Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Οι άνθρωποι είναι τραγικοί, είτε είναι ευθύνη του Βλάχου, είτε ευθύνη του Νερομυλιώτη ή οποιουδήποτε άλλου είναι απλά ερασιτέχνες, ακόμα και το πρόβλημα αλλού να οφείλεται δεν έχουν λίγο εγωισμό μέσα τους;
Για τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι ο Βλάχος θα είναι ισόβιος παραγωγός όχι δεν το πέρνουμε απόφαση, εγώ προσωπίκα κουράστηκα, τέτοιο αποτέλεσμα δεν αγοράζω ξανά. Έγινε μια με το +4, δύο και η χειρότερη* με τις 16ΑΙ, τρίτη με κάποια τραγούδια από το Μαζί (κυρίως κοινωνικά), ε δεν πάει άλλο... Θέλω να πιστεύω ότι η παραμόρφωση είναι από το spot, αλλά μάλλον θέλω και το πιστεύω. Tο ηχητικό από το spotaki για το teatro είναι κλάσεις ανώτερο... Πραγματικά όποιος θεωρεί τον εαυτό του φίλο του Νότη να μην πάει να αγοράσει το cd μόνο κακό θα του κάνει η αγορά γιατι το πρόβλημα θα συνεχίσει...
* δεν μπορώ να βρω κάτι πιο τραγικό σε ηχογράφηση από τις 16ΑΙ (ίσως τίποτα ηχογραφήσεις του '50-'60)
Για τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι ο Βλάχος θα είναι ισόβιος παραγωγός όχι δεν το πέρνουμε απόφαση, εγώ προσωπίκα κουράστηκα, τέτοιο αποτέλεσμα δεν αγοράζω ξανά. Έγινε μια με το +4, δύο και η χειρότερη* με τις 16ΑΙ, τρίτη με κάποια τραγούδια από το Μαζί (κυρίως κοινωνικά), ε δεν πάει άλλο... Θέλω να πιστεύω ότι η παραμόρφωση είναι από το spot, αλλά μάλλον θέλω και το πιστεύω. Tο ηχητικό από το spotaki για το teatro είναι κλάσεις ανώτερο... Πραγματικά όποιος θεωρεί τον εαυτό του φίλο του Νότη να μην πάει να αγοράσει το cd μόνο κακό θα του κάνει η αγορά γιατι το πρόβλημα θα συνεχίσει...
* δεν μπορώ να βρω κάτι πιο τραγικό σε ηχογράφηση από τις 16ΑΙ (ίσως τίποτα ηχογραφήσεις του '50-'60)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Πέμ Νοέμ 03, 2016 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Προφανώς αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού ειναι το σποτακι για το πρόμο..Το αρχικό μια χαρά ήταν αυτές οι δεύτερες φωνές (μια βραχνάδα δηλαδή) τι τις θέλαν??J&B έγραψε:Οι άνθρωποι είναι τραγικοί, είτε είναι ευθύνη του Βλάχου, είτε ευθύνη του Νερομυλιώτη ή οποιουδήποτε άλλου είναι απλά ερασιτέχνες, ακόμα και το πρόβλημα αλλού να οφείλεται δεν έχουν λίγο εγωισμό μέσα τους;
Για τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι ο Βλάχος θα είναι ισόβιος παραγωγός όχι δεν το πέρνουμε απόφαση, εγώ προσωπίκα κουράστηκα, τέτοιο αποτέλεσμα δεν αγοράζω ξανά. Έγινε μια με το +4, δύο και η χειρότερη* με τις 16ΑΙ, τρίτη με κάποια τραγούδια από το Μαζί (κυρίως κοινωνικά), ε δεν πάει άλλο... Θέλω να πιστεύω ότι η παραμόρφωση είναι από το spot, αλλά μάλλον θέλω και το πιστεύω. Tο ηχητικό από το spotaki για το teatro είναι κλάσεις ανώτερο... Πραγματικά όποιος θεωρεί τον εαυτό του φίλο του Νότη να μην πάει να αγοράσει το cd μόνο κακό θα του κάνει η αγορά γιατι το κακό θα συνεχίσει...
Σε μερικά βιντεάκια υπάρχει με τη εικόνα της πανικ...
Συμφωνω bebest,ηταν που ηταν...εγινε ακομα πιο χαλια!!!Το κακο ομως ειναι,οτι ισως μεσα στην τριλογια πιθανον να υπαρξουν και αξιολογα τραγουδια τα οποια θα πανε στραφι με τετοιου ειδους ποιοτητα ηχου!!!πφφφ
Μπα ίσως τελικά να μην έχει διαφορά με το αρχικό που ακούσαμε στο ρυθμό αν χαμηλώσεις την ένταση ακούγεται το ίδιο, απλά είναι το κλασικό πρόβλημα που όλοι μας λέμε με το που ανοίξει λίγο η ένταση ακούγεται ένας βόμβος...bebest έγραψε:Προφανώς αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού ειναι το σποτακι για το πρόμο..Το αρχικό μια χαρά ήταν αυτές οι δεύτερες φωνές (μια βραχνάδα δηλαδή) τι τις θέλαν??
- Scorpion86
Αυτό που δεν ανοίγει το μαγαζί στον κόσμο για προβα τζενεράλε αλλά δύο μέρες τώρα έχει πάει στo Teatro η σαρα και η μαρα απλά αστείο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Re:
Στο σποτακι του μελωδια ακούγεται πάλι κάπως καλύτερα που εχει πιο χαμηλη ενταση..https://www.youtube.com/watch?v=l7Dcly-k-so...Θα δούμε τελικά πως θα ναι προβλέπω ανάλογη ξενέρα με αυτοτελείς ιστορίες μη με ρωτάτε κλπ που αμα δυναμωνες δε ακουγόταν..J&B έγραψε:Μπα ίσως τελικά να μην έχει διαφορά με το αρχικό που ακούσαμε στο ρυθμό αν χαμηλώσεις την ένταση ακούγεται το ίδιο, απλά είναι το κλασικό πρόβλημα που όλοι μας λέμε με το που ανοίξει λίγο η ένταση ακούγεται ένας βόμβος...bebest έγραψε:Προφανώς αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού ειναι το σποτακι για το πρόμο..Το αρχικό μια χαρά ήταν αυτές οι δεύτερες φωνές (μια βραχνάδα δηλαδή) τι τις θέλαν??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Τετ Νοέμ 02, 2016 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπορεί να ετοιμάζουν κάποια έκπληξη για την πρεμιέρα...
Εσείς που έχετε πάει έχετε δει και τους δύο μαζί στη σκηνή να κάνουν πρόβες;
Εσείς που έχετε πάει έχετε δει και τους δύο μαζί στη σκηνή να κάνουν πρόβες;
Ειναι η ιδεα μου η στο σποτακι για το τεατρο ο Νοτης δεν εχει δευτερες φωνες καθολου και τα κρουστα ακουγονται πιο χαρακτηριστικα μεσα στο τραγουδι;?;?;?
Καλά δεν έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Σε όλα τα κομμάτια των τελευταίων χρόνων δεν ακούς μουσική, αλλά έναν σαματά των οργάνων που καπελώνουν τη φωνή του Νότη. Σαν μουσική δεν είναι άσχημο πάντως, αν δεν είχε το γελοίο αυτό στίχο για εντολοδόχους και τοκογλύφους θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα συμπαθητικό τραγουδάκι. Τώρα έτσι πως είναι πιο πολύ με προχειροδουλειά μοιάζει και σε κάθε περίπτωση κατώτερο κάθε προσδοκίας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Το αρχικό μία χαρά θα ήταν με.πιο χαμηλά λίγο τα όργανα τώρα βαλανε αυτές τις δεύτερες το καταστρεψανε και έχασε κάπως το ρυθμό του..Ίσως δε ήθελε κι ο Νοτης τόσο γρήγορους ρυθμούς για να.μη χαρακτηριστεί σκύλοτραγούδο που μιλάει για τη πατρίδαjdarmody έγραψε:Καλά δεν έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Σε όλα τα κομμάτια των τελευταίων χρόνων δεν ακούς μουσική, αλλά έναν σαματά των οργάνων που καπελώνουν τη φωνή του Νότη. Σαν μουσική δεν είναι άσχημο πάντως, αν δεν είχε το γελοίο αυτό στίχο για εντολοδόχους και τοκογλύφους θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα συμπαθητικό τραγουδάκι. Τώρα έτσι πως είναι πιο πολύ με προχειροδουλειά μοιάζει και σε κάθε περίπτωση κατώτερο κάθε προσδοκίας.
Εμένα αυτό μου φαίνεται καλύτερο. Στο άλλο χτυπούσαν άσχημα τα όργανα και ακουγόταν πανηγυρτζίδικο κλαπατσιμπαλέ. Το βασικό πρόβλημα είναι ο στίχος.bebest έγραψε:Το αρχικό μία χαρά θα ήταν με.πιο χαμηλά λίγο τα όργανα τώρα βαλανε αυτές τις δεύτερες το καταστρεψανε και έχασε κάπως το ρυθμό του..Ίσως δε ήθελε κι ο Νοτης τόσο γρήγορους ρυθμούς για να.μη χαρακτηριστεί σκύλοτραγούδο που μιλάει για τη πατρίδαjdarmody έγραψε:Καλά δεν έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Σε όλα τα κομμάτια των τελευταίων χρόνων δεν ακούς μουσική, αλλά έναν σαματά των οργάνων που καπελώνουν τη φωνή του Νότη. Σαν μουσική δεν είναι άσχημο πάντως, αν δεν είχε το γελοίο αυτό στίχο για εντολοδόχους και τοκογλύφους θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα συμπαθητικό τραγουδάκι. Τώρα έτσι πως είναι πιο πολύ με προχειροδουλειά μοιάζει και σε κάθε περίπτωση κατώτερο κάθε προσδοκίας.
Σημασια βεβαια εχει το αποτελεσμα...και το αποτελεσμα μεχρι στιγμης δεν ειναι και οτι καλυτερο μετα απο τοση αναμονη και υπομονη για νεο τραγουδι και κατ επεκταση νεο δισκο...bebest έγραψε:Το αρχικό μία χαρά θα ήταν με.πιο χαμηλά λίγο τα όργανα τώρα βαλανε αυτές τις δεύτερες το καταστρεψανε και έχασε κάπως το ρυθμό του..Ίσως δε ήθελε κι ο Νοτης τόσο γρήγορους ρυθμούς για να.μη χαρακτηριστεί σκύλοτραγούδο που μιλάει για τη πατρίδαjdarmody έγραψε:Καλά δεν έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Σε όλα τα κομμάτια των τελευταίων χρόνων δεν ακούς μουσική, αλλά έναν σαματά των οργάνων που καπελώνουν τη φωνή του Νότη. Σαν μουσική δεν είναι άσχημο πάντως, αν δεν είχε το γελοίο αυτό στίχο για εντολοδόχους και τοκογλύφους θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα συμπαθητικό τραγουδάκι. Τώρα έτσι πως είναι πιο πολύ με προχειροδουλειά μοιάζει και σε κάθε περίπτωση κατώτερο κάθε προσδοκίας.
- Scorpion86
Πάρα πολύς κόσμος για 2η συνεχόμενη ημέρα. Ρε μπας και κάνουν σημερα τζενεραλε;

Ας είμαστε ειλικρινείς, όσο επιμένει να ερμηνεύει τόσο παλιομοδίτικο στίχο, τόσο εκτός πραγματικότητας, τόσο τετριμμένο και από κάθε άποψη αδιάφορο για τραγούδι εν έτει 2016 και όσο η παραγωγή είναι τόσο χαμηλού επιπέδου ούτε θα παίξει κάποιο τραγούδι του και οι δίσκοι θα πηγαίνουν άπατοι. Γιατί άλλο είναι το μου έκατσε μια κοινωνική τραγουδάρα που έχει κι ένα ειδικό βάρος, ένα σοβαρό υπόβαθρο π.χ. Πατρίδα μου, Ξυπνάτε ρε, Πρόβατα κλπ. και άλλο προσπαθώ επιτηδευμένα να περάσω ότι χαζοτράγουδο τυγχάνει να έχει υποφερτό κοινωνικό στίχο ή κλασικές βαρύγδουπες εκφράσεις.notisfan έγραψε:Σημασια βεβαια εχει το αποτελεσμα...και το αποτελεσμα μεχρι στιγμης δεν ειναι και οτι καλυτερο μετα απο τοση αναμονη και υπομονη για νεο τραγουδι και κατ επεκταση νεο δισκο...bebest έγραψε:Το αρχικό μία χαρά θα ήταν με.πιο χαμηλά λίγο τα όργανα τώρα βαλανε αυτές τις δεύτερες το καταστρεψανε και έχασε κάπως το ρυθμό του..Ίσως δε ήθελε κι ο Νοτης τόσο γρήγορους ρυθμούς για να.μη χαρακτηριστεί σκύλοτραγούδο που μιλάει για τη πατρίδαjdarmody έγραψε:Καλά δεν έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Σε όλα τα κομμάτια των τελευταίων χρόνων δεν ακούς μουσική, αλλά έναν σαματά των οργάνων που καπελώνουν τη φωνή του Νότη. Σαν μουσική δεν είναι άσχημο πάντως, αν δεν είχε το γελοίο αυτό στίχο για εντολοδόχους και τοκογλύφους θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα συμπαθητικό τραγουδάκι. Τώρα έτσι πως είναι πιο πολύ με προχειροδουλειά μοιάζει και σε κάθε περίπτωση κατώτερο κάθε προσδοκίας.
- SFAKattack10
Την καλυτερη απαντηση την εχει δωσει ενας "εντεχνος".
Ειδικα τα 2 ροκ κομματια που θα εχει στον δισκο ανετα θα τα θελανε οι "εντεχνοι" και θα λεγαμε " πωωω τι ειπε ο ανθρωπος" .
Ειδικα τα 2 ροκ κομματια που θα εχει στον δισκο ανετα θα τα θελανε οι "εντεχνοι" και θα λεγαμε " πωωω τι ειπε ο ανθρωπος" .
Εσύ έχεις ακούσει και τα υπόλοιπα Sfakattack, οι υπόλοιποι κρίνουμε με βάση αυτό το λίγο που ακούσαμε. Εξάλλου αν έχει τόσο καλά τραγούδια ο δίσκος, τότε πάλι διάλεξε λάθος πρόμο.
- Scorpion86
Βρε johnytzitzi μηπως τελικά απόψε είναι η πρόβα τζενεράλε? Θα μας τρελάνουν. Ο Νότης καλοντυμένος βγήκε, όχι με φόρμες...
Η εισαγωγή του "Προξενιού" από τις πρόβες...
https://www.instagram.com/p/BMUnPY9DcBG ... at=8882481
Y.Γ.: Ερώτηση στον johnytzitzi: Εκτός από την Μάρα Τζίμα που είχα αναφέρει προ καιρού, είναι και ο Κώστας Ηλίου επιλογή του Καρρά?
Kαι πριν λίγο...
Αυτό που δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στον Χαρούλη είναι ότι βγάζει καλά βιντεάκια. Πρώτο τραπέζι πίστα η Ντιανα Τζοβολου...

Y.Γ.: Ερώτηση στον johnytzitzi: Εκτός από την Μάρα Τζίμα που είχα αναφέρει προ καιρού, είναι και ο Κώστας Ηλίου επιλογή του Καρρά?
Kαι πριν λίγο...
Αυτό που δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στον Χαρούλη είναι ότι βγάζει καλά βιντεάκια. Πρώτο τραπέζι πίστα η Ντιανα Τζοβολου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Νοέμ 03, 2016 1:24 am, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Αντε επιτελους 2 μερουλες μεινανε για την εναρξη,να παρουμε λιγο την δοση μας γιατι παει πολυς καιρος χωρις Νοτη.Παντως ο ιδιος συνεχιζει και αδικει τον εαυτο του,κ με τον ηχο των τραγουδιων αλλα και με τις καθεαυτου επιλογες.Το δειγμα μπορει να ειναι μικρο απο το σποτακι αλλα δεν φαινεται καθολου για τραγουδι που θα μας ενθουσιασει,και που μπορει να παιχτει στα ραδιοφωνα.Κακα τα ψεμματα,αν το ελεγε οποιοσδηποτε αλλος τραγουδιστης δε θα διναμε καν σημασια.Κριμα γιατι με αφορμη την εναρξη των εμφανισεων,θα επρεπε να ειχε επιλεξει ενα πολυ δυνατο τραγουδι για προμο.Καποια στιγμη κ ο Νοτης θα πρεπει να καταλαβει οτι ολα του τα κοινωνικα δεν ειναι υμνοι,γτ μαλλον αυτο πιστευει.
-
Η Ντιάνα καθόταν αλλού με ένα φίλο της φωτογράφο τον Μάριο απλά πήγε στους eu για την τούρτα.Scorpion86 έγραψε:Βρε johnytzitzi μηπως τελικά απόψε είναι η πρόβα τζενεράλε? Θα μας τρελάνουν. Ο Νότης καλοντυμένος βγήκε, όχι με φόρμες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι πριν λίγο...
Πανικός κόσμου! Ήρθαν άπαντες γνωστοί-άγνωστοι. Όλοι μου λένε ότι ήθελε ο Νότης κόσμο αύριο, ο Καρράς δεν θέλει εξού και το ντουετο δεν εχει προβαριστεί στη σκηνή, μήπως δεν το πούνε.
Ο τραγουδιστής του Καρρά νομίζω ονομάζεται Γιάννης στο μικρό. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Το οτι ειχε κοσμο χθες επειδη ο άνθρωπος ειχε γενέθλια να φανταστώ οτι δεν σας πέρασε απο το μυαλο ε;