Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Αντώνη συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες. Το σχολιο μου πηγαινε στον προηγούμενο φιλο.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

ακριβως αυτο ειναι το θεμα.
οτι απευθυνεται σε πολυ κοσμο που δεν ειναι σαν και εμας που ξερουμς ακομα και το προξενιο απο την πρωτη ωρα.. απευθυνεται σε αυτους που δεν ξερουν καν οτι ακομα βγαζει δισκους, απευθυνεται σε αυτους που εχουν μεινει σε τραγουδια του παλια και σοτυς σε εισαγωγικα νεοτερους ακροατες του σημερα.

αυτοι λοιπον σε ενα αρκετα μεγαλο κομματι, ξενερωνουν... εδω ρε παιδια ειναι πρωτο ονομα ο δημακης... για σκεφτειται πως εγινε αυτο και με τι τραγουδια.. φυσικα δεν θα ηθελα να ακουσω τα ιδια πραγματα προς θεου απλως η εποχη προσταζει κατι λιγο διαφορετικο . και με αυτα που εχει στην φαρετρα του μπορει να κανει θαυματα.

Υ.Γ και εγω εγραφα απαντηση σε σενα..χεχε!
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Billbill

Ετσι μπραβο. Και αν ειχε χτισμένο ετσι το προγραμμα για το ευρύ κοινό με ολα όσα προείπαμε με ΡΟΗ κτλ και ο πολύς ο κοσμος θα έλεγε στην πιάτσα προγράμματαρα ο Νότης κέφι τρελό ερμηνείες κτλ και μ αυτον τον τροπο ο Νότης θα περνούσε και τα κοινωνικα του με έξυπνο τροπο.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

Συμφωνω και παλι! διοτι στην πιατσα οπως ειπες ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ακουγεται ,τουλαχιστον εγω τα εχω ακουσει αυτα αρα και εσεις φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο θα εχει παρει το αυτι σας, οτι μας ταραξε με τα κοινωνικα και εγω πηγα να διασκεδασω και τα ρεφρεν τα λεει ο κοσμος και δεν τραγουδαει, ασχετα αν σε αυτο ολοι μα ολοι το κανουν παρα πολυ πια, και γιατι δεν ειπε αυτο γιατι δεν ειπε εκεινο...

και συμφωνοι ο αντιλογος ειναι οτι δεν μπορει να χωρεσουν ολοι οι υμνοι του σε ενα τριωρο προγραμμα ομως μπορεις να χωρεσεις καποιους απο αυτους αντι για καποια αλλα... ή με διαφορετικο σκελετο..

Υ.Γ χεχε μου ηρθε στο μυαλο οτι αν παει κανεις στον Κιαμο, ο τυπος μεσα σε 30 λεπτα εχει τραγουδησει 2 δισκους του!

ξανα λεω οτι αυτα ειναι προσωπικη αποψη, δωσμενη με λιγη υπερβολη για την αναδειξη του σπουδαιου οπως λεει και ο Πανουσης...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Billbill

Στην σημερινή εποχή ολα θελουν τον τροπο τους.αν ο Νότης πρόσεχε τον τροπο που πλασάρεται στο μαγαζι με το προγραμμα του κτλ με τα κοινωνικα του την κατάλληλη στιγμή και στην τηλεόραση με τις κατάλληλες συνεντεύξεις τοτε δεν θα ειχε κανενας να του προσάψει τιποτα και θα κέρδιζε ολο τον κοσμο. Μ αυτον τον τροπο θα κέρδιζε την κοινή αποδοχή και θα μπορούσε εντέχνως να περάσει αυτο το επαναστατικό που θελει στην κοινωνία μας.εγω ετσι μεγάλωσα η μαλλον ετσι με κέρδισε ο Νότης την δεκαετια του 90
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

antonisinfo έγραψε:Συμφωνω και παλι! διοτι στην πιατσα οπως ειπες ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ακουγεται ,τουλαχιστον εγω τα εχω ακουσει αυτα αρα και εσεις φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο θα εχει παρει το αυτι σας, οτι μας ταραξε με τα κοινωνικα και εγω πηγα να διασκεδασω και τα ρεφρεν τα λεει ο κοσμος και δεν τραγουδαει, ασχετα αν σε αυτο ολοι μα ολοι το κανουν παρα πολυ πια, και γιατι δεν ειπε αυτο γιατι δεν ειπε εκεινο...
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί αυτό, μετά το ότι δεν λέει κάποια γνωστά του τραγούδια (παλιά και νέα)... για ποτ πουρί θα μ' αρεσε μόνο αν το κάνει σε παλιά λαϊκά, όπως στις Νύκτες, άντε κι ένα μικρό medley μετά το πρώτο τραγούδι με τα γνωστά ο αετος, μηπως ειμαι τρελος, πρώτη φορά... και ένα ακόμα στο δεύτερο πρόγραμμα σε τίποτα χορευτικά... τώρα αυτά που λέτε medley κοινωνικών είναι αστείο σόρρυ κιόλας... ή τα λες ολόκληρα ή καθόλου...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκ

Δεν μίλησα για μεντλει κοινωνικών. Στο τελος τα κοινωνικα λεω καθαρα ερμηνείες.και μην κολλάμε σε εκφράσεις.το νόημα το πιάσαμε ολοι μας. Ο Νότης χρειαζεται να κανει μια αναδρομή στις μνήμες του απο την δεκαετια του 90 να δει τι εκανε πως το εκανε και πως περνούσε στον κοσμο στο κομμάτι των συνεντεύξεων ,ολική αλλαγη προγράμματος η επαναπροσδιορισμός αυτού δίνοντας μεγαλη έμφαση στην ΡΟΗ.τελος δεν χρειαζεται να τσαλακώνει αλλο την δημόσια εικόνα του σε ερωτήσεις καραγκιόζηδων που το μονο που θελουν ειναι να τον βλάψουν.βγαινει τωρα ο καθε παπαρας και η καθε Νίτσα και μιλάει για τον νοτη.ολοι να σκύλευσουν το κορμί του και την εικόνα του νοτη αν ακούς μην μασάς μην τους ξανακάνεις τα χατίρια,επαναπροσδιόρισε την εικόνα σου και μαθε απο τα λάθη σου η κοινωνία μας και το ξερεις καλα εινα βρώμικη.φτιαξε το προγραμμα σου φτιάξε τις ηχογραφησεις σου φτιάξε την εικόνα σου προς τα εξω γιατι μονο ετσι θα μπορέσεις να συμπαρασυρεις την νεολαία διπλα σου οπως έκανες την δεκαετια του 9Ο.μερικες φορές χρειαζεται να υπό ταχθείς για να καταφέρεις τον σκοπό σου.αυτα θελει η κοινωνία. Μονο ετσι θα την κερδίσεις και το κοινωνικό που σε τρωει μεσα σου μονο ετσι θα το μεταφέρεις στον κοσμο.με τροπο νοτη με τροπο
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Παιδια,υπαρχει κανενα νεο με τον δισκο....
Τελικα θα κυκλοφορησει ο δισκος στις 14/11?
Και αν ναι,δεν επρεπε να γινει μια ανακοινωση?
5 μερες μεινανε :jerky:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Καλά και στα 90s δεν θυμάμαι να είχε ο κόσμος την καλύτερη άποψη για τον Νότη... γιατί πάντα προκαλόυσε, βέβαια όχι τόσο όσο τώρα...
Νομίζω ότι αυτό το ΡΟΗ που λες είναι πιο σημαντικό από το να φορτώσει το πρόγραμμα με ποτ πουρι για να χωρέσει όλες του τις επιτυχίες, τώρα να ξεκινάς πχ πρεμιέρα με άγνωστο και κοινωνικό και μετά να λες τη γύφτισσα μέρα είναι λίγο κουκουρούκου... βέβαια έγω θυμάμαι επόχες έναστρον 04-06 στο notis.gr να υπάρχουν παράπονα από κάποιους ότι το προγραμμά του ήταν ίδιο με το ενθύμιον... γενικά περί ορέξεως...
Tο ρεζουμέ για μένα είναι ότι ο Νότης είναι ερμηνευτής, άρα δεν θέλω ούτε να μου λέει "μισά" τραγούδια για τον "χαμό", ούτε να δίνει συνέχεια τα ρεφρεν στον κόσμο... βγάζει μια εικόνα σαν να βαριέται... σε αντίθεση, δείτε για παράδειγμα την ερμηνεία του στο "Κοινωνία στο μείον" με πόση καύλα το λέει... αν καταφέρει και εξισορροπήσει τα παραπάνω δεν θα έχει κανείς παράπονο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:Καλά και στα 90s δεν θυμάμαι να είχε ο κόσμος την καλύτερη άποψη για τον Νότη... γιατί πάντα προκαλόυσε, βέβαια όχι τόσο όσο τώρα...
Νομίζω ότι αυτό το ΡΟΗ που λες είναι πιο σημαντικό από το να φορτώσει το πρόγραμμα με ποτ πουρι για να χωρέσει όλες του τις επιτυχίες, τώρα να ξεκινάς πχ πρεμιέρα με άγνωστο και κοινωνικό και μετά να λες τη γύφτισσα μέρα είναι λίγο κουκουρούκου... βέβαια έγω θυμάμαι επόχες έναστρον 04-06 στο notis.gr να υπάρχουν παράπονα από κάποιους ότι το προγραμμά του ήταν ίδιο με το ενθύμιον... γενικά περί ορέξεως...
Tο ρεζουμέ για μένα είναι ότι ο Νότης είναι ερμηνευτής, άρα δεν θέλω ούτε να μου λέει "μισά" τραγούδια για τον "χαμό", ούτε να δίνει συνέχεια τα ρεφρεν στον κόσμο... βγάζει μια εικόνα σαν να βαριέται... σε αντίθεση, δείτε για παράδειγμα την ερμηνεία του στο "Κοινωνία στο μείον" με πόση καύλα το λέει... αν καταφέρει και εξισορροπήσει τα παραπάνω δεν θα έχει κανείς παράπονο...
Παιδιά ο Νότης δεν είναι κανένας χθεσινός..Γνωρίζει ότι είναι ''κάπως'' ότι βγαίνει με άγνωστο κοινωνικό. Γι' αυτό καλωσορίζει αμέσως και χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό σύνδεσμο μεταξύ κοινωνικών και αλλαγής προγράμματος, δηλαδή τη Γύφτισσα Μέρα. Το θέμα είναι ότι και ο ίδιος δεν έχει πια τις ανάσες και τις αντοχές να το πάει μονορούφι, μιλάει πολύ συχνά ανάμεσα στα κομμάτια, κάνει παύσεις κι εκεί είναι που χάνεται η ροή του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει στασιμότητα στο πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το 2006 ο Νότης είχε παραδοσιακά ποτ πουρί στο πρόγραμμά του. Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι ''κοροϊδεύει'', δεν γίνεται καμία διαφοροποίηση, μπαίνουν μόνο τα εκάστοτε καινούρια και απλά αλλάζει τη σειρά 50 κλασικών κομματιών. Απλά εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική να κάνει ο κάθε τραγουδιστής χαμό, με την έννοια του Καρρά ή του Κιάμου. Ο Καρράς έχει άλλωστε πιο καψουροτράγουδα έως σκυλάδικα. Δηλαδή όσοι πήγαιναν στον Μητροπάνο, στον Νταλάρα ή στον Τερζή έλεγαν δεν έκαναν κέφι; Ε δεν πήγαινες π.χ. στον Μητροπάνο για να κάνεις κέφι, αλλά για να απολαύσεις τις ερμηνείες του. Το ίδιο ισχύει και για το Νότη, το ξέρεις ότι δεν θα διασκεδάσεις στο Νότη. Τώρα οι μη φαν λογικό να προτιμούν το κέφι. Γι' αυτό εξάλλου έκανε επιτυχία και ο Παντελίδης, επειδή έβγαζε ανεβαστικά κομμάτια κι έκανε κέφι, πείραζε κανέναν που ήταν μέτριος φωνητικά; Γούστα είναι αυτά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Είναι πλέον φανερό πως ο Νότης ζει και αναπνέει για να τραγουδάει τα κοινωνικά τραγούδια. Εκει εμφανίζεται σαν ένας τραγουδιστής που μόλις έχει ξεκινήσει την καριέρα του και θέλει να αποδείξει σε όλους τι αξίζει. Σωστά τα σχόλια που διάβασα, αλλά πιστεύω πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια. Και εγώ δεν τρελαίνομαι με την ιδέα ενός ποτ πουρί, ενώ έχω συνηθίσει πλέον και το γεγονός πως τα ρεφρεν τα τραγουδάει το κοινό. Το βασικότερο για μένα είναι αυτό που λέτε και εσείς, να ξεθαψει δλδ κομματαρες που έχει στο ρεπερτόριο του και πλέον δεν τις λέει ποτέ. Μην πεις ρε Νοτη μια φορα το ''φως μου'' και πες ένα άλλο, μην πεις το ''τσιγγανακι'' και πες ένα άλλο κτλ. Σε αυτό το κομμάτι ελπίζω να γίνει κάποια αλλαγή, αν και πάλι δύσκολο το κόβω. Και από την άλλη για να χρησιμοποιησω και εγω ένα αθλητικό παράδειγμα όπως ενας φίλος παραπάνω, ο προπονητης μιας ομάδας δεν νοιάζεται αν η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, αν νικάει συνεχώς.Στον Νότη μάλλον δεν φτανουν αυτά που εμεις λέμε,ή ακούμε από τους γύρω. Ο Νότης βλέπει ένα γεμάτο μαγαζί, έναν επιχειρηματια ευχαριστημένο, οπότε γιατι να κάνει αλλαγες;;
Billbill

Στον νοτη πας για τις ερμηνείες , το δέχομαι γιατι κσι γω τον θεωρώ και ετσι ειναι ερμηνευτή αλλα ομως στα μπουζούκια εμφανίζεται και οχι στο Μέγαρο μουσικής οποτε ο αλλος που πληρώνει 180 και διακόσια παει με την προϋπόθεση να ξεφύγει απο τα προβληματα του να τραγουδήσει να χορέψει κτλ.ο Νότης κατόρθωσε να χωρέσει ερμηνείες και διασκέδαση ,τωρα ομως εινσι καιρος να το ψάξει αλλιως.διαβασε τον συλλογισμό μου παραπάνω να δεις τι εννοώ.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

jdarmody έγραψε:Παιδιά ο Νότης δεν είναι κανένας χθεσινός..Γνωρίζει ότι είναι ''κάπως'' ότι βγαίνει με άγνωστο κοινωνικό. Γι' αυτό καλωσορίζει αμέσως και χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό σύνδεσμο μεταξύ κοινωνικών και αλλαγής προγράμματος, δηλαδή τη Γύφτισσα Μέρα. Το θέμα είναι ότι και ο ίδιος δεν έχει πια τις ανάσες και τις αντοχές να το πάει μονορούφι, μιλάει πολύ συχνά ανάμεσα στα κομμάτια, κάνει παύσεις κι εκεί είναι που χάνεται η ροή του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει στασιμότητα στο πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το 2006 ο Νότης είχε παραδοσιακά ποτ πουρί στο πρόγραμμά του. Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι ''κοροϊδεύει'', δεν γίνεται καμία διαφοροποίηση, μπαίνουν μόνο τα εκάστοτε καινούρια και απλά αλλάζει τη σειρά 50 κλασικών κομματιών. Απλά εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική να κάνει ο κάθε τραγουδιστής χαμό, με την έννοια του Καρρά ή του Κιάμου. Ο Καρράς έχει άλλωστε πιο καψουροτράγουδα έως σκυλάδικα. Δηλαδή όσοι πήγαιναν στον Μητροπάνο, στον Νταλάρα ή στον Τερζή έλεγαν δεν έκαναν κέφι; Ε δεν πήγαινες π.χ. στον Μητροπάνο για να κάνεις κέφι, αλλά για να απολαύσεις τις ερμηνείες του. Το ίδιο ισχύει και για το Νότη, το ξέρεις ότι δεν θα διασκεδάσεις στο Νότη. Τώρα οι μη φαν λογικό να προτιμούν το κέφι. Γι' αυτό εξάλλου έκανε επιτυχία και ο Παντελίδης, επειδή έβγαζε ανεβαστικά κομμάτια κι έκανε κέφι, πείραζε κανέναν που ήταν μέτριος φωνητικά; Γούστα είναι αυτά.
Ακριβως οπως τα λες. Δεν γινετε ο Νοτης να γινει ουτε κιαμος, ουτε παντελιδης, ουτε ρουβας πανω στην πιστα. Ο Νοτης ειναι ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ. σε καθηλωνει, σε μαγνητιζει με την ερμηνεια του. φευγεις απο τον Νοτη και νιωθεις οτι φευγεις εχοντας αποκομισει κατι. δεν φευγεις εχοντας απλα διασκεδασει. ο καθε τραγουδιστης εχει δικη του ταυτοτητα. αλλο ειναι ο μητροπανος με Νοτη και αλλο ειναι ο καρρας, ο κιαμος, η παολα και γενικα οι πανηγυρτζιδες.
ο καρρας ειναι λογικο να το ριχνει στο διασκεδαστικο γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος αυτη τη στιγμη δεν μπορει να κανει κατι αλλο. βαζει χωρευτικα, συρτα, νησιωτικα και ο κοσμος ξεσηκωνεται. και αυτο γιατι μονο αυτο μπορει κι εκει πονταρει. κανενας απο ολλους τους υπολοιπους δεν μπορει να ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων γι αυτο πονταρουν και στο ευλαυρολαικο - σκυλο τραγουδο.
Δεχομαι για το θεμα του ρεπερτοριου. αλλα στο διασκεδαστικο τυπου "πανηγυριου" δεν μπορεις να ζητας πολλα απο τον Νοτη. ακομα και το χαρευτικο του Νοτη πρεπει να εχει ποιοτητα. με ομορφα τσιφτετελια, ζειμπεκικα και αλλα. γι αυτο και μερικοι στα "πανηγυρια" τρωγαν καναπεδες και καρεκλες στο κεφαλι. αλλο το ενα, αλλο το αλλο (που λεει και ο Νοτης)
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ SOTIRAKO...O NOΤΗΣ ΕΙΝΑΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ...ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Kαλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια, το πρόγραμμα του Νότη είναι ακουστικό. Οπως είπε ο jdarmody πιο πάνω, είναι στην κατηγορία Μητροπάνου, Πάριου κ.α. ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ. Είναι ερμηνευτής πλέον και όχι διασκεδαστής όπως ο Καρράς ή ο Κιάμος ή ο...Δημάκης. Απλά θα πρέπει κι ο ίδιος να καταλάβει ότι εφόσον δεν έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος, δεν μπορεί να λέει στην σειρά "Νησί", "Γραβάτα", "Κοινωνία στο μείον", "Πάθη", γιατί και το πρόγραμμα κάνει κοιλιά και τα κομμάτια δεν τα ξέρουν ούτε οι Νοτικοί. Σε αντίθεση με το Προξενιό που είχε κυκλοφορήσει σποτάκι και πλέον ακούγεται σε σταθμούς. Ας αραδιάσει στην σειρά "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα", "Ενα γραμμα", "Θέλω να σε ξαναδώ", "Δεν σε χρειάζομαι", "Δυο Βοριάδες" και θα δεις διαφορά στον κόσμο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Εγώ συμφωνώ σε όσα λετε, αλλα στις εμφανίσεις του πηγαίνουν και αυτοι που θελουν να ξεφαντώσουν κτλ κτλ δεν ειμαστε μονο εμεις κσι ολοι μας θελουμε αυτο που μας αρεσει περισσοτερο.γι αυτο πρεπει εκτος απο το γκολ να παίζεις και μπαλαρα,οποτε η ΡΟΗ των τραγουδιων κσι το προγραμμα ειναι το σημαντικότερο που πρεπει να προσεχθεί ουτως ώστε ολοι να ειναι ευχαριστημένοι. Αυτα όσων αφορά τις Λαιβ εμφανίσεις.κάντε εναν κόπο και διαβάστε τους συλλογισμούς μου για να καταλάβετε τι γενικα θελω να πω σε όλους τους τομείς του νοτη.εμφανισεις,δίσκους ηχογραφησεις συνεντεύξεις κτλ κτλ
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

κυριως ειναι θεμα ρεπερτοριου. οπως λεει και ο scorpion αν πει στη σειρα 5-6 υμνους, θα νιωσει το ριγος στο πετσι του μεχρι και ο καρρας απο το καμαρινι του. αν και (θελω να) πιστευω πως ο Νοτης θα το στρωσει το προγραμμα στις επομενες εμφανισεις και θα "καπελωσει" τον καρρα. ας μην νομιζουμε πως ο Νοτης ειναι κανενα γατακι. 25 χρονια στη νυχτα ξερει πως να παιξει με την ψυχολογια του κοινου. απλα εξαρταται τι θελει ο ιδιος. απλα εμεις οι νοτικοι φετος λογω δυνατης συνεργασιας βαλθηκαμε να δουμε τον αγαπημενο μας να υπερεχει εναντι της αλλης φιρμας. καντε υπομονη. στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Παιδιά για να μην το κουράζουμε τα πράγματα έχουν ως εξής. Από την μια έχεις τους θαυμαστές νοτικούς που περιμένουν πως και πως το ακουστικό πρόγραμμα με τις μπαλάντες και κάποια επιλεκτικά κλασσικά κοινωνικά και από την άλλη έχεις τον απλό κόσμο (θαυμαστές Καρρά, νεώτερα παιδιά κτλ.) που και αυτοί με την σειρά τους περιμένουν πως και πως να ακούσουν απανωτούς κλασσικούς ύμνους του Νότη κυρίως χορευτικά και ερωτικά. Άρα τι πρέπει να κάνεις; Να ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΙΣ την ζυγαριά. Θα πω τι πιστεύω εγώ. Ξεκινάς το πρόγραμμα με το πιο κλασσικό κοινωνικό σου τραγούδι που το ξέρουν όλοι για να ζεστάνεις το κοινό (ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ). Συνεχίζεις για το πολύ ένα 10λεπτο με κλασσικά κοινωνικά (Τα κλεμμένα, Πρόβατα, Ερωτικό, Ήταν τρελλός) και συνεχίζεις με ένα 20λεπτο ποτ πουρί από κλασσικά τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα και ρούμπες (πρώτη φορά, μια ματιά σου μόνο φτάνει, όλος ο κόσμος είσαι, παπαρούνα, σήκω και φύγε, καίγομαι, θέλω να την κάνω, είσαι ένα πιστόλι, ο αετός, να ξαναρθείς, δεν πόνεσα, πέρνα κι εσύ, μεσόγειος, χαράματα, δυο βοριάδες) και κλείνεις το πρώτο πρόγραμμα με το "Προξενιό" και το "Πέτα ψηλά" άντε κι ένα ξένο "Why". Στο δεύτερο πρόγραμμα πετάς κάνα δυο κλασσικά τσιφτετέλια πάλι (μια ματιά σου μόνο φτάνει και κάποιο άλλο) και επικεντρώνεσαι σε παλιά λαϊκά Στράτου, Στέλιου, Αγγελόπουλου, Γαβαλά συν το "Με τελείωσες" και τα ρέστα συν κομμάτια από Ενθύμιον (τι του λες και τι σου λέει, τα στέφανα, πόση μοναξιά, απόγευμα θλιμμένο) και το κλείσιμο το αφιερώνεις αποκλειστικά και μόνο στους θαυμαστές σου με ένα σούπερ ακουστικό πρόγραμμα από μπαλαντάρες (θέλω να σε ξαναδώ, αγάπη τι δύσκολο πράγμα, δεν σε χρειάζομαι, και δεν μπορώ, φως μου, πάρε με, για μενα, να μην χαράξει κτλ.). Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα. Έτσι στήνονται τα προγράμματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Τρί Νοέμ 08, 2016 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Yπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να ακούσουν Νότη, ότι πρόγραμμα και να κάνει. Γιατί ξέρουν ότι οτιδήποτε ερμηνεύσει θα το ερμηνεύσει στο 100% και με μέταλλο φωνής άφθαρτο στο χρόνο και δεν θα τους κοροιδεύει όπως ο Καρράς που αλλάζει 15 φωνές λες και είναι ο Ζαχαράτος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Ο ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ SOTIRAKO ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΣΠΕΛΩΣΕ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ..ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΗ ΝΟΤΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΚΕΦΗ...ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ...Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΙ...ΑΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΦΩΝΗ...ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΝΟΤΗΣ...Ο ΝΟΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...
Απάντηση