sow έγραψε:deite apo 0:27 mexri 0:33 pws leei th leksh tour me profora

το πρόσεξα όταν το είδα

sow έγραψε:deite apo 0:27 mexri 0:33 pws leei th leksh tour me profora
φανταζομαι πως η χαρα της ειδησης τους αποσυντονισε.supernatural22 έγραψε:Καλά,γραμματική δεν ξέρουν?Προτάσεις εξίσου ενδιαφέροντες?
λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
πάντως εγώ το πέρασα στα γρήγορα και δεν το πρόσεξα όπως το διάβασα
γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.deba έγραψε:γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε:οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.deba έγραψε:γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
προτασεις εχει.το θεμα ειναι αν θελει να δουλεψει.deba έγραψε:κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε:οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.deba έγραψε:γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
νι!stelios έγραψε:προτασεις εχει.το θεμα ειναι αν θελει να δουλεψει.deba έγραψε:κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε:οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.deba έγραψε:γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
καλα ακουγονται πολλα.καποιοι ελεγαν πως θα απεχει ως το 2013.deba έγραψε:νι!stelios έγραψε:προτασεις εχει.το θεμα ειναι αν θελει να δουλεψει.deba έγραψε:κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε:οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.deba έγραψε:γιατί εσύ το πρόσεξες;stelios έγραψε:λεπτομερειες.deba έγραψε:![]()
![]()
![]()
εγώ την περίμενα εκτός φέτος...!
2018 μη σου πω!!!!stelios έγραψε:καλα ακουγονται πολλα.καποιοι ελεγαν πως θα απεχει ως το 2013.deba έγραψε:νι!stelios έγραψε:προτασεις εχει.το θεμα ειναι αν θελει να δουλεψει.deba έγραψε:κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε: οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.
εγώ την περίμενα εκτός φέτος...!
πιστευω θα μαθουμε συντομα.deba έγραψε:2018 μη σου πω!!!!stelios έγραψε:καλα ακουγονται πολλα.καποιοι ελεγαν πως θα απεχει ως το 2013.deba έγραψε:νι!stelios έγραψε:προτασεις εχει.το θεμα ειναι αν θελει να δουλεψει.deba έγραψε:κράτα μικρό καλαθάκι!stelios έγραψε: οχι.με παρεσυρε και μενα η χαρα της ειδησης.
εγώ την περίμενα εκτός φέτος...!![]()
εδώ εκείνη δεν ξέρει τι θα κάνει...όλοι οι ξερόλες έχουν να λένε
ποιοι εχουν μεινει χωρις μαγαζι?σπανου και φωκας νομιζω.deba έγραψε:επειδή μάθαμε το πρώτο όνομα;
κάτσε να συμφωνήσει κάπου αν είναι να δουλέψει και να δεις μετά τα τρίτα
ε να την αφήσουμε μοναχούλα την ελισάβετ;stelios έγραψε:ποιοι εχουν μεινει χωρις μαγαζι?σπανου και φωκας νομιζω.deba έγραψε:επειδή μάθαμε το πρώτο όνομα;
κάτσε να συμφωνήσει κάπου αν είναι να δουλέψει και να δεις μετά τα τρίτα
Μηπως το καινουργιο τραγουδι της Δεσποινας να ειναι ντουετο με την Ελισαβετ?Να το βοηθησουμε το κοριτσι λιγο.deba έγραψε:ε να την αφήσουμε μοναχούλα την ελισάβετ;stelios έγραψε:ποιοι εχουν μεινει χωρις μαγαζι?σπανου και φωκας νομιζω.deba έγραψε:επειδή μάθαμε το πρώτο όνομα;
κάτσε να συμφωνήσει κάπου αν είναι να δουλέψει και να δεις μετά τα τρίτα![]()
και η κοκκίνου...;
επιβάλλεται!stelios έγραψε:Μηπως το καινουργιο τραγουδι της Δεσποινας να ειναι ντουετο με την Ελισαβετ?Να το βοηθησουμε το κοριτσι λιγο.deba έγραψε:ε να την αφήσουμε μοναχούλα την ελισάβετ;stelios έγραψε:ποιοι εχουν μεινει χωρις μαγαζι?σπανου και φωκας νομιζω.deba έγραψε:επειδή μάθαμε το πρώτο όνομα;
και η κοκκίνου...;
+1000 Ταιριάζουν και σε ύφος, θέλω ποπ-ροκ μπαλάντα με τις 2 τους!deba έγραψε:επιβάλλεται!stelios έγραψε:Μηπως το καινουργιο τραγουδι της Δεσποινας να ειναι ντουετο με την Ελισαβετ?Να το βοηθησουμε το κοριτσι λιγο.deba έγραψε:ε να την αφήσουμε μοναχούλα την ελισάβετ;stelios έγραψε:ποιοι εχουν μεινει χωρις μαγαζι?σπανου και φωκας νομιζω.deba έγραψε:επειδή μάθαμε το πρώτο όνομα;
και η κοκκίνου...;