Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κυκλοφορεί 14/12 στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα με τιμή 12,90€.
Περιέχει 15 τραγούδια (12 καινούργια + οι επιτυχίες Σπάσε Το Χρόνο,Εμένα Θες,Παράφορα) + τα 3 videoclips ως extra cd-rom,στο ίδιο cd.Kαι επιπλέον λεύκωμα με φωτογραφικό υλικό.
Κυκλοφορεί 14/12 στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα με τιμή 12,90€.
Περιέχει 15 τραγούδια (12 καινούργια + οι επιτυχίες Σπάσε Το Χρόνο,Εμένα Θες,Παράφορα) + τα 3 videoclips ως extra cd-rom,στο ίδιο cd.Kαι επιπλέον λεύκωμα με φωτογραφικό υλικό.
ΤΕΛΕΙΟ εξώφυλλο!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Oficial COVER Ένα δώρο στους θαυμαστές του ετοίμασε ο Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς, αφού λίγο πριν τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί το νέο του Cd!
Θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα από 14/12 και θα περιλαμβάνει 15 ολοκαίνουρια τραγούδια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Oficial COVER Ένα δώρο στους θαυμαστές του ετοίμασε ο Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς, αφού λίγο πριν τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί το νέο του Cd!
Θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα από 14/12 και θα περιλαμβάνει 15 ολοκαίνουρια τραγούδια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Αυτό δεν είναι το επίσημο εξώφυλλο. Το επίσημο εξώφυλλο είναι αυτό με την άσπρη φανέλλα που γράφει "ΠΑΡΑΦΟΡΑ" που είναι και ο τίτλος του δίσκου:
μπορεί αυτό με το πουκάμισο να είναι του βιβλίου (όπως της Πέγκυς, της Ζουγανέλλη και του Πλούταρχου!)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!