Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ρε παιδιά όσοι τα έχετε ακούσει δώστε πληροφορίες για τα κομμάτια
J & B, Άρχοντα! Δώσε πόνο!
Και ναι! Εσείς που είστε ''φίλοι'' του Νότη και μπαινοβγαίνετε στις πρόβες του ανθρώπου, δώστε καμία γεύση από τα νέα τραγούδια. Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Θα μας επηρεάσει και θα τα σιχαθούμε πριν τα ακούσουμε. Κάντε, λοιπόν, αυτό το ψυχικό. Α,και σας παρακαλώ να περιλάβετε στην κριτική σας και λέξεις όπως ''θλιβερά τραγούδια'', ''εντάξει για ροκιά καλό είναι'' (δηλαδή, αν δεν ήταν ροκιά;;;).
Αν και εδώ μέσα, 10 άνθρωποι είναι που έχουν γεμίσει με αναρτήσεις το Θέμα ''Νότης Σφακιανάκης'' αλλά νομίζουμε οτι είμαστε μυριάδες, δε θα ήταν άσχημο να σεβόμαστε λιγάκι. Προσωπικά,απο κάποιους διακρίνω μια εμπάθεια προς τον Νότη (σαν παρατημένες γκόμενες,να το πω;) που δεν χρειάζεται. Σε τελική ανάλυση, επιλέγει τα τραγούδια του. Αν μας αρέσουν ή όχι, είναι άλλο θέμα. Όχι να τον βρίζουμε κιόλας,ε;
Αυτά με το μάρκετινγκ, με τα πρόμο, με τη διαφήμιση, ελικρινά δεν τα καταλαβαίνω. Όταν τα βλέπω σε άλλους τραγουιδιστές, με ενοχλούν αφάνταστα. Χαίρομαι που δεν πολυδιαφημίζει τον εαυτό του ο Νότης. Τα κοινωνικά τραγούδια πρέπει να γεμίζουν τα ραδιόφωνα. Φτάνει με τη σάχλα! Τους χώνεται στη μούρη ο Νότης. Με το ζόρι βάζει στο σποτάκι του κοινωνικό τραγούδι για την Ελλάδα και τους σαλιάρηδες. Αυτό δεν το βλέπετε; Το Προξενιό, απ'ο,τι κατάλαβα, είναι ένα ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ τραγούδι. Σαρκαστικό, στο ύφος του Συστήματος.
Και ναι! Εσείς που είστε ''φίλοι'' του Νότη και μπαινοβγαίνετε στις πρόβες του ανθρώπου, δώστε καμία γεύση από τα νέα τραγούδια. Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Θα μας επηρεάσει και θα τα σιχαθούμε πριν τα ακούσουμε. Κάντε, λοιπόν, αυτό το ψυχικό. Α,και σας παρακαλώ να περιλάβετε στην κριτική σας και λέξεις όπως ''θλιβερά τραγούδια'', ''εντάξει για ροκιά καλό είναι'' (δηλαδή, αν δεν ήταν ροκιά;;;).
Αν και εδώ μέσα, 10 άνθρωποι είναι που έχουν γεμίσει με αναρτήσεις το Θέμα ''Νότης Σφακιανάκης'' αλλά νομίζουμε οτι είμαστε μυριάδες, δε θα ήταν άσχημο να σεβόμαστε λιγάκι. Προσωπικά,απο κάποιους διακρίνω μια εμπάθεια προς τον Νότη (σαν παρατημένες γκόμενες,να το πω;) που δεν χρειάζεται. Σε τελική ανάλυση, επιλέγει τα τραγούδια του. Αν μας αρέσουν ή όχι, είναι άλλο θέμα. Όχι να τον βρίζουμε κιόλας,ε;
Αυτά με το μάρκετινγκ, με τα πρόμο, με τη διαφήμιση, ελικρινά δεν τα καταλαβαίνω. Όταν τα βλέπω σε άλλους τραγουιδιστές, με ενοχλούν αφάνταστα. Χαίρομαι που δεν πολυδιαφημίζει τον εαυτό του ο Νότης. Τα κοινωνικά τραγούδια πρέπει να γεμίζουν τα ραδιόφωνα. Φτάνει με τη σάχλα! Τους χώνεται στη μούρη ο Νότης. Με το ζόρι βάζει στο σποτάκι του κοινωνικό τραγούδι για την Ελλάδα και τους σαλιάρηδες. Αυτό δεν το βλέπετε; Το Προξενιό, απ'ο,τι κατάλαβα, είναι ένα ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ τραγούδι. Σαρκαστικό, στο ύφος του Συστήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος auster την Κυρ Οκτ 30, 2016 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε καλά πείτε και σε μας ποια έχετε ακούσει να ξέρουμε τι να περιμένουμε ή να μην περιμένουμε γενικάSFAKattack10 έγραψε:Στέλιο ούτε το " Κοινωνία στο μείον" σου άρεσε; Για ροκια καλό είναι.S_Mesogeios έγραψε:Τα τραγούδια είναι θλιβερα, λυπάμαι...
Βέβαια δεν κρίνω παρα πάνω γιατί στον δίσκο θα ακούγονται εντελώς διαφορετικά...

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Αν και με σένα δεν πρέπει να ασχολούμαστε, εσύ πραγματικά το θεωρείς κομματάρα; Το έχω απορία υπάρχει τραγούδι του Νότη που να μη σ' αρέσει ή σ' αρέσουν τα πάντα όλα... πραγματικά αν υπάρχουν τραγούδια του που δεν σ' αρέσουν, γράψε ένα δύο από περιέργια...auster έγραψε:J & B, Άρχοντα! Δώσε πόνο!
Εγώ και άλλοι έδω μέσα περιμένουμε κομμάτια με @@ (Κλεμμένα, Γενέθλια, Πατρίδα μου) όχι @@ κομμάτια...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Καλά ο Καρράς πλέον μια κωμική φιγούρα είναι. Βγαίνει λέει δυο-τρία τραγούδια, μιλάει με την χαρακτηριστική του φωνή, λέει ένα αστείο, μετά γίνεται η χαρά του ''δικό σας'' , παίρνει τα φράγκα και φεύγει. Σε κάποιους αρέσει, εγώ ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου. Θα σου πουν κι αυτοί ο δικός σας λέει μισό πρόγραμμα κοινωνικά τραγούδια, μιλάει κλπ. Γούστα είναι αυτά.J&B έγραψε:Οκ ακούγεται ο bill (λες ακουγόταν ποτέ διαφορετικάsotirakos έγραψε:Ο Καρράς χθες ήταν στο fantasia. κατέβηκε ο Αργυρος και του έδωσε το μικροφωνο. η φωνη του βασιλη αγγίζει τα όρια της καταρευσης. απορω αν θα μπορει να βγαζει πλεον εστω και το ενα προγραμμα που ειπώθηκε πως θα κάνει. πάρτε ενα δειγμα απο δω....
https://www.youtube.com/watch?v=wylWXbq ... e=youtu.be)
Δεν είναι γούστο, είναι βίτσιο να ακούς πια τον bill, εκτός αν είσαι βαρήκοοςjdarmody έγραψε:Καλά ο Καρράς πλέον μια κωμική φιγούρα είναι. Βγαίνει λέει δυο-τρία τραγούδια, μιλάει με την χαρακτηριστική του φωνή, λέει ένα αστείο, μετά γίνεται η χαρά του ''δικό σας'' , παίρνει τα φράγκα και φεύγει. Σε κάποιους αρέσει, εγώ ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου. Θα σου πουν κι αυτοί ο δικός σας λέει μισό πρόγραμμα κοινωνικά τραγούδια, μιλάει κλπ. Γούστα είναι αυτά.J&B έγραψε:Οκ ακούγεται ο bill (λες ακουγόταν ποτέ διαφορετικά)

J&B, θα σου απαντήσω, γιατί με κολακεύεις με τα λόγια σου.
Θα σου πω, λοιπόν, πoια δεν μ'αρέσουν...έτσι για να μη νομίζεις οτι η λοβοτομή μου πέτυχε...
Από τον δίσκο Μαζί...ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου τα: 1. O γιος της Κυρα Λένης (κατανοώ γιατί το τραγούδησε ο Νότης όμως) 2. Κράτησέ Με 3.Ο,τι και να Κάνεις
Από τον δίσκο Αυτοτελείς Ιστορίες: 1. Δεν υπολόγισες καλά 2. Κάνει θόρυβο 3.Ποντίκια
Να μην πλατίαζω όμως. Δεν λυσσάω που δεν μ'αρέσουν τα παραπάνω.
Θα σου πω, λοιπόν, πoια δεν μ'αρέσουν...έτσι για να μη νομίζεις οτι η λοβοτομή μου πέτυχε...
Από τον δίσκο Μαζί...ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου τα: 1. O γιος της Κυρα Λένης (κατανοώ γιατί το τραγούδησε ο Νότης όμως) 2. Κράτησέ Με 3.Ο,τι και να Κάνεις
Από τον δίσκο Αυτοτελείς Ιστορίες: 1. Δεν υπολόγισες καλά 2. Κάνει θόρυβο 3.Ποντίκια
Να μην πλατίαζω όμως. Δεν λυσσάω που δεν μ'αρέσουν τα παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος auster την Τετ Νοέμ 01, 2017 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε μεταξύ μας δεν το λες και επιστροφή-χαστούκι όμως το κλαπατσίμπαλο κουμπάροι εντολοδόχοι-όχι, τοκογλύφοι-γλείφει και τα συναφή. Κι εσύ από την πλευρά σου υπερβολικός είσαι.auster έγραψε:Δεν λυσσάω που δεν μ'αρέσουν τα παραπάνω.
Ναι σαν το σύστημα ακριβώς είναι, αυτό λέμε τόση ώρα... είναι τραγούδι με ημερομηνία λήξης... Σε 2-3 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς, θα πάει να το πει έτσι καμιά φορά στο άσχετο και δεν θα θυμάται ούτε τους στίχους...auster έγραψε:Τα κοινωνικά τραγούδια πρέπει να γεμίζουν τα ραδιόφωνα. Φτάνει με τη σάχλα! Τους χώνεται στη μούρη ο Νότης. Με το ζόρι βάζει στο σποτάκι του κοινωνικό τραγούδι για την Ελλάδα και τους σαλιάρηδες. Αυτό δεν το βλέπετε; Το Προξενιό, απ'ο,τι κατάλαβα, είναι ένα ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ τραγούδι. Σαρκαστικό, στο ύφος του Συστήματος.
Φίλε, jdarmody, να δεχθώ οτι είμαι υπερβολικός.Εσύ που το χαρακτηρίζεις νταούλι και ''κλαπατσίμπαλο'' από τα 15'', τι είσαι; Και σοβαρά τώρα...τι έχει ο στίχος; Εμένα μου φαίνεται ευφάνταστος κι έξυπνος. Επαναλαμβάνω..Νομίζω είναι ένα περιπαικτικό τραγούδι που μέσω της γρήγορης μουσικής του,θα περάσει εύκολα στον κόσμο, όπως συνέβη με το Σύστημα. Το κοινωνικό τραγούδι έτσι είναι,τι να κάνουμε; Του πέρασες την ταμπέλα ''εθνικιστικό'', ''παραληρηματικό'' (τι ωραία λέξη, έτσι δεν λένε τελευταία τον Νότη..;;). Είναι άδικο για τον Νότη. Γράφεις οτι μιλάει στα κέντρα,οτι τραγουδάει κοινωνικά τραγούδια ,λες και βεβηλώνει τους ιερούς χώρους διασκέδασης και πρέπει να ακούγονται μόνο τσιφτετέλια κτλ. Μην τυχόν και του πέσει βαρύ του θαμώνα το κοινωνικό...Αρκετά με τη φλυαρία μου! Σε κανα δίμηνο πάλι!
- SFAKattack10
Το μήνυμα πήγαινε για το παιδί που το έγραψα. Άρα στην απορία σου δεν υπάρχει απάντηση.auster έγραψε: ''εντάξει για ροκιά καλό είναι'' (δηλαδή, αν δεν ήταν ροκιά;;;)
- Scorpion86
Απλά είναι τα πράγματα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ το άκουσα ολόκληρο και αυτό και "Τα Πάθη" από τις πρόβες και το ξεχώρισα για τον έξυπνο στίχο του και τον ρυθμό του, που δεν σε αφήνει αδιάφορο σε κανένα σημείο. Τώρα αυτοί που έβγαλαν συμπέρασμα για το κομμάτι αλλά και για όλο το δίσκο, από 20 δευτερόλεπτα, τι να πω... 
Ημερομηνία λήξης ένα τραγούδι που θίγει μία κατασταση στην χώρα που δεν προβλέπεται να μας εγκαταλείπει άμεσα? Ok.

Τραγούδι με ημερομηνία λήξης Το Σύστημα? Εγώ πάλι το βλέπω διαχρονικό για δεκαετίες ακόμα, όσο "Το σύστημα" συνεχίζει να μεγαλουργεί...J&B έγραψε:Ναι σαν το σύστημα ακριβώς είναι, αυτό λέμε τόση ώρα... είναι τραγούδι με ημερομηνία λήξης... Σε 2-3 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς, θα πάει να το πει έτσι καμιά φορά στο άσχετο και δεν θα θυμάται ούτε τους στίχους...
Ημερομηνία λήξης ένα τραγούδι που θίγει μία κατασταση στην χώρα που δεν προβλέπεται να μας εγκαταλείπει άμεσα? Ok.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Απλά τον κρίνω αυστηρά μετά από τόσα χρόνια. Και επειδή έχω απαιτήσεις προσωπικά με προσβάλλει αυτός ο ''χαβαλές'' που κάνει. Οι της πλάκας δίσκοι που βγάζει, αλλά κρίνει τους πάντες λες και είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών. Ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος και το ότι έχει ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα των δίσκων του. Όσο για τα κοινωνικά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα auster κι αυτό εντοπίζεται στον πυρήνα επιλογής αυτών των κομματιών. Έχουμε και λέμε. Ο Νότης επέλεξε να γίνει ο κοινωνικός τραγουδιστής της μνημονιακής Ελλάδας. Σεβαστό. Δεχθήκαμε με ενθουσιασμό κάποια κομμάτια, άλλα απλώς τα ανεχθήκαμε και τα υπομείναμε. Το ίδιο έγινε και με τα προγράμματά του, αν κι εκεί κυρίως ανεχθήκαμε τα αμέτρητα κοινωνικά του σε συνδυασμό με τα παράπονα τυχόν μη νοτικής παρέας. Και πάμε στις κομβικές δηλώσεις του Νότη των τελευταίων χρόνων που ο έως τότε ουδέτερος Νότης και ικανός να αναδειχθεί ως κοινωνικός τραγουδιστής-αν και εκ των προτέρων ήταν δύσκολο να βρει κοινή αποδοχή-αποφασίζει να προσλάβει μια πολιτική ταυτότητα και μάλιστα τη χειρότερη. Τι να μας πει βρε auster πλέον κι ο Νότης; Πιο πολύ φαίνεται να προπαγανδίζει ιδέες κι απόψεις του κόμματος με το οποίο ταυτίστηκε παρά να θέλει να βγάλει καλή μουσική. Εφόσον ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει χαρακτηριστεί αρνητικά από τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου, είναι ανούσιο να προσπαθεί με τέτοια μανία να περάσει κομμάτια στον ''Έλληνα''. Αυτά.auster έγραψε:Φίλε, jdarmody, να δεχθώ οτι είμαι υπερβολικός.Εσύ που το χαρακτηρίζεις νταούλι και ''κλαπατσίμπαλο'' από τα 15'', τι είσαι; Και σοβαρά τώρα...τι έχει ο στίχος; Εμένα μου φαίνεται ευφάνταστος κι έξυπνος. Επαναλαμβάνω..Νομίζω είναι ένα περιπαικτικό τραγούδι που μέσω της γρήγορης μουσικής του,θα περάσει εύκολα στον κόσμο, όπως συνέβη με το Σύστημα. Το κοινωνικό τραγούδι έτσι είναι,τι να κάνουμε; Του πέρασες την ταμπέλα ''εθνικιστικό'', ''παραληρηματικό'' (τι ωραία λέξη, έτσι δεν λένε τελευταία τον Νότη..;;). Είναι άδικο για τον Νότη. Γράφεις οτι μιλάει στα κέντρα,οτι τραγουδάει κοινωνικά τραγούδια ,λες και βεβηλώνει τους ιερούς χώρους διασκέδασης και πρέπει να ακούγονται μόνο τσιφτετέλια κτλ. Μην τυχόν και του πέσει βαρύ του θαμώνα το κοινωνικό...Αρκετά με τη φλυαρία μου! Σε κανα δίμηνο πάλι!
http://www.bizznews.gr/%CE%BF%CE%B9-10- ... F%83%CF%8C

Αυτοί είναι οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν κάνει τα «μηχανάκια» του YouTube να μετρούν αδιάκοπα προβολές!
Εισχωρήσαμε στα άδυτα του YouTube, πίσω από τα «μηχανάκια» που καταμετρούν ασταμάτητα τις επισκέψεις σε κάθε video, λογαριάσαμε δισεκατομμύρια «χτυπήματα» και τελικά συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τους 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές στο YouTube!
Η δεκάδα θα χαρακτηριζόταν ως «ανδροκρατούμενη», αφού σε αυτή συναντάμε μόνο δύο γυναικείες φωνές.
Όσον αφορά τα νούμερα, οι προβολές των κορυφαίων δέκα υπολογίζονται σε 3,28 δισεκατομμύρια. Ο πρώτος της κατάταξης είναι ο μοναδικός που έχει κατορθώσει να απαριθμήσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο προβολές!
Ποιοι νομίζετε ότι είναι αυτοί που έχουν κάνει τα κοντέρ να μετρούν νούμερα αδιάκοπα; Ανακαλύψτε τους στο παρακάτω infographic που ετοιμάσαμε για εσάς!
Σημειώσεις: Τα στατιστικά λήφθηκαν στις 30/10/2016. Οι προβολές αφορούν όσα video έχουν επισημανθεί και αναγνωρισθεί από τους κατόχους των δικαιωμάτων τους (ως επί το πλείστον τις δισκογραφικές εταιρείες) μέσω του συστήματος «Content ID» και προέρχονται από όλες τις χώρες της υφηλίου.
Τα παραπάνω νούμερα, όπως αναφέρθηκε, έχουν προσμετρήσει προβολές από όλες τις χώρες του πλανήτη. Εάν εστιάσουμε μόνο σε όσες προβολές προέρχονται από την Ελλάδα, τότε η λίστα διαφοροποιείται ελαφρώς. Συγκεκριμένα, συντελείται ανακατάταξη στου τρεις πρώτους και αλλάζει και ο δέκατος.
Από ό,τι γίνεται αντιληπτό, ο απόδημος Ελληνισμός ακούει τους Έλληνες καλλιτέχνες πιο φανατικά από όλους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι επισκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξωτερικό σε Έλληνες τραγουδιστές είναι σχεδόν ίδιες με όσες έχουν σημειωθεί και εντός Ελλάδας.
Οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές (παγκοσμίως)
10. Δέσποινα Βανδή (222.365.768 προβολές)
9. Πασχάλης Τερζής (254.760.856 προβολές)
8. Γιάννης Πλούταρχος (273.780.983 προβολές)
7. Γιώργος Μαζωνάκης (284.982.867 προβολές)
6. Νατάσα Θεοδωρίδου (287.829.532 προβολές)
5. Παντελής Παντελίδης (298.171.826 προβολές)
4. Αντώνης Ρέμος (343.338.318 προβολές)
3. Νίκος Οικονομόπουλος (364.065.096 προβολές)
2. Νότης Σφακιανάκης (440.399.700 προβολές)
1. Νίκος Βέρτης (516.678.370 προβολές)
Οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές (Ελλάδα)
10. Δημήτρης Μητροπάνος (124.617.418 προβολές)
9. Πασχάλης Τερζής (144.467.171 προβολές)
8. Γιάννης Πλούταρχος (165.070.642 προβολές)
7. Γιώργος Μαζωνάκης (180.229.406 προβολές)
6. Νατάσα Θεοδωρίδου (194.973.788 προβολές)
5. Παντελής Παντελίδης (201.370.877 προβολές)
4. Αντώνης Ρέμος (227.960.802 προβολές)
3. Νίκος Βέρτης (250.676.448 προβολές)
2. Νίκος Οικονομόπουλος (254.019.772 προβολές)
1. Νότης Σφακιανάκης (270.268.787 προβολές)

Αυτοί είναι οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν κάνει τα «μηχανάκια» του YouTube να μετρούν αδιάκοπα προβολές!
Εισχωρήσαμε στα άδυτα του YouTube, πίσω από τα «μηχανάκια» που καταμετρούν ασταμάτητα τις επισκέψεις σε κάθε video, λογαριάσαμε δισεκατομμύρια «χτυπήματα» και τελικά συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τους 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές στο YouTube!
Η δεκάδα θα χαρακτηριζόταν ως «ανδροκρατούμενη», αφού σε αυτή συναντάμε μόνο δύο γυναικείες φωνές.
Όσον αφορά τα νούμερα, οι προβολές των κορυφαίων δέκα υπολογίζονται σε 3,28 δισεκατομμύρια. Ο πρώτος της κατάταξης είναι ο μοναδικός που έχει κατορθώσει να απαριθμήσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο προβολές!
Ποιοι νομίζετε ότι είναι αυτοί που έχουν κάνει τα κοντέρ να μετρούν νούμερα αδιάκοπα; Ανακαλύψτε τους στο παρακάτω infographic που ετοιμάσαμε για εσάς!
Σημειώσεις: Τα στατιστικά λήφθηκαν στις 30/10/2016. Οι προβολές αφορούν όσα video έχουν επισημανθεί και αναγνωρισθεί από τους κατόχους των δικαιωμάτων τους (ως επί το πλείστον τις δισκογραφικές εταιρείες) μέσω του συστήματος «Content ID» και προέρχονται από όλες τις χώρες της υφηλίου.
Τα παραπάνω νούμερα, όπως αναφέρθηκε, έχουν προσμετρήσει προβολές από όλες τις χώρες του πλανήτη. Εάν εστιάσουμε μόνο σε όσες προβολές προέρχονται από την Ελλάδα, τότε η λίστα διαφοροποιείται ελαφρώς. Συγκεκριμένα, συντελείται ανακατάταξη στου τρεις πρώτους και αλλάζει και ο δέκατος.
Από ό,τι γίνεται αντιληπτό, ο απόδημος Ελληνισμός ακούει τους Έλληνες καλλιτέχνες πιο φανατικά από όλους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι επισκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξωτερικό σε Έλληνες τραγουδιστές είναι σχεδόν ίδιες με όσες έχουν σημειωθεί και εντός Ελλάδας.
Οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές (παγκοσμίως)
10. Δέσποινα Βανδή (222.365.768 προβολές)
9. Πασχάλης Τερζής (254.760.856 προβολές)
8. Γιάννης Πλούταρχος (273.780.983 προβολές)
7. Γιώργος Μαζωνάκης (284.982.867 προβολές)
6. Νατάσα Θεοδωρίδου (287.829.532 προβολές)
5. Παντελής Παντελίδης (298.171.826 προβολές)
4. Αντώνης Ρέμος (343.338.318 προβολές)
3. Νίκος Οικονομόπουλος (364.065.096 προβολές)
2. Νότης Σφακιανάκης (440.399.700 προβολές)
1. Νίκος Βέρτης (516.678.370 προβολές)
Οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές (Ελλάδα)
10. Δημήτρης Μητροπάνος (124.617.418 προβολές)
9. Πασχάλης Τερζής (144.467.171 προβολές)
8. Γιάννης Πλούταρχος (165.070.642 προβολές)
7. Γιώργος Μαζωνάκης (180.229.406 προβολές)
6. Νατάσα Θεοδωρίδου (194.973.788 προβολές)
5. Παντελής Παντελίδης (201.370.877 προβολές)
4. Αντώνης Ρέμος (227.960.802 προβολές)
3. Νίκος Βέρτης (250.676.448 προβολές)
2. Νίκος Οικονομόπουλος (254.019.772 προβολές)
1. Νότης Σφακιανάκης (270.268.787 προβολές)
Δεν χρειάζεται να πεις κάτι Scorpion όταν θα το ακούσουμε κι εμείς ολόκληρο θα μπορούμε να έχουμε μια πιο ασφαλή γνώμη. Θα μας απαγορεύσεις όμως να μας φανούν γελοία τα 20 δεύτερα που ακούσαμε; Ή μήπως να μην κάνουμε κριτική γι' αυτό το τρισάθλιο σποτάκι (γιατί μην ξεχνάμε είμαστε στην εποχή Μπερτάκη-Panik);Scorpion86 έγραψε:Απλά είναι τα πράγματα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ το άκουσα ολόκληρο και αυτό και "Τα Πάθη" από τις πρόβες και το ξεχώρισα για τον έξυπνο στίχο του και τον ρυθμό του, που δεν σε αφήνει αδιάφορο σε κανένα σημείο. Τώρα αυτοί που έβγαλαν συμπέρασμα για το κομμάτι αλλά και για όλο το δίσκο, από 20 δευτερόλεπτα, τι να πω...
- Scorpion86
Aπαγόρευσα σε κανέναν κάτι; Από το "Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά" κατάλαβες κάποια απαγόρευση? Σε αντιθεση με εσένα που μίλησες για παλαμάκηδες πιο πάνω επειδή τόλμησαν να μην πουν θλιβερό και γελοία τα 20 δευτερόλεπτα. Αν τώρα εσύ από 20 δευτερόλεπτα μπορείς να κρίνεις εάν ένα κομμάτι είναι γελοίο ή όχι, τότε πραγματικά χαραμίζεσαι εδώ μέσα. Πρέπει να στείλεις βιογραφικό στις δισκογραφικές για παραγωγός, το λιγότερο αντικαταστάτης του Βλάχου. Κριτικη πρέπει να γίνεται, κι εγώ έκανα κριτική για το ότι έχουν πασάρει ένα σποτάκι με καινούργιο τραγούδι δίχως να ενημερωθεί ο κόσμος από την εταιρεία τουλάχιστον για το τι ακούμε. Γιατί όταν αποφασίζεις να φτιάξεις ένα σποτάκι δεν βάζεις ακυκλοφόρητο κομμάτι που δεν το ξερουν ούτε οι φαν του καλλιτέχνη, βάζεις ένα που να ειναι ευρέως γνωστό και να έχει κάνει γκελ αλλά δεν είναι και πανάρχαιο, π.χ. "Δώσε ενα τελος". Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Απαγόρευση όμως δεν έκανα.jdarmody έγραψε:Δεν χρειάζεται να πεις κάτι Scorpion όταν θα το ακούσουμε κι εμείς ολόκληρο θα μπορούμε να έχουμε μια πιο ασφαλή γνώμη. Θα μας απαγορεύσεις όμως να μας φανούν γελοία τα 20 δεύτερα που ακούσαμε; Ή μήπως να μην κάνουμε κριτική γι' αυτό το τρισάθλιο σποτάκι (γιατί μην ξεχνάμε είμαστε στην εποχή Μπερτάκη-Panik);Scorpion86 έγραψε:Απλά είναι τα πράγματα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ το άκουσα ολόκληρο και αυτό και "Τα Πάθη" από τις πρόβες και το ξεχώρισα για τον έξυπνο στίχο του και τον ρυθμό του, που δεν σε αφήνει αδιάφορο σε κανένα σημείο. Τώρα αυτοί που έβγαλαν συμπέρασμα για το κομμάτι αλλά και για όλο το δίσκο, από 20 δευτερόλεπτα, τι να πω...
- SFAKattack10
Εγω θυμαμαι ενα αλλο κειμενο πριν λιγα χρονια (το βρηκα viewtopic.php?f=1&t=34973 ) που στις 3 πρωτες θεσεις ητανη Παπαριζου, ο Νοτης και ο Χατζηγιαννης.J&B έγραψε: Αυτοί είναι οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν κάνει τα «μηχανάκια» του YouTube να μετρούν αδιάκοπα προβολές!
Τοσο πολλες προβολες εκαναν οι αλλοι και βγηκαν απο το τοπ 10 ο Χατζηγιαννης και η Παπαριζου?
Ισως να ισχυει αυτο που γραφουν οτι ειναι τα επισημα καναλια.
- Scorpion86
Ας λάβουμε υπόψην μας ότι Μητροπάνος και Παντελίδης μετά τον θάνατο τους πολλαπλασιάστηκαν οι προβολές. Για παράδειγμα ένα κομμάτι του Παντελίδη που είχε 10.000.000 τώρα έχει πάει πάνω από 30.000.000.SFAKattack10 έγραψε:Εγω θυμαμαι ενα αλλο κειμενο πριν λιγα χρονια που στις 3 πρωτες θεσεις ηταν ο Νοτης, ο Χατζηγιαννης και η Παπαριζου.J&B έγραψε: Αυτοί είναι οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν κάνει τα «μηχανάκια» του YouTube να μετρούν αδιάκοπα προβολές!
Τοσο πολλες προβολες εκαναν οι αλλοι και βγηκαν απο το τοπ 10 ο Χατζηγιαννης και η Παπαριζου?
Ισως να ισχυει αυτοο που γραφουν οτι ειναι τα επισημα καναλια. Σημασια εχει οτι και παλι πρωτος ειναι ο Νοτης.
Γενικά πάντως, την εποχή που ο Νότης σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα του, δεν υπήρχε youtube και φανταστείτε παρόλα αυτά παραμένει στην κορυφή. Ο Βέρτης κερδίζει από εξωτερικό προβολές γιατί έχει πολλά χτυπήματα από χώρες που εχει κάνει επιτυχία στα Βαλκάνια κυρίως...
ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΡΩΤΟΣ...Α ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ....ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ..ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ...ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..
[/quote] Γενικά πάντως, την εποχή που ο Νότης σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα του, δεν υπήρχε youtube και φανταστείτε παρόλα αυτά παραμένει στην κορυφή. Ο Βέρτης κερδίζει από εξωτερικό προβολές γιατί έχει πολλά χτυπήματα από χώρες που εχει κάνει επιτυχία στα Βαλκάνια κυρίως...[/quote]
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα. αν το youtube την δεκαετια του 90 ειχε την απηχηση που εχει τωρα, δεν μπορω να φανταστω τις προβολες που θα ειχε ο Νοτης. με την ευκαιρια αυτη θα ηθελα να επισημανω κατι αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις. εχω τυχει βιντεακια οπως τα γενεθλια, τον νταβατζη, το τσιγγανακι που για καποιο λογω "πεσανε" τα βιντεο απο το youtube. αυτα ειναι 2-3 παραδειγματα που ετυχε να παρατηρησω. και τα ανεφερα διοτι οταν ηταν αναρτημενα ειχαν αρκετα εκατομμυρια views και μολις "πεσανε" αρχισανε να περνουν views αντιστοιχα βιντεο. επι παραδειγματι το τσιγγανακι ειχε ενα βιντεο με πανω απο 4 εκατομμυρια κι επεσε, τα γεννεθλια επισης καπου στα 4 εκατομμυρια και ο νταβατζης καπου στα 2+. το εντιληφθηκε κανεις αλλος αυτο;;;
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα. αν το youtube την δεκαετια του 90 ειχε την απηχηση που εχει τωρα, δεν μπορω να φανταστω τις προβολες που θα ειχε ο Νοτης. με την ευκαιρια αυτη θα ηθελα να επισημανω κατι αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις. εχω τυχει βιντεακια οπως τα γενεθλια, τον νταβατζη, το τσιγγανακι που για καποιο λογω "πεσανε" τα βιντεο απο το youtube. αυτα ειναι 2-3 παραδειγματα που ετυχε να παρατηρησω. και τα ανεφερα διοτι οταν ηταν αναρτημενα ειχαν αρκετα εκατομμυρια views και μολις "πεσανε" αρχισανε να περνουν views αντιστοιχα βιντεο. επι παραδειγματι το τσιγγανακι ειχε ενα βιντεο με πανω απο 4 εκατομμυρια κι επεσε, τα γεννεθλια επισης καπου στα 4 εκατομμυρια και ο νταβατζης καπου στα 2+. το εντιληφθηκε κανεις αλλος αυτο;;;