτέ που αιτία ήταν ο ίδιος). Προσωπικά δεν με χαλάει ο Καρράς, ούτε το Teatro, ούτε οι τιμές. Για τον Λεμπιδάκη έχω τις επιφυλλάξεις μου γιατί είμαι σίγουρος με το που θα λήξει η συνεργασία τους θα ξαναγράφει τα ίδια με παλιά. Όσο για τον Παντελίδη είμαι της άποψης "μην κρίνεις για να μην κριθείς". Και το σημαντικότερο όλων; Αυτά που κοροϊδεύεις τα λούζεσαι. Νόμος ζωής!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

@Scorpion οχι το Καλε μου Αγγελε δεν εχει παιξει...Αλλα οταν μπαινω στο αμαξι επειδη ακουω ραδιο απο εκει που δεν επαιζε καθολου Σφακ τωρα θα βαλουν ενα live το 'δευτερα χερια',το 'ενα γραμμα' το ''κι αν με βρεις'' και παει λεγοντας...δε λεω οτι παιζει πολυ αλλα απο τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ που ειχε σ αυτους τους τρεις ''μεγαλοσταθμους'' κατι ειναι και αυτο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:@Scorpion οχι το Καλε μου Αγγελε δεν εχει παιξει...Αλλα οταν μπαινω στο αμαξι επειδη ακουω ραδιο απο εκει που δεν επαιζε καθολου Σφακ τωρα θα βαλουν ενα live το 'δευτερα χερια',το 'ενα γραμμα' το ''κι αν με βρεις'' και παει λεγοντας...δε λεω οτι παιζει πολυ αλλα απο τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ που ειχε σ αυτους τους τρεις ''μεγαλοσταθμους'' κατι ειναι και αυτο.
Τα παλιά και κλασικά, ανέκαθεν τα έπαιζαν, μπορεί όχι με μεγάλη συχνότητα, αλλα επαιζαν στους μεγαλοσταθμούς. Και το "μήπως είμαι τρελός" θα ακούσεις, και το "Δεν είμαι σαν τους Αλλους", κ.α. Και αν ακους Derti θα ακούς όλη την ημέρα καμιά 20αρια τραγουδια του Νοτη. Το θεμα ειναι ότι δεν έχει γίνει κάμια βελτίωση εκεί όταν δεν ακούγονται τα νέα τραγούδια. Κανένα του τελευταίου δίσκου πλην λίγο του "Τέρμα το Ράδιο".
johnytzitzi

Πάντως ενώ έχουν γίνει περικοπές σε πολλά το μπουκάλι και εκτός του πέρσι παραμένει ψήλα.
Το 14μελές μπαλέτο με τους Ολυμπιονίκες της ρυθμικής και της ενόργανης έγινε των 5 κοριτσιών.
Πριν 3 χρόνια είχαμε 4 τραγουδίστριες πήγαμε στις 2 και από άντρες από 2 σε έναν.
Το πανάκριβα σκηνικά των εκκατομυρίων αντικαταστάθηκαν από ένα πανί που πέφτουν πάνω του οι προβολές του Θανάση.
Όταν του σχολίασα όλα αυτά μου είπε, ναι αλλά την είσοδο την έχω 15€ πάντα για τον απλό κόσμο που θέλει να έρθει.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν θελω να δικαιολογισω τιποτα απο ολα αυτα, αλλα υπαρχουν απαντησεις.
Αλλα να μη συνεχιζουμε τις παπατζες του Γκαραγκανη, ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει αποψη κανεις.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το μόνο στο οποίο δεν έκανε "στροφή" είναι το κασέ του. Παραμένει υψηλά και μέσα στα 3-4 υψηλότερα της νύχτας και μαγκιά του που καταφέρνει να το διατηρεί. Βέβαια, αυτή η στάση του αποτέλεσε και το βασικό εμπόδιο για να συνεργαστεί με δυνατά ονόματα μέχρι και το 2013, γιατί μην ξεχνάμε ότι σε συνεργασία με δυνατά ονόματα πρέπει να λαμβάνει μία επιχείρηση και τα κόστη των δύο ορχηστρών. Ακόμα και τη σεζόν στο Φωταέριο, η Πέγκυ λόγω της οικονομικής ανάγκης της, έριξε το κασέ της για να γίνει η συνεργασία.

Τέλος Πάντων, μακάρι όλες αυτές οι αλλαγές να του βγουν σε καλό.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Στην φωνη και την ερμηνεια του εκανε "στροφη" ?
Απάντηση