ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

destiny έγραψε:bghke t fabulous?
aurio vgainei 10-12 to prwi 8a paixtei!
WoWoW

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από WoWoW »

Σήμερα έκανα μια βόλτα από τα Metropolis στο Κολωνάκι και παρατήρησα ότι έβγαλε και η Νίνα Λοτσάρη cd με Νίκο Αντύπα! Είχε συμπαθητικό εξώφυλλο και σχετικά φτηνό - γύρω στα €15! :D
supernatural22

WoWoW έγραψε:Σήμερα έκανα μια βόλτα από τα Metropolis στο Κολωνάκι και παρατήρησα ότι έβγαλε και η Νίνα Λοτσάρη cd με Νίκο Αντύπα! Είχε συμπαθητικό εξώφυλλο και σχετικά φτηνό - γύρω στα €15! :D
Τελικά ναι

http://www.musical.gr/cddetails.php?gui ... 1788&cat=2

Και στίχοι Βίκυ Γεροθόδωρου,Ρεβέκκα Ρούσση,Νίκος Μωραϊτης,Νίκος Αντύπας!Έχει και ντουέτο με το Γιώργο Παπαδόπουλο!Αυτό θέλω να το ακούσω οπωσδήποτε!
WoWoW

supernatural22 έγραψε:
WoWoW έγραψε:Σήμερα έκανα μια βόλτα από τα Metropolis στο Κολωνάκι και παρατήρησα ότι έβγαλε και η Νίνα Λοτσάρη cd με Νίκο Αντύπα! Είχε συμπαθητικό εξώφυλλο και σχετικά φτηνό - γύρω στα €15! :D
Τελικά ναι

Και στίχοι Βίκυ Γεροθόδωρου,Ρεβέκκα Ρούσση,Νίκος Μωραϊτης,Νίκος Αντύπας!Έχει και ντουέτο με το Γιώργο Παπαδόπουλο!Αυτό θέλω να το ακούσω οπωσδήποτε!
Youtube ακόμα δεν έχουν ανεβάσει κανένα κομμάτι! :cry: :( Ξέρουμε που αλλού μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το album? :D
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

afn έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
afn έγραψε:Ethnik.....?? :? Hip-hop...........???? :? :? :?
Malista... Tha kanw ypomoni! :P
a re kaith ekanes antypa me thirio kai zilepsan oles :lol: :lol:
Ti les mwre...?? :lol: :lol: :lol: :lol:
oxi pes mou einai tyxaio :lol:
GUNNER_10

WoWoW έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
Τελικά ναι

Youtube ακόμα δεν έχουν ανεβάσει κανένα κομμάτι! :cry: :( Ξέρουμε που αλλού μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το album? :D
san ta zwa trexoume pisw apo ton antypa :lol:
WoWoW

GUNNER_10 έγραψε:
WoWoW έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
Τελικά ναι

Να μάθουμε τι υλικό δίνει στις άλλες... Καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον! :lol: :lol: :lol: :D
GUNNER_10

WoWoW έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
WoWoW έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
Τελικά ναι

Να μάθουμε τι υλικό δίνει στις άλλες... Καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον! :lol: :lol: :lol: :D
en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana :lol:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Καίτη Γαρμπή
Καινούρια αρχή

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει και στη δισκογραφία αλλά και στη νυχτερινή Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με τον καταξιωμένο συνθέτη, Νίκο Αντύπα.

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους έχουν ηχογραφήσει τρία νέα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο repackaging του περσινού δίσκου της «Καινούρια Eγώ». Το πρώτο τραγούδι, σε στίχους του GML, θα ακουστεί την επόμενη εβδομάδα στο ραδιόφωνο και θα έχει τίτλο «Ηχεία».

Την ίδια στιγμή η Καίτη βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί σε μια μουσική σκηνή, όπου θα παρουσιάσει ένα ζωντανό πρόγραμμα υπό την επιμέλεια του Νίκου Αντύπα, με διασκευές των μεγαλύτερών της επιτυχιών μέχρι σήμερα.

apo yupi.gr
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Chronisgreek έγραψε:Καίτη Γαρμπή
Καινούρια αρχή

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει και στη δισκογραφία αλλά και στη νυχτερινή Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με τον καταξιωμένο συνθέτη, Νίκο Αντύπα.

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους έχουν ηχογραφήσει τρία νέα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο repackaging του περσινού δίσκου της «Καινούρια Eγώ». Το πρώτο τραγούδι, σε στίχους του GML, θα ακουστεί την επόμενη εβδομάδα στο ραδιόφωνο και θα έχει τίτλο «Ηχεία».

Την ίδια στιγμή η Καίτη βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί σε μια μουσική σκηνή, όπου θα παρουσιάσει ένα ζωντανό πρόγραμμα υπό την επιμέλεια του Νίκου Αντύπα, με διασκευές των μεγαλύτερών της επιτυχιών μέχρι σήμερα.

apo yupi.gr
Καλά κάνουν και το επανακυκλοφορούν γιατί δεν ακούστηκε και πολύ ο δίσκος...
supernatural22

Έπρεπε να βάλουν και το remix "Σ'αγαπώ σε μισω",το οποίο έπρεπε να το κάνουν videoclip!Είχε ακουστεί παλιότερα ότι θα περιέχεται εφόσον γινόταν επανέκδοση!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

8a to baloun logika... aplws to yupi leei gia ta nea songs
remixes bazoun se repackages
WoWoW

[quote="GUNNER_10]en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana :lol:[/quote]

Αλήθεια ούτε εσύ ξέρεις????? Νομίζω ότι γνωρίζω την απάντηση αλλά χωρίς να είμαι βέβαιος! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
GUNNER_10

WoWoW έγραψε:[quote="GUNNER_10]en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana :lol:
Αλήθεια ούτε εσύ ξέρεις????? Νομίζω ότι γνωρίζω την απάντηση αλλά χωρίς να είμαι βέβαιος! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D[/quote][/quote]
pm tora :lol:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

(ΕΝΤΕΧΝΗ)ΚΑΙΤΗ ΘΕΑ,ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ :!: :P
All of our endings can be found in our beginnings...
WoWoW

GUNNER_10 έγραψε:
pm tora :lol:[/quote]

Να πέσουν πρώτα οι προσφορές να βγάλω και εγώ το παντεσπάνι μου! Ε μα πια όλοι συνηθίσανε στο jumpi σε αυτή τη χώρα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
supernatural22

Ο Σαμπάνης κυκλοφόρησε ένα cd-single με τα κομμάτια "Τι να μας κάνει η νύχτα" και "Σαν τον κλέφτη"!
supernatural22

GUNNER_10 έγραψε: en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana :lol:
Έχω ακούσει πως είναι οι GML δηλαδή ομάδα που γράφει και είναι 3 άτομα,από τα αρχικά των ονομάτων τους βγήκε το G.M.L.
GUNNER_10

supernatural22 έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε: en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana :lol:
Έχω ακούσει πως είναι οι GML δηλαδή ομάδα που γράφει και είναι 3 άτομα,από τα αρχικά των ονομάτων τους βγήκε το G.M.L.
AYTO VGAZANE PROS TA EXW..DEN ISXYEI..
APO OSO EXEI PEI H KAITH DEN THA APOKALIFTHEI TO ONOMA TOY MEXRI NA KANEI OLOKLIRO TO DISKO MAZI THS.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

GUNNER_10 έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
AYTO VGAZANE PROS TA EXW..DEN ISXYEI..
APO OSO EXEI PEI H KAITH DEN THA APOKALIFTHEI TO ONOMA TOY MEXRI NA KANEI OLOKLIRO TO DISKO MAZI THS.
Ki an den kanei, de tha mathoume pote? :lol: :lol: :lol:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Απάντηση