Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε:Στην φωνη και την ερμηνεια του εκανε "στροφη" ?
Τι εννοείς?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δίσκος Νότη, χωρίς πουλιά, αετούς, δεν γίνεται!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:
Τι εννοείς?
Οτι το "πακετο" εχει μεινει το ιδιο ωστε να αξιζει να ειναι μεσα στους 3 - 4 ακριβοπληρωμενους της νυχτας.
Ειπαμε ειναι προσφορα και ζητηση.
Εγω περιμενω αν του χρονου ειναι με καμια αγνωστη και εχει το μπουκαλι 180 τοτε να τον κραξω οχι φετος που ολοι περιμεναμε αυξηση στο μπουκαλι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Τι εννοείς?
Οτι το "πακετο" εχει μεινει το ιδιο ωστε να αξιζει να ειναι μεσα στους 3 - 4 ακριβοπληρωμενους της νυχτας.
Ειπαμε ειναι προσφορα και ζητηση.
Εγω περιμενω αν του χρονου ειναι με καμια αγνωστη και εχει το μπουκαλι 180 τοτε να τον κραξω οχι φετος που ολοι περιμεναμε αυξηση στο μπουκαλι.
Δύσκολα θα πάει σε άγνωστη, γιατί τον θέλουν πλέον για ναυαρχίδα του Teatro, οπότε στο εν λόγω μαγαζί πάντα θα ειναι με δυνατό όνομα και με 200αρια.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Κάνεις πλάκα έτσι;
Η ψυχή και η φωνή που βγάζει στα τραγούδια τι σχέση έχει με όλα αυτά που εγώ τουλάχιστον έγραψα;
Scorpion86 έγραψε:Δίσκος Νότη, χωρίς πουλιά, αετούς, δεν γίνεται!
Εικόνα
Νομίζω ότι το "early bird" το έγραψε γιατί την έκανε τη δημοσίευση (και τη δουλειά αυτή δηλαδή το mix?) αρκετά πρωί για αυτόν.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Δίσκος Νότη, χωρίς πουλιά, αετούς, δεν γίνεται!
Εικόνα
Νομίζω ότι το "early bird" το έγραψε γιατί την έκανε τη δημοσίευση (και τη δουλειά αυτή δηλαδή το mix?) αρκετά πρωί για αυτόν.
Λογικά αυτό ειναι, ως δεξί χέρι του Βλάχου ο Κώνστας μάλλον επιασε πρωι πρωι δουλεια για μίξεις κλπ κλπ.. εκτος κι αν εχει δικο του κομματι στον δισκο....αλλα προς το πρωτο κλεινω οτι δουλευει τα κομματια.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eptapsyxos87 την Σάβ Οκτ 01, 2016 7:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

johnytzitzi έγραψε:
Κάνεις πλάκα έτσι;
Η ψυχή και η φωνή που βγάζει στα τραγούδια τι σχέση έχει με όλα αυτά που εγώ τουλάχιστον έγραψα;
Για τις περικοπές; Καμία σχέση δεν έχει. Αλλού απάντησα.
Νομίζω το έχουμε τερματίσει το θέμα με τις τιμές, τι άλλο να πούμε;
johnytzitzi

Συμφωνώ!
Ας αλλάξουμε θέμα KeepNoting πήγες καθόλου από το μαγαζί; Γιατί δεν έχω πάει χτες και σήμερα.
Με το δίσκο έμαθες τίποτα καινούριο Scorpion;
Έχω μια αίσθηση ότι promo θα βγει σύντομα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά ορισμένοι ζείτε στο ροζ συννεφάκι σας. Μιλάμε ότι την τελευταία πενταετία χονδρικά ο Νότης φτύνει αίμα για να βγάλει επιτυχημένη σεζόν. Το είχαμε πει άπειρες φορές και συμφωνούσαμε όλοι ότι ήταν επιβεβλημένες μεγάλες συνεργασίες που θα προσελκύουν και μη νοτικό κοινό. Τώρα που έρχεται μια πραγματικά δυνατή συνεργασία σας ξινίζει και οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Σας χαλάει που ο Νότης πάει στο Teatro, σε μαγαζί που έχει συνδεθεί με τον Παντελίδη και που πάει σετ με τον Χάρη. Αναφορικά με τις τιμές γελάω με όσα γράφονται. Ο Νότης έγινε ξαφνικά ελιτιστής επειδή ανέβηκε η φιάλη για τα πρώτα τραπέζια; Ή επειδή δεν μπορούν να μπουν τα χαμηλά λαϊκά στρώματα μέσα; Είπε ποτέ ο Νότης ότι τραγουδάει μόνο γι' αυτούς; Ή νομίζετε ότι θα γεμίζει το μαγαζί με εκπροσώπους της wannabe showbiz; Ίσα ίσα μαγκιά του θα είναι να μαζεύει και τέτοιους και να τους λέει τα κοινωνικά του. Δεν μπορείτε να αναφέρετε παραδείγματα τιμών γιατί τέτοια συνεργασία γιγάντων δεν έχει ξαναγίνει (που να είναι ενεργοί στη νύχτα με μεγάλο κασέ).
Γενικά επειδή είναι πολλά τα θέματα και έχουν ειπωθεί πολλές απόψεις, αρκεί να σημειωθεί ότι ο Νότης δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι σε κανέναν σας. Αν αισθάνεστε θιγμένοι επειδή κάνει μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την επαγγελματική του επιτυχία δεν έχετε κανένα λόγο να πάτε να τον δείτε. Δηλαδή τι άλλαξε ο χαρακτήρας του Νότη ή η στάση του στα πράγματα; Πόσα χρόνια νομίζετε θα τραγουδάει ακόμα; Δεν του αξίζει να επαναπαυτεί κάποια στιγμή σ' ένα δυνατό σχήμα που θα πάει μια χαρά και θα του αποφέρει και τη χασούρα των τελευταίων πετσοκομμένων ετών; Είστε και κάποιοι εδώ μέσα που επειδή ασχολείστε φανατικά με το Νότη νομίζετε ότι έχετε και βαρύνουσα άποψη. Εσύ Scorpion μας έλεγες ότι ευτυχώς που συνεργάζεται με το Μπερτάκη και επιτέλους υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός και θα κλείσει το σχήμα νωρίς πρώτη φορά και τον προσέχουν, και τώρα κατέληξες στο ότι ο Νότης δεν έχει λόγο σ' αυτή τη συνεργασία, δεν σου αρέσει το μαγαζί, δεν σου αρέσουν οι τιμές, δεν σου αρέσει ο Χάρης. Ε μην πας ρε φίλε, δεν μας νοιάζει και στην τελική. Δημιουργείτε ξαφνικά μια αρνητική εικόνα χωρίς κανένα λόγο και μετά σας φταίει ο Χάρης και ο κάθε Χάρης. Μην μιλήσουμε λοιπόν για τις δικές σας κωλοτούμπες και στροφές.
Τέλος, όσο για τον Παντελίδη, παρά την προφανή δύσκολη του θέση, τοποθετήθηκε πολύ σωστά στην τελευταία συνέντευξη και αυτό που είπε δεν είχε καμία σχέση με την άποψη του για τον Παντελίδη ως τραγουδιστή. Σε κάθε περίπτωση δικαιούται και ο Νότης να αλλάξει άποψη για το οτιδήποτε. Χαλαρώστε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, jdarmody. Την άποψη μου θα την λέω, είτε αρέσει σε σένα και γενικά στο σύνολο είτε όχι και θα την υπερασπίζομαι με επιχειρήματα.
Στο μόνο που θα σου απαντήσω προσωπικά είναι σε αυτό που απευθύνθηκες σε εμένα. Ποτέ δεν είπα ότι κακώς συνεργάζεται με τον Μπερτάκη, όπως ποτέ δεν είπα όπως κατάλαβαν κάποιοι, ότι δεν μου αρέσει το σχήμα με Καρρά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Μπερτάκης τον προσέχει τον Νότη. Αλλο θίγω, καλό θα ήταν να το καταλάβετε. Τι να κάνουμε? Αφού αυτή είναι η αληθεια, ότι σε πολλά υποχώρησε ο Νότης και μέσα σε δύο χρόνια διαφοροποιήθηκε σε πολλά, τι να κάνουμε? Το αν η αλλαγή αυτή θα του κάνει καλό ή κακό, όπως έγραψα πιο πάνω, θα φανεί στο...χειροκρότημα και όταν τελειώσει αυτή η συνεργασία. Προσωπικά, εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, αλλά να γίνει με τους όρους του, όχι τους όρους της επιχείρησης, ιδιαίτερα όσον αφορά τις τιμές φιάλης. Εάν εσείς δεν πηγαίνατε στον Νότη κι επειδή δεν θα πηγαίνετε και φέτος, δεν σας ενδιαφέρει αυτή η αλλαγή, καλό θα ήταν να ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που δουλεύει ταξί, δουλεύει σερβιτόρος κλπ., και ακολουθεί τον Νότη χρόνια στα μαγαζιά του και πλέον με αυτές τις τιμές αντί να πάει 4 φορές, θα πάει 2, ίσως και μόνο μία.
Εάν σε κάτι διαφωνώ με το άρθρο του Γκαραγκάνη είναι ότι έβαλε το "Δυστυχώς" στο άλλαξε ο Νότης. Θα μπορούσε να επισημάνει όλες αυτές τις "στροφές" και να βάλει ένα ερωτηματικό σε όλες αυτές, στο κατά πόσο θα τον επηρεάσουν αρνητικά στο μέλλον. Γιατί οι "στροφές" υπάρχουν κι όποιος δεν τις βλέπει, εθελοτυφλεί και μάλλον εκείνος ζει σε ροζ συννεφάκια. Για εμένα όλες αυτές οι αλλαγές στάσης είναι άξιες αναφορας και δεν τον καταδικάζω γι αυτές, απλά τις επισημαίνω, στηρίζοντας τις με επιχείρηματα βασισμένα στα πιστεύω του Νότη, κατά το παρελθόν. Αν κάποιοι τις θεωρούν κακές είστε όλοι εσείς που με το που αναφερθούν αυτές οι αλλαγές, πέφτετε να φάτε τον άλλον λέγοντας του ότι είναι λάθος.
Μα γιατί γίνεται αυτό? Εφόσον θεωρείτε ότι αυτές οι αλλαγές ήταν επιτακτικές για να επιζήσει καλλιτεχνικά σε ένα κακό σκηνικό που στήθηκε για εκείνον το 2012-2013, γιατί αντιδράτε όταν κάποιος απλά τις επισημαίνει. Και αναφέρομαι σε εμένα, όχι στον Γκαραγκάνη, που έχασε το δίκιο του, γράφοντας εν θερμώ προφανώς και προκαταβάλλοντας το μέλλον. Γιατί?
Στο μόνο που θα είμαι κάθετος και θα είμαι για πάντα, είναι στην υποκριτική στάση του Λεμπιδάκη. Αυτός που τον κατηγορούσε ότι δεν γεμίζει μαγαζιά επειδή μιλάει για πολιτικά στην πίστα κι έτσι δεν τον ακολουθεί ο κόσμος, τώρα τον αποθεώνει και θεωρείται καλοπροαίρετος. Σε αυτό δεν δικαιολογώ τιποτα. Απαράδεκτο! Καλο θα ήταν να ενημερωθεί ο Νότης για το παρελθόν του κυρίου και τι έχει πει για εκείνον. Εχω απαίτηση απο εκείνον, όταν κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι "δεν γουστάρω και δεν κάνω παρέα τους ανθρώπους που άλλα λένε από μπροστά σου κι άλλα από πίσω σου".
Στα υπόλοιπα εδώ είμαστε και θα τα δούμε εν καιρό...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Συμφωνώ!
Ας αλλάξουμε θέμα KeepNoting πήγες καθόλου από το μαγαζί; Γιατί δεν έχω πάει χτες και σήμερα.
Το πρόμο θα βγει εντός των επόμενων ημερών και θα είναι το τραγούδι που έγραψε ο Δήμας, με τίτλο "Θεριό".
Εντάξει δεν είμαστε και Λεμπιδάκης, που μας έχει χαλάσει την πιάτσα, αλλά κάτι κάνουμε... :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Και αυτο δεν ειχε μπει στο κοινωνικον ή ειναι πιο παλιο ακομα?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Και αυτο δεν ειχε μπει στο κοινωνικον ή ειναι πιο παλιο ακομα?
Του 2006-2007 κομμάτι είναι, έτσι έμαθα. Οπως και του Φουτσιτζή είναι του 2002-2003!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Σεπ 29, 2016 2:39 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Παντως με τον τιτλο " Θεριο " δεν νομιζω να ειναι κατι ευκολοχωνευτο.
Κατι σαν το Δεν υποχωρω θα ηταν το καλυτερο για προμο που αν το αφηνε τοτε ζειμπεκικο ισως να ηταν και πιο δυνατο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν νομίζω να περίμενε και κανείς, κάτι ευκολοχώνευτο από κοινωνικό δίσκο, που φαίνεται από τους τίτλους να είναι βαρύς.
"Τα Πάθη", "Η Γραβάτα", "Θεριό", μόνο "Το Νησί" το σώζει κάπως που είχα ακούσει ότι είναι ζεϊμπέκικο με περίεργο ρυθμό.
Δηλαδή, θα έχει μέσα τραγούδι στο στυλ "Εχω αντέξει Πολλά" που να μπορει να παίξει στο ραδιόφωνο?
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Αν είναι κομμάτια τόσων ετών ρε παιδιά δεν θα είναι και μέτρια;Εννοώ γιατί δεν τα έβαλε τότε στους δίσκους;Λογικά θα ήταν κατώτερα εκείνων που είχαν μπει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

nikosp έγραψε:Αν είναι κομμάτια τόσων ετών ρε παιδιά δεν θα είναι και μέτρια;Εννοώ γιατί δεν τα έβαλε τότε στους δίσκους;Λογικά θα ήταν κατώτερα εκείνων που είχαν μπει.
Μερικά κομματια δεν ταιριάζουν στο σύνολο του δίσκου και τα αφήνει έξω ο Νότης.
Εγω π.χ. εχω ακούσει ενα κοινωνικό τραγούδι σε Demo του Χ.Μαυρακη (πατρίδα μου, ντροπή σε όλους μας)
με θεματολογία τους νέους άνθρωπους που έχουνε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Απίστευτο τραγούδι σε στοίχο και σε μουσική άριστο !
Ο Νότης ειπε στον κ. Μαυρακη οτι θα το βάλει κάποτε σε έναν δισκο του μεσα, μακάρι να το ακούσουμε κάποτε με την μοναδική φωνή του Νοτη.
Notis Sfakianakis
johnytzitzi

Τώρα που λέτε για κομμάτια που αφήνει απέξω, θυμάμαι στην Κατρίτση το 2007 (είναι ανεβασμένη κιόλας) έλεγε ότι "ετοιμάζουμε 18 τραγούδια (για τις Μνήμες μίλαγε) εκ των οποίων τα 2 με πόνο θα πρέπει να μείνουν απέξω γιατί θέλω οι δίσκοι μου να έχουν 16 τραγούδια".
Το ένα από τα 2 που δεν μπήκαν ξέρω ότι ήταν "Το τελευταίο σ' αγαπώ" το οποίο μπήκε το 2011, το άλλο δεν ξέρω ποιο είναι.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

johnytzitzi έγραψε:Συμφωνώ!

Οχι ακομα δεν εχω παει...εχει ζημια το αμαξι :( δε ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο..
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το κομμάτι του Δήμα θα λέγεται "Θεριό"; Άλλο είναι "Η γραβάτα"; Μιλάμε για δυο κομμάτια του Δήμα; Πάντως σήμερα είδα εντελώς τυχαία στην σελίδα της Τζόβολου ένα κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από κάποιον άγνωστο καλλιτέχνη με τον τίτλο "Θεριό" :surprised:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση