Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ντουετο με Καρρα δεν βλεπω για σημερα
Τα εκανε με τους guest
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τον π@ύλο όλοι με το που ξαναβγήκε ο Νότης κρύφτηκαν στα λαγούμια τους. Γλείφτες όλοι έκαναν το κομμάτι τους και εξαφανίστηκαν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

sotirakos έγραψε:καλα ο Νοτης πάλι με το προξενιο βγηκε 2ο;
Nαι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν θα γίνει τελικά κοινή εμφάνιση απόψε. Δεν έχουν μάθει τα λόγια. Από Teatro η πληροφορία. :thumbdown:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

14/11 o δίσκος. Ετσι λέγεται σε πηγαδάκια του Teatro. H Panik έχει ήδη στείλει παραγγελίες για να "κοπούν" τα δισκάκια. Για να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Εντός εβδομάδας εξελίξεις.
14/11=14+11=25=2+5=7
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Νοέμ 05, 2016 4:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mέσα και η Γεροθόδωρου που ανέβασε το Τσιγγανάκι της...
https://www.instagram.com/p/BMaGTkShTD_ ... at=8882481

Και ένα ακόμα καινούργιο, το οποίο δεν βγάζω ποιο είναι...
https://www.facebook.com/george.georghi ... 0852248276
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

H γραβατα ειναι .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Νταβατζής και καπάκι Αγάπη τι δύσκολο πράγμα και πιο μετά Ολα τα Σ'αγαπώ και Φως μου. Απανωτά τα εγκεφαλικά γυρω στις 05:15...Οταν μπήκε η εισαγωγή στο "Αγάπη τι δυσκολο Πραγμα" το ΩΩΩΩΩΩΩ που ακούστηκε πρέπει να ακούστηκε μέχρι την Φαντασία.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Δεν με πιάνει ο ύπνος μόλις γύρισα από πρεμιέρα.Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και στον Νότη και στον Καρρά αν και ξεκάθαρη η υπεροχή του Νότη.Για τα τραγούδια τα έχει πει ο Scorpion ποια ειπε να προσθέσω αηδόνι,ανησυχώ από τα σπάνια.Το προξενιό τελικά πολύ ευχάριστο τραγούδι ωραίος ρυθμός.Μου άρεσε πολύ και το Κοινωνία ώρα μείον καλούτσικο και τα πάθη.Την γραβάτα δεν την άκουσα.Πανικός στο δεύτερο πρόγραμμα όταν είπε τα δεν σε χρειάζομαι,αγάπη τι δύσκολο πράγμα,χαράματα,η στέλλα η σμυρνιά,νταβατζής.Εκλεισε με τα καινούργια που προανέφερα συν την μπαλάντα του κυρ μέντιου και το μα εγώ είμαι έλληνας που ήταν το τελευταίο.Αυτά ήταν τα μόνα κοινωνικά μαζί με το προξενιό.Μόνο παράπονο ότι δεν είπε τους ύμνους και δεν μπορώ,ένα γράμμα αλλά και τα γενέθλια.Σε πολλά τραγούδια έκανε πολλά λάθη στους στίχους σαν να τα είχε ξεχάσει ένα πράγμα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δυνατο πρόγραμμα από όσα είδαμε ευτυχώς ενσωμάτωση των νέων δε.εγινε μαζικά όπως έκανε παλιότερα..Ένα στην έναρξη και στο τέλος των πρόγραμματων και ολο το ενδιάμεσο ερωτικά και χορευτικά..Πάντως ρε παιδιά να βγενει με το ίδιο τραγούδι λες και δε έχει αλλά ούτε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δε το κάνε..Ίσως βέβαια δείχνει ότι του αρέσει αρκετά..Από καινούργια είπε 4 αυτά που περιμέναμε δηλαδή από τις κριτικές των φίλων.Αν και εμένα μου χει κατσει και το νησί πιστεύω να το ενσωματώσει..Τα χρόνια και το θεριο πιστεύω να μείνουν πιο πίσω στις προτιμήσεις..Αλλά αν ισχύει 14/11 μία χαρά ας περιμένουμε για καλύτερα συμπέρασματα..
ΥΓ:Ο Καρρας κάνει χαβαλε δε μπορεί να τραγουδήσει κρίμα γιατί αν ήταν έστω σε υποφερτη κατάσταση έχει κομματαρες να πει..Το πρόγραμμα του τελικά είναι 2,30 με 4 και 5 και 10? Ένα εικοσαλεπτο παραπάνω από όσο λέγαμε ή έγινε λόγω των γκεστ :lol:
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Επειδη εχω "κολλημα" με τους στιχους...εκαναν σε ολες τις σελιδες copy-paste τους στιχους απο το Προξενιο κ δε βρεθηκε ΕΝΑΣ να δει οτι δεν μπορει να λεει να "αναθρεψουν την Ευρωπη" , αλλα να "παντρεψουν την Ευρωπη"??? :)
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Τι επικό metal τραγούδησε ή αρρώστια....πολυυυυ μπροστά!!!! Και το προξενιό live είναι άλλο τραγούδι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε:Τι επικό metal τραγούδησε ή αρρώστια....πολυυυυ μπροστά!!!! Και το προξενιό live είναι άλλο τραγούδι.
Ποιο είναι το επικό metal?? Όντως το Προξενιό δύναμη στο live, αλλά υπερβολικές οι δύο ενάρξεις με αυτό. Θα μπορούσε να το κολλήσει με το χορευτικό του πρόγραμμα. Πάντως και πέρυσι έκανε αλλαγή μετά την πρεμιέρα, κι έβαλε το Μα εγώ είμαι Έλληνας στο 2ο πρόγραμμα αντί του Να σταθώ στα πόδια μου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ποιος Καρράς μωρέ, το μαγαζί νοτικοκρατείται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πηρε και το καλύτερο μέρος της βραδιας ο Καρρας Αν έβγαιναν αλλιώς τότε θα φαινόταν ή τεράστια διαφορά στην διάθεση του κόσμου.. Παντως όλα τα ανέβασαν έκτος από τα καινουργια τι έγινε ρε παιδιά φύγανε όλοι στο τέλος ή από το πιωμα δε υπήρχε όρεξη για βίντεο..
ΥΓ: Απίστευτα σπάνιο για το.Νοτη να κραταει στο πρόγραμμα τσιφτετέλι από προηγούμενο δίσκο μιλάω για το λυσε κούκλα..Πάντα τα λέει όταν βγαίνουν και τη επόμενη χρονιά τα κόβει και κρατάει τα κλασικά μία ματιά σου παπαρούνα κλπ..Εδω εξαφάνισε τι δηλώνω μνος το μοναδικό χορευτικό που έκανε επιτυχία εδώ και χρονια..Θέλει βελτιώσεις πάντως κλασικά εγώ και ή μοναξιά δε υπάρχεις τέρμα το ράδιο κλπ δε παλεύονυαι πάλι..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Πηρε και το καλύτερο μέρος της βραδιας ο Καρρας Αν έβγαιναν αλλιώς τότε θα φαινόταν ή τεράστια διαφορά στην διάθεση του κόσμου.. Παντως όλα τα ανέβασαν έκτος από τα καινουργια τι έγινε ρε παιδιά φύγανε όλοι στο τέλος ή από το πιωμα δε υπήρχε όρεξη για βίντεο..
ΥΓ: Απίστευτα σπάνιο για το.Νοτη να κραταει στο πρόγραμμα τσιφτετέλι από προηγούμενο δίσκο μιλάω για το λυσε κούκλα..Πάντα τα λέει όταν βγαίνουν και τη επόμενη χρονιά τα κόβει και κρατάει τα κλασικά μία ματιά σου παπαρούνα κλπ..Εδω εξαφάνισε τι δηλώνω μνος το μοναδικό χορευτικό που έκανε επιτυχία εδώ και χρονια..Θέλει βελτιώσεις πάντως κλασικά εγώ και ή μοναξιά δε υπάρχεις τέρμα το ράδιο κλπ δε παλεύονυαι πάλι..
Βρε bebest έχεις φαγωθεί με τον Καρρά κι ότι βγαίνει στο καλύτερο μέρος της βραδιάς, κι ότι ο κόσμος φεύγει στο δεύτερο πρόγραμμα του Νότη. Δηλαδή που τα είδες αυτά; Ή θα προτιμούσες να κάνει ένα πρόγραμμα ο Νότης; Εγώ με την αίσθηση που υπάρχει από τα βίντεο και με επιφύλαξη αφού δεν ήμουν μέσα, μου φαίνεται ότι αφεντικό του σχήματος είναι πάλι ο Νότης. Εντάξει είναι φανερό ότι το πρόγραμμα δεν είναι δουλεμένο από πλευράς Νότη, αλλά λογικά κι αυτό θα φτιάξει στην πορεία. Άσε που εγώ δεν μπορώ καθόλου και τον Καρρά κι όλο αυτό το παιχνιδάκι που στήνει ο Μπερτάκης τα τελευταία χρόνια με τους guest και τα λοιπά. Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω είναι η δεύτερη έναρξη με το Προξενιό και το εντελώς χύμα ντύσιμο του Νότη στο δεύτερο επίσης πρόγραμμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ωραία ακούγονται τα καινούρια κομμάτια!
Απάντηση