Νίκος Βέρτης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Στα γραφεία της Heaven Music o Νίκος Βέρτης

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Εικόνα
Όπως σας είχα προετοιμάσει πριν από λίγες εβδομάδες,τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη κινητικότητα και πολλά μυστικά ραντεβού στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της χρονιάς είναι πλέον γεγονός. Μία μέρα μετά την αποθεωτική τελευταία εμφάνισή του στο "Κέντρο Αθηνών" (ο κόσμος είχε στριμωχτεί μέχρι την είσοδο) ο 38χρονος τραγουδιστής είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον διευθυντή της Heaven Σπύρο Σταμούλη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο- δεν ήταν άλλωστε τυχαία και η πρόσφατη συνάντησή τους στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Σε λίγες μέρες ο Νίκος Βέρτης αναχωρεί για τη μεγάλη του περιοδεία στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις ημέρες του Πάσχα.
Εικόνα

http://www.entertv.gr/article/371092/st ... kos-vertis
I like people too much or not at all.
stelios

O Nikos Vertis ανήκει πλέον στο δυναμικό της Heaven Music! Μιλάει στη κάμερα του Ρυθμός 949 fm λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του!
https://www.facebook.com/video.php?v=957405430936376
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Νίκος Βέρτης: Υπέγραψε στη Heaven Music!

Η Heaven Music και ο Νίκος Βέρτης ξεκινούν μια κοινή διαδρομή δημιουργώντας τα θεμέλια για μια δημιουργική, δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη συνέχεια, με την έναρξη της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο ερμηνευτή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Νίκος Βέρτης εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της.

O Νίκος Βέρτης και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρίας, σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: «Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέα ομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά και μόνο επιτυχίες αλλά κυρίως για να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Σπύρος Σταμούλης δήλωσε: «Με τον Νίκο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τη μουσική. Από τις πρώτες μας συζητήσεις διαπιστώσαμε πως είμαστε συμβατές προσωπικότητες. Η μουσική είναι η αρχή και το τέλος των πάντων και από τη στιγμή που πιστεύουμε και οι δύο το ίδιο, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η Heaven Music είναι μέρος του μεγαλύτερου Media Ομίλου στα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια και θέλει να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο Νίκος Βέρτης ανήκει στους καλύτερους και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού εκτός από εδώ. Τα υπόλοιπα, θα αφήσουμε να τα πουν τα τραγούδια που έρχονται».

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε Η.Π.Α, Καναδά και Αυστραλία ενώ πολύ σύντομα θα απολαύσουμε ολοκαίνουργια τραγούδια του, με την υπογραφή της Heaven!

http://www.fthis.gr/article/391781/twitter-article
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Αντε καιρος να βγαλει νεο single..
stelios

stelios

Άλλος ένας μαγικός χειμώνας έφτασε στο τέλος του σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας!!
Εικόνα
stelios

stelios

Συνέντευξη Νίκος Βέρτης | “Τα συμβόλαια κάποιες φορές είναι σε δεύτερη μοίρα”
Εικόνα

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου ο Νίκος Βέρτης υπέγραψε και επίσημα στη Heaven Music. Ο γενικός διευθυντής της δισκογραφικής, Σπύρος Σταμούλης, τον καλωσόρισε και επίσημα στην οικογένεια της Heaven, από την οποία και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες τα νέα του τραγούδια.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο GetGreekMusic για το νέο αυτό βήμα αλλά και τα επερχόμενα του σχέδια.

Για τη δισκογραφική του μεταγραφή στη Heaven Music δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο έκπληξη και σε μένα, ίσως να μην περίμενα να κάνω την αλλαγή αυτή γιατί είμαι και λίγο παραδοσιακός, κολλάω στις συνήθειες μου, σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Αλλά για να αλλάξω κάτι πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ δυνατό. Τα συμβόλαια κάποιες φορές είναι σε δεύτερη μοίρα, τα φτιάχνουν άνθρωποι για να τα χαλάσουν άνθρωποι. Αυτά που δεν χαλάνε είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.»

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέας δισκογραφικής δουλειάς: «Η σωστή δουλειά είναι να κυκλοφορήσεις μια παραγωγή όταν είσαι πραγματικά έτοιμος, όταν αξίζει τον κόπο και να έχεις πραγματικά την ευθύνη να δώσεις σωστή μουσική. Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι το καλοκαίρι, ή μέσα στο καλοκαίρι. Το single πολύ πιο σύντομα.», ενώ ακόμα μας μίλησε και για την περιοδεία του στην Αμερική και την Αυστραλία: «Ετοιμαζόμαστε, την Τετάρτη πετάμε και πάμε για 5 εβδομάδες περίπου σε 12 συναυλίες περίπου σε Αμερική και Καναδά, κλείνουμε με Αυστραλία όπου νομίζω ότι θα είναι, για 2η φορά που κάνω το γύρο του κόσμου ουσιαστικά, μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είναι ό,τι πιο σημαντικό ίσως που λαμβάνουμε εμείς στην καριέρα μας, η περιοδεία που κάνεις στην Αμερική και την Αυστραλία κυρίως. (…) Βλέπεις τους Έλληνες ότι έρχονται να διασκεδάσουν, και ακόμα και στο 2015 οι Έλληνες που έρχονται κλαίνε και γελάνε, τους δίνεις μια γεύση από την Ελλάδα και αγγίζουν την Ελλάδα.»

Σχετικά με την οικονομική κρίση, και για το αν έχει κάνει “εκπτώσεις” στην απόδοση του δηλώνει:

«Γιατί να χάσω την απόδοση μου; Λέω «ας γυρίσω την πλάτη στο οικονομικό, και ας αφοσιωθώ στην αγάπη μου, την τέχνη», γιατί είμαστε καλλιτέχνες και πρέπει να υπηρετούμε την τέχνη, αν γυρίσουμε την πλάτη στο χρήμα, το χρήμα δε θα μας αφήσει. Αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές. Κάνε καλά αυτό που κάνεις, να αγαπάς αυτό που κάνεις, μέχρι να το αφήσεις, αγάπησέ το.»

Για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, μετά την επιστροφή του από την περιοδεία δήλωσε πως προτιμά να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στο νέο του δίσκο.

«Αφήνω ένα ερωτηματικό. Οπωσδήποτε το χειμώνα θέλω να είμαι πάλι στο Κέντρο Αθηνών, προς το παρόν θα το δούμε. Η αλήθεια είναι ότι τελειώνοντας το μαγαζί ήθελα να κάτσω να ξεκουραστώ, να αφοσιωθώ στη δισκογραφία (…), και η Θεσσαλονίκη υπάρχει στο προσκήνιο. Θα δούμε!»
Εικόνα

Ακόμα, σχολίασε το γεγονός ότι τον αποκαλούν “ψυχολόγο” στα social media εξ αιτίας των τραγουδιών του.

«Βλέπω κάποια παιδιά που φτιάχνουν διάφορα λογότυπα με τραγούδια μου. Κάποιες φορές γίνομαι και εγώ ψυχολόγος του εαυτού μου. Η δουλειά όλων των καλλιτεχνών είναι να είμαστε ψυχολόγοι, ψυχαγωγία δίνουμε στον κόσμο και πρέπει να παράγουμε, αισιοδοξία, ακόμα και στα «καψουροτράγουδα» πρέπει να υπάρχει ψυχαγωγία.»

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέων συνεργασιών με άλλους καλλιτέχνες με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών:

«Είναι πολλά. Δε λέω ποτέ γιατί ξεχνάω. Θα γίνει και αυτό, προς το παρόν οδεύω με έναν δικό μου τρόπο και θα συνεχίσω έτσι μέχρι να πάρω τη διαφορετική οδό. Έχω μεράκι και επιθυμία να συνεργαστώ με πολλούς συναδέλφους.»
Εικόνα

http://www.getgreekmusic.gr/blog/sinent ... is-heaven/
stelios

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ
Ο Νίκος Βέρτης στο FTHIS.GR: H μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, οι συνεργασίες και ο... ψυχολόγος

Εικόνα
Την Δευτέρα 2 Μαρτίου, η οικογένεια της Ηeaven Music υποδέχτηκε το Νίκο Βέρτη. O τραγουδιστής και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρίας, σε ενθουσιώδες κλίμα. Το ταλέντο και η ευγένεια συναντήθηκαν στο πρόσωπο του Νίκου Βέρτη κάνοντάς τον ιδιαιτέρως αγαπητό στο κοινό και η νέα συνεργασία του δεν μπορεί παρά να αποτελεί γεγονός στα μουσικά πράγματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

Το FTHIS.GR βρέθηκε στην επισημοποίηση της συνεργασίας του τραγουδιστή με την Heaven Music και εκείνος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με αυθορμητισμό.

Τι σας έκανε να πείτε το ναι στην Heaven Μusic; Πότε αναμένεται ο δίσκος, τι συνεργασίες θα γίνουν σε αυτόν; Η αλήθεια είναι ότι είναι και λίγο έκπληξη και για μένα αυτή η νέα συνεργασία. Ίσως γιατί δεν περίμενα τόσο γρήγορα να κάνω αυτή την αλλαγή γιατί είμαι λίγο παραδοσιακός. Κολλάω στις συνήθειές μου. Αλλά για να αλλάξω κάτι, πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ δυνατό. Βρήκα έναν άνθρωπο όπως είναι ο Σπύρος (σσ Σταμούλης), με έπεισε και πίστεψα ότι μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Ο τρόπος που μίλησε για όλη την ομάδα και γι'αυτά που πρόκειται να κάνουμε, με έπεισε. Τα συμβόλαια κάποιες φορές είναι σε δεύτερη μοίρα. Τα φτιάχνουν άνθρωποι, για να τα χαλάσουν οι άνθρωποι. Αυτά που δεν χαλάνε είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις ζουν για πάντα. Αν συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε, θα έχουμε μια μακρά διάρκεια. Όσο για το νέο δίσκο, σωστή δουλειά είναι να κυκλοφορήσεις μια παραγωγή όταν θα είσαι έτοιμος. Όταν θα αξίζει τον κόπο. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι ή ως και μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε την δισκογραφική δουλειά.

Μιλήστε μας για την περιοδεία που ετοιμάζεται στο εξωτερικό τις επόμενες ημέρες. Την Τετάρτη πετάμε. Πάμε για πέντε εβδομάδες, για 12 συναυλίες. Αμερική, Καναδά και κλείνουμε με Αυστραλία. Για δεύτερη φορά κάνω το γύρο του κόσμου. Μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είναι νομίζω ό,τι πιο σημαντικό απολαμβάνουμε εμείς οι καλλιτέχνες στην καριέρα μας. Τουλάχιστον για τους Έλληνες, είναι η περιοδεία σε Αμερική και Αυστραλία. Δεν θα μιλήσω για την Ευρώπη, μιας και εκεί μεγάλωσα κι εγώ, στην Ολλανδία, αλλά στην Αυστραλία γίνεται κάτι πολύ συγκινητικό, μιας και βλέπεις τους Έλληνες να διασκεδάζουν και το 2015. Οι Έλληνες που έρχονται να διασκεδάσουν κλαίνε και γελάνε.

Η κρίση άλλαξε τους όρους στις συνεργασίες σας τα τελευταία χρόνια; Σε ποιο βαθμό σας επηρέασε; Εγώ ποτέ δεν ήμουν δέσμιος του οικονομικού στη δουλειά μου. Την δουλειά μου την ξεκίνησα από αγάπη και θα μπορούσα να την κάνω όχι μόνο χωρίς να πληρώνομαι, αλλά θα πλήρωνα κιόλας. Στις συναυλίες που έκανα πέρσι, όχι μόνο δεν έβγαλα λεφτά, αλλά έβαλα και από την τσέπη μου. Κι αυτό νομίζω ότι είναι το πιο ικανοποιητικό. Παρακολουθούσα μια εκπομπή και έλεγε ότι «οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, όπως και οι ηθοποιοί, πεινούσαν. Αυτός που «πεινάει» είναι καλύτερος σε απόδοση, αυτός που χορταίνει χάνει την απόδοσή του. Κι εμείς χορτάσαμε, όποτε λέω γιατί να χάσω την απόδοσή μου; Γυρίζω την πλάτη στο οικονομικό και αφοσιώνομαι στην αγάπη μου και την τέχνη μου.

Κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας γάμος είναι στα σχέδιά σας; Προέρχομαι από μια παραδοσιακή οικογένεια. Ο γάμος είναι στόχος ζωής. Δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος. Όμως το ελπίζω και το εύχομαι

Την Κυριακή 1 Μαρτίου ήταν η τελευταία βραδιά των εμφανίσεών σας με την Ελένη Φουρέιρα. Τι θα έχετε να θυμάστε από αυτή τη συνεργασία και τι ετοιμάζετε στο μέλλον; Η Ελένη είναι άψογη. Στην σκηνική της παρουσία, απίστευτη. Αλλά με όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε φέτος και με τον επιχειρηματία του νυχτερινού προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο. Μας στήριξε και μας πίστεψε και προσπάθησε να βγει άρτιο αποτέλεσμα. Όταν παίρνεις το ρίσκο να κάνεις ωραία πράγματα, βλέπεις τον κόσμο ξαφνικά να εκτιμά αυτό που κάνεις. Αυτό σου δίνει την δύναμη να προσπαθείς να κάνεις κάτι καλύτερο.

Η επιστροφή στην Ελλάδα μετά την περιοδεία θα συνοδευτεί από συναυλίες και εμφανίσεις; Δεν το ξέρω ακόμα, γι' αυτό αφήνουμε ένα ερωτηματικό. Το χειμώνα ενδέχεται να είμαι πάλι στο Κέντρο Αθηνών. Είναι αλήθεια είναι ότι τελειώνοντας τις εμφανίσεις στο μαγαζί, ήθελα να ξεκουραστώ, να αφοσιωθώ στη δισκογραφία, και βλέποντας και κάνοντας.

Γιατί οι θαυμαστές σας, σας φωνάζουν «ψυχολόγο»; Παρακολουθώ τα social media πολλές φορές και την αγάπη που μου δείχνουν. Πολλές φορές, βλέποντας αυτά που ετοιμάζουν για μένα στο διαδίκτυο γίνομαι και εγώ ψυχολόγος του εαυτού μου. Έχει πλάκα όλο αυτό. Η δουλειά των καλλιτεχνών είναι να είναι «ψυχολόγος». Πρέπει να «παράγουμε» αισιοδοξία. Ακόμα με τα… «καψουροτράγουδα».

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεις τραπέζι στο Βέρτη την Κυριακή; Μόνο χαρά μπορεί να νιώθει κανείς. Παρ’όλα αυτά, εγώ εύχομαι να δουλεύουν όλα τα μαγαζιά, όλοι συνάδελφοί μου και επιχειρηματίες γιατί όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά. Εύχομαι να κάνουν πάντα κάτι καλύτερο από μένα, να τους βλέπω και να ζηλεύω και να γίνομαι καλύτερος. Όταν έχεις κάτι καλύτερο απέναντί σου σε πιάνει ο εγωισμός σου.

http://www.fthis.gr/article/391820/twitter-article
stelios

Εικόνα
Εικόνα
stelios

Καλό μας ταξίδι ‪#‎NikosVertisTour2015‬ ‪#‎USA‬ ‪#‎Australia‬ ‪#‎Canada‬
Εικόνα
stelios

Nikos Vertis
Ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που συνεργάστηκα έφυγε σήμερα απ τη ζωή σε πολύ νέα ηλικία αφού είχε πολλά ακόμη να μας δώσει...δυστυχώς ήταν το πρώτο νέο που μου μετέφεραν μόλις έφτασα Αμερική...φίλε μου Μανώλη "έφυγες νωρίς"...Θα μας λείψεις πολύ...
stelios

Λευκός Οίκος #WhiteHouse #NikosVertisTour2015 #Washington #Team #USA —
Εικόνα
stelios

Nikos Vertis Live in Baltimore
#NikosVertisTour2015 #USA

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Σάβ Μαρ 07, 2015 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Nikos Vertis Live in Toronto
‪#‎Canada‬ ‪#‎NikosVertisTour2015‬

Εικόνα
stelios

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα φίλοι μου, αφού χάρη στην οικογένεια Στάικου εδώ στο Τορόντο του Καναδά που μου επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, εγκαινίασα την Οδό που φέρει το όνομα μου! Δεν ξέρω αν αξίζω κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτη τη μεγάλη τιμή. Στην φώτο η οικογένεια Στάικου και ο Δήμαρχος.
Εικόνα
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

eleos! ton enan ton kanoun hmera 8anou petrelh k ton allon odo nikou berth... :fan: ante bgaze neo single...
stelios

Niagara Falls
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση