Την ελευθερία μου και τα δικαιώματά μου σε όλα τα επίπεδα δεν χωράνε κρίση... Πρέπει να τα έχω!

και πως θα γίνει promo?afn έγραψε:Ακριβώς! Κι αυτά που λέει ο κυριούλης με ενοχλούν σε αφάνταστο βαθμό και όχι μόνο εμένα... Γιατί δεν σταματάει?
Κι εδώ φτάνουμε στην ουσία της γελοιότητας...SpaceDog έγραψε:και πως θα γίνει promo?afn έγραψε:Ακριβώς! Κι αυτά που λέει ο κυριούλης με ενοχλούν σε αφάνταστο βαθμό και όχι μόνο εμένα... Γιατί δεν σταματάει?
Μαγκιά σου μινερ να το κάνεις αλαλ ειλικρινά για αλό στο λέω έχουν δεί πολλά τα μάτια μου βγάλε την φωτογραφια απο το θέμα...αν δεν θες να δεις τον εαυτο σου αβαταρ καποιου αλλου απο εδω μέσαminerboh έγραψε:To θέμα είναι το εξής...θέλουμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα σαν μια χώρα προοδευτική και να παταχθεί ο ρατσισμός. Ο ρατσισμός δεν περιορίζεται στα θρησκευτικά πιστεύω, στην εθνικότητα ή στην εξωτερική εμφάνιση. Αφορά και τις σεξουαλικές προτιμήσεις (μη σας πω οτι αυτό αφορά το 90% των ρατσιστικών εκδηλώσεων). Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε αφύσικη όπως του αρέσκεται του Νότη να τη παρουσιάζει αλλά ούτε και μια ανώμαλη ερωτική συμπεριφορά. Το έχουν αποδεχτεί και ψυχολόγοι και εκπρόσωποι της Ψυχολογίας Υγείας αλλά και της σεξολογίας.
Και επειδή θίχτηκε και το θέμα της ανωνυμίας, με λένε Μηνά Τσαμπάνη
και να πως μοιάζω....
Γουάτ?deba έγραψε:είχε λέιζερ ο Δίας;![]()
ε??deba έγραψε:είχε λέιζερ ο Δίας;![]()
ακούω τη συνέντευξη...afn έγραψε:Γουάτ?deba έγραψε:είχε λέιζερ ο Δίας;![]()
![]()
Τωρα γιατι μπηκες σε αυτη την διαδικασια? Ο καθενας πιστευει και κανει οτι θελει.minerboh έγραψε:To θέμα είναι το εξής...θέλουμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα σαν μια χώρα προοδευτική και να παταχθεί ο ρατσισμός. Ο ρατσισμός δεν περιορίζεται στα θρησκευτικά πιστεύω, στην εθνικότητα ή στην εξωτερική εμφάνιση. Αφορά και τις σεξουαλικές προτιμήσεις (μη σας πω οτι αυτό αφορά το 90% των ρατσιστικών εκδηλώσεων). Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε αφύσικη όπως του αρέσκεται του Νότη να τη παρουσιάζει αλλά ούτε και μια ανώμαλη ερωτική συμπεριφορά. Το έχουν αποδεχτεί και ψυχολόγοι και εκπρόσωποι της Ψυχολογίας Υγείας αλλά και της σεξολογίας.
και να πως μοιάζω....
Bασικα θα το σταματουσε στο οτι ο Ρεμος ειναι μικρο ονομα αλλα τον κοντραρισε ο Λιαγκας.ARTP0P έγραψε:Τι χωσιμο ηταν αυτο στο ρεμο;
Απάντησες μόνος σου στην ερώτησή σου.SFAKattack10 έγραψε:Τωρα γιατι μπηκες σε αυτη την διαδικασια? Ο καθενας πιστευει και κανει οτι θελει.minerboh έγραψε:To θέμα είναι το εξής...θέλουμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα σαν μια χώρα προοδευτική και να παταχθεί ο ρατσισμός. Ο ρατσισμός δεν περιορίζεται στα θρησκευτικά πιστεύω, στην εθνικότητα ή στην εξωτερική εμφάνιση. Αφορά και τις σεξουαλικές προτιμήσεις (μη σας πω οτι αυτό αφορά το 90% των ρατσιστικών εκδηλώσεων). Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε αφύσικη όπως του αρέσκεται του Νότη να τη παρουσιάζει αλλά ούτε και μια ανώμαλη ερωτική συμπεριφορά. Το έχουν αποδεχτεί και ψυχολόγοι και εκπρόσωποι της Ψυχολογίας Υγείας αλλά και της σεξολογίας.
και να πως μοιάζω....
Νότης Σφακιανάκης: "Ο Ρέμος είναι μικρό όνομα! Αντωνάκη ασχολήσου με τα δικά σου"!afn έγραψε:Είπε ότι ο Ρέμος είναι μικρό όνομα?![]()
Nα σκουπιστείς Νότη!stelios έγραψε:Νότης Σφακιανάκης: "Ο Ρέμος είναι μικρό όνομα! Αντωνάκη ασχολήσου με τα δικά σου"!afn έγραψε:Είπε ότι ο Ρέμος είναι μικρό όνομα?![]()
"Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Ο καθένας στα κυβικά του, κατάλαβες;"
Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Νότη Σφακιανάκη έγινε πραγματικότητα και στη μεταξύ τους κουβέντα είχαν θέση όλοι και όλα. Ένα από το πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η αναφορά του τραγουδιστή στα λεγόμενα του Αντώνη Ρέμου και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο, ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε: "Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα".
Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε κοφτά: "Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει".
Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: "Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο"!