Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

ARTP0P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ARTP0P »

Τι χωσιμο ηταν αυτο στο ρεμο; :surprised:
Yoü make my heart stop
Άβαταρ μέλους
panosif

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Κόλαση. :fan:
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Έχω να σχολιάσω τα εξής
1)να βάψει τα μαλιά του γιατί μοιάζει με γριά
2)γειά σου ρε άντρα Νότη...ΑΝΤΡΑΚΛΑ! :tourta:
3)ο γονιός πρέπει να ξέρει να έχει μια ισορροπημένη επικοινωνία με το παιδί του. Αν το αφήσει λάσκα ή αν το έχεις με το λουρί ή ''στο σπίτι μου περνάει ο λόγος μου και αν σ'αρέσει ουστ'' τότε θα έχεις τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.
4)αν έρθω κατάμουτρα και σου πω Νοτάκι οτι είσαι βούρλο δηλαδή τι θα κάνεις? είμαι περίεργος να μάθω!
5)όπως εσυ Νοτάκι έχεις την ευχέρεια (γιατί πολλοί δεν την έχουν) και λες τη γνώμη σου, το ίδιο μπορεί να πράξει και ο Αντώνης. Αν σε έτσουξε αυτό που σου είπε, τότε ξυδάκι
6) η αγάπη η οποία επικαλέστηκες στο σημείωμα ενος παλιότερου δίσκου σου φέρει πολλές μορφές και εκδηλώνεται με πολλές κινήσεις. Δηλαδή η αγάπη είναι μόνο ανάμεσα στους στρεητ, ε? Ανάμεσα στους gay είναι αφύσικο, ε? Μπράβο Νοτάκι...είσαι πολύ ωραίος τύπος πραγματικά.
7) τις αστρονομικές και γενικώς τα αστροβιολογικές ανησυχίες άστες στους ειδήμωνες Νοτάκι. Δεν το έχεις...
Να χτυπήσω προσοχή τώρα ή να παραμείνω σε ανάπαυση?
Υ.Γ. Στο επόμενο μου βιβλίο θα γράψω για τον παθιασμένο έρωτα ενος εξωγηίνου χταποδιού και μιας άβγαλτης κοπέλας Νεάρτενταλ!
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Διαβάζοντας και ακούγοντας τις συνεντεύξεις του Νότη,πρέπει να παραδεχθούμε οτι τον διακρίνει συνέπεια.Δεν διστάζει να εκφράσει όσα σκέπτεται κι ας ξέρει οτι αυτά δεν ηχούν ευχάριστα για πολλούς.Ο Ρέμος εν προκειμένω έκανε λάθος.Δεν μπορείς να απαιτείς απο κάποιον να σταματήσει να λέει τις απόψεις του.Αν διαφωνείς,μπορείς να το πεις αλλά με κομψό τρόπο...(το ''μαζέψου Notis'' δηλώνει εμπάθεια,νομίζω).Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς,ο Νότης δεν έχει ίχνος συμπλέγματος αφού παρ'ολ'αυτά δέχεται τον Αντώνη ως καλό τραγουδιστή...Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό που κάποιοι δεν μπορούν ούτε κατα φαντασία να φτάσουνε,το χλευάζουν.Και κάτι ακόμα...ο Νότης εκτίθεται πραγματικά(έχει το πλεονέκτημα οτι μπορεί και χειρίζεται άνετα τα ελληνικά) εν αντιθέσει με τους πολλούς που κρύβονται με αδιάφορες δηλώσεις και χαριεντίζονται.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Άχου βαρέθηκα... Αν όντως είσαι κρυφοgay βγες στο Γκάζι να ηρεμήσεις... Κάθε τρεις και λίγο κράξιμο... :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

filcollins έγραψε:Διαβάζοντας και ακούγοντας τις συνεντεύξεις του Νότη,πρέπει να παραδεχθούμε οτι τον διακρίνει συνέπεια.Δεν διστάζει να εκφράσει όσα σκέπτεται κι ας ξέρει οτι αυτά δεν ηχούν ευχάριστα για πολλούς.Ο Ρέμος εν προκειμένω έκανε λάθος.Δεν μπορείς να απαιτείς απο κάποιον να σταματήσει να λέει τις απόψεις του.Αν διαφωνείς,μπορείς να το πεις αλλά με κομψό τρόπο...(το ''μαζέψου Notis'' δηλώνει εμπάθεια,νομίζω).Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς,ο Νότης δεν έχει ίχνος συμπλέγματος αφού παρ'ολ'αυτά δέχεται τον Αντώνη ως καλό τραγουδιστή...Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό που κάποιοι δεν μπορούν ούτε κατα φαντασία να φτάσουνε,το χλευάζουν.Και κάτι ακόμα...ο Νότης εκτίθεται πραγματικά(έχει το πλεονέκτημα οτι μπορεί και χειρίζεται άνετα τα ελληνικά) εν αντιθέσει με τους πολλούς που κρύβονται με αδιάφορες δηλώσεις και χαριεντίζονται.
Kαταρχήν να σε καλωσορίσω στη παρέα μας :biggrin:
Δεύτερο, κανείς δεν είπε οτι ο Νότης δεν είναι καλός τραγουδιστής ή οχι δεν έχει αφήσει πίσω του πορεία. Εγω έχω τις Νότες Είναι Επτάψυχες και κάποια σίνγκλ του. Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι ο τρόπος που εκφράζεται και οτι δείχνει δείγματα ανωτερότητας. Δεν μπορεί να επικαλείται απο τη μια οτι ο Θεός του κόσμου είναι η αγάπη και τώρα να μας λέει οτι ο gay είναι και αφύσικος αλλά και οτι δεν έχει το δικα'ίωμα στο να γίνει γονιός. Δηλαδή τι, ο ομοφυλόφιλος δεν έχει δικαιώματα να μεγαλώσει ενα παιδί εφόσον του μεταφέρει σωστές αξίες και πραγματική αγάπη? Αυτό είναι ολοκάθαρα μια ρατσιστική και μισαλλόδοξη άποψη την οποία ο Νότης ναι μεν υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια γιατί δε πολύ απλά είναι ο Νότης, ενας άνθρωπος με σταθερό κοινό, με δίσκους πλατινένιους και τα ρέστα και απο οτι φαίνεται, το κοινό του είναι σταθερό.
Δεν με κρίνει εμένα ο Νότης και ο κάθε Νότης.
Ο κάθε Νότης να κοιτάξει τα χάλια του και να αφήσει τον άλλο να πορευθεί όπως νομίζει.
afn

Pertaining δεν λέει τίποτα... :read:
afn

minerboh έγραψε:
filcollins έγραψε:Διαβάζοντας και ακούγοντας τις συνεντεύξεις του Νότη,πρέπει να παραδεχθούμε οτι τον διακρίνει συνέπεια.Δεν διστάζει να εκφράσει όσα σκέπτεται κι ας ξέρει οτι αυτά δεν ηχούν ευχάριστα για πολλούς.Ο Ρέμος εν προκειμένω έκανε λάθος.Δεν μπορείς να απαιτείς απο κάποιον να σταματήσει να λέει τις απόψεις του.Αν διαφωνείς,μπορείς να το πεις αλλά με κομψό τρόπο...(το ''μαζέψου Notis'' δηλώνει εμπάθεια,νομίζω).Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς,ο Νότης δεν έχει ίχνος συμπλέγματος αφού παρ'ολ'αυτά δέχεται τον Αντώνη ως καλό τραγουδιστή...Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό που κάποιοι δεν μπορούν ούτε κατα φαντασία να φτάσουνε,το χλευάζουν.Και κάτι ακόμα...ο Νότης εκτίθεται πραγματικά(έχει το πλεονέκτημα οτι μπορεί και χειρίζεται άνετα τα ελληνικά) εν αντιθέσει με τους πολλούς που κρύβονται με αδιάφορες δηλώσεις και χαριεντίζονται.
Kαταρχήν να σε καλωσορίσω στη παρέα μας :biggrin:
Δεύτερο, κανείς δεν είπε οτι ο Νότης δεν είναι καλός τραγουδιστής ή οχι δεν έχει αφήσει πίσω του πορεία. Εγω έχω τις Νότες Είναι Επτάψυχες και κάποια σίνγκλ του. Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι ο τρόπος που εκφράζεται και οτι δείχνει δείγματα ανωτερότητας. Δεν μπορεί να επικαλείται απο τη μια οτι ο Θεός του κόσμου είναι η αγάπη και τώρα να μας λέει οτι ο gay είναι και αφύσικος αλλά και οτι δεν έχει το δικα'ίωμα στο να γίνει γονιός. Δηλαδή τι, ο ομοφυλόφιλος δεν έχει δικαιώματα να μεγαλώσει ενα παιδί εφόσον του μεταφέρει σωστές αξίες και πραγματική αγάπη? Αυτό είναι ολοκάθαρα μια ρατσιστική και μισαλλόδοξη άποψη την οποία ο Νότης ναι μεν υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια γιατί δε πολύ απλά είναι ο Νότης, ενας άνθρωπος με σταθερό κοινό, με δίσκους πλατινένιους και τα ρέστα και απο οτι φαίνεται, το κοινό του είναι σταθερό.
Δεν με κρίνει εμένα ο Νότης και ο κάθε Νότης.
Ο κάθε Νότης να κοιτάξει τα χάλια του και να αφήσει τον άλλο να πορευθεί όπως νομίζει.
Συμφωνώ απόλυτα!
Και επιπλέον επαναλαμβάνω πως έχουμε προ πολλού χάσει τα όρια της άποψης σε αυτή την χώρα... Δεν είναι όλα προς συζήτηση.
filcollins

Σχετικά με το επίμαχο θέμα, ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης..Είναι απο τους λίγους που απαντάει σε κάθε ερώτηση με σαφήνεια και καθαρότητα.Δε φοβάται το κόστος.Οι περισσότεροι απο τους τραγουδιστές που μας αρέσουν στην Ελλάδα, είναι όλο χαχανητά και σαχλαμάρα.Να κι ένας που είναι αλλιώς.Και στο κάτω κάτω,φτάνει με την υποκρισία.
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Το "χάνω" κάθε φορά που δίνει συνεντεύξη ο τυπάς.
Κατ'αρχην να πώ πως εγώ καλλιτεχνικά τον Νότη τον εκτιμώ.Και δίσκους του έχω και μου αρέσουν δεκάδες κομμάτια του.
Τώρα όσο αφορά τις απόψεις του τι να κάνουμε,είναι απόψεις του.
Θα μπορούσε να βγεί να πεί "είμαι Ολυμπιακός" δεν τα πάω τα βαζέλια και όλοι οι παναθηναικοί να μπούν να χώσουν σε ένα βίντεο η να του προσάψουν εν βρασμώ ψυχής τα χίλια δυο.Ο Νότης αυτο το έκανε με το θέμα των gay.Δεν το υποστηρίζω,αντιθέτως μάλιστα είμαι κατά των λεγομενών του στο συγκεκριμένο θέμα κάθετα οριζόντια και διαγώνια.Αλλα δεν λέει τίποτα.
Λέει την αποψή του ως δημόσιο πρόσωπο,σε μερικούς είναι σεβαστή σε άλλους πάλι είναι "μαχαίρι".Ακούω την αποψή του,δεν μου αρέσει και προχωρώ παρακάτω.Έτσι ήταν ο Νότης δεν θα αλλάξει.
Σε ότι αφορά τον Ρέμο δεν ξέρω τι γίνεται κάν.Αυτοι μπορεί να τα λένε κι όλας και εμείς να κοιμόμαστε.Ούτε του Ρέμου η ανάρτηση ήταν σωστή ούτε και του Νότη η απάντηση επίσης κατ'εμέ.
Αν ο οποιοσδήποτε θρησκευόμενος άνθρωπος ήταν στη θέση του Ρέμου το ίδιο θα αντιδρούσε πιστεύω γιατι είναι κάτι που σε "στεναχωρεί" όταν το ακούς.
Αλλα θα μπορούσε να το είχε γράψει ο κάθε ένας μη διάσημος άνθρωπος.Εκεί ο Νότης δεν θα έδινε σημασία αλλα εκεί είναι και το "φάουλ" του Ρέμου.Ελπίζω να μην συνεχιστεί το όλο σκηνικό.
Και κλείνωντας να πώ πως δεν περίμενα ποτέ απο τον Νότη (δεν ξέρω γιατί) να πεί δημόσια πως ο Χατζηγιάννης είναι καλός τραγουδιστής.Όχι γιατι δεν είναι,είναι και παραείναι,αλλα δεν ξέρω δεν το περίμενα.Μπράβο Νότης :525807:
Καλά να είμαστε μωρέ και ο κάθε κατεργάρης στην πίστα του :fan:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
afn

Το ίδιο πράγμα είναι οι ομάδες και οι ελευθερίες των ατόμων? Την ίδια βαρύτητα έχουν? :shock: :shock:
Όπως είχα πει και στο παρελθόν, αν κάποιος βγει και πει "χαίρομαι που έγιναν σαπούνια τόσοι Εβραίοι" θα πούμε ok είναι η άποψή του?
Slim_Shady

afn έγραψε:Το ίδιο πράγμα είναι οι ομάδες και οι ελευθερίες των ατόμων? Την ίδια βαρύτητα έχουν? :shock: :shock:
Όπως είχα πει και στο παρελθόν, αν κάποιος βγει και πει "χαίρομαι που έγιναν σαπούνια τόσοι Εβραίοι" θα πούμε ok είναι η άποψή του?
Και τι να κάνουμε ρε αφνί?Να βγούμε έξω να αρχίζουμε να παίρνουμε κεφάλια με τον κάθε έναν που λέει ανυπόστατα η άσχημα πράγματα?
Θα είχαμε σκοτωθεί μεταξύ μας όλοι :fan:
afn

Όχι βέβαια, μπορούμε απλά να αντιδρούμε με τον τρόπο μας και όχι να λέμε είναι σεβαστή η άποψή του, όλα καλά...
Pride έχει αύριο!
Slim_Shady

afn έγραψε:Όχι βέβαια, μπορούμε απλά να αντιδρούμε με τον τρόπο μας και όχι να λέμε είναι σεβαστή η άποψή του, όλα καλά...
Pride έχει αύριο!
Το ότι σέβεσαι μια άποψη δεν σημαίνει πως την εστερνίζεσε κι όλας.
afn

Δεν είναι όλα τα πράγματα προς συζήτηση και όλα για να έχεις άποψη... Τι να κάνουμε! Σου είπα και το παράδειγμα το από πάνω!
filcollins

Φασισμός παντού..να μην έχει κάποιος άποψη διότι δεν ταυτίζεται με τη δική μου..απίστευτη λογική..
afn

Δεν χωράει άποψη στα δικαιώματα είναι τόσο δυσνόητο αγαπητέ...? :thumbup:
filcollins

Γιατί ποιος έκρινε το δικαίωμα σου;Ακουσες τη συνέντευξη ή άδικα μιλάμε; Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον διπλανό του.
Απάντηση