Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Βλέπω έχει φουντώσει η συζήτηση, με αφορμή τα νεα τραγούδια του Νοτη. Θα συμφωνησω και εγώ με αρκετούς απο δω, και θα πω πως το συντομο ηχητικό που άκουσα με απογοητευσε και ως στιχος και ως μουσική και ως ηχος φυσικά. Νταξει το εχουμε εμπεδωσει, ο Νοτης πλεον λατρευει τα κοινωνικα τραγούδια, και δίνει μεγάλη εμφαση σε αυτα. Και φυσικά έχουν βγει τραγουδαρες ολα αυτα τα χρόνια, που θα τα ακούμε για πάντα. Αυτο που με πειραζει και εμένα είναι η ποσότητα. Οταν βγαζεις ενα τοσο μεγάλο αριθμο κοινωνικών λογικό ειναι τα μισα να ειναι σκαρτα. Και φυσικά μετα από τόσα κοινωνικα, ο στίχος και το νόημα λογικο ειναι να επαναλαμβανονται και να κουραζουν. Ποσα τραγουδια πια για τον Ελληνα, και τους κλεφτες και τους πολιτικούς κτλ. Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου, και όπως είπαν και άλλα παιδιά, να επιλεγει τα 2-3 πιο δυνατα κοινωνικα από αυτα που εχει ακούσει (στο στυλ μα εγω ειμαι ελληνας, και πετα ψηλα) και να τα ενσωματωνει σε ενα δισκο μαζι με ερωτικα, χορευτικα κτλ. Δλδ ρε Νοτη εχεις 2 χρονια να βγαλεις δίσκο, ετοιμαζεσαι για ενα δυνατο σχήμα, αλλαξες εταιρεία και πας και βγαζεις πρώτο δισκάκι με 7 κοινωνικα??Διαφωνω κάθετα. Ας εβγαζε τουλαχιστον πρωτα τα άλλα και μετα τα κοινωνικα. Μας ξιλοξενερωσε σε αυτο το θεμα
- Scorpion86
Γρηγορότερα απ' ότι περιμέναμε θα βγει ο δίσκος τελικά. 

Η συγκεκριμένη στατιστική βγήκε από τα κλικ που έχουν οι καλλιτέχνες από τους επίσημους παροχους, τις εταιρείες. Πολλά τραγούδια του Νότη έχουν τα περισσότερα κλικ από μη επίσημους παρόχους. Π.χ. εχει ανεβάσει το "Μα εγω είμαι Ελληνας" ο Sfakattack10 και έχει 2.000.000 και το ίδιο τραγούδι από το κανάλι της Cobalt έχει 900.000 προβολές. Εκεί χάνει ο Νότης, επειδή ήταν σε κωλοεταιρεία που έριχνε τα ίδια τα επίσημα βιντεάκια (βλέπε Τσιγγανάκι με 4.000.000) για να τα ξανανεβάσει. Ενω οι άλλοι στηρίζονταν πολύ από τις εταιρείες τους. Η Μινος και η Ηeaven δεν αφήνουν να ανεβάσεις εύκολα ένα κομματι που έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Να δούμε αν θα αλλάξει με την Panik αυτό, χλωμό το βλέπω.sotirakos έγραψε:με την ευκαιρια αυτη θα ηθελα να επισημανω κατι αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις. εχω τυχει βιντεακια οπως τα γενεθλια, τον νταβατζη, το τσιγγανακι που για καποιο λογω "πεσανε" τα βιντεο απο το youtube. αυτα ειναι 2-3 παραδειγματα που ετυχε να παρατηρησω. και τα ανεφερα διοτι οταν ηταν αναρτημενα ειχαν αρκετα εκατομμυρια views και μολις "πεσανε" αρχισανε να περνουν views αντιστοιχα βιντεο. επι παραδειγματι το τσιγγανακι ειχε ενα βιντεο με πανω απο 4 εκατομμυρια κι επεσε, τα γεννεθλια επισης καπου στα 4 εκατομμυρια και ο νταβατζης καπου στα 2+. το εντιληφθηκε κανεις αλλος αυτο;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Οκτ 30, 2016 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ SCORPION;
- Scorpion86
Μέσα Νοέμβρη λένε...giannis21 έγραψε:ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ SCORPION;
Μέχρι το βράδυ θα ξέρω περισσότερα.
Μάλιστα, καταλαβα. Ευχαριστω για την απαντηση.scorpion έγραψε:Η συγκεκριμένη στατιστική βγήκε από τα κλικ που έχουν οι καλλιτέχνες από τους επίσημους παροχους, τις εταιρείες. Πολλά τραγούδια του Νότη έχουν τα περισσότερα κλικ από μη επίσημους παρόχους. Π.χ. εχει ανεβάσει το "Μα εγω είμαι Ελληνας" ο Sfakattack10 και έχει 2.000.000 και το ίδιο τραγούδι από το κανάλι της Cobalt έχει 900.000 προβολές. Εκεί χάνει ο Νότης, επειδή ήταν σε κωλοεταιρεία που έριχνε τα ίδια τα επίσημα βιντεάκια (βλέπε Τσιγγανάκι με 4.000.000) για να τα ξανανεβάσει. Ενω οι άλλοι στηρίζονταν πολύ από τις εταιρείες τους. Η Μινος και η Ηeaven δεν αφήνουν να ανεβάσεις εύκολα ένα κομματι που έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Να δούμε αν θα αλλάξει με την Panik αυτό, χλωμό το βλέπω.
Πάντως ισως το βλεπουμε λιγο αψήφιστα αλλα το να εισαι πρωτος επειτα απο 25 χρονια και κυριως στην σημερινη εποχη που ολοι ξερουμε πως "δουλευει" το youtube ειναι τεραστιο πράγμα...
- S_Mesogeios
Λοιπόν μιας και τα έχω ακούσει τα 6 από τα 7 η γραβάτα είναι μια αδιάφορη ροκια που μιλάει για τους πολιτικούς πως οι ώρες τους είναι μετρήμενες,η μουσική εμένα μου θυμίζει τον εξαρτημένος καλλιτέχνη.
Το θεριο που μου ψιλόαρέσει φέρνει στην δυναμικότητα του μα εγώ είμαι Έλληνας με αρκετά φόρτωμα και ωραίο μπουζουκι είναι αυτό βιογραφικό λέγοντας ότι δεν στηρίζω, ψηφίζω κτλπ δεν δίνω δύναμη. Το κοινωνία στο μείον είναι μια μπαλάντα ροκ που μιλάει για την κατάσταση της χώρας μας και αυτό ωραίες εναλλαγές φωνης και έντασης, ίσως το δεύτερο που θεωρώ πως ακούγεται,φερνει στο εγώ ποτέ δεν κρυφτηκα .Το προξενιο είναι σε νησιωτικο Τέμπο με βιολιά κτλπ και αναφέρεται στους γραμματείς και φάρισσαιους στα λαμογια και ότι η πατρίδα δεν πωλείται μπλα μπλα.Τα πάθη μπαλάντα με καλή μουσική αναφέρεται στον άνθρωπο και στο Χριστό κτλπ ίσως κι αυτό σε μερικούς να ακούγεται ευχάριστα. Και τέλος το νησί είναι ένα αργό ζειμπεκικο που αναφαιρεται στην Κύπρο και είναι εντελώς επαναστατικό πάλι με χρόνια και καιρούς κτλπ κλασσικά.αυτα 6 άκουσα γιαυτα λέω την γνώμη μου και θεωρώ ότι είναι όλα μια από τα ίδια που θα τα ακούσεις δύο-τρεις φορές και μετά συρτάρι.Ελπιζω στο λαϊκό να αποζημιώσει γιατί Δεεεεν....
Το θεριο που μου ψιλόαρέσει φέρνει στην δυναμικότητα του μα εγώ είμαι Έλληνας με αρκετά φόρτωμα και ωραίο μπουζουκι είναι αυτό βιογραφικό λέγοντας ότι δεν στηρίζω, ψηφίζω κτλπ δεν δίνω δύναμη. Το κοινωνία στο μείον είναι μια μπαλάντα ροκ που μιλάει για την κατάσταση της χώρας μας και αυτό ωραίες εναλλαγές φωνης και έντασης, ίσως το δεύτερο που θεωρώ πως ακούγεται,φερνει στο εγώ ποτέ δεν κρυφτηκα .Το προξενιο είναι σε νησιωτικο Τέμπο με βιολιά κτλπ και αναφέρεται στους γραμματείς και φάρισσαιους στα λαμογια και ότι η πατρίδα δεν πωλείται μπλα μπλα.Τα πάθη μπαλάντα με καλή μουσική αναφέρεται στον άνθρωπο και στο Χριστό κτλπ ίσως κι αυτό σε μερικούς να ακούγεται ευχάριστα. Και τέλος το νησί είναι ένα αργό ζειμπεκικο που αναφαιρεται στην Κύπρο και είναι εντελώς επαναστατικό πάλι με χρόνια και καιρούς κτλπ κλασσικά.αυτα 6 άκουσα γιαυτα λέω την γνώμη μου και θεωρώ ότι είναι όλα μια από τα ίδια που θα τα ακούσεις δύο-τρεις φορές και μετά συρτάρι.Ελπιζω στο λαϊκό να αποζημιώσει γιατί Δεεεεν....
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Βασικά πέρα από τα τραγούδια αυτά καθαυτά εμένα με ενοχλεί ότι ο στίχος τους δεν ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Δηλαδή ποια Ελλάδα δεν πωλείται βρε Νότη και ποιος Έλληνας λέει όχι; Πολλή φανφάρα για το τίποτα. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται το αρνητικό σενάριο που ήθελε έναν δίσκο με αμιγώς κοινωνικοπολιτικά τραγούδια. Και που προφανώς θα πάει άπατος. Όταν έρχεσαι από δίσκο με 6 κοινωνικά κομμάτια και καλά μάλιστα, τι πας και ρίχνεις το επίπεδο πάλι..Δεν μπορείς να βρεις λογική σ' αυτόν τον άνθρωπο. Εκτός αν σκέφτηκε ότι θα ''παίξω'' λόγω του σχήματος, οπότε θα τα περάσω αναγκαστικά και μαζοχιστικά και τα κοινωνικά μου. Φαντάσου τώρα να πηγαίνεις στο Teatro για το σχήμα της χρονιάς και να ακούς το Προξενιό..Να ρωτήσω εσείς που τα ακούτε στις πρόβες και δεν σας αρέσουν, του το λέει κανένας;S_Mesogeios έγραψε:Λοιπόν μιας και τα έχω ακούσει τα 6 από τα 7 η γραβάτα είναι μια αδιάφορη ροκια που μιλάει για τους πολιτικούς πως οι ώρες τους είναι μετρήμενες,η μουσική εμένα μου θυμίζει τον εξαρτημένος καλλιτέχνη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Το τραγούδι σε μουσική του Βαγγέλη Βασίλειου και στίχους του Βασίλη Φουτσιτζή ονομάζεται Τα χρόνια!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Johny εσένα πως σου φάνηκαν τα κομμάτια;johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι σε μουσική του Βαγγέλη Βασίλειου και στίχους του Βασίλη Φουτσιτζή ονομάζεται Τα χρόνια!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Μιας και πλησιάζει η πρεμιέρα, σε ότι αφορά την προσέλευση λέτε να έχουμε καμία υπερβολή τύπου να μείνει κόσμος απ’ έξω;
-
Δυστυχώς θα μείνει αρκετός κόσμος απέξω γύρω στους 200. Έχουν γίνει υπερκρατήσεις.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσαν όλα για να σου απαντήσω.
Τι σημασία έχει η δική μου προσωπική γνώμη; Θα τα ακούσει ο καθένας και θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Εμένα για παράδειγμα ο Μαζί μου άρεσε πολύ, ενώ εσένα όχι.jdarmody έγραψε:Johny εσένα πως σου φάνηκαν τα κομμάτια;johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι σε μουσική του Βαγγέλη Βασίλειου και στίχους του Βασίλη Φουτσιτζή ονομάζεται Τα χρόνια!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Δώσε και εσύ μία εικόνα για τα νέα κομμάτια να έχουμε μία ιδέα.. το μαζί ξενερωσε το κόσμο επειδή περίμεναμε δύο τρία κοινωνίκα και γερή επάνοδο στα ερωτικά αλλά τελικά πιο δυνατά κομμάτια ήταν τα κοινωνικά..johnytzitzi έγραψε:Δυστυχώς θα μείνει αρκετός κόσμος απέξω γύρω στους 200. Έχουν γίνει υπερκρατήσεις.
Τι σημασία έχει η δική μου προσωπική γνώμη; Θα τα ακούσει ο καθένας και θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Εμένα για παράδειγμα ο Μαζί μου άρεσε πολύ, ενώ εσένα όχι.jdarmody έγραψε:Johny εσένα πως σου φάνηκαν τα κομμάτια;johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι σε μουσική του Βαγγέλη Βασίλειου και στίχους του Βασίλη Φουτσιτζή ονομάζεται Τα χρόνια!
Ναι σιγουρα θα μείνει κόσμος απ έξω έχουν γίνει 300 ή και παραπάνω δεν θυμάμαι κρατήσεις πάνω από τα 1700 άτομα που χωράει το μαγαζί πάντα γίνεται γιατί πολλοί ακυρώνουν τελευταία στιγμή.Και από όσο θυμάμαι το teatro έχει και μικρό μπαρ που δεν θα τους χωρέσει όλους.sotirakos έγραψε:Μιας και πλησιάζει η πρεμιέρα, σε ότι αφορά την προσέλευση λέτε να έχουμε καμία υπερβολή τύπου να μείνει κόσμος απ’ έξω;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αυτό αφορά τις κρατησεις. σχετικά με αυτούς που θα πάνε χυμα για το λεγόμενο ποτό; λετε να υπαρχει ανεξελεγκτη προσεύλευση στην πρεμιέρα λογω της δυναμικης του σχηματος;Ναι σιγουρα θα μείνει κόσμος απ έξω έχουν γίνει 300 ή και παραπάνω δεν θυμάμαι κρατήσεις πάνω από τα 1700 άτομα που χωράει το μαγαζί πάντα γίνεται γιατί πολλοί ακυρώνουν τελευταία στιγμή.Και από όσο θυμάμαι το teatro έχει και μικρό μπαρ που δεν θα τους χωρέσει όλους.
- SFAKattack10
O Χρήστος Νέζος μιλάει στο ΣΟΥ ΚΟΥ για την συνεργασία στο Teatro που κάνει πρεμιέρα 4 Νοεμβρίου. Τι αποκάλυψε;
«Αυτή η συνεργασία έκλεισε τέλη Ιουλίου του περασμένου χρόνου, ο Καρράς ήταν στην Κέρκυρα, τηλεφωνήθηκαν αργά και έκλεισαν τη συμφωνία. Όταν ανακοινώθηκε διάφοροι έγραψαν ότι θα διαλυθεί αυτή η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει, λόγω μεγέθους των δύο ονομάτων. Διότι ο Νότης δεν έβγαινε με κανέναν στην σκηνή. Ποιος λέτε ότι βγαίνει πρώτος; Ο Νότης Σφακιανάκης βγαίνει 1:30, ο Βασίλης Καρράς θα βγαίνει στις 3 παρά, θα κάνει μια μεγάλη ενότητα και θα κλείνει ο Νότης. Επίσης έχει γραφτεί και ένα τραγούδι που θα το παρουσιάσουν την Παρασκευή που ξεκινούν.»
http://www.newspistol.gr/article/59165/ ... egory_id=7
«Αυτή η συνεργασία έκλεισε τέλη Ιουλίου του περασμένου χρόνου, ο Καρράς ήταν στην Κέρκυρα, τηλεφωνήθηκαν αργά και έκλεισαν τη συμφωνία. Όταν ανακοινώθηκε διάφοροι έγραψαν ότι θα διαλυθεί αυτή η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει, λόγω μεγέθους των δύο ονομάτων. Διότι ο Νότης δεν έβγαινε με κανέναν στην σκηνή. Ποιος λέτε ότι βγαίνει πρώτος; Ο Νότης Σφακιανάκης βγαίνει 1:30, ο Βασίλης Καρράς θα βγαίνει στις 3 παρά, θα κάνει μια μεγάλη ενότητα και θα κλείνει ο Νότης. Επίσης έχει γραφτεί και ένα τραγούδι που θα το παρουσιάσουν την Παρασκευή που ξεκινούν.»
Πάντως ή σελίδα στο fb του μαγαζιού έγραφε λίγο μετά τις 2..Τα ρεπορτάζ λένε 3 παρά για το Νοτη συμφωνούν πάνω κάτω γύρω στις1.15 με και μισή..Το βλεπω πάντως για να μη χάνει από το πρόγραμμα του ο Νοτης ή κοινή εμφάνιση τους να ναι μόνο το ντουέτο..
Βέβαια τα πραγματα δεν ειπώθηκαν ακριβως όπως τα λεει το αρθρο. Πρωτο ατόπημα ότι η συζητηση ξεκινησε σαν θεμα με τον βασιλη καρρα κυριως. Στη συνεχεια όταν ο Νέζος ρωτησε χαριτολογώντας ποιον θα βαζανε πρωτο του σχηματος αν κανανε γκαλοπ, οι πανελίστες απαντησαν ΟΛΟΙ με ένα στομα μια φωνη τον Βασιλη Καρρά.επίσης στη συνεχεια αναφερετε από το ρεπορταζ του Νεζου ότι η συμφωνια κλειστηκε μεταξυ Νοτη και καρρα. Ότι δηλαδη αυτοι οι δυο τηλεφωνηθηκαν στις 3 τη νυχτα και συμφωνησαν να συνεργαστουν. Απ ότι φαινεται ο καθένας λεει ότι να ναι…«Αυτή η συνεργασία έκλεισε τέλη Ιουλίου του περασμένου χρόνου, ο Καρράς ήταν στην Κέρκυρα, τηλεφωνήθηκαν αργά και έκλεισαν τη συμφωνία. Όταν ανακοινώθηκε διάφοροι έγραψαν ότι θα διαλυθεί αυτή η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει, λόγω μεγέθους των δύο ονομάτων. Διότι ο Νότης δεν έβγαινε με κανέναν στην σκηνή. Ποιος λέτε ότι βγαίνει πρώτος; Ο Νότης Σφακιανάκης βγαίνει 1:30, ο Βασίλης Καρράς θα βγαίνει στις 3 παρά, θα κάνει μια μεγάλη ενότητα και θα κλείνει ο Νότης. Επίσης έχει γραφτεί και ένα τραγούδι που θα το παρουσιάσουν την Παρασκευή που ξεκινούν.»
εδω το βιντεο απο το 21:38 και μετα... http://www.antenna.gr/minisites/suku/wa ... episodio-8
- Scorpion86
Ποιο πάνελ αναφωνησε Καρρά? Ο Ουγγαρέζος και ο Κωνσταντάρας, γνωστοί για την εμπάθεια τους για τον Νότη?sotirakos έγραψε:Βέβαια τα πραγματα δεν ειπώθηκαν ακριβως όπως τα λεει το αρθρο. Πρωτο ατόπημα ότι η συζητηση ξεκινησε σαν θεμα με τον βασιλη καρρα κυριως. Στη συνεχεια όταν ο Νέζος ρωτησε χαριτολογώντας ποιον θα βαζανε πρωτο του σχηματος αν κανανε γκαλοπ, οι πανελίστες απαντησαν ΟΛΟΙ με ένα στομα μια φωνη τον Βασιλη Καρρά.επίσης στη συνεχεια αναφερετε από το ρεπορταζ του Νεζου ότι η συμφωνια κλειστηκε μεταξυ Νοτη και καρρα. Ότι δηλαδη αυτοι οι δυο τηλεφωνηθηκαν στις 3 τη νυχτα και συμφωνησαν να συνεργαστουν. Απ ότι φαινεται ο καθένας λεει ότι να ναι…«Αυτή η συνεργασία έκλεισε τέλη Ιουλίου του περασμένου χρόνου, ο Καρράς ήταν στην Κέρκυρα, τηλεφωνήθηκαν αργά και έκλεισαν τη συμφωνία. Όταν ανακοινώθηκε διάφοροι έγραψαν ότι θα διαλυθεί αυτή η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει, λόγω μεγέθους των δύο ονομάτων. Διότι ο Νότης δεν έβγαινε με κανέναν στην σκηνή. Ποιος λέτε ότι βγαίνει πρώτος; Ο Νότης Σφακιανάκης βγαίνει 1:30, ο Βασίλης Καρράς θα βγαίνει στις 3 παρά, θα κάνει μια μεγάλη ενότητα και θα κλείνει ο Νότης. Επίσης έχει γραφτεί και ένα τραγούδι που θα το παρουσιάσουν την Παρασκευή που ξεκινούν.»
εδω το βιντεο απο το 21:38 και μετα... http://www.antenna.gr/minisites/suku/wa ... episodio-8

Καλά τι περιμένατε να πούνε οι πανελίστες; Μόνο ο Νέζος είναι αντικειμενικός που του έχει πάρει και καμιά δεκαριά συνεντεύξεις και γνωρίζει περισσότερο από όλους τον Νότη εκεί μέσα. Για την ακρίβεια ο Νέζος ξέρει καλύτερα τον Νότη. Στον Καρρά δεν θυμάμαι να του έχει πάρει συνεντεύξεις. Άντε να ήτανε μια. Ο άλλος ο Σαχλαρέζος (Ουγγαρέζος) έφερε ως επιχείρημα το γεγονός ότι τον πήρε τηλ ο Καρράς στις 12 το βράδυ ξημερώματα του Αγίου Δημητρίου για να του πει χρόνια πολλά. Ουγγαρέζος = Ο εθνικός μας γλείφτης. Καλά για τον άλλον τον εγγονό του Λάμπρου τι να πω είχε απαντήσει πριν καλά καλά τελειώσει την ερώτηση του ο Νέζος. Κρίμα δεν πήρε τίποτα από τον παππού του αυτό το παιδί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Δε βλέπω πάντως εχθρικό πάνελ για μία μεγάλη συνεργασία μιλάνε και δείχνουν τη προτίμηση τους..Θες γιατί δε πάνε το Νότη για αυτά που λέει θες γιατί το πιστεύουν δε μπορεί να.τους κατηγορήσει κάποιος..Εδώ δε έχει βγει κανονική ανακοίνωση για ναη γράφτει κάπου Νοτης Βασιλης ή το ανάποδο..Δε έγινε αφίσα φωτογραφίση για τον ίδιο λόγο κατά τα άλλα υπεράνω και δε ασχολήθηκαν με αυτό
.. Προτίμησαν μία πυξίδα και ένα σλογκαν να γράφετε παντού για προώθηση του σχήματος..
Υγ: Κάνα νεότερο από πρόβες για τι πρόγραμμα ή το δίσκο?

Υγ: Κάνα νεότερο από πρόβες για τι πρόγραμμα ή το δίσκο?