Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε:Και με μπέρδεψε στη Γραβάτα και στο Νησί ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου έγραψε τη μουσική ή το στίχο, έκαναν λάθος στο τύπωμα.
Nαι και είπε "πρέπει να το διορθωσουμε αυτό". Αφού φτιάχτηκαν οι δίσκοι πως? Θύμισε λίγο την παρουσίαση του ΜΑΖΙ που του ανακοίνωσε ο Μουκίδης μέσω Skype ότι μέρος από τους στίχους του ΕΓΩ έχει γράψει κι ο Καρράς και του έλεγε "Εισαι σοβαρός ρε χοντρέ. Πρέπει να το διορθώσουμε, να βάλουμε και το όνομα του Βασίλη μέσα". :hysterical:

Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι κατά την διάρκεια που ακούγονταν τα τραγούδια συζητούσε με τον Βλάχο για τον ήχο. Εκεί ήθελα να έχω βάλει κοριό, να ακούσω τι λένε. :fan:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Δεκ 07, 2016 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ..ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΖΙ...ΣΤΟRELOAD ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάω τώρα να τον προμηθευτώ κι ελπίζω να μην φάω...γλαρόσουπα. Τέτοια ώρα, μεσημεράκι είχα πάει και στον ΜΑΖΙ.
giannis21

SCORPION ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

giannis21 έγραψε:SCORPION ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ...
Aν και στον ΜΑΖΙ είχα πάει πιο αργά, γύρω στις 15:00. Τέσπα, πάω τώρα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Να πω και ένα κουτσομπολίστικο μετά τις φωτογραφίες πήγε και έκατσε σε ένα τραπεζάκι με τη γυναίκα του, το γιο του (μιας και είχε διανυκτέρευση έξω ως φαντάρος), τον Bo και τον Garry Mardon με το συνεργάτη του το Γιώργο.
Δεν συζητάγανε καλλιτεχνικά πάντως.
Scorpion86 έγραψε: Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι κατά την διάρκεια που ακούγονταν τα τραγούδια συζητούσε με τον Βλάχο για τον ήχο. Εκεί ήθελα να έχω βάλει κοριό, να ακούσω τι λένε. :fan:
Σαν να μην ήταν ικανοποιημένος με αυτό που άκουγε φαινόταν. Ο Μανώλης του έλεγε άκουγα σε μια φάση, ότι φταίει ο μίκτης του μαγαζιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Τετ Δεκ 07, 2016 1:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ούτε παμπλικ ν. Ερυθρεα έχει έρθει τώρα πήρα να ρωτησω γτ δουλεύω διπλα... Μάλιστα αρχικά νόμιζαν ότι εννοώ το Best of και μου παν μέρες τώρα έχει βγει. Ότι να ναι
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

johnytzitzi έγραψε:Να πω και ένα κουτσομπολίστικο μετά τις φωτογραφίες πήγε και έκατσε σε ένα τραπεζάκι με τη γυναίκα του, το γιο του (μιας και είχε διανυκτέρευση έξω ως φαντάρος), τον Bo και τον Garry Mardon με το συνεργάτη του το Γιώργο.
Δεν συζητάγανε καλλιτεχνικά πάντως.
Scorpion86 έγραψε: Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι κατά την διάρκεια που ακούγονταν τα τραγούδια συζητούσε με τον Βλάχο για τον ήχο. Εκεί ήθελα να έχω βάλει κοριό, να ακούσω τι λένε. :fan:
Σαν να μην ήταν ικανοποιημένος με αυτό που άκουγε φαινόταν. Ο Μανώλης του έλεγε άκουγα σε μια φάση, ότι φταίει ο μίκτης του μαγαζιού.
Ποιος μικτης ρε παπάρα βλάχο ποιος μικτης παλι μακακια έκανες.
Τα κομμάτια αντι να απογειωθούν μιας κσι ο Νότης κανει παπάδες με την φωνη του αντι να απογειωθούν λεω παλι μας δινουν την εντύπωση οτι κατι δεν Παει καλα.
Ελεος δηλώνω ξενερώμενος ακομη μια φορα δεν θα μπορεσω να ευχαριστηθώ τον αγαπημένο μου ερμηνευτή.
Οσοι του μιλάτε να του τα μεταφέρετε εγω δεν ξανασχολούμαι κουράστηκα.
Ουτε σχολιάζω ξανα ουτε τιποτα.
Συγχαρητηρια και παλι
giannis21

SCORPION TO ΠΗΡΕΣ;ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΩ RELOAD ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΝΟΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΣΑΜΠΑ...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

giannis21 έγραψε:SCORPION TO ΠΗΡΕΣ;ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΩ RELOAD ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΝΟΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΣΑΜΠΑ...
Πήρα Reload πριν κανά τέταρτο τίποτα φίλε.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Εντάξει μη το πάμε και στο άλλο άκρο...Γιατί τώρα συγκρίνουμε τις live εκτελέσεις που ακουσαμε πρώτα με αυτές του δίσκου. Αν γινόταν το αντίστροφο δε νομιζω να λέγαμε τα ίδια αλλά τι φοβερές ερμηνείες κάνει live ο Νότης και πώς τα απογειωνει. Μην μηδενιζουμε τα πάντα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Από ότι άκουσα από το spotify γιατί ακόμα δεν έχω τον δίσκο, σε γενικές γραμμές ακούγεται. Κάποια τραγούδια υστερούν σε σχέση με το live και κάποια άλλα νομίζω ακούγονται καλύτερα... αυτό είναι λογικό να συμβαίνει όταν έχουμε ακούσει τα 5 από τα 7 τραγούδια εδώ και 1.5 μήνα... Ευχάριστες εκπλήξεις για μένα και το Θεριό και η Μανά γη, όμορφα τραγούδια κατί που δεν το περίμενα... Και ερχόμαστε στο αρνητικό του δίσκου το Κοινωνία στο μειόν, ενώ είναι κομμάταρα κάτι το πιο αργό tempo κάτι η εκτός τόπου και χρόνου ερμηνεία του κοντού το σκότωσαν... και λυπάμαι γιατί σε σχέση με αυτό που έχω ακούσει στο live δεν έχει καμιά σχέση και δεν νομίζω ότι φταίει μόνο ο Βλάχος αλλά και ο Νότης που ακούγεται σαν να κάνει αγγαρεία... Επίσης τόσος κόσμος μπάινει στο forum ας μας πει και αυτός την γνώμη του και ας μην είναι φαν, απλά από περιέργια μήπως είμαστε υπερβολικά κολλημένοι και τα βλέπουμε όλα μαύρα και άσπρα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
giannis21

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ MANOSB77...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΣΚΟ...
giannis21

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜA ΑΠΟ RELOAD...ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ....ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Οποίος μπορεί ας μου τα στείλει μέσω e-Mail τα τραγουδια ρε παιδιά
Ζω στην Γερμανια και τα χριστουγεννα θα εχω τόν δισκο στο χέρι

Οποίος μπορέσει ας μου στείλει π.μ
Ευχαριστω !
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μόλις το πήρα από τα Public στο Πασαλιμάνι. 10 ευρω κόστος.
Στους συντελεστές του δίσκου, τους μουσικούς και ο Μανώλης Καραντίνης, ο οποίος ήταν παρών και στην εκδήλωση του ΜΑΖΙ.
Εισαγωγικό κείμενο δεν είχε το βιβλιαράκι! :shifty:
Πήρα και την συλλογή και δεν είχε δώρο τον ΜΑΖΙ? Με πιάσανε κότσο? :lol:

Επίσης κάτω από τους στίχους της Γραβάτας με κόκκινα γράμματα γράφει "Μνημόνιο"...για τον εκάστοτε...Αλέξη!
Johnytzitzi και στα δύο τραγούδια πάντως (Νησι, Γραβάτα) στην μουσική αναφέρει τον Παναγιώτου και στο στίχο τον Ορφανίδη. Μηπως το βιβλιαράκι που είχε χθες μπροστά του ο Νότης ήταν λάθος?

Y.Γ.: Μόνο σε εμένα έχει χαμηλή ένταση ο δίσκος. Το δυνάμωσα αρκετά για να ακούγεται δυνατά. Εβαλα κι αντιστοιχα την συλλογή της Cobalt και ακουγόταν δυνατά με μικρότερη ένταση. :eh:
Billbill

Είπα δεν θα σχολιάσω ξανα.τωρα πηρα τον δίσκο και τον άκουγα ;;στο δρόμο στ αυτοκινητο.συνεχεια έπαιζα με το κουμπί της έντασης ,με πόνεσαν τ αυτιά μου καποια στιγμή.το νησι το βουλιάξανε το πήγανε απατα-ελεος ρε
Την γραβάτα σε σχεση με το Λαιβ καμια σχεση. Το χαλάσανε το τραγουδι παιδια.εκεινες τις δεύτερες τι της θέλανε στα ρεφρεν ;;;η ακουστική όλου του δίσκου χάλια παιδια.
Ο Νότης ειναι εκπληκτικός στις ερμηνείες αλλα αυτο δεν φαινεται λογω ήχου ακουστικής.
Εγω ξενερωσα συγνωμη αν σας ξενερωνω και σας με την γκρίνια μου αλλα η απογοήτευση μου ειναι μεγαλη.
Ειλικρινά ολη την ωρα έπαιζα με την ένταση να δω τι φταιει.
Κριμα για τα τραγουδια νησι γραβάτα κτλ ( μονο το προξενιό εχει καπως σωστη ηχογραφηση )
Κριμα για τον κοσμο του νοτη που δεν θα το ευχαριστηθεί.
Παρακαλω πολυ μην πέσετε πανω σ αυτα που λεω απλα προσπαθήστε να ακούσετε τον δίσκο εγω αυτο προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα.δεν ακουγεται ρε γαμωτο ελεος.
Κ ρ ι μ α!!!!!!!!!!!!!!!
Billbill

Scorpion86 έγραψε:Μόλις το πήρα από τα Public στο Πασαλιμάνι. 10 ευρω κόστος.
Στους συντελεστές του δίσκου, τους μουσικούς και ο Μανώλης Καραντίνης, ο οποίος ήταν παρών και στην εκδήλωση του ΜΑΖΙ.

Επίσης κάτω από τους στίχους της Γραβάτας με κόκκινα γράμματα γράφει "Μνημόνιο"...για τον εκάστοτε...Αλέξη!
Johnytzitzi και στα δύο τραγούδια πάντως (Νησι, Γραβάτα) στην μουσική αναφέρει τον Παναγιώτου και στο στίχο τον Ορφανίδη. Μηπως το βιβλιαράκι που είχε χθες μπροστά του ο Νότης ήταν λάθος?

Y.Γ.: Μόνο σε εμένα έχει χαμηλή ένταση ο δίσκος. Το δυνάμωσα αρκετά για να ακούγεται δυνατά. Εβαλα κι αντιστοιχα την συλλογή της Cobalt και ακουγόταν δυνατά με μικρότερη ένταση. :eh:
Σκορπιε αυτο γράφω τόση ωρα η ένταση και η ηχο-ακουστική χάλια.
Ξενερωσα φιλε
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Billbill έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Μόλις το πήρα από τα Public στο Πασαλιμάνι. 10 ευρω κόστος.

Σκορπιε αυτο γράφω τόση ωρα η ένταση και η ηχο-ακουστική χάλια.
Ξενερωσα φιλε
Πάντως η ηχογράφηση είναι καλή. Σε 1-2 κομμάτια έχει θέματα που και πάλι δεν είναι καθαρά η ηχογράφηση το θέμα και σε αυτά.
Τελικά κάποια κομματια απο την συλλογή ακουγονται πιο δυνατα κι άλλα πιο χαμηλά. Ανάλογα τον δίσκο φαντάζομαι από τον οποίο προέρχονται. Οπότε άκυρο αυτό που έγραψα.
giannis21

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΘΕΡΙΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΡΑΓΟΥΓΙ...
Απάντηση