Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Jastar amenge dur,αγάπη τι δύσκολο πράγμα,αηδόνι,άκου βρε φίλε,αν θα σε χάσω,ανησυχώ,γύφτισσα μέρα,δάνειο ζωής,δε σε χρειάζομαι,δεν έχει μάθει να αγαπάει,δεν υπάρχεις,δώσε ένα τέλος,εγώ,εγώ και η μοναξιά,είσαι ένα πιστόλι,ένα τσιγγανάκι είπε,έρωτας είναι έρωτας,έτσι είναι ο έρωτας,η γραβάτα,η μπαλάντα του κυρ-μέντιου,η στέλλα η σμυρνιά,και χριστός και αλήτης,κοινωνία ώρα μείον,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,μα εγώ είμαι έλληνας,μαύρα μάτια,μετανιώνω,με τελείωσες,μήπως είμαι τρελός,μια ματιά σου μόνο φτάνει,νταβατζής,ο αετός,ο θεός να σε φυλάει,ο μπαλαμός,όλα τα σ αγαπώ,παράλληλα,πέτα ψηλά,πρώτη φορά,τα πάθη,το προξενιό,τέρμα το ράδιο,φως μου,χαράματα,χάρε να ήσουν άνθρωπος
Μπορεί να ξεχνάω κανένα.Τα προγράμματα ήταν Νότης 1:10-2:30,Καρράς 2:30-4:00,Νότης 4:00-5:45.Έχει δίκιο ο bebest για τις ώρες ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός όταν βγήκε ο Καρράς ήταν στο καλύτερο σημείο ενώ ο Νότης έκανε και το λάθος να βγει με άγνωστο τραγούδι που δεν ξέραμε να το τραγουδήσουμε.Θα μπορούσε να βγει με το παράλληλα να γίνει χαμός και από την επόμενη εβδομάδα να βγαίνει με το προξενιό.Στο δεύτερο πρόγραμμα βέβαια ο Νότης τον πήρε παραμάζωμα τον Καρρά εκεί φάνηκε ότι το μαγαζί ήταν υπέρ του.
Τελικά όντως έγιναν σκηνικά απ έξω με τους Fans του Παντελίδη θα το δείξει σε λίγο στα Αποκαλυπτικά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

bebest έγραψε:Πάντως ρε παιδιά να βγενει με το ίδιο τραγούδι λες και δε έχει αλλά ούτε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δε το κάνε..Ίσως βέβαια δείχνει ότι του αρέσει αρκετά..
Μηπως επειδη δεν εγινε η κοινη εμφανιση (λογικα θα γινει οταν μαθουν τα λογια) ειπε να ξαναρχισει παλι με το ιδιο?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Άλλο βγαίνει ο Καρράς στο καλύτερο σημείο κι άλλο βγαίνει με μεγαλύτερο σουξέ. Προφανώς και υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός όταν βγαίνει κάποιος καλλιτέχνης με μια μεγάλη του επιτυχία απ' ότι να βγει με κάποιο ακυκλοφόρητο κομμάτι. Πάντως αφού είναι και το μότο έτσι φέτος, θα μπορούσε να βγαίνει με το Παράλληλα και να κάνει δεύτερη έναρξη με το Προξενιό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Και ντουέτο να κάνουν δε νομιζω οτι μετά θα κάθετε ι Νότης να τραγουδήσει θα φεύγει και θα βγαίνει με μπαλέτο άλλο τραγούδι κλπ..Απλά ίσως και με το.δισκο δε πρόλαβε να ετοιμάσει πολύ το πρόγραμμα και με τον καιρό αλλάξει το δεύτερο πρόγραμμα..Οι ώρες είναι αντικείμενικο περισσότερη ώρα ο.Νοτης και σε πιο κατάλληλο χρόνο ο Καρρας δε χωράει αμφισβήτηση αυτό..
ΥΓ:Με τι παθος ερμηνεύει τα καινουργια ας γίνει.ενα θαύμα να τα ακούμε έτσι και στο δίσκο..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ανατριχιαστικός...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

ο καρρας με πολυ πιο προχωρημενο νεο προμο (τα καλυτερα ταξιδια) προτιμησε να βγει με δυνατο σουξε ενω ο Νοτης προτιμησε να βγει με ενα teaser μιας εβδομαδας (και αν) 30 δευτερολεπτων και στις 2 εναρξεις. προσωπικα το θεωρω λαθος. στην πρεμιερα επρεπε να κλεψει εντυπωσεις με δυνατες σεξουδαρες (που εχει αμετρητες) και να ακουγονται τα οοοοοοο μεχρι την φαντασια που ειπε ο φιλος και τα καινουρια ας τα προμωταρει αργοτερα. ενταξει υπαρχει καιρος ακομη για τον νεο δισκο. τεσπα ολα καλα. ας μην γκρινιαζουμε με το καθε τι...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ πάλι θεωρώ μαγκιά του αφού έχει επιλέξει να βγάλει κοινωνικό δίσκο να προσπαθεί να περάσει τα συγκεκριμένα κομμάτια. Επικροτώ τη λογική του. Τώρα αν μας νοιάζει τόσο τι θα πουν τα πρωϊνάδικα, ποιος έκανε μεγαλύτερο χαμό, προφανώς και υπήρχαν καλύτερες επιλογές. Το σημαντικό είναι ότι το Προξενιό είναι ωραίο κομμάτι, ίσως από τα καλύτερα ρυθμικά του Νότη των τελευταίων ετών τουλάχιστον από άποψη μουσικής. Ο στίχος είναι μια χαρά επίσης, το κομματάκι που διάλεξαν για teaser αδικεί το τραγούδι, αν και γενικά στο live και τα όργανα ακούγονταν διαφορετικά. Θα την κάνω την κωλοτούμπα μου. Επίσης και τα υπόλοιπα ακούγονται αξιόλογα. Ένα ερωτικό κομμάτι να έβγαζε και να το ερμήνευε με το ίδιο πάθος θα γινόταν χαμός!
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

jdarmody έγραψε:Εγώ πάλι θεωρώ μαγκιά του αφού έχει επιλέξει να βγάλει κοινωνικό δίσκο να προσπαθεί να περάσει τα συγκεκριμένα κομμάτια. Επικροτώ τη λογική του. Τώρα αν μας νοιάζει τόσο τι θα πουν τα πρωϊνάδικα, ποιος έκανε μεγαλύτερο χαμό, προφανώς και υπήρχαν καλύτερες επιλογές. Το σημαντικό είναι ότι το Προξενιό είναι ωραίο κομμάτι, ίσως από τα καλύτερα ρυθμικά του Νότη των τελευταίων ετών τουλάχιστον από άποψη μουσικής. Ο στίχος είναι μια χαρά επίσης, το κομματάκι που διάλεξαν για teaser αδικεί το τραγούδι, αν και γενικά στο live και τα όργανα ακούγονταν διαφορετικά. Θα την κάνω την κωλοτούμπα μου. Επίσης και τα υπόλοιπα ακούγονται αξιόλογα. Ένα ερωτικό κομμάτι να έβγαζε και να το ερμήνευε με το ίδιο πάθος θα γινόταν χαμός!
Συμφωνω απολυτα σε ολα!!!(οσο για το Προξενιο...μακαρι να ειναι εξισου ομορφο στον δισκο)
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Τι να πω κι εγώ παιδιά τα είδατε και σχολιάστηκαν όλα τα τεκταινόμενα της βραδιάς.
Να πω μόνο ότι ο Νότης μίλησε πολύ τιμητικά για τον Καρρά στην αρχή και τα τραγούδια του που έλεγε στις εμφανίσεις του από όταν ξεκίνησε κλπ.
Εμένα μου αρέσει από τα καινούρια περισσότερο το Κοινωνία στο μείον.
Μας πεταχτήκαν τα μάτια έξω με την Ελευθερία.

Υ.Γ. Αυτό με τα ίδια τραγούδια στα 2 προγράμματα το είχε κάνει και στα Αστέρια με το "Ευτυχώς" που το έλεγε 2ο τραγούδι μετά τα Γενέθλια αλλά έβγαινε και 2ο πρόγραμμα με αυτό. Όπως επίσης το 2008-09 Έναστρον (με Γαρμπή) έβγαινε με το "Μια ματιά σου" και στο πρώτο και στο 2ο.

Η συνέχεια σημερα!!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:Τι να πω κι εγώ παιδιά τα είδατε και σχολιάστηκαν όλα τα τεκταινόμενα της βραδιάς.
Να πω μόνο ότι ο Νότης μίλησε πολύ τιμητικά για τον Καρρά στην αρχή και τα τραγούδια του που έλεγε στις εμφανίσεις του από όταν ξεκίνησε κλπ.
Πέταξε κι ένα καρφάκι εκεί για άλλους μεγάλους τραγουδιστές από τη Βόρεια Ελλάδα..ίσως πήγαινε στον Πασχαλίδη.

''Καρρά θυμήσου που είναι το παιδί σου''..Σοβαρά τώρα;; Ακούστηκαν τέτοια πράγματα; Μιλάμε για ηλίθιους...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΧΘΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ..ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ..Ο ΝΟΤΗΣ ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ...ΦΑΝΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ LIVE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ CD..ΛΙΓΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ..Ο ΚΑΡΡΑΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To Προξενιό και η Γραβάτα στο live έχουν εξαιρετική μουσική και είναι τα δύο που μου άρεσαν περισσότερο απ ότι ακούσαμε χθες. Τα Πάθη και το Κοινωνία στο μείον δεν τα κατάλαβα καλά. Το απόσπασμα που είχα ακούσει από το πρώτο από τις πρόβες δεν είχε καμία σχέση με το απόσπασμα το χθεσινό.
jdarmody έγραψε:''Καρρά θυμήσου που είναι το παιδί σου''..Σοβαρά τώρα;; Ακούστηκαν τέτοια πράγματα; Μιλάμε για ηλίθιους...
Eδώ ειπώθηκε "να φτιάξει ο Μπερτάκης ένα χώρο στο Teatro, σαν μουσείο με αντικείμενα του Παντελίδη, για να μπορεί να το επισκέπτεται ο κόσμος που τον αγαπά". Που να ξερε ο αδικοχαμένος τι ηλιθιότητες θα γράφονται και θα λέγονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Νοέμ 05, 2016 3:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Από τα ευτράπελα της βραδιάς.
Είχαν στηθεί οι χορεύτριες για τη σόλο χορογραφία τους (πριν βγει ο Νότης) και αντι να παίξει το ορχηστρικό κομμάτι ως συνήθως βάζουνε το "Πέτα ψηλά" το κόβουνε αμέσως περιμένουμε 3 λεπτά για να βάλουν το σωστό πάλι τα ίδια. Εν τέλει αφού έγινε 3 φορές το λάθος και τα κορίτσια δεν άντεχαν τόση ώρα σε ακινησία και σε ισορροπία το βρήκανε.
Εγώ στο τέλος έλεγα δεν πρόκειται να το βρουν και θα βγει ο Νότης χωρίς καν να κάνει είσοδο μέσα στα νεύρα. :fan:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:Από τα ευτράπελα της βραδιάς.
Είχαν στηθεί οι χορεύτριες για τη σόλο χορογραφία τους (πριν βγει ο Νότης) και αντι να παίξει το ορχηστρικό κομμάτι ως συνήθως βάζουνε το "Πέτα ψηλά" το κόβουνε αμέσως περιμένουμε 3 λεπτά για να βάλουν το σωστό πάλι τα ίδια. Εν τέλει αφού έγινε 3 φορές το λάθος και τα κορίτσια δεν άντεχαν τόση ώρα σε ακινησία και σε ισορροπία το βρήκανε.
Εγώ στο τέλος έλεγα δεν πρόκειται να το βρουν και θα βγει ο Νότης χωρίς καν να κάνει είσοδο μέσα στα νεύρα. :fan:
χαχαχαχα και εγώ εκεί είπα θα σκάσει ο Νότης και θα αρχίσει τα καντήλια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Το νταβατζηλικι των 200 ευρώ σπέσιαλ φιαλη σε όλα τα τραπέζια θα σχολιάσει κάνεις η ξύπνηστε παιδιά θα μείνουμε άστεγοι σε λίγα χρόνια?!
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:To Προξενιό και η Γραβάτα στο live έχουν εξαιρετική μουσική και είναι τα δύο που μου άρεσαν περισσότερο απ ότι ακούσαμε χθες. Τα Πάθη και το Κοινωνία στο μείον δεν τα κατάλαβα καλά. Το απόσπασμα που είχα ακούσει από το πρώτο από τις πρόβες δεν είχε καμία σχέση με το απόσπασμα το χθεσινό.
Αυτό που θέλω να σημειώσω εγώ είναι ότι ασχέτως πως θα είναι στο δίσκο τα κομμάτια, αυτά που ακούσαμε φαίνονται να ταιριάζουν στο Νότη, έχουν ωραία μουσική, κάνει και τα αλήτικα γυρίσματα-σήμα κατατεθέν του, οπότε αν εξαιρέσουμε το κοινωνικό ύφος που ενδεχομένως χαλάει ορισμένους έχω την αίσθηση ότι θα είναι καλό το αποτέλεσμα στα πλαίσια πάντοτε του λογικού, δεν μπορεί να βγάλει δηλαδή 7 Μα εγώ είμαι Έλληνας για παράδειγμα.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Κοινωνια στο μειον (ρεφρεν)

Κοινωνια στο μειον,
των πολλων των αστειων,
των πλαστων παραδεισων
και των ανισων ισων...
Κοινωνια της σηψης,
της ψευτιας και της θλιψης,
των ασυνδετων κυκλων
και των ξυπνιων εν υπνω...
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Η γραβατα (2ο κουπλε,ρεφρεν κ κλεισιμο)

Κοιτα, εσυ που κρυβεσαι σε χαρτινες ασπιδες,
παντα θα αισθανεσαι πως καποιος σε κοιταζει,
Ακου, οταν ο ηλιος θα φωτιζει τη σκια σου με αχτιδες,
παντα το φως αυτο εσενα θα τρομαζει...

Τρεχα κ πηγαινε το χρημα να φυλαξεις,
να εκτελεσεις διαταγες καθορισμενες,
ομως να ξερεις δεν μπορεις να αποδρασεις,
κι ολες οι μερες σου εκει 'ναι μετρημενες...

Κρυψου στην ασπιδα σου κ παλι
κ με το φως του φεγγαριου νυχτοπερπατα
κοιτα πως εισαι στον καθρεφτη, κοιτα χαλι,
τη ρετσινια δε σου τη σβηνει μια γραβατα...
κοιτα πως εισαι στον καθρεφτη, κοιτα χαλι,
τη ρετσινια δε σου τη σβηνει μια γραβατα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

S_Mesogeios έγραψε:Το νταβατζηλικι των 200 ευρώ σπέσιαλ φιαλη σε όλα τα τραπέζια θα σχολιάσει κάνεις η ξύπνηστε παιδιά θα μείνουμε άστεγοι σε λίγα χρόνια?!
Αυτό ήταν κανονισμενο από την αρχή που κλεισατε το τραπέζι;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Με το πρώτο άκουσμα τα δυο τραγούδια που ξεχωρίζουν κατ' εμε είναι Τα Πάθη και το Κοινωνία στο μείον. Έχουν και αυτά τα τρελά γυρίσματα που κάνει ο Νότης. Μου είχαν λείψει. Διαφέρουν από άλλα τραγούδια του Νότη :wink:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση