Εξαίρεση το πρόσφατο ''Θέλω να με νιώσεις'' που κάτι το live απο την καλοκαιρινή βραδιά, κάτι ο Νίκος που την παίζει μπροστά στον κόσμο την κιθάρα του, κάτι που όντως είναι ωραίο τραγούδι με κέρδισε.

10.000.000 views βλέπω το συγκεκριμένο.

billakos24 έγραψε:Εξαίρεση το πρόσφατο ''Θέλω να με νιώσεις'' που κάτι το live απο την καλοκαιρινή βραδιά, κάτι ο Νίκος που την παίζει μπροστά στον κόσμο
Είδες η κακιά heaven που προωθεί το νέο της απόκτημα;Τραγικοί έπρεπε να τον κάνουν να μετανιώσει με το καλημέρα που έφυγε από την cobalt.fylakas_aggelos έγραψε:πάντως είναι τραγικοί εκεί στη Heaven που του κάνουν τρελή προώθηση,ενώ σε άλλους καλλιτέχνες τίποτα.
με τρομάζεις..billakos24 έγραψε:Νίκο γερά! Περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου τα concept και τα νέα σου τα πλάνα όπως κάνεις πάντα!
Εντυπωσίασε μας αγόρι μου!!!
Ώρες ώρες μου βγαίνει ο άλλος μου καλά κρυμμένος εαυτός είναι αλήθεια!ADAM2 έγραψε:με τρομάζεις..billakos24 έγραψε:Νίκο γερά! Περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου τα concept και τα νέα σου τα πλάνα όπως κάνεις πάντα!
Εντυπωσίασε μας αγόρι μου!!!
Spoiler:
Ρε παιδια ισχυει οτι ξεκιναει μεθαυριο?χωρις ουτε μια αφισα,ενα προμο τπτ??Γυμναστική και ποδήλατο για τον Νίκο Βέρτη λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Ακρωτήρι.
Από τις αγαπημένες συνήθειες του Nίκου Βέρτη -και το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα- είναι οι βόλτες με το ποδήλατό του στα νότια προάστια, τις οποίες απολαμβάνει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ως άσκηση αλλά και ως χαλάρωση από το επιβαρυμένο πρόγραμμά του. ...
Μάλιστα, αρκετές φορές επιλέγει να αθλείται χωρίς παρέα.
Εν όψει των νέων καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο Ακρωτήρι club-restaurant -θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Μαΐου και θα εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο-, ο τραγουδιστής αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στην άθλησή του.
Παράλληλα, ο Νίκος Βέρτης εκμεταλλεύτηκε το σύντομο επαγγελματικό του διάλειμμα μετά τη sold-out περιοδεία του στο εξωτερικό, προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι του στη Βούλα. «Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει», αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού.
Όχι δεν ξεκινάει την Παρασκευή.Gshore έγραψε:Ρε παιδια ισχυει οτι ξεκιναει μεθαυριο?χωρις ουτε μια αφισα,ενα προμο τπτ??