Νίκος Βέρτης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Ε και το ''Δεν πάει να λέει'' δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και σάρωσε. Εγώ να κολλήσω με κομμάτι του Βέρτη έχω απο το 2011 ασχέτως ραδιοφωνικής ή μη επιτυχίας.

Εξαίρεση το πρόσφατο ''Θέλω να με νιώσεις'' που κάτι το live απο την καλοκαιρινή βραδιά, κάτι ο Νίκος που την παίζει μπροστά στον κόσμο την κιθάρα του, κάτι που όντως είναι ωραίο τραγούδι με κέρδισε. :give_rose:

10.000.000 views βλέπω το συγκεκριμένο. :surprised: Ίδια views με το τελευταίο video clip της Madonna δηλαδή... :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

billakos24 έγραψε:Εξαίρεση το πρόσφατο ''Θέλω να με νιώσεις'' που κάτι το live απο την καλοκαιρινή βραδιά, κάτι ο Νίκος που την παίζει μπροστά στον κόσμο
:surprised: :surprised: :surprised:
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

απο οτι καταλαβα, μονο εγω ενθουσιαστηκα...παιζει ωρες ατελειωτες στο repeat.
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

perimena kati pio dynamiko twra pou phge heaven... einai to idio styl ayto opws ta prohgoumena xronia tpt idiaitero..
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Κιθαριά α λα Justin Timberlake.
Nice touch...

Κατά τ' άλλα, τίποτε το εξαιρετικό.
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Τα τελευταία χρόνια είναι σα να τραγουδάει το ίδιο τραγούδι.
Το συγκεκριμένο είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να αντιγράψει το Δεν με σκέφτεσαι.
Επίσης ας του πει κάποιος πως δεν το έχει με την σύνθεση.Γιατί το παλεύει; :read:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ela nte k gw ayto lew...otan bgazei dika tou dn akougontai... :biggrin:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Όνειρο 13 στο μικτό,8 στο ελληνικό chart του mediainspector.
http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1428327151
I like people too much or not at all.
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Τα παλιά του videoclips που είναι ωραία,δεν τα ανεβάζει η Cobalt,προσπάθησα να ανεβάσω κάποια από το dvd του και τα έχει μπλοκάρει η Cobalt,πιο συγκεκριμένα τα clips "Σαν τρελός σε αγαπάω","Σε μένα","Πες το μου ξανά","Μόνο για σένα".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

Νίκος Γεωργιάδης
-Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο "Ακρωτήρι" για τις 18 εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη, που θα είναι σίγουρα sold out. Μαθαίνω, μάλιστα, ότι θα υπάρχουν μόνο καναπέδες και όχι τα κλασσικά, άβολα τραπέζια που σε κάνουν να φεύγεις με αυχενικό προσπαθώντας να δεις τη σκηνή.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ποτε παει η εναρξη ξερουμε?
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δεν ξέρω πότε ξεκινάει,πάντως είναι τραγικοί εκεί στη Heaven που του κάνουν τρελή προώθηση,ενώ σε άλλους καλλιτέχνες τίποτα.Για να μην πω για την Cobalt που δεν έχει ανεβάσει τα παλιά videoclips του,που άξιζαν!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

fylakas_aggelos έγραψε:πάντως είναι τραγικοί εκεί στη Heaven που του κάνουν τρελή προώθηση,ενώ σε άλλους καλλιτέχνες τίποτα.
Είδες η κακιά heaven που προωθεί το νέο της απόκτημα;Τραγικοί έπρεπε να τον κάνουν να μετανιώσει με το καλημέρα που έφυγε από την cobalt. :tease:
Άβαταρ μέλους
panosif

Niko-Polis Blog: O (άκρως) περιζήτητος Νίκος Βέρτης

Εικόνα

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Στο club restaurant "Ακρωτήρι" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής που διανύει μια,όχι απλά χρυσή, αλλά πλατινένια περίοδο στην καριέρα του. Ο Νίκος Βέρτης, ως δαιμόνιος Λέων όμως δεν επαναπαύεται ποτέ και δεν προβλέπεται να ξεκουραστεί φέτος, εκτός από κάποιες ολιγοήμερες αποδράσεις στα αγαπημένα του νησιά.

Μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στη Heaven Music και τη sold out περιοδεία σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, ετοιμάζεται ήδη για την πρεμιέρα του στο Ακρωτήρι το οποίο θα μεταμορφωθεί κυριολεκτικά για να τον υποδεχτεί. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμη η σκηνή που σχεδίασαν οι αδερφοί Κεραμίδα ( δεν θα είναι απλή σκηνή αλλά δεν μπορώ να σας τα πω από τώρα όλα!) έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα την Παρασκευή 23 Μαΐου. Μαθαίνω ήδη για εντυπωσιακά guests και άλλες εκπλήξεις ενώ θα είναι το μόνο καλοκαιρινό live στην πρωτεύουσα που θα γίνεται κάτω από αστέρια και όχι σε κλειστό χώρο.

Ο Νίκος που θέλει να ασχολείται προσωπικά με την κάθε λεπτομέρεια- φροντίζει μάλιστα να παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά την πρόοδο των εργασιών Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι ( ήδη το "Όνειρο" βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts) ενώ ο ίδιος, θέλοντας να δώσει βάρος στις εμφανίσεις του στην Αθήνα, αναγκάζεται να απορρίπτει συνεχώς προτάσεις για συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασίσει είναι αν τελικά θα εμφανιστεί για έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη μετά τον 15Αύγουστο, καθώς στις αρχές του Οκτώβρη αναμένεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών με νέο concept που θα συζητηθεί.

http://www.entertv.gr/article/378308/ni ... kos-vertis
Άβαταρ μέλους
billakos24

Νίκο γερά! Περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου τα concept και τα νέα σου τα πλάνα όπως κάνεις πάντα!

Εντυπωσίασε μας αγόρι μου!!!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

billakos24 έγραψε:Νίκο γερά! Περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου τα concept και τα νέα σου τα πλάνα όπως κάνεις πάντα!

με τρομάζεις..
Spoiler:
Εικόνα
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
billakos24

ADAM2 έγραψε:
billakos24 έγραψε:Νίκο γερά! Περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με τα νέα σου τα concept και τα νέα σου τα πλάνα όπως κάνεις πάντα!

με τρομάζεις..
Spoiler:
Εικόνα
Ώρες ώρες μου βγαίνει ο άλλος μου καλά κρυμμένος εαυτός είναι αλήθεια!
Spoiler:
Εικόνα
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Γυμναστική και ποδήλατο για τον Νίκο Βέρτη λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Ακρωτήρι.

Από τις αγαπημένες συνήθειες του Nίκου Βέρτη -και το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα- είναι οι βόλτες με το ποδήλατό του στα νότια προάστια, τις οποίες απολαμβάνει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ως άσκηση αλλά και ως χαλάρωση από το επιβαρυμένο πρόγραμμά του. ...

Μάλιστα, αρκετές φορές επιλέγει να αθλείται χωρίς παρέα.

Εν όψει των νέων καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο Ακρωτήρι club-restaurant -θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Μαΐου και θα εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο-, ο τραγουδιστής αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στην άθλησή του.

Παράλληλα, ο Νίκος Βέρτης εκμεταλλεύτηκε το σύντομο επαγγελματικό του διάλειμμα μετά τη sold-out περιοδεία του στο εξωτερικό, προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι του στη Βούλα. «Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει», αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού.
Ρε παιδια ισχυει οτι ξεκιναει μεθαυριο?χωρις ουτε μια αφισα,ενα προμο τπτ??
Άβαταρ μέλους
panosif

Gshore έγραψε:Ρε παιδια ισχυει οτι ξεκιναει μεθαυριο?χωρις ουτε μια αφισα,ενα προμο τπτ??
Όχι δεν ξεκινάει την Παρασκευή.
Σήμερα θα βγει ανακοίνωση για τις εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι και η ημερομηνία έναρξης.
Απάντηση