Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τα 10 όχι απαραίτητα χειρότερα κυρίως αδιάφορα-αχρείαστα.
1. Τα ποντίκια
2. Είδα στον ύπνο μου
3. Φτου ξελευθερία
4. Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα (Ίδιο νόημα με το Έχω αντέξει πολλά δεν υπήρχε λόγος να επαναλαμβάνεται στα ίδια)
5. Πάρτα
6. Δελτίο καρδιάς
7. Έλληνας (Άκυρο για χορευτικό)
8. Του γέρου κόσμου η καρδιά (Παρομοίως με το από πάνω. Επίσης δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί να μιλήσει με Κρητική προφορά και δεν του βγαίνει)
9. Ότι και να κάνεις (Το πιο αδιάφορο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών)
10. Πικρός καιρός (Ένα κομμάτι που ευτυχώς δεν μπήκε σε δικό του δίσκο πέρα από την συλλογή 25 χρόνια. Εναλλακτικά αν μιλάμε για προσωπική δισκογραφία μόνο το Μάνα μανούλα μου)
Υ.Γ. Η σειρά είναι τυχαία όπως μου ήρθαν.
1. Τα ποντίκια
2. Είδα στον ύπνο μου
3. Φτου ξελευθερία
4. Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα (Ίδιο νόημα με το Έχω αντέξει πολλά δεν υπήρχε λόγος να επαναλαμβάνεται στα ίδια)
5. Πάρτα
6. Δελτίο καρδιάς
7. Έλληνας (Άκυρο για χορευτικό)
8. Του γέρου κόσμου η καρδιά (Παρομοίως με το από πάνω. Επίσης δεν μ' αρέσει όταν προσπαθεί να μιλήσει με Κρητική προφορά και δεν του βγαίνει)
9. Ότι και να κάνεις (Το πιο αδιάφορο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών)
10. Πικρός καιρός (Ένα κομμάτι που ευτυχώς δεν μπήκε σε δικό του δίσκο πέρα από την συλλογή 25 χρόνια. Εναλλακτικά αν μιλάμε για προσωπική δισκογραφία μόνο το Μάνα μανούλα μου)
Υ.Γ. Η σειρά είναι τυχαία όπως μου ήρθαν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ο δικός μου γολγοθάς - ανθρώπου αναβασις,ο δικός μου γολγοθάς ερωτος σταυρωσις,ο δικός μου γολγοθάς - ψυχής ανατασις, και αν βγαλει τα συν 4 στο τελος να ονομαστούν,ο δικός μου γολγοθάς - στίγματα !!!με αφορμή την τραγουδάρα τα πάθη που εχουν τεραστιο νόημα αφιερώνω αυτη την έμπνευση στον δικό μας νοτη !!!ευχομαι τελικα να ονομαστεί ετσι όλος ο δισκος !!!
Ενισταμαι,φτου ξελευτερια και οτι και να κανεις ειναι τραγουδάρες για μένα !!!
Ένταξει γούστα είναι. Κάποιος άλλος είπε για το Δεν πόνεσα που για μένα είναι το τραγούδι που καψουρεύτηκα τον Νότη κι έτσι κόλλησα με την πάρτη του.Billbill έγραψε:Ενισταμαι,φτου ξελευτερια και οτι και να κανεις ειναι τραγουδάρες για μένα !!!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
To Φτου Ξελευθερία παίζει και να είναι το χειρότερο που έχει βάλει σε δίσκο του. Μαζί με τα Ποντίκια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Πετυχα το "προξενιο" 3 φορες στο Dalka σημερα....(Σταθμος χαλκιδας)
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
ΤΑ ΠΑΘΗ (ο,τι μπορεσα να βγαλω)
Στο παγκαρι το μυαλο, λιγο αρτος το κιλο
μοσχοπουλα τα κερια κ σβησε τ'αλλα
Με το δραμι τον Χριστο τον πουλας ζωγραφιστο
και την ιδια___________εχεις βγαλει στο σφυρι, τη συγχωρεση για εγκληματα μεγαλα...
Με παραπονο πικρο, εισαι πανω στο Σταυρο
και πετρωσαν οι αιωνες το κορμι σου
Μα του ανθρωπου η ψυχη, με αμαρτια εχει βαφτει
κι ειναι δυσκολο να βρω τη διαδρομη σου...
Στο παγκαρι το μυαλο, λιγο αρτος το κιλο
μοσχοπουλα τα κερια κ σβησε τ'αλλα
Με το δραμι τον Χριστο τον πουλας ζωγραφιστο
και την ιδια___________εχεις βγαλει στο σφυρι, τη συγχωρεση για εγκληματα μεγαλα...
Με παραπονο πικρο, εισαι πανω στο Σταυρο
και πετρωσαν οι αιωνες το κορμι σου
Μα του ανθρωπου η ψυχη, με αμαρτια εχει βαφτει
κι ειναι δυσκολο να βρω τη διαδρομη σου...
υπαρχει κάποιο νεο σχετικά με τον δίσκο ;;;;
- Scorpion86
Κάθε 5 ώρες το ίδιο θα ρωτάς; Αν υπάρξει κάποιος θα το γράψει.Billbill έγραψε:υπαρχει κάποιο νεο σχετικά με τον δίσκο ;;;;
Εστειλα ενα μηνυμα στην Panik Records...αν λεει κατι αυτο
Αν απαντησουν θα σας πω
Αν απαντησουν θα σας πω
Εντάξει ρε σκορπιε που σε κούρασα ζητάω άφεση αμαρτιών.εχω στο μυαλό μου τα πάθη και την γραβάτα και τα τραγουδώ.δεν μπορω να Περιμενω.τουλαχιστον μια ημερομηνίαScorpion86 έγραψε:Κάθε 5 ώρες το ίδιο θα ρωτάς; Αν υπάρξει κάποιος θα το γράψει.Billbill έγραψε:υπαρχει κάποιο νεο σχετικά με τον δίσκο ;;;;
- Scorpion86
Πραγματικά κούρασες γράφοντας το ίδιο και το ίδιο δυό φορές την μέρα. Μην ανησυχείς αν βγει κάποια ανακοίνωση όλο και κάποιος θα την ποστάρει εδώ μέσα. Λες να ξέρει κάποιος κάτι και να το κρατάει για την πάρτη του?Billbill έγραψε:Εντάξει ρε σκορπιε που σε κούρασα ζητάω άφεση αμαρτιών.εχω στο μυαλό μου τα πάθη και την γραβάτα και τα τραγουδώ.δεν μπορω να Περιμενω.τουλαχιστον μια ημερομηνίαScorpion86 έγραψε:Κάθε 5 ώρες το ίδιο θα ρωτάς; Αν υπάρξει κάποιος θα το γράψει.Billbill έγραψε:υπαρχει κάποιο νεο σχετικά με τον δίσκο ;;;;
ασχετο γνωρίζει καποιος τους λογους που ο δικός μας τα σπάσε με Χρυσοβέργη Γιατρά ;;;θυμάμαι το 2008 αν δεν κανω λαθος ο χρυσοβεργης ειχε ερθει στο Φινάλε της σεζόν στο εναστρον ,ανέβηκε πίστα πηρε μικρόφωνο και αναφώνησε για τον νοτη οτι ειναι μύθος και τεράστιος καλλιτέχνης. Πιστέψαμε ολοι μας οτι η επανασύνδεση δεν θα αργήσει αλλα τιποτα τελικα.γνωριζουμε τι παίχτηκε ;;
Γιατί ο Γιατράς είναι κουκουρούκου, είναι και ο κόντος μια από τα ίδια με αποτέλεσμα να τα σπάσουν.Billbill έγραψε:ασχετο γνωρίζει καποιος τους λογους που ο δικός μας τα σπάσε με Χρυσοβέργη Γιατρά ;;;θυμάμαι το 2008 αν δεν κανω λαθος ο χρυσοβεργης ειχε ερθει στο Φινάλε της σεζόν στο εναστρον ,ανέβηκε πίστα πηρε μικρόφωνο και αναφώνησε για τον νοτη οτι ειναι μύθος και τεράστιος καλλιτέχνης. Πιστέψαμε ολοι μας οτι η επανασύνδεση δεν θα αργήσει αλλα τιποτα τελικα.γνωριζουμε τι παίχτηκε ;;
Επίσης, έγινε επανασύνδεση το 2012 με την Πλατεία...
Έγιναν τα όνειρα εμπόρευμα βιτρίνας
??? κατάντησε εμπόριων ψυχών
αυτός που πήγε αντίθετα στους ήχους της σειρήνας
βρέθηκε εξόριστος στον κόσμο των τρελών
Κοινωνια στο μειον,
των πολλων των αστειων,
των πλαστων παραδεισων
και των ανισων ισων
Κοινωνια της σηψης,
της ψευτιας και της θλιψης,
των ασυνδετων κυκλων
και των ξυπνιων εν υπνω
???
???
αυτός που πήγε αντίθετα στου κόσμου αυτού το ψέμα
σαν αστέρι κάηκε να στείλει λίγο φως
Μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τα ???, έχω πάθει απίστευο κόλλημα με το παραπάνω...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ναι το γνωριζω και για την πλατεια κτλ αλλα ποιος ο λόγος που τα σπασαν το οτι ειναι κουκουρουκου οπως λες δεν εξηγεί κατι
Στο πρωτο κουπλε λεει:J&B έγραψε:Γιατί ο Γιατράς είναι κουκουρούκου, είναι και ο κόντος μια από τα ίδια με αποτέλεσμα να τα σπάσουν.Billbill έγραψε:ασχετο γνωρίζει καποιος τους λογους που ο δικός μας τα σπάσε με Χρυσοβέργη Γιατρά ;;;θυμάμαι το 2008 αν δεν κανω λαθος ο χρυσοβεργης ειχε ερθει στο Φινάλε της σεζόν στο εναστρον ,ανέβηκε πίστα πηρε μικρόφωνο και αναφώνησε για τον νοτη οτι ειναι μύθος και τεράστιος καλλιτέχνης. Πιστέψαμε ολοι μας οτι η επανασύνδεση δεν θα αργήσει αλλα τιποτα τελικα.γνωριζουμε τι παίχτηκε ;;
Επίσης, έγινε επανασύνδεση το 2012 με την Πλατεία...
Έγιναν τα όνειρα εμπόρευμα βιτρίνας
??? κατάντησε εμπόριων ψυχών
αυτός που πήγε αντίθετα στους ήχους της σειρήνας
βρέθηκε εξόριστος στον κόσμο των τρελών
Κοινωνια στο μειον,
των πολλων των αστειων,
των πλαστων παραδεισων
και των ανισων ισων
Κοινωνια της σηψης,
της ψευτιας και της θλιψης,
των ασυνδετων κυκλων
και των ξυπνιων εν υπνω
???
???
αυτός που πήγε αντίθετα στου κόσμου αυτού το ψέμα
σαν αστέρι κάηκε να στείλει λίγο φως
Μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τα ???, έχω πάθει απίστευο κόλλημα με το παραπάνω...
κι ο ερωτας καταντησε εμποριο ψυχων
(το αλλαζει ομως κ λεει: κι οι Κυριακες(?) καταντησαν εμποριο ψυχων....κ λεει "λαθακι")
Το σωστο ομως ειναι ο ερωτας καταντησε εμποριο ψυχων
Το οι Κυριακες καταντησαν...το λεει στο 2ο κουπλε
- Scorpion86
Θα αργήσει τελικά η κυκλοφορία του δίσκου γιατί έχει καθυστερήσει η διαδικασία με το "κάψιμο" των δίσκων. Αρχικά από την Panik υπήρχε η διάθεση να βγει στις 14-15/11, όμως θα καθυστερήσει. Για τέλη του μήνα πάει ο δίσκος...Απ' ότι φαίνεται πρώτα θα ακούσουμε όλα τα κομμάτια στο Teatro και μετά στον δίσκο.
Ωραίο το θέμα με τις δεκάδες άλλα πολύ μεγάλο και καλύτερα να το άνοιγαμε όταν δε υπάρχεις
επικαιρότητα τώρα είναι στο πικ...Το θέμα με τη σειρά Πάντως δε έχει ασχοληθεί σοβαρά ο Νοτης παντού δεύτερο το γράφουν ρεπορταζ σε τηλεόραση,πςριδοδικα,σαιτ...
.. Είναι κάπως αυτό εγώ περίμενα θα ναι μισα μισά αλλά βλέπω παντού το Καρρα να θεωρούν πρώτο ονομα...
ΥΓ:Και άλλη υπομονή από ότι φαίνεται θα τα λιωσουμε από τα λαιβ και μετά θα μας ξινιζουν οι ηχογραφήσεις..
επικαιρότητα τώρα είναι στο πικ...Το θέμα με τη σειρά Πάντως δε έχει ασχοληθεί σοβαρά ο Νοτης παντού δεύτερο το γράφουν ρεπορταζ σε τηλεόραση,πςριδοδικα,σαιτ...

ΥΓ:Και άλλη υπομονή από ότι φαίνεται θα τα λιωσουμε από τα λαιβ και μετά θα μας ξινιζουν οι ηχογραφήσεις..
- Radio Piratis
- Επικοινωνία:
Ο Νότης είναι το κακό παιδί τον ΜΜΕ και όχι ο Καρράς φίλε. Ακόμα κι αν η επιχείρηση θέλει και τους δύο πρώτα ονόματα, βλέπουμε πως ο Νότης είναι το πρώτο. Δύο προγράμματα, Τα αρχικά του με άλλα γράμματα στην πυξίδα και στο σλόγκαν πρώτα το τραγούδι του. Δε νομίζω χρειάζεται να πούμε κι άλλα...bebest έγραψε:Ωραίο το θέμα με τις δεκάδες άλλα πολύ μεγάλο και καλύτερα να το άνοιγαμε όταν δε υπάρχεις
επικαιρότητα τώρα είναι στο πικ...Το θέμα με τη σειρά Πάντως δε έχει ασχοληθεί σοβαρά ο Νοτης παντού δεύτερο το γράφουν ρεπορταζ σε τηλεόραση,πςριδοδικα,σαιτ..... Είναι κάπως αυτό εγώ περίμενα θα ναι μισα μισά αλλά βλέπω παντού το Καρρα να θεωρούν πρώτο ονομα...
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
http://goo.gl/nHWbDY
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΑΤΡΟ...
Η απίστευτη δυναμική του σχήματος στο Teatro ξεπερνάει κάθε προσδοκία και πραγματικά η συνεργασία αυτών των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών θα μείνει στην ιστορία για πολλά χρόνια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η πληρότητα αγγίζει το 80% με κρατήσεις μέσο όσο στα 1500 άτομα κάθε Παρασκευή και Σαββατο. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα να κυλούν ομαλά μετά απο ανακοίνωση του ΤEATRO είναι οτι η προσέλευση του κόσμου πρέπει 22.45 με 23.00 να έχει γίνει και με μόνη κατανόηση για 20 λεπτά παραπάνω στα άτομα που έρχονται απο επαρχία και εξωτερικό! Λόγω της αυξημένης ζήτησης αναγκαστηκά θα δίνονται στην συνέχεια τα τραπέζια για να εξυπηρετείται η λεγόμενη λίστα αναμονής σε τυχόν ακύρωση που θα υπάρχει.
Η απίστευτη δυναμική του σχήματος στο Teatro ξεπερνάει κάθε προσδοκία και πραγματικά η συνεργασία αυτών των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών θα μείνει στην ιστορία για πολλά χρόνια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η πληρότητα αγγίζει το 80% με κρατήσεις μέσο όσο στα 1500 άτομα κάθε Παρασκευή και Σαββατο. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα να κυλούν ομαλά μετά απο ανακοίνωση του ΤEATRO είναι οτι η προσέλευση του κόσμου πρέπει 22.45 με 23.00 να έχει γίνει και με μόνη κατανόηση για 20 λεπτά παραπάνω στα άτομα που έρχονται απο επαρχία και εξωτερικό! Λόγω της αυξημένης ζήτησης αναγκαστηκά θα δίνονται στην συνέχεια τα τραπέζια για να εξυπηρετείται η λεγόμενη λίστα αναμονής σε τυχόν ακύρωση που θα υπάρχει.