Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:Αυτό είναι "Το Προξενιό" που παίζει στο σποτ. Κόμματος τρελός μεγάλο κόλλημα.
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Τι κλαπατσίμπαλο είναι αυτό, τι στίχος..Περιμένεις δυο χρόνια να βγει ένα κομμάτι και βγαίνει πάλι μια εθνικιστική μπούρδα στυλ Έλληνας στο Ματωμένο Δάκρυ. Ο τύπος κάνει την πλάκα του είναι ολοφάνερο. Ας τραγουδάει για τον εαυτό του λοιπόν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αυτό το σπάσιμο που ακούγεται στην αρχή ελπίζω να έχει κάποιο νόημα.
Κατά τα άλλα είναι θετικό ότι δεν είναι βαρύ και ακούγεται. Τελικά ποιος το έχει γράψει;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:Αυτό είναι "Το Προξενιό" που παίζει στο σποτ. Κόμματος τρελός μεγάλο κόλλημα.
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Τι κλαπατσίμπαλο είναι αυτό, τι στίχος..Περιμένεις δυο χρόνια να βγει ένα κομμάτι και βγαίνει πάλι μια εθνικιστική μπούρδα στυλ Έλληνας στο Ματωμένο Δάκρυ. Ο τύπος κάνει την πλάκα του είναι ολοφάνερο. Ας τραγουδάει για τον εαυτό του λοιπόν.
Είναι τρελό κομμάτι ρε συ. Αυτά τα κλαπατσίμπαλα περίμενα από τον Νότη μου είχανε λείψει :smile:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

SFAKattack10 έγραψε:Αυτό το σπάσιμο που ακούγεται στην αρχή ελπίζω να έχει κάποιο νόημα.
Κατά τα άλλα είναι θετικό ότι δεν είναι βαρύ και ακούγεται. Τελικά ποιος το έχει γράψει;

"Προξενιο"
Μουσικη, στιχοι
Διονυσης Παπασχοινας
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Είναι τρελό κομμάτι ρε συ. Αυτά τα κλαπατσίμπαλα περίμενα από τον Νότη μου είχανε λείψει :smile:
Χαχαχα εντάξει ο καθένας με τα γούστα του! Χαίρομαι που αρέσει σε κάποιους τουλάχιστον! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Ουτε εμενα μου αρεσει .... :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Είναι κοινωνικό που ακούγεται ευχάριστα όπως Το Σύστημα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ελπίζω να είναι από τα γεμίσματα που λέει κι ο Sfakattack. Εντολοδόχοι, τοκογλύφοι, ο Έλληνας το έτσι το αλλιώς. Κλασικά και εικονογραφημένα.Θεωρώ ότι είναι πιο τραγικό και από τα Ποντίκια. Κρίμα. Δυστυχώς ο Νότης την έχει δει έτσι που ακόμα και πραγματικοί θαυμαστές του παύουν να βρίσκουν ενδιαφέρον αυτό το συνεχόμενο εθνικιστικό παραλήρημα στα τραγούδια του. Ας του θυμίσει κάποιος ότι δεν τον αγάπησε γι' αυτά τα τραγούδια ο κόσμος. Τότε έβγαζε κομματάρες και δίπλα σε εκείνα έμπαινε ο κόσμος στη διαδικασία να ακούσει και τα κοινωνικά του, που ήταν και δέκα σκάλες πάνω από τα σημερινά και σαν τραγούδια καθαυτά και σαν ερμηνεία και σαν φωνή ο ίδιος ο Νότης. Γιατί μην μου πείτε ότι ακούτε καμιά φωνή Νότη σ' αυτό το κλαπατσιμπαλέ τουρλουμπούκι. Τι να πω κάθε δίσκος και χειρότερα. Σέβομαι τις γνώμες των άλλων αλλά αυτό το ακούγεται ευχάριστα πως το λέτε από 15 δεύτερα; Μπορείτε δηλαδή να ακούσετε αυτή τη μουσική ένα 3λεπτο που θα κρατάει ας πούμε το τραγούδι μ αυτόν τον γελοίο στίχο και μάλιστα ευχάριστα; Ίσως υπάρχει η λογική να έχει ο δίσκος όλα τα είδη μέσα, και χορευτικά κοινωνικά δηλαδή, αλλά το συγκεκριμένο είναι ότι χειρότερο έχει πει ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Radio Piratis έγραψε:Ορίστε....
:belly-dance: :belly-dance: :belly-dance:
Εντάξει δεν το λες και τόσο κακό (από τα 15'' που ακόυς), αλλά ελπίζω να μην είναι αυτό το πρόμο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Καλά, συγγνώμη κιόλας, εκεί στην Cobalt ηλίθιοι είναι; Τι επιλογή κομματιών είναι αυτή;
1. Eνα Τσιγγανάκι Είπε
2. Ταξίδεψε με
3. Δεν είμαι σαν τους άλλους
4. Δίνει τα Φιλιά
5. Κι αν με βρείς
6. Μη με ρωτάτε
7. Κλείνω τις κουρτίνες
8. Πάρ' τον δρόμο
9. Εγώ
10. Δεν Υπάρχεις
11. Για σένανε Φοβάμαι
12. Δεν είσαι εντάξει
13. Ολα τα Σ'αγαπώ
14. Σκοτεινέ μου Ερωτα
15. Πως Γίνεται αυτό
16. Δώσε Ενα Τέλος
17. Πάρτα
18. Δεν έχει μάθει να αγαπάει
19. Οτι μου χεις πει
20. Εσύ η Θάλασσα
21. Αγάλματα
22. Τέρμα το Ράδιο
23. Ακου Φίλε
24. Εξω βρέχει
25. Μάτια Παλάτια μου
26. Καλέ μου Αγγελε
27. Δηλώνω Μόνος
28. Να 'χα μια καρδιά ακόμα
29. Δυό χειροβομβίδες
30. Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου
31. Ελληνας
32. Το Σύστημα
33. Πρόβατα
34. Διεφθαρμένη Συνουσία
35. Γενέθλια
36. Μα εγώ είμαι Ελληνας
Φαίνεται πάντως πόσο αδύναμοι ήταν οι δίσκοι εποχής Cobalt σε σχέση με το παρελθόν.
Πάντως λείπουν πολλά κομμάτια πρώτης γραμμής... είτε σαν Universal είτε σαν Cobalt είναι για τα πανηγύρια. Είναι τόσο ανίκανοι που ούτε ένα best of της προκοπής να βγάλουν...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

Ένα απόσπασμα από τις πρόβες που άκουσα πάντως η μουσική μου ακουγόταν πιο ποιοτική ίσως και έντεχνη θα έλεγα. Τώρα που άκουσα την στούντιο εκτέλεση είναι πιο καγκούρικη η μουσική. Βέβαια το απόσπασμα που άκουσα από τις πρόβες ήταν κουπλέ και εδώ ακούμε ρεφραίν. Είναι σαν να άκουσα δυο διαφορετικά τραγούδια αλλά είναι το ίδιο. Απλά κατάλαβα πως συμβαίνει αυτό που συμβαίνει πάντα δηλαδή χάνει στον δίσκο σε σχέση με το live.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Στρέψτε την κάνη...
Το τραγούδι έχει δυναμική. Φαίνεται το πράγμα από τα λίγα δευτερόλεπτα. Γερή επιστροφή Νότη με τραγούδι - χαστούκι!! Όλος αυτός ο πόνος και αυτό το δάκρυ για τα ''επαναλαμβανόμενα λάθη'' του Νότη που δεν τραγουδά πια τα τραγούδια που μας έκανε να τον '''αγαπήσουμε''' και που ''μας'' απογοήτευσε ''εμάς'' τους θαυμαστές του....με ανακάτωσαν...Λοιπόν, Νότη, μην ακούς κανέναν! Το δικό σου,κάνε κι άσε τους όψιμους που ακούνε τα τραγούδια σου απ'το youtube και είναι οι πρώτοι κριτές.....
Γιάννης Μπέζος: ''Δεν δέχομαι κριτική από τους τζαμπατζήδες.....Μόνο απ'όσους πληρώνουν εισιτήριο''!!!!!!
Και όποιος κατάλαβε...
Σε όσους δεν αρέσει,ρε παλικάρια...Μη μας το χαλάτε!!
Υ.Γ Έβαλα λίγο Ρυθμό περιμένοντας το σποτάκι:
Καθαρή πλέηλιστ, Παντελίδης(δεν τον αντέχω,συγχωρέστε με..Ψεύτικη φωνή) και Άγιος ο Θεός.
Ντροπή τους!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Mέτριο προς κακό τραγούδι για μένα.Ναι ευχάριστος ρυθμός αλλά χάλια στίχοι που δεν ταιριάζουν κιόλας με αυτόν τον ρυθμό.Επίσης ακούγεται πολύ κακός ο ήχος αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είναι λόγω του spot και στον δίσκο να είναι καλύτερος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Mέτριο προς κακό τραγούδι για μένα.Ναι ευχάριστος ρυθμός αλλά χάλια στίχοι που δεν ταιριάζουν κιόλας με αυτόν τον ρυθμό.Επίσης ακούγεται πολύ κακός ο ήχος αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είναι λόγω του spot και στον δίσκο να είναι καλύτερος.
Aπό 20 δευτερόλεπτα έβγαλες άποψη για το εάν είναι καλοί ή όχι η στίχοι?
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Παιδια...οπως και να'χει καθε χρονο πανω κατω το ιδιο συμβαινει.Σε καποιον θα αρεσει και σε καποιον παλι οχι!(βλεπε τερμα το ραδιο).Λιγο πολυ ξερουμε οτι οποτε περιμενουμε κοινωνικο-πολιτικο-εθνικο περιεχομενου δισκο απο τον Νοτη,θα εχουμε και κομματια που δεν εχουμε συνδιασει με την φωνη του και τις επιλογες του.Εγω προσωπικα εχω συνηθισει πλεον τις επιλογες του,ειτε μου αρεσουν ειτε οχι.Αυτο που δε μπορω να συνηθισω και δεν μπορω να δεχτω,ειναι η ποιοτητα ηχου!δε μπορω να δεχτω το αποτελεσμα που βγαινει απο τον δισκο που παιρνω στα χερια μου!καποιοι ισως να μην εχουν προβλημα,αλλα εγω επιμενω και λεω οτι η πλειοψηφια των τελευταιων δισκων του Νοτη ειναι "κακογραμμενοι".
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

παιδια το σκηνικο στο Τεατρο τι λεει? Οθόνες που ανοιίγουν κτλ?Υπάρχει περπτωση για κάποια εντυπωσιακή είσοδο όπως Ιερά Οδός 2000 και 2001?(τις θεωρώ τις κορυφαίες με πύραυλο και πυραμίδες)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Johny-rex έγραψε:παιδια το σκηνικο στο Τεατρο τι λεει? Οθόνες που ανοιίγουν κτλ?Υπάρχει περπτωση για κάποια εντυπωσιακή είσοδο όπως Ιερά Οδός 2000 και 2001?(τις θεωρώ τις κορυφαίες με πύραυλο και πυραμίδες)
Εικόνα
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Scorpion86 έγραψε:
nikosp έγραψε:Mέτριο προς κακό τραγούδι για μένα.Ναι ευχάριστος ρυθμός αλλά χάλια στίχοι που δεν ταιριάζουν κιόλας με αυτόν τον ρυθμό.Επίσης ακούγεται πολύ κακός ο ήχος αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είναι λόγω του spot και στον δίσκο να είναι καλύτερος.
Aπό 20 δευτερόλεπτα έβγαλες άποψη για το εάν είναι καλοί ή όχι η στίχοι?
Αυτοί οι στίχοι που άκουσα δεν μου άρεσαν.Μπορεί στο κουπλέ να είναι καλύτεροι τι να πω.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Σχετικά με την συλλογή που κυκλοφόρησε υπάρχει περίπτωση οι επιλογές να έγιναν από τον Νότη; Απ' όσο γνωρίζω οι προηγούμενες συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει τις επιλογές τις είχε κάνει ο ίδιος. Ασχέτως αν αποχώρησε από την εταιρία μπορεί να τον ενημέρωσαν πως θα κυκλοφορήσουν μια αποχαιρετηστήρια συλλογή. Αλήθεια ποιά συλλογή είναι αυτή; (πλην των εφημερίδων). Έχω χάσει το μέτρημα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Σχετικά με την συλλογή που κυκλοφόρησε υπάρχει περίπτωση οι επιλογές να έγιναν από τον Νότη; Απ' όσο γνωρίζω οι προηγούμενες συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει τις επιλογές τις είχε κάνει ο ίδιος. Ασχέτως αν αποχώρησε από την εταιρία μπορεί να τον ενημέρωσαν πως θα κυκλοφορήσουν μια αποχαιρετηστήρια συλλογή. Αλήθεια ποιά συλλογή είναι αυτή; (πλην των εφημερίδων). Έχω χάσει το μέτρημα.
100% από Νότη έχει γίνει η επιλογή, όπως και η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών με τελευταία τα κοινωνικά.
Απάντηση