Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ακριβως τι ερασιτχενικά πράγματα είναι αυτά δηλαδή τόσο καιρό ετοιμάζει τα νεα του τραγούδια για να δωθεί πρώτο απόσπασμα στη διαφήμιση του σχήματος?? Ούτε καν προμο σε σταθμούς, σε site τίποτα..Χωρίς ενήμερωση πότε θα βγει το τραγούδι ή ο δίσκος και βασικά ούτε την εταιρεία δε ξέρουμε όσοι δε ψάχνονται πολύ δε θα ξέροουν καν οτι ετοιμάζει δίσκο ο Νότης και θα ακούν ένα άγνωστο απόσπασμα..
YΓ: Tελος πάντων το τραγούδι πως σας φάνηκε όσοι και όσο ακούσατε??
YΓ: Tελος πάντων το τραγούδι πως σας φάνηκε όσοι και όσο ακούσατε??
Μάλλον δεν βλέπεις καλά τότε. Για σκέψου πόσα και ποια τραγούδια λείπουν. Αλλά ναι ήταν επιτυχίες το Άκου φίλε και το Να χα μια καρδιά ακόμα...tgoj18 έγραψε:Εγώ βλέπω όλες του τις επιτυχίες. Εσύ τι ακριβώς βλέπεις;jdarmody έγραψε:Καλά, συγγνώμη κιόλας, εκεί στην Cobalt ηλίθιοι είναι; Τι επιλογή κομματιών είναι αυτή;
1. Eνα Τσιγγανάκι Είπε
2. Ταξίδεψε με
3. Δεν είμαι σαν τους άλλους
4. Δίνει τα Φιλιά
5. Κι αν με βρείς
6. Μη με ρωτάτε
7. Κλείνω τις κουρτίνες
8. Πάρ' τον δρόμο
9. Εγώ
10. Δεν Υπάρχεις
11. Για σένανε Φοβάμαι
12. Δεν είσαι εντάξει
13. Ολα τα Σ'αγαπώ
14. Σκοτεινέ μου Ερωτα
15. Πως Γίνεται αυτό
16. Δώσε Ενα Τέλος
17. Πάρτα
18. Δεν έχει μάθει να αγαπάει
19. Οτι μου χεις πει
20. Εσύ η Θάλασσα
21. Αγάλματα
22. Τέρμα το Ράδιο
23. Ακου Φίλε
24. Εξω βρέχει
25. Μάτια Παλάτια μου
26. Καλέ μου Αγγελε
27. Δηλώνω Μόνος
28. Να 'χα μια καρδιά ακόμα
29. Δυό χειροβομβίδες
30. Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου
31. Ελληνας
32. Το Σύστημα
33. Πρόβατα
34. Διεφθαρμένη Συνουσία
35. Γενέθλια
36. Μα εγώ είμαι Ελληνας
Φαίνεται πάντως πόσο αδύναμοι ήταν οι δίσκοι εποχής Cobalt σε σχέση με το παρελθόν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καλά ναι τι να λέμε πια. Τα έχουμε δει όλα πια. Κάθε φορά και χειρότερα. Δηλαδή και ο Νότης τώρα έβγαλε τραγούδι που μιλάει για την Ελλάδα και το όχι;Scorpion86 έγραψε:Eρασιτέχνες πραγματικά. Βγάλανε απόσπασμα από καινούργιο τραγούδι, δίχως πρόμο, δίχως καμία ενημέρωση. Γελάει ο κόσμος με την Panik.johnytzitzi έγραψε:Το προξενιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο διαφημιστικό!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Για πειτε και σε εμας οσοι ακουσατε εστω και το αποσπασμα την γνωμη σας.
Σε ποιον σταθμο το παιζει;
Σε ποιον σταθμο το παιζει;
- Scorpion86
Το 7ο τραγούδι κάτι διέρρευσε ότι είναι του Βαξαβανέλη που ήταν στην τελική προεπιλογή (10αδα).
Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα, οπότε κρατήστε μία πισινή για το εάν ισχύει.
Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα, οπότε κρατήστε μία πισινή για το εάν ισχύει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εσυ scorpion το ακουσες το σποτακι με το νεο τραγουδι;
- Scorpion86
Όχι ακόμα.notisfan έγραψε:Εσυ scorpion το ακουσες το σποτακι με το νεο τραγουδι;
Ξερουμε σε ποιον σταθμο παιζει τουλαχιστον;Scorpion86 έγραψε:Όχι ακόμα.notisfan έγραψε:Εσυ scorpion το ακουσες το σποτακι με το νεο τραγουδι;
- Scorpion86
Ο Keep Noting είπε ότι το άκουσε στον Ρυθμό 94,9. Εδώ και τρεις ώρες παίζει ασταμάτητα ηλιθιότητες. Aααα έπαιξε και το "Τερμα το Ράδιο" σε αυτό το διάστημα.notisfan έγραψε:Ξερουμε σε ποιον σταθμο παιζει τουλαχιστον;Scorpion86 έγραψε:Όχι ακόμα.notisfan έγραψε:Εσυ scorpion το ακουσες το σποτακι με το νεο τραγουδι;

Σ'ευχαριστω scorpionScorpion86 έγραψε:Ο Keep Noting είπε ότι το άκουσε στον Ρυθμό 94,9. Εδώ και τρεις ώρες παίζει ασταμάτητα ηλιθιότητες.notisfan έγραψε:Ξερουμε σε ποιον σταθμο παιζει τουλαχιστον;Scorpion86 έγραψε:Όχι ακόμα.notisfan έγραψε:Εσυ scorpion το ακουσες το σποτακι με το νεο τραγουδι;
- SFAKattack10
Ελπίζω τελικά να μην ισχύει... αν και οι τριλογιες κλασικά θα έχουν και γεμισματα.Scorpion86 έγραψε:Το 7ο τραγούδι κάτι διέρρευσε ότι είναι του Βαξαβανέλη
- Scorpion86
Δεν είναι της Σόφη Παππά "Το Προξενιό" τελικά. Μου το είπε η ίδια, επειδή την ρώτησα.
Υ.Γ.: Γαμάει το Προξενιό, το άκουσα πριν λίγο από τις αποψινες πρόβες. Πολύ ρυθμικό κομμάτι και όχι βαρύ όπως τα τελευταία κοινωνικά του Νότη.
Αμα βρω τρόπο θα ανεβάσω το ηχητικό από Teatro. Τα Πάθη θυμίζουν το "Αδελφέ μου" ηχητικά, σε μένα τουλάχιστον.
Υ.Γ.: Γαμάει το Προξενιό, το άκουσα πριν λίγο από τις αποψινες πρόβες. Πολύ ρυθμικό κομμάτι και όχι βαρύ όπως τα τελευταία κοινωνικά του Νότη.
Αμα βρω τρόπο θα ανεβάσω το ηχητικό από Teatro. Τα Πάθη θυμίζουν το "Αδελφέ μου" ηχητικά, σε μένα τουλάχιστον.
Αν δεν μπορέσεις με το ηχητικό...δώσε κανένα στίχο να καταλάβουμε περι τίνος πρόκειται! ευχαριστούμε!Scorpion86 έγραψε:Δεν είναι της Σόφη Παππά "Το Προξενιό" τελικά. Μου το είπε η ίδια, επειδή την ρώτησα.
- Scorpion86
Εγώ να το ανεβάσω το ηχητικό, αλλά δεν ακούγονται καθαρά οι στίχοι. Μόνο μουσική.notakis έγραψε:Αν δεν μπορέσεις με το ηχητικό...δώσε κανένα στίχο να καταλάβουμε περι τίνος πρόκειται! ευχαριστούμε!Scorpion86 έγραψε:Δεν είναι της Σόφη Παππά "Το Προξενιό" τελικά. Μου το είπε η ίδια, επειδή την ρώτησα.
Είδα πως στον καινούριο δίσκο του Καρρά θα συμπεριλαμβάνεται και ένα τραγούδι του Παπασχοινά. Δεν πιστεύω να είναι το "Πέτα ψηλά"; 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
ΤΑ ΠΑΘΗ
«Κουτσά στραβά περνούν τα χρόνια,
μαύρα μαλλιά, γίνανε χιόνια.
Κι εσύ Χριστέ μου, να επιμένουν
να ανεβαίνεις τον Γολγοθά.
Ίδιο στεφάνι, τα ίδια Πάθη,
κεριά και τάματα, να σβήνεις λάθη
κι εσύ Χριστέ μου, να σε στραυρώνουν
και μόνο αγάπη να σκορπάς...»
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

«Κουτσά στραβά περνούν τα χρόνια,
μαύρα μαλλιά, γίνανε χιόνια.
Κι εσύ Χριστέ μου, να επιμένουν
να ανεβαίνεις τον Γολγοθά.
Ίδιο στεφάνι, τα ίδια Πάθη,
κεριά και τάματα, να σβήνεις λάθη
κι εσύ Χριστέ μου, να σε στραυρώνουν
και μόνο αγάπη να σκορπάς...»
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

- SFAKattack10
Τελικα ποιο θα βγει για προμο?
Τι εννοεις? Να το ξαναπει ο Καρρας? Γιατι να το κανει αυτο?81argus έγραψε: Δεν πιστεύω να είναι το "Πέτα ψηλά";
Ξέρω 'γω το 'χει γενικά ο Καρράς να (επαν)εκτελεί ύμνουςSFAKattack10 έγραψε:Τελικα ποιο θα βγει για προμο?
Τι εννοεις? Να το ξαναπει ο Καρρας? Γιατι να το κανει αυτο?81argus έγραψε: Δεν πιστεύω να είναι το "Πέτα ψηλά";

Υ.Γ. Το "Προξενιό" θα γούσταρα να βγει ως πρόμο. Είναι πολύ πιο δυνατό από τα "Πάθη" στην μουσική. Τα "Πάθη" ωραίος στίχος αλλά λίγο άχρωμο στην μουσική. Θυμίζει έντονα το "Αδελφέ μου".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Τέσσερις ώρες άντεξα να ακούσω Ρυθμό. Το σποτάκι δεν το άκουσα. Βέβαια, η αλήθεια είναι εντυπωσιάστηκα θετικά που σε αυτο το 4ωρο έπαιξε τρεις φορές ο Νότης, με "Τέρμα το Ράδιο", "Θέλω να σε ξαναδώ" και "Δώσε ένα Τέλος".
Δυστυχώς ούτε εγώ το άκουσα...και ειχα μια ελπιδα να παρω μια γευση σημερα.Scorpion86 έγραψε:Τέσσερις ώρες άντεξα να ακούσω Ρυθμό. Το σποτάκι δεν το άκουσα. Βέβαια, η αλήθεια είναι εντυπωσιάστηκα θετικά που σε αυτο το 4ωρο έπαιξε τρεις φορές ο Νότης, με "Τέρμα το Ράδιο", "Θέλω να σε ξαναδώ" και "Δώσε ένα Τέλος".