ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010 (ΜΟΝΟ!)
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010 (ΜΟΝΟ!)
to ekswfullo auto 8a einai kai einai polu omorfo.
-
-
-

Ενα τραγούδι από την νέα δουλειά του Γιώργου Σαρρή που είναι και η πρώτη προσωπική
"Σκέψου"
Στιχοι-μουσική Γιώργος Σαρρής
Απόψε που κολάς στο τζάμι το πρόσωπό σου
Και ψάχνεις τι έχει μείνει πια τι είναι δικό σου
Και τρέχεις σα σκυλί πιστό και φτύνεις αίμα
Για μια σταλιά φθηνή ζωη για ένα ψέμμα
Κυλάει ο καιρός αργά στο δε βαριέσαι
Και κρύβεσαι μέσα στα μπαρ για να ξεχνιέσαι
Και ψάχνεις στα χαμένα όνειρο να νοιώσεις
Στη ζάλη απ τον εαυτό σου να γλυτώσεις
Σκέψου
Ποιος κλέβει λίγο λιγο τη ζωή σου σκέψου
Αν κάποιος άλλος ζει μες το κορμί σου σκέψου
Κοιτάζεις μουδιασμένος και δε λές μια λέξη
Τι έχει φταίξει
Εδώ εινόλα ακόμα εδώ
Πονάει το όνειρο εδώ
Κι όλα αυτά που δεν έρχονται
Εδώ εινόλα ακόμα εδώ
Μην κάνεις πίσω εδώ
Μέχρι το τέλος εδώ
Σκέψου
Φυσάει ο βοριάς τρελά και βρέχει αστέρια
Τι έχεις πάθει και κατέβασες τα χέρια
Για πες μου αν χτυπάει ακόμα η καρδιά σου
Ελλάδα που σκοτώνεις έτσι τα παιδιά σου
Απόψε που ο καιρός κρυφά παραμονεύει
Η αυλή κι η γειτονιά η παλιά σου ζωντανεύει
Και τρέχουνε ανάγκες και ευθύνες χίλιες
Στην τρέλα σου ψάξε να βρεις τις Θερμοπύλες
ΣΚΕΨΟΥ..
http://www.youtube.com/watch?v=l3roloqc ... r_embedded
-

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ,η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Θάνος Πετρέλης , ο Νίνο, η Ελισάβετ Σπανού, ο Πάνος Καλλίδης, η Στέλλα Καλλή και ο Ιωακείμ Φωκάς έδωσαν ραντεβού στη Φιλοθέη, σε κατάστημα χριστουγεννιάτικων δώρων όπου γύρισαν το βιντεοκλίπ το οποίο αναμένεται σύντομα on air!
Με τίτλο «Χριστούγεννα 2010» λοιπόν και καινούρια ενορχήστρωση από τον Φοίβο, πολλά μεγάλα ονόματα του τραγουδιού θα ερμηνεύσουν για φιλανθρωπικό σκοπό την επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, που τραγούδησε πριν εννιαά χρόνια. Τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις του τραγουδιού θα δοθούν για την εγχείρηση του 24χρονου Πέτρου Ζαφείρη στην Πορτογαλία. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Νίνο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε διοργανώσει συναυλία για τον ίδιο σκοπό στο Αγρίνιο.
Πραγματικά μία πολύ σπουδαία κίνηση των τραγουδιστών και μπράβο τους!
http://www.youtube.com/watch?v=LL_q63xh ... r_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=Ni2BXO3a ... re=related

nion έγραψε:to eksofilo sas arese?supernatural22 έγραψε:
1. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ
2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ
3. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ
4. ΟΑΣΗ
5. ΒΑΜΠΙΡ
6. ΟΜΠΡΕΛΑ
7. ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙ
8. ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ
9. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ
10. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
den ksero den me trelane.elpizo oti den ta einai telika auto.oti einai mono gia to promo.einai san na tin eugale enas filos tis to proi pou pinoun kafe,poli proxiro.kai ta tragoudia kato tou metriou.perimenoume tin paraskeui lipon.
oraia foto an k to malli pou peftei apo th mia meria me xalaei...alla de maresei gia exofyllo..protimo tou single...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
kala plaka kanete?esxos einai gia to eksofilo tou neo cd tis vissi.thmitite ta palia eksofila tis annas kai sigkrinete.
ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ....
8umomaste to apagoreumeno 

Τέλειο το Απαγορευμένο... Εμένα μου αρέσει αρκετά το νέο αυτό εξώφυλλο... ΟΚ, not her best αλλά πάρα πολύ καλό...sow έγραψε:8umomaste to apagoreumeno
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
manos έγραψε:nion έγραψε:to eksofilo sas arese?supernatural22 έγραψε:
1. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ
2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ
3. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ
4. ΟΑΣΗ
5. ΒΑΜΠΙΡ
6. ΟΜΠΡΕΛΑ
7. ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙ
8. ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ
9. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ
10. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
den ksero den me trelane.elpizo oti den ta einai telika auto.oti einai mono gia to promo.einai san na tin eugale enas filos tis to proi pou pinoun kafe,poli proxiro.kai ta tragoudia kato tou metriou.perimenoume tin paraskeui lipon.
oraia foto an k to malli pou peftei apo th mia meria me xalaei...alla de maresei gia exofyllo..protimo tou single...
Κι εμένα του single μου άρεσε πιο πολύ!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
τα χερια ειναι του Καρβελα!

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-
gia na doume ti mas etoimase h annoula... ta promos einai kala ektos apo to agaph to opoio einai kalo alla k ligo trelo-karvelistiko!
anamenoume loipon.. ayrio 8a to xoume! elpizw na mas antameipsei opws k oi rouvas xatzhgiannhs pou eskisan me ta teleytaia tous cds...!
anamenoume loipon.. ayrio 8a to xoume! elpizw na mas antameipsei opws k oi rouvas xatzhgiannhs pou eskisan me ta teleytaia tous cds...!
-
h anna den einai pote idia..panta allazei styl se kathe cd...!!kai kala kanei....htan perysi fabulous kai etsi..thn eidame thn xortasame..alla oxi kai fetos...!!!emena maresei polu..aplh..!!!etsi prepei...:)nion έγραψε:kala plaka kanete?esxos einai gia to eksofilo tou neo cd tis vissi.thmitite ta palia eksofila tis annas kai sigkrinete.
-
Δείτε το video clip του τραγουδιού "Χριστούγεννα 2010"
Official Video Clip HQ
Μουσική - Στίχοι: ΦΟΙΒΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=bRlexHD50GE
Official Video Clip HQ
Μουσική - Στίχοι: ΦΟΙΒΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=bRlexHD50GE
-
teleio to video clip! enw sto song den mou poluarese h ektelesh telika einai teleio! brv phoebus+artists
Τώρα στο clip βλέπω ποιος τραγουδάει που... Α, ρε Φοίβο με τα συστήματά σου!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Από τα promos νομίζω το νέο album της Άννας ανταμήβει τους fans σ ένα πιο fan's album! Με εξαίρεση το ομότιτλο για τους στίχους και μόνο, ο νέος δίσκος είναι πιο εσωτερικός, πιο ουσιαστικός με όμορφους στίχους και ωραίες μελωδίες. Από τα 6 τραγούδια που ακούσαμε μέχρι τώρα (και το 7ο το Βαμπίρ όπως το ξέρουμε από τον Καρβέλα), μόνο το Αγάπη Είναι Εσύ είναι dance. Τα άλλα είναι μπαλαντοειδή! Χαίρομαι που η δισκογραφία επιστρέφει στις μπαλάντες!
Και σίγουρα το Αγάπη Είναι Εσύ (the album) δεν είναι απογοητευτικός!

-
Άννα Βίσση: "Θα ξανακάνουμε ροκ όπερα με τον Καρβέλα" ...Η Άννα Βίσση, έδωσε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τα πάντα...
Για την συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε:
«Η μαγεία είναι εκεί ακόμα. Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν, μόνο το μέλλον περιμένω από αυτή τη σχέση. Αισθάνομαι πως όσα περάσαμε είναι για να δημιουργήσουμε όλα τα επόμενα».
Μίλησε για τα τραγούδια που της αρέσουν λέγοντας: «Όσο και να πάλλομαι και να χορεύω μαζί με τον κόσμο, όταν μπαίνει η εισαγωγή από το «Δώδεκα» ή το «Δεν Θέλω να Ξέρεις» μπαίνω σε άλλο επίπεδο. Στον καινούριο δίσκο υπάρχει μπαλάντα η οποία λέγεται «Σαν το Ντο και το Σι» και είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου τραγούδια ever. Είναι η μουσική σχέση που έχω με τον Νίκο, αλλά αφορά και ζευγάρια» και άφησε μάλιστα ανοιχό να τους δούμε και πάλι μαζί σε μια ροκ όπερα....
Μίλησε για την αγάπη λέγοντας: «Αγάπη είναι να ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή αυτόν τον άνθρωπο και να καταλάβεις ότι μπορεί να μείνεις για πάντα μαζί του και με το πέρασμα του χρόνου να τον αγαπήσεις πραγματικά. Αγάπη τελικά είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου».
Τέλος η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει με θέμα τη ζωή και την καριέρα της.
«Δεν είναι ακριβώς από πίσω μου μία κάμερα όπως το ριάλιτι της οικογένεια Όσμπορν. Είναι διαλεγμένες στιγμές και από πολύ παλιά. Αν είχα συνεχώς μία κάμερα από πάνω μου θα ήταν αυτοκτονία για μένα και δεν θα το ήθελε και ο κόσμος. Ότι έχω γυρίσει μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ αυθόρμητα. Έχει γίνει μία συρραφή από τα ταξίδια μου από το παρελθόν και το τώρα. Όταν θα βγει το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι και για μένα μία έκπληξη. Θα είναι μία αλήθεια για το τι συμβαίνει όταν γίνονται γυρίσματα για ένα βίντεο, ένα δίσκο, θα είναι αποκαλυπτικό αλλά όχι trash, όχι απομυθοποιητικό».
http://www.youtube.com/watch?v=ksBAdDpm ... r_embedded
Για την συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε:
«Η μαγεία είναι εκεί ακόμα. Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν, μόνο το μέλλον περιμένω από αυτή τη σχέση. Αισθάνομαι πως όσα περάσαμε είναι για να δημιουργήσουμε όλα τα επόμενα».
Μίλησε για τα τραγούδια που της αρέσουν λέγοντας: «Όσο και να πάλλομαι και να χορεύω μαζί με τον κόσμο, όταν μπαίνει η εισαγωγή από το «Δώδεκα» ή το «Δεν Θέλω να Ξέρεις» μπαίνω σε άλλο επίπεδο. Στον καινούριο δίσκο υπάρχει μπαλάντα η οποία λέγεται «Σαν το Ντο και το Σι» και είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου τραγούδια ever. Είναι η μουσική σχέση που έχω με τον Νίκο, αλλά αφορά και ζευγάρια» και άφησε μάλιστα ανοιχό να τους δούμε και πάλι μαζί σε μια ροκ όπερα....
Μίλησε για την αγάπη λέγοντας: «Αγάπη είναι να ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή αυτόν τον άνθρωπο και να καταλάβεις ότι μπορεί να μείνεις για πάντα μαζί του και με το πέρασμα του χρόνου να τον αγαπήσεις πραγματικά. Αγάπη τελικά είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου».
Τέλος η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει με θέμα τη ζωή και την καριέρα της.
«Δεν είναι ακριβώς από πίσω μου μία κάμερα όπως το ριάλιτι της οικογένεια Όσμπορν. Είναι διαλεγμένες στιγμές και από πολύ παλιά. Αν είχα συνεχώς μία κάμερα από πάνω μου θα ήταν αυτοκτονία για μένα και δεν θα το ήθελε και ο κόσμος. Ότι έχω γυρίσει μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ αυθόρμητα. Έχει γίνει μία συρραφή από τα ταξίδια μου από το παρελθόν και το τώρα. Όταν θα βγει το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι και για μένα μία έκπληξη. Θα είναι μία αλήθεια για το τι συμβαίνει όταν γίνονται γυρίσματα για ένα βίντεο, ένα δίσκο, θα είναι αποκαλυπτικό αλλά όχι trash, όχι απομυθοποιητικό».
http://www.youtube.com/watch?v=ksBAdDpm ... r_embedded
-