Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Άρα συμφωνείτε!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ναι εννοώ και σαν φωνή.Είπα πως είναι από ΤΟΥΣ κορυφαίους της γενιάς του.Δηλαδή υπάρχουν και άλλοι.Είναι όμως και αυτός μέσα σε αυτούς.mad4music έγραψε:ειπε οτι ειναι απο τους κορυφαιους τραγουδιστες της γενιας του. προφανως εννοει και σαν φωνη.afn έγραψε:Είπε ο Στέλιος κάτι για τη φωνή....?
Ο Αδαμαντίδης θεωρώ ότι ανήκει σε άλλη γενιά όπως και ο Λιδάκης.Ο Αδαμαντίδης έχει γεννηθεί το 1957 και κάνει δισκογραφία από το 1980.
Ο Λιδάκης επίσης είναι στην δισκογραφία από το 1980.Δεν τους βάζω στην ίδια γενιά με Ρέμο,Πλούταρχο.
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Σαν τραγουδιστής μου αρέσει.Είναι από τους κορυφαίους της γενιάς του.
Όταν μιλάει όμως δεν μου αρέσει και πολύ.Το παίζει πολύ άνετος,πολύ άντρας κάτι με χαλάει πολύ.
Θέλω να τον αγοράσω τον δίσκο γιατί είναι όντως πολύ καλή δουλειά.Θα το είχα ήδη κάνει αν δεν υπήρχαν φήμες για επανακυκλοφορία.
Έχει αγοράσει κανείς τον δίσκο;Η έκδοση των δισκοπωλείων έχει τους στίχους-φωτογραφίες στο booklet;

Γιατί γελάς;Δεν το παίζει;minerboh έγραψε:stelios έγραψε:Σαν τραγουδιστής μου αρέσει.Είναι από τους κορυφαίους της γενιάς του.
Όταν μιλάει όμως δεν μου αρέσει και πολύ.Το παίζει πολύ άνετος,πολύ άντρας κάτι με χαλάει πολύ.
Θέλω να τον αγοράσω τον δίσκο γιατί είναι όντως πολύ καλή δουλειά.Θα το είχα ήδη κάνει αν δεν υπήρχαν φήμες για επανακυκλοφορία.
Έχει αγοράσει κανείς τον δίσκο;Η έκδοση των δισκοπωλείων έχει τους στίχους-φωτογραφίες στο booklet;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I like people too much or not at all.
Γελάω με τον Αντώνη Στελούκο! Δεν υπάρχει περίπτωση να γελούσα μαζί σου! Σε συμπαθώ πολύ!stelios έγραψε:Γιατί γελάς;Δεν το παίζει;minerboh έγραψε:stelios έγραψε:Σαν τραγουδιστής μου αρέσει.Είναι από τους κορυφαίους της γενιάς του.
Έχει αγοράσει κανείς τον δίσκο;Η έκδοση των δισκοπωλείων έχει τους στίχους-φωτογραφίες στο booklet;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Απλά το ψέμα του Αντώνη είναι τόσο διαφανές που ο τύπος καταντάει γελοίος.
Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!
Τσακ μπαμ βγήκε!!!

-
Προφανώς κ καμία σχέση η γενιά του Αδαμαντίδη κ του Λιδάκη. Ο Ρέμος μπήκε στη δισκογραφία το 1996 και ο Πλούταρχος το 1998.stelios έγραψε:Ναι εννοώ και σαν φωνή.Είπα πως είναι από ΤΟΥΣ κορυφαίους της γενιάς του.Δηλαδή υπάρχουν και άλλοι.Είναι όμως και αυτός μέσα σε αυτούς.mad4music έγραψε:ειπε οτι ειναι απο τους κορυφαιους τραγουδιστες της γενιας του. προφανως εννοει και σαν φωνη.afn έγραψε:Είπε ο Στέλιος κάτι για τη φωνή....?
Ο Αδαμαντίδης θεωρώ ότι ανήκει σε άλλη γενιά όπως και ο Λιδάκης.Ο Αδαμαντίδης έχει γεννηθεί το 1957 και κάνει δισκογραφία από το 1980.
Ο Λιδάκης επίσης είναι στην δισκογραφία από το 1980.Δεν τους βάζω στην ίδια γενιά με Ρέμο,Πλούταρχο.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- fylakas_aggelos
Χθες είχα πάει,ήταν απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!
ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφιαpaidaki έγραψε:Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!

xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Σημεία αναφοράς δεν ξέρω αν είναι αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βγάζει την μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία μετά την άλλη και με 12 χρόνια δισκογραφία τον ακούς στο Αρένα να τραγουδάει 3 ώρες δικά του τραγούδια, τραγούδια που ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει. Πας στα άλλα μαγαζιά και δεν υπάρχει καλλιτέχνης που στο 2ο πρόγραμμα του δεν λέει έστω και ΕΝΑ τραγούδι του Ρέμου. Από την Βίσση και την Βανδή μέχρι τον Ρουβά.mad4music έγραψε:ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφιαpaidaki έγραψε:Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!![]()
![]()
α ρε ΤΙ αλλο ακομα θα ακουσουμε.
νταξει με επεισες...και η θεοδωριδου πχ και ο βερτης τα τελευταια χρονια εχουν κανει μια σειρα μεγαλων επιτυχιων. so what? ασε μας φιλε μου με το ρεμο σου...οσο για το τι γινεται επιτυχια μην το πιασουμε καλυτερα εδω πιανει κορυφη η ντεμυ.paidaki έγραψε:Σημεία αναφοράς δεν ξέρω αν είναι αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βγάζει την μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία μετά την άλλη και με 12 χρόνια δισκογραφία τον ακούς στο Αρένα να τραγουδάει 3 ώρες δικά του τραγούδια, τραγούδια που ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει. Πας στα άλλα μαγαζιά και δεν υπάρχει καλλιτέχνης που στο 2ο πρόγραμμα του δεν λέει έστω και ΕΝΑ τραγούδι του Ρέμου. Από την Βίσση και την Βανδή μέχρι τον Ρουβά.mad4music έγραψε:ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφιαpaidaki έγραψε:Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!![]()
![]()

μια χαρά τραγούδια έχει ο Ρέμος paidaki, αλλά γιατί τόση κακία και τόσες μπηχτές συνέχεια...; Να πούμε και καμιά μπηχτούλα, οκ, όλοι μπορεί να το έχουμε κάνει, (εγώ σίγουρα το έχω) αλλά εδώ αυτό φτάνει σε μια εμπάθεια πολύ αρνητική...
Στη συνέχεια δέχεσαι ειρωνείες από μέλη που κι αυτά κάκιστα είναι και η ιστορία δε σταματά...

Στη συνέχεια δέχεσαι ειρωνείες από μέλη που κι αυτά κάκιστα είναι και η ιστορία δε σταματά...

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
mad4music έγραψε:νταξει με επεισες...και η θεοδωριδου πχ και ο βερτης τα τελευταια χρονια εχουν κανει μια σειρα μεγαλων επιτυχιων. so what? ασε μας φιλε μου με το ρεμο σου...οσο για το τι γινεται επιτυχια μην το πιασουμε καλυτερα εδω πιανει κορυφη η ντεμυ.paidaki έγραψε:Σημεία αναφοράς δεν ξέρω αν είναι αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βγάζει την μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία μετά την άλλη και με 12 χρόνια δισκογραφία τον ακούς στο Αρένα να τραγουδάει 3 ώρες δικά του τραγούδια, τραγούδια που ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει. Πας στα άλλα μαγαζιά και δεν υπάρχει καλλιτέχνης που στο 2ο πρόγραμμα του δεν λέει έστω και ΕΝΑ τραγούδι του Ρέμου. Από την Βίσση και την Βανδή μέχρι τον Ρουβά.mad4music έγραψε:ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφιαpaidaki έγραψε:Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!![]()
![]()
και κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολυ καλυτερες φωνες απο αυτον (μπορω να απαριθμησω καλλιτεχνες απο το μπαση μεχρι τον stan που εχουν περισσοτερα φωνητικα προσοντα απο το ρεμο). αυτη η υπερπροωθηση απο το συστημα σε οτι τραγουδι και να βγαλει (σε αυτον και το ρουβα) ειχε καταντησει γραφικη. το τελευταιο ομως τραγουδι του ρουβα παει ψιλοαπατο και αντιστοιχα πιστευω οτι και η φορα των τελευταιων 2 ετων του ρεμου επισης θα μειωθει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ αξιζει την προωθηση περισσοτερο απο αλλους. θα επελθει ισορροπια. αυτο βλεπω εγω και εδω θα ειμαστε να δουμε αν θα πεσω μεσα.
1) Συγκρίνεις τον Βέρτη και την Θεοδωρίδου με τον Ρέμο;;; ο Ρέμος τα τελευταία 12 χρόνια έχει βγάλει γύρω στις 40 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες!!! Τί σχέση έχουν ο Βέρτης και η Θεοδωρίδου;;;;
2) Ο ΣΤΑΝ έχει καλύτερη φωνή από τον Ρέμο;;;;;;;;;;;

Ο ΣΤΑΝ;;;;;;;;; μήπως μπερδεύτηκες και εννοούσες κάποιον άλλον;;;;; ο Σταν είναι εντελώς ΑΦΩΝΟΣ. Είναι επίπεδο Νίνο.
3) Έχω βαρεθεί αυτήν την ιστορία με το "σύστημα που προωθεί" και αυτήν την δικαιολογία. Ο Ρέμος βγάζει φανταστικά τραγούδια γιαυτό και κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία. Το "σύστημα" γιατί να προωθήσει μόνο τον Ρέμο και να μην προωθήσει ανάλογα τον Πλούταρχο π.χ που δεν κάνει πια επιτυχία όσο και να τον σπρώχνουν ;;; Αυτά είναι δικαιολογίες. Ο Ρέμος κάνει απλά σωστή επιλογή ρεπερτορίου.
- fylakas_aggelos
Αν γίνεται μην κάνετε τόσο μεγάλα posts γιατί γεμίζει η σελίδα και χάνονται τα μικρότερα.Επίσης καλό είναι να μη διαπληκτίζεστε,δεν αξίζει πιστεύω!Τέλος προτείνω να πάτε να τον δείτε live όσοι μπορείτε,πέρασα υπέροχα,είναι κάτι διαφορετικό!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
γιατι ρε παιδακι να μη συγκρινω τη θεοδωριδου και ναι και το βερτη με το ρεμο? η θεοδωριδου ειναι στο χωρο τοσα χρονια οσα και αυτος και εχει κανει επισης μεγαλες (απο εμπορικης αποψης γιατι αλλο ποιοτητα αλλο εμπορικοτητα) επιτυχιες. οπως και ο βερτης τα τελευταια χρονια. μην απαριθμησω τραγουδια. και οσο για φωνες ΝΑΙ κι ομως συγνωμη που θα σε στενοχωρησω αλλά υπαρχουν καλυτερες απο το ρεμο. τελος παντων δε θα το συνεχισω ο καθενας εχει την αποψη του. καλη συνεχεια με πολυ ρεμο σου ευχομαι!paidaki έγραψε:
1) Συγκρίνεις τον Βέρτη και την Θεοδωρίδου με τον Ρέμο;;; ο Ρέμος τα τελευταία 12 χρόνια έχει βγάλει γύρω στις 40 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες!!! Τί σχέση έχουν ο Βέρτης και η Θεοδωρίδου;;;;
2) Ο ΣΤΑΝ έχει καλύτερη φωνή από τον Ρέμο;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΣΤΑΝ;;;;;;;;; μήπως μπερδεύτηκες και εννοούσες κάποιον άλλον;;;;; ο Σταν είναι εντελώς ΑΦΩΝΟΣ. Είναι επίπεδο Νίνο.
3) Έχω βαρεθεί αυτήν την ιστορία με το "σύστημα που προωθεί" και αυτήν την δικαιολογία. Ο Ρέμος βγάζει φανταστικά τραγούδια γιαυτό και κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία. Το "σύστημα" γιατί να προωθήσει μόνο τον Ρέμο και να μην προωθήσει ανάλογα τον Πλούταρχο π.χ που δεν κάνει πια επιτυχία όσο και να τον σπρώχνουν ;;; Αυτά είναι δικαιολογίες. Ο Ρέμος κάνει απλά σωστή επιλογή ρεπερτορίου.
Ώχου πάλι... Θα χάσω και τον τίτλο της Κατίνας!!

Εγω προσωπικά ναι...τολμάω να τους συγκρίνω. Και αν σ'αρέσει. Στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει και το ξύδι ΤΟΠ.paidaki έγραψε:mad4music έγραψε:νταξει με επεισες...και η θεοδωριδου πχ και ο βερτης τα τελευταια χρονια εχουν κανει μια σειρα μεγαλων επιτυχιων. so what? ασε μας φιλε μου με το ρεμο σου...οσο για το τι γινεται επιτυχια μην το πιασουμε καλυτερα εδω πιανει κορυφη η ντεμυ.paidaki έγραψε:Σημεία αναφοράς δεν ξέρω αν είναι αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βγάζει την μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία μετά την άλλη και με 12 χρόνια δισκογραφία τον ακούς στο Αρένα να τραγουδάει 3 ώρες δικά του τραγούδια, τραγούδια που ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει. Πας στα άλλα μαγαζιά και δεν υπάρχει καλλιτέχνης που στο 2ο πρόγραμμα του δεν λέει έστω και ΕΝΑ τραγούδι του Ρέμου. Από την Βίσση και την Βανδή μέχρι τον Ρουβά.mad4music έγραψε:ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφιαpaidaki έγραψε:Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!![]()
![]()
και κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολυ καλυτερες φωνες απο αυτον (μπορω να απαριθμησω καλλιτεχνες απο το μπαση μεχρι τον stan που εχουν περισσοτερα φωνητικα προσοντα απο το ρεμο). αυτη η υπερπροωθηση απο το συστημα σε οτι τραγουδι και να βγαλει (σε αυτον και το ρουβα) ειχε καταντησει γραφικη. το τελευταιο ομως τραγουδι του ρουβα παει ψιλοαπατο και αντιστοιχα πιστευω οτι και η φορα των τελευταιων 2 ετων του ρεμου επισης θα μειωθει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ αξιζει την προωθηση περισσοτερο απο αλλους. θα επελθει ισορροπια. αυτο βλεπω εγω και εδω θα ειμαστε να δουμε αν θα πεσω μεσα.
2) Ο ΣΤΑΝ έχει καλύτερη φωνή από τον Ρέμο;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()