Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Θα γυριζω λιγο στην δεκαδα του top 10. κοιτώντας τους 10 αυτος που κανει την εκπληξη ειναι ο οικονομοπουλος. σκαρφαλωσε στη 2η θεση και στην 3η αντιστοιχα στο παγκοσμιο, προσπερνωντας σε λιγα χρονια μεγαλους τους ειδους οπως ρεμο, πλουταρχο και αλλους. κανει δουλεια παντως αυτος ο νεος...
- Scorpion86
Tα πήρε ο Νότης που ορισμένοι μέσα από τις πρόβες ηχογράφησαν κρυφά αποσπάσματα από τα τραγούδια τα καινούργια και τα μοιρασαν στα social media. Με συνέπεια να σκέφτεται να μην αφήσει κανέναν πλέον να μπαίνει μέσα, πλην των εργαζόμενων.
Το τραγούδι Βασιλείου-Φουτσιτζή άλλαξε τίτλο, ενώ αρχικά είχε επιλεγεί το "Πλανήτης Γη" επειδή πρόλαβε να κυκλοφορήσει το παρακάτω με τον ίδιο τίτλο...
Δεν αποκλείεται για τον ίδιο λόγο να αλλάξει τίτλο και το "Θεριό" του Δήμα.
Εντός εβδομάδας ίσως υπάρχουν ανακοινώσεις για δίσκο.
Το τραγούδι Βασιλείου-Φουτσιτζή άλλαξε τίτλο, ενώ αρχικά είχε επιλεγεί το "Πλανήτης Γη" επειδή πρόλαβε να κυκλοφορήσει το παρακάτω με τον ίδιο τίτλο...
Δεν αποκλείεται για τον ίδιο λόγο να αλλάξει τίτλο και το "Θεριό" του Δήμα.
Εντός εβδομάδας ίσως υπάρχουν ανακοινώσεις για δίσκο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Γιατι το λες αυτο? Αφου και αυτος μια χαρα κωμικος... δημοσιογραφος ειναι!81argus έγραψε: Κρίμα δεν πήρε τίποτα από τον παππού του αυτό το παιδί.

Δεν βαζουν μυαλο καποιοι αρα θα παρει η μπαλα ολους!Scorpion86 έγραψε:Tα πήρε ο Νότης που ορισμένοι μέσα από τις πρόβες ηχογράφησαν κρυφά αποσπάσματα από τα τραγούδια τα καινούργια και τα μοιρασαν στα social media. Με συνέπεια να σκέφτεται να μην αφήσει κανέναν πλέον να μπαίνει μέσα, πλην των εργαζόμενων.
Καλά δεν είναι και τόσο νέος στο χώρο ο Οικονομόπουλος πια, κλείνει μια δεκαετία περίπου..Τι να πει κι ο Παντελίδης δηλαδή...sotirakos έγραψε:Θα γυριζω λιγο στην δεκαδα του top 10. κοιτώντας τους 10 αυτος που κανει την εκπληξη ειναι ο οικονομοπουλος. σκαρφαλωσε στη 2η θεση και στην 3η αντιστοιχα στο παγκοσμιο, προσπερνωντας σε λιγα χρονια μεγαλους τους ειδους οπως ρεμο, πλουταρχο και αλλους. κανει δουλεια παντως αυτος ο νεος...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Παντως οσο ακουω το σποτακι...τοσο απελπιζομαι για την ποιοτητα ηχου του νεου δισκου!!!ειλικρινα δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω για ολους αυτους που εργαζονται για τον ηχο του δισκου!!!και στην τελικη σκεφτομαι τον ιδιο τον Νοτη που εχει λογικα τον τελευταιο λογο πριν την κυκλοφορια και επιτρεπει να βγαινει αυτο το αποτελεσμα στα ραδιοφωνα και μετα και στον κοσμο.
Καλά εντάξει αυτό με τους τίτλους των τραγουδιών είναι και λίγο αστείο δεν το πολυπιστεύω. Πολλά τραγούδια κυκλοφορούν καθημερινά με ίδιους τίτλους. Και ο Νότης πολλές φορές έχει κυκλοφορήσει τραγούδια με ίδιους τίτλους που υπήρχαν ήδη. Λες και το Θεριό της Τζόβολου το έδωσε σε κανένα όνομα πρώτης γραμμής. Άπατο θα πάει και δεν θα το ακούσουν και πολλοί.
Υ.Γ. Σήμερα κυκλοφόρησε καινούριο τραγούδι ο Βαλάντης με τίτλο "Χτύπα". Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε το teaser του καινούριου τραγουδιού του Σταν με τίτλο "Χτύπα" και αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει απλά το αναφέρω γιατί συμβαίνει καθημερινά.
Υ.Γ. Σήμερα κυκλοφόρησε καινούριο τραγούδι ο Βαλάντης με τίτλο "Χτύπα". Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε το teaser του καινούριου τραγουδιού του Σταν με τίτλο "Χτύπα" και αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει απλά το αναφέρω γιατί συμβαίνει καθημερινά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
axaxaxaxaxaxa Δεν πρόλαβα να γράψω ότι ο Νότης σκέφτεται να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους πλην εργαζομενων, επειδή διέρρευσαν βιντεάκια και ήρθε η ανακοινωση του μαγαζιου.
Δεν θυμάμαι εάν υπήρξε ποτέ πρόβα τζενεράλε του Νότη δίχως κόσμο!!!!!
"Mετα απο κοινή απόφαση των δυο σπουδαιων και αγαπημένων μας τραγουδιστών, πριν λίγη ώρα αποφασίστηκε, για τεχνικούς λόγους, να μην επιτραπεί η είσοδος κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο "Teatro".
Εμείς με τη σειρά μας , σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την απόφαση κάνοντας μια μέρα υπομονή. Άλλωστε θα δώσουμε όλοι μαζί το βροντερό παρόν την Παρασκευή στην πρεμιέρα!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την αγάπη που δείχνετε στον Βασίλη και τον Νότη! Στον Νότη και τον Βασίλη.. Απο την Παρασκευή όλοι παρέα θα "Περπατάμε Παράλληλα απο τον Βορρά μέχρι τον Νότο" !"

https://www.facebook.com/TeatroAthens/p ... =3&theater

Δεν θυμάμαι εάν υπήρξε ποτέ πρόβα τζενεράλε του Νότη δίχως κόσμο!!!!!

"Mετα απο κοινή απόφαση των δυο σπουδαιων και αγαπημένων μας τραγουδιστών, πριν λίγη ώρα αποφασίστηκε, για τεχνικούς λόγους, να μην επιτραπεί η είσοδος κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο "Teatro".
Εμείς με τη σειρά μας , σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτή την απόφαση κάνοντας μια μέρα υπομονή. Άλλωστε θα δώσουμε όλοι μαζί το βροντερό παρόν την Παρασκευή στην πρεμιέρα!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την αγάπη που δείχνετε στον Βασίλη και τον Νότη! Στον Νότη και τον Βασίλη.. Απο την Παρασκευή όλοι παρέα θα "Περπατάμε Παράλληλα απο τον Βορρά μέχρι τον Νότο" !"

Ακόμα να καταλάβετε ότι δεν είναι αυτός ο ήχος του δίσκου ή του σποτ? Εγώ το άκουσα στον Ρυθμό από το ραδιόφωνο και δεν ήταν αυτή η ποιότητα. Ισως το πρόγραμμα που χρησιμοποιησε ο uploader στο youtube να παραποίησε τον ήχο γιατι στο ραδιοφωνο ακουγεται καμπάνα!notisfan έγραψε:Παντως οσο ακουω το σποτακι...τοσο απελπιζομαι για την ποιοτητα ηχου του νεου δισκου!!!ειλικρινα δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω για ολους αυτους που εργαζονται για τον ηχο του δισκου!!!και στην τελικη σκεφτομαι τον ιδιο τον Νοτη που εχει λογικα τον τελευταιο λογο πριν την κυκλοφορια και επιτρεπει να βγαινει αυτο το αποτελεσμα στα ραδιοφωνα και μετα και στον κοσμο.
Μακαρι...Scorpion86 έγραψε:axaxaxaxaxaxa Δεν πρόλαβα να γράψω ότι ο Νότης σκέφτεται να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους πλην εργαζομενων, επειδή διέρρευσαν βιντεάκια και ήρθε η ανακοινωση του μαγαζιου.![]()
Δεν θυμάμαι εάν υπήρξε ποτέ πρόβα τζενεράλε του Νότη δίχως κόσμο!!!!!![]()
Ακόμα να καταλάβετε ότι δεν είναι αυτός ο ήχος του δίσκου ή του σποτ? Εγώ το άκουσα στον Ρυθμό από το ραδιόφωνο και δεν ήταν αυτή η ποιότητα. Ισως το πρόγραμμα που χρησιμοποιησε ο uploader στο youtube να παραποίησε τον ήχο γιατι στο ραδιοφωνο ακουγεται καμπάνα!notisfan έγραψε:Παντως οσο ακουω το σποτακι...τοσο απελπιζομαι για την ποιοτητα ηχου του νεου δισκου!!!ειλικρινα δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω για ολους αυτους που εργαζονται για τον ηχο του δισκου!!!και στην τελικη σκεφτομαι τον ιδιο τον Νοτη που εχει λογικα τον τελευταιο λογο πριν την κυκλοφορια και επιτρεπει να βγαινει αυτο το αποτελεσμα στα ραδιοφωνα και μετα και στον κοσμο.
-
Πρώτη χρονιά φέτος και δεν είναι ο λόγος η διαρροή. Ειδικά πέρσι ήταν γεμάτο το μαγαζί και είχε πει χαρακτηριστικά "Έχω μπερδευτεί. Σήμερα είμαστε ανοιχτά ή κλειστά;"Scorpion86 έγραψε:axaxaxaxaxaxa Δεν πρόλαβα να γράψω ότι ο Νότης σκέφτεται να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους πλην εργαζομενων, επειδή διέρρευσαν βιντεάκια και ήρθε η ανακοινωση του μαγαζιου.![]()
Δεν θυμάμαι εάν υπήρξε ποτέ πρόβα τζενεράλε του Νότη δίχως κόσμο!!!!!![]()
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- KeepNoting
Πηγα προχθες εκατσα λιγο,το μαγαζι και τα σκινικα ηταν ολα ανετοιμα...πιστευω οριακα προλαβαινουν την πρεμιερα.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Εγώ έτοιμα τα βλέπω... Αυτό το "κλειστό για τεχνικούς λόγους" είναι του πωπού τα εννιάμερα.
- KeepNoting
Σκορπιον ... βαφουν τα πατωματα... οταν πηγα εβαφαν το σημειο που τραβαει βιντεο. δε ξερω...ισως και να ισχυει αυτο π λες...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
του πωπου τα εννιαμερα πρεπει να ναι και το "Mετα απο κοινή απόφαση των δυο τραγουδιστών!!!Scorpion86 έγραψε:Εγώ έτοιμα τα βλέπω... Αυτό το "κλειστό για τεχνικούς λόγους" είναι του πωπού τα εννιάμερα.

- Scorpion86
Απόφαση καθαρά του Νότη. Και πέρσι το σκεφτόταν με τον βλάκα που ανεβασε βίντεο και όταν του ζητήθηκε να το σβήσει έκανε και τον μάγκα ότι δεν μασάει και δεν το σβήνει. Απλά πέρσι δεν την πήρε την απόφαση γιατι σκέφτηκε τον κόσμο, φέτος όμως ξεχείλισε το ποτήρι. Σε λίγο θα ειχαν κυκλοφορήσει και τον καινούργιο δίσκο μερικοί με τις ηχογραφήσεις τους.sotirakos έγραψε:του πωπου τα εννιαμερα πρεπει να ναι και το "Mετα απο κοινή απόφαση των δυο τραγουδιστών!!!Scorpion86 έγραψε:Εγώ έτοιμα τα βλέπω... Αυτό το "κλειστό για τεχνικούς λόγους" είναι του πωπού τα εννιάμερα.

Το σχόλιο μου "του πωπου τα εννιαμερα" είναι για την δικαιολογία του μαγαζιού περί μη προσέλευσης κοσμου στην τζενεράλε. Τώρα εάν δεν είχε βαφτεί το πάτωμα, αυτή είναι λεπτομέρεια. Σε τρεις μέρες δεν προλαβαίνουν να βάψουν το πάτωμα?KeepNoting έγραψε:Σκορπιον ... βαφουν τα πατωματα... οταν πηγα εβαφαν το σημειο που τραβαει βιντεο. δε ξερω...ισως και να ισχυει αυτο π λες...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Φαντάζομαι ήδη τον Νότη τι θα λέει από μέσα του (και απ' έξω του). Γ@μώ την τεχνολογία σας με τα γιουτιούμπ και τα φείσμπουκ πως τα λένε αυτά κάθε χρόνο τα ίδια 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- S_Mesogeios
Βλέποντας το βίντεο με τις πρόβες του Κάρρα με εξαγριωνει αυτο το πράγμα που αλλάζουν το πάτημα της φωνής στα τραγούδια αλλού οι ορχήστρα αλλού τα λόγια,το κάνουν πολλοί αυτό,με πρωτεργάτες τον Μαζω,κιαμο και επίσης το έχω παρατηρήσει και στον οικονομοπουλο, τραγικό εντελώς και μη καλαισθητο
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Έχει δίκιο ο j b αφού κυκλοφόρησε που κυκλοφόρησε υλικό δώστε κάνα λινκ να ακούσουμε και μεις λίγο τα νέα..
Άσχετο, αλλά επιτέλους κάποιος τα είπε!! Τι ασυλία έχουν ορισμένοι τραγουδιστές από τα μέσα..Κάπως έτσι είναι και για τον Καρρά τα πράγματα οπότε λογικό κι αναμενόμενο να τον βγάλουν πρώτο όνομα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Γεια χαρά σε όλους. Μπαίνω επι του θέματος .τα πάθη και η γραβάτα τα τραγουδια που ξεχωρίζουν. Φωνάρα ο Νότης Λαιβ. Τον έπιασα απο κοντα και του ειπα οτι οι ηχογραφησεις του στους δίσκους ειναι χάλια του το εξήγησα μουσικά και απ οτι κατάλαβα ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.χρειαζονται και άλλοι να του το πουν.μεγαλο κακό ο βλάχος ο παραγωγός γιατι αυτος ειναι ο υπαίτιος.ο Νότης για το σποτάκι το προξενιό μου ειπε οτι δεν τ ακουσε καθόλου.τωρα όσων αφορά τον δίσκο και γω ξενέρωσα στο άκουσμα τριλογία κτλ.δυο χρονια αναμονή για να ακούσουμε τον ερμηνευτή μας και ο ιδιος επιλέγει τριλογία.η άποψη μου ειναι οτι επρεπε να βγαλει εναν δίσκο οπως ο δισκος μαζι με την διαφορα οτι αντι για πεντε κοινωνικα να εχει μονο δυο τα πάθη και η γραβάτα που ειναι τραγουδάρες και ολα τ αλλα να ειναι τραγουδια λαϊκά ερωτικά οπως τον αγαπήσαμε.νομιζω οτι φωνάζοντας για την ελλαδα χαμένος παει ο χρονος νοτη μου γιατι ουτως η άλλως σε στιγμάτισανε,τα ραδιόφωνα δεν θα σε παίξουν και ως επι το πλείστον αυτοι που θα σε ακούσουν θα ειμαστε παλι εμεις.τουλαχιστον οι ηχογραφησεις να ειναι άρτιες.εγω τον αγωνα μου τον έκανα βρίσκοντας τον νοτη απο κοντα και στέλνοντας μηνύματα στον βλάχο και στην σοφίτα στουντιος. Εσεις ;;;