Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αυτο ειναι θετικο ,ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι ενα " κλικ" πιο πανω απ τον δίσκο μαζι και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι
Έγινε αναφορά στον κοντό.Χωρίς το κόμπλεξ και την χολή των τελευταίων ετών.
http://m.oneman.gr/keimena/diabasma/mal ... 94585.html
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
το κεφαλαιο "νοτης σφακιανακης" δεν μπορει να λειπει απο το κεφαλαιο "γιατρας-χρυσοβεργης" και το αναποδο. αυτη η μικρη αναφορα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουν γινει σε αυτη τη συνεργασια. αν η σχεση τους δεν ηταν κακη, πιστευω ο γιατρας θα μιλουσε με τις ωρες για τον νοτη...ilias16 έγραψε:Έγινε αναφορά στον κοντό.Χωρίς το κόμπλεξ και την χολή των τελευταίων ετών.
Πάντως οσο σκεφτομαι οτι αυτοι πλεον δεν συνεργαζονται, τρελαινομαι!!! ισως το καλυτερο παντρεμα, εδω και χρονια ειναι χωρια. αναμεσα σε τοσες μετριοτητες που εχει τραγουδησει ο νοτης τα τελευταια χρονια, θα προτιμουσα με χιλια κομματια του χρυσοβεργη-γιατρα. μπορει οντως ο χρυσοβεργης-γιατρας να μην ειναι αυτοι που ηταν αλλα καποια διαμαντια θα βγαινανε αν υπηρχε συνεργασια αυτα τα χρονια. κατι πρεπει να γινει.... μηπως να περασουμε καμια βολτα απο τα οπτικα;;;
:)
Δείγματα δουλειάς τους των τελευταίων χρόνων μας έχουν αποδείξει πως γράφουν μετριότητες και αυτοί τώρα πια όπως όλοι. Πέρασε η μπογιά τους. Γιατί γράφει καλά ο Μουκίδης;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Θα διαφωνήσω με όσους πιστεύουν οτι το δίδυμο Γιατρά Χρυσοβέργη δεν γράφει ακομη καλα τραγουδια.το θεμα ειναι πως η τελευταια τους μούσα που ηταν η φωνη το ήθος και η μαγκιά του νοτη πλεον δεν συνεργάζεται μαζι τους.γιατι πιστευω πως οταν γράφανε λέγανε αυτο το γράφω για τον νοτη τελος οποτε η έμπνευση ερχόταν.το ίδιο πιστευω για τον μουκιδη που παραμένει εξαιρετικός και προτιμώ μουκιδη στον δίσκο παρα δημα Μπο κτλ κτλ,το θεμα ειναι και τι μουσικη γράφει ο καθε ενας.ο μουκιδης γράφει εξαιρετική μουσικη και ο Χρυσοβέργη Γιατράς γράφουνε Μαγκικα λαϊκά.κριμα που δεν συνεργάζονται πια και απ οτι κατάλαβα αυτο δεν προβείτε να γίνει ποτε.κριμα
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 81argus...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ..ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ..ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΑΣ...
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ..ΕΝΩ Ο ΝΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΑ..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΑΣ...
- Scorpion86
Προφανώς ο Γιατράς κατάλαβε τι γκάφα έκανε με τις δηλώσεις κατά του Νότη, πριν 2-3 χρόνια, όπου εκτός των άλλων τον έβγαλε ως κάποιον που δεν ήξερε τι τραγούδαγε. Τον τελευταίο χρόνο έχει δώσει 2-3 συνεντευξεις όπου λέει τα καλυτερα μπας και βελτιώσει την εικόνα του προς εκείνον. Λες και τον ενδιέφερε ποτέ τον Νότη τι θα πει γι' αυτόν ο Γιατράς και ο κάθε Γιατράς. Χίλιες φορές να συνεργάζεται με Παπασχοινάδες, Χορλιαφάκηδες από τους "δημιουργούς" που έμειναν χωρίς έμπνευση και πορεύονται κυρίως λόγω του ονόματος που έχτισαν χάρη σε καλλιτέχνες όπως ο Νότης. Στην ίδια κατηγορία και ο Μουκίδης. Καιρό έχει να γράψει κάτι αξιόλογο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Όντως αυτά που είπε ο Γιατράς πριν 2-3 χρόνια ήταν τραγικά και ασυνάρτητα, στην ουσία τερμάτισε την συνεργασία τους μια και για πάντα...μέγα σφάλμα από πλευράς του, ειδικά όταν ο Νότης από την πλευρά του δεν είχε πει ποτέ τίποτα, παρά μόνο μια μικρή σπόντα (χωρίς να αναφέρει όνομα) σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Johngreek (αν θυμάμαι καλά...). Πάντως, αυτό που λέτε ότι το τελευταίο του καλό τραγούδι ήταν οι Σκίες προφανώς και δεν ισχύει, έχει γράψει και άλλα καλά τραγούδια (όχι επιπέδου Σώμα μου & Νταβατζής) απλά με "τραγουδιστές" επιπέδου Οικονομόπουλου πήγαν στον κάλαθο... Επίσης, συνεργάστηκαν και το 2012 με την Πλατεία που αν και προσωπικά μου άρεσε δεν το λες και τραγούδι που έκανε την διαφορά...
Με λίγα λόγια καλύτερα να ψαχτεί σε νέα παιδιά και ας κλείσει το κεφάλαιο με το Γιατρά για να έχουμε να λέμε ότι 9 στα 10 τραγούδια που του έδωσαν ήταν κορυφαία... Μην φτάσουν και αυτοί σαν τον Μουκίδη να γράφουν πλέον τραγουδάκια της σειράς...
Με λίγα λόγια καλύτερα να ψαχτεί σε νέα παιδιά και ας κλείσει το κεφάλαιο με το Γιατρά για να έχουμε να λέμε ότι 9 στα 10 τραγούδια που του έδωσαν ήταν κορυφαία... Μην φτάσουν και αυτοί σαν τον Μουκίδη να γράφουν πλέον τραγουδάκια της σειράς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Τετ Νοέμ 30, 2016 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ώραιο εξώφυλλο (προσπαθώ να καταλάβω τι συμβολίζουν ο χάρακας και το πουλί!!!) αν και η χειραψία μου θυμίζει λίγο το Μαζί...Scorpion86 έγραψε:
Έχω περιέργεια αν το σκίτσο είναι του Σιδέρη που είχε κάνει και τα εξώφυλλα στο Με αγάπη ότι κάνεις, 7ψυχες κτλ κτλ...
Επίσης, από τον τίτλο εικάζω ότι κάθε δισκάκι θα έχει δικό του τίτλο και στο τέλος μαζί με τα +4 θα μπει κάτω από έναν ενιαίο τίτλο...
Εγω θελω εναν δίσκο με χορλιαφακη- κουμπα, παπασχοινα,αθανασακο,Μαυράκη,μουκιδη ,Χρυσοβέργη γιατρα.,και όποιον αλλον διαλέξει ο Νότης.κοιταχτε συνδυασμούς οποτε φανταστείτε τι εχει να γίνει.μονο και μονο που θα τους πάρει ο Νότης και θα του στους πει γράψτε οτι καλυτερο μπορείτε και δώστε το μου οταν θα εχετε αυτο το κατι.(μακαρι να γινόταν ετσι )χαμός πάταγος σκοτωμός.το παρελθόν με το παρών και το μέλλον.απλα καντε το εικόνα
Το κεφάλαιο με τον Γιατρά έχει κλέισει εδώ και 15 χρόνια... και ο μουκίδης πλέον δεν μπορεί, το τελευταίο του κορυφαίο τραγούδι για εμένα προσωπικά ήταν το "Όπως" από το μακρινό 2004, από κει και πέρα τίποτε ίσως λίγο το "Ότι μου χεις πει***" (το "Εγώ" δεν το υπολογίζω λόγω του ότι έχει γράψει μόνο μουσική)...Billbill έγραψε:Εγω θελω εναν δίσκο με χορλιαφακη- κουμπα, παπασχοινα,αθανασακο,Μαυράκη,μουκιδη ,Χρυσοβέργη γιατρα.,και όποιον αλλον διαλέξει ο Νότης.κοιταχτε συνδυασμούς οποτε φανταστείτε τι εχει να γίνει.μονο και μονο που θα τους πάρει ο Νότης και θα του στους πει γράψτε οτι καλυτερο μπορείτε και δώστε το μου οταν θα εχετε αυτο το κατι.(μακαρι να γινόταν ετσι )χαμός πάταγος σκοτωμός.το παρελθόν με το παρών και το μέλλον.απλα καντε το εικόνα
***εκ παραδρομής έγραψα το τέρμα το ράδιο

- Scorpion86
Το μέτρο εκφράζει εικάζω "τα μέτρα" που βαραίνουν τον Ελληνα, που αναζητά "στήριξη" για μία νέα αρχή (Πέτα ψηλά βρε αητέ, μην ξανακλάψεις πια ποτέJ&B έγραψε:Ώραιο εξώφυλλο (προσπαθώ να καταλάβω τι συμβολίζουν ο χάρακας και το πουλί!!!) αν και η χειραψία μου θυμίζει λίγο το Μαζί...
Έχω περιέργεια αν το σκίτσο είναι του Σιδέρη που είχε κάνει και τα εξώφυλλα στο Με αγάπη ότι κάνεις, 7ψυχες κτλ κτλ...
Επίσης, από τον τίτλο εικάζω ότι κάθε δισκάκι θα έχει δικό του τίτλο και στο τέλος μαζί με τα +4 θα μπει κάτω από έναν ενιαίο τίτλο...
πάλι με χρόνια με καιρούς ξαναγενιόμαστε μ’ ακούς), γι' αυτό έχει το χελιδόνι δίπλα, το οποίο χελιδόνι συμβολίζει "νέα ξεκινήματα", ανανέωση και αγνότητα. Αυτή η δική μου εξήγηση. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει ονομασία τριλογίας και απλά θα λέει ο κάθε δίσκος "Οταν επικοινωνούμε", "Οταν ερωτευθούμε", "Όταν χορεύουμε" κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 30, 2016 11:33 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο μετά από πολλά χρόνια μονοτονίας! Μακάρι και το περιεχόμενο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Εγώ έχω την αίσθηση ότι κάθε δισκάκι θα έχει μάλλον διαφορετικό εξώφυλλο και τίτλο. Άλλη σημασία και βαρύτητα έχει το ρήμα επικοινωνώ και άλλη το χορεύω..Φαίνεται λίγο για τίτλο δίσκου.
Όσο για τον Γιατρά μακριά, έκανε μεγάλο φάουλ. Και σιγά και τι είπε. Μέγας λαϊκός ο Καρράς; Έλεος. Πάντως στους δίσκους ισχύει αυτό που λένε και στις ομάδες. Πάντα καλύτερος είναι αυτός που δεν έγραψε. Κι όταν είχε μια κοντρίτσα με τον Μουκίδη ο Νότης λέγαμε πρέπει να του γράψει ο Μουκίδης ξανά κλπ, ε είδαμε τι έχει γράψει ο Μουκίδης τα τελευταία χρόνια. Τίποτα. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις κομμάτια από δημιουργούς που βρίσκονται στην καλύτερη περίοδό τους. Οι Γιατράς-Χρυσοβέργης συνέβαλαν όντως στα μυθικά χρόνια του Νότη, αλλά έχουν τελειώσει εδώ και 15 χρόνια.
Όσο για τον Γιατρά μακριά, έκανε μεγάλο φάουλ. Και σιγά και τι είπε. Μέγας λαϊκός ο Καρράς; Έλεος. Πάντως στους δίσκους ισχύει αυτό που λένε και στις ομάδες. Πάντα καλύτερος είναι αυτός που δεν έγραψε. Κι όταν είχε μια κοντρίτσα με τον Μουκίδη ο Νότης λέγαμε πρέπει να του γράψει ο Μουκίδης ξανά κλπ, ε είδαμε τι έχει γράψει ο Μουκίδης τα τελευταία χρόνια. Τίποτα. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις κομμάτια από δημιουργούς που βρίσκονται στην καλύτερη περίοδό τους. Οι Γιατράς-Χρυσοβέργης συνέβαλαν όντως στα μυθικά χρόνια του Νότη, αλλά έχουν τελειώσει εδώ και 15 χρόνια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ο τίτλος όταν επι-κοινωνούμε με το που τον ακούς λες ωπ εδώ είμαστε αυτό είναι Νότης. Το όταν χορεύουμε όμως είναι το λιγότερο αστείο σαν να ακούς τίτλο για δίσκο του Πανταζή. Ένας ωραίος τίτλος για τα ερωτικά θα μπορούσε να ήταν το όταν επι-θυμούμε. Που η επιθυμία σε παραπέμπει στον έρωτα. Και όταν ευθυμούμε για τα χορευτικά.
Το Σκιές το είχαν γράψει για τον Σπύρο Σπυράκο που αρχικά το είχε κυκλοφορήσει σε δικό του δίσκο με διαφορετική μουσική στυλ μπαλάντας. Ο Νότης το έκανε επανεκτέλεση και το έκαναν ζεϊμπέκικο. Όπως και να 'χει ο Νότης το έκανε δικό του όπως όλες τις επανεκτελέσεις και από τον Νότη το ξέρουν όλοι.giannis21 έγραψε:ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 81argus...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ..ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ..ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΑΣ...
- Scorpion86
Πριν λίγο άκουσα το Προξενιό στον derti. Μου φάνηκε διαφορετικό ηχητικά, πιο μπιτάτο, ακόμα πιο βελτιωμένο μουσικά όσο αντιλαμβάνεται το αυτί μου σε σχέση με ότι ακουγε στο youtube. Λέτε να τροποποιήθηκε και αυτό και ο Derti να προβάλει την CD version του κομματιού?
Και λιγο πιο καθαρός ήχος νομιζω σκορπιε το ακουσα και γω.μαλλον κατι κάνανε !!!