viewtopic.php?f=36&t=34638&start=0
Πάνε και έρχονται οι πλατίνες!gianniskard έγραψε:Την Δευτέρα γίνεται η απονομή για τον διπλά πλατινένιο δίσκο του Οικονομόπουλου δεν ξέρω που
Μάλλον!! Άδικα τους λυπόμαστε...Nick_Man έγραψε:Πάνε και έρχονται οι πλατίνες!gianniskard έγραψε:Την Δευτέρα γίνεται η απονομή για τον διπλά πλατινένιο δίσκο του Οικονομόπουλου δεν ξέρω που
Ρε παιδιά μπας και τέλειωσε η κρίση στη δισκογραφία;
Kαι στο δεύτερο μεγαλύτερο έχει 1050 downloads ο Μιχάλης, 1040 ο Πλούταρχος,αλλά εκεί κερδίζει ο Οικονομόπουλος με 1500+.2 είναι τα μεγαλύτερα forums τώρα!!!!Πάντως αυτό δείχνει ότι ο Μιχάλης ενδιαφέρει τον κόσμο,είτε κατεβάζουν το cd,είτε το αγοράζουν αυθεντικό!!!!!!Και αρκετές φορές αυτοί που κατεβάζουν το cd,το αγοράζουν μετά!afn έγραψε:Καλά θα παίζει ρόλο που έκλεισαν και τα άλλα...
Έχει μεγάλο fanclub γενικά,και οι περισσότερες που μαζεύονται στις συναυλίες του κάθε χρόνο,ηλικίας από 5 ως 25 ετών αγοράζουν το cd!Ειδικά τώρα που έχει χαμηλή τιμή 9,90 στη vodafone και 12,90 στα δισκοπωλεία!Το περσινό έκανε πάνω από 60.000 πωλήσεις (δισκοπωλεία/περίπτερα) αν και σε μερικά δισκοπωλεία η τιμή του ήταν στα 16-20 €.Το κακό είναι ότι παρόλο που διαφημίζουν ότι το cd πωλείται στη vodafone,πολλά μέλη του fanclub δεν είναι ενημερωμένα και έτσι δεν το έχουν αποκτήσει!Στα δισκοπωλεία ίσως βγει μετά τις γιορτές (από ότι μου είπαν σε κάποιο δισκοπωλείο,και η ημερομηνία 19 Νοεμβρίου ίσως να μην ισχύει).Και αν είναι να αγοράσει ο κόσμος κάποια νέα κυκλοφορία,τώρα που είναι γιορτές,θα επιλέξει του Μιχάλη!afn έγραψε:Προσωπικά δεν ξέρω πολλούς, αλλά για να το λες...
ΕίχΕ!afn έγραψε:Κάτι δεν είχα κάνει?