Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κάτι άλλο που από χρόνια ήθελα να το πω. Αυτό το ακουστικό-ερμηνευτικό πρόγραμμα (της τάβλας) που κάνει στο τέλος της κάθε βραδιάς με τους ύμνους θα ήταν καλύτερο να το μεταφέρει στο πρώτο πρόγραμμα και γιατί το λέω αυτό; π.χ. τώρα αυτοί οι επώνυμοι που λέμε συνήθως κάθονται μόνο στο πρώτο πρόγραμμα και μετά φεύγουν με αποτέλεσμα να χάνουν πάντα το καλύτερο κομμάτι της βραδιάς. Ακόμα και ο Ρέμος που έχει πάει κάτι φορές στον Νότη αυτό που γίνεται στο τέλος δεν το έχει ζήσει. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους επώνυμους αλλά και τον απλό κόσμο π.χ. την τελευταία φορά που πήγα Νότη γύρω στις 5 παρά άρχισαν σιγά σιγά και έφευγαν κάποιες παρέες και με το που έφυγαν όλοι αυτοί και το ένα σημείο του μαγαζιού είχε ψιλοαδιάσει άρχισε ο Νότης τους ύμνους (ανησυχώ, έρωτας είναι έρωτας, χαράματα κτλ.). Είναι άδικο για αυτούς (επώνυμους και μη) να χάνουν το καλύτερο μέρος της βραδιάς που γκρεμίζεται το μαγαζί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μακάρι να γίνει έτσι και το άλλο σαββατοκύριακο γιατί εγώ σαββατο θα πάω :lol: ..πέρα τη πλάκα φέτος θα ξαναπάει ουδέτερο κοινο καλά θα ταν να μην το ξανά φορτώσει το πρόγραμμα όσο προχθες..χθες ποια άλλα κομμάτια είπε??
Notis-aek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis-aek »

Προξενιο,γυφτισσα μερα,δωσε ενα τελος,ακου βρε φιλε,τσιγγανακι,νταβατζης,δινει τα φιλια,μετανιωνω,παραλληλα,χαραματα,στελλα,αετος,χαρε,εγω κ η μοναξια,γενεθλια,νησι,ηταν τρελος,κλεμμενα,μα εγω ειμαι ελληνας,η μπαλαντα του κυρ μεντιου,πετα ψηλα.αυτα θυμαμαι απο πρωτο προγραμμα,η σειρα στο περιπου ειναι ετσι .παντως το προσωπικο(που εννοειται ειναι πολυ καλο φετος) πρεπει να γουσταρει τρελα νοτη..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Notis-aek έγραψε:Προξενιο,γυφτισσα μερα,δωσε ενα τελος,ακου βρε φιλε,τσιγγανακι,νταβατζης,δινει τα φιλια,μετανιωνω,παραλληλα,χαραματα,στελλα,αετος,χαρε,εγω κ η μοναξια,γενεθλια,νησι,ηταν τρελος,κλεμμενα,μα εγω ειμαι ελληνας,η μπαλαντα του κυρ μεντιου,πετα ψηλα.αυτα θυμαμαι απο πρωτο προγραμμα,η σειρα στο περιπου ειναι ετσι .παντως το προσωπικο(που εννοειται ειναι πολυ καλο φετος) πρεπει να γουσταρει τρελα νοτη..
Κλασσικό έκοψε κάποια κοινωνικά νκαι πέταξε νταβατζη και χάραματα εν ολίγοις;.. πάντως καποια και νησί νκαι ήταν τρελός υπερβολικό όπως και τα κλεμμένα όταν έχεις τη στελα..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Notis-aek έγραψε:Προξενιο,γυφτισσα μερα,δωσε ενα τελος,ακου βρε φιλε,τσιγγανακι,νταβατζης,δινει τα φιλια,μετανιωνω,παραλληλα,χαραματα,στελλα,αετος,χαρε,εγω κ η μοναξια,γενεθλια,νησι,ηταν τρελος,κλεμμενα,μα εγω ειμαι ελληνας,η μπαλαντα του κυρ μεντιου,πετα ψηλα.αυτα θυμαμαι απο πρωτο προγραμμα,η σειρα στο περιπου ειναι ετσι .παντως το προσωπικο(που εννοειται ειναι πολυ καλο φετος) πρεπει να γουσταρει τρελα νοτη..
Αυτά τα κομμάτια είναι κλασσικά σε κάθε εμφάνιση. Στο 2ο περιμένω να δω τι είπε και τι έχασα (που είσαι Ηλία;;;).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Notis-aek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis-aek »

bebest έγραψε:
Κλασσικό έκοψε κάποια κοινωνικά νκαι πέταξε νταβατζη και χάραματα εν ολίγοις;.. πάντως καποια και νησί νκαι ήταν τρελός υπερβολικό όπως και τα κλεμμένα όταν έχεις τη στελα..
Νομιζω δεν το εχω πετυχει φετος να λεει περισσοτερα απο τοσα κοινωνικα στο πρωτο μερος.αυτο κανει συνηθως λεει 4-5 τα οποια εχω παρατηρησει ακουγονται ευχαριστα απο τον κοσμο και αποθεωνεται.
Τον νταβατζη και τα χαραματα παιζει να τα εβαλε στην θεση του δεν σε χρειαζομαι και του αν θα σε χασω ή καπως ετσι.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Καλα ο νοτης διαβαζει το φορυμ και μας κανει πλακα. λεει κατσε να τους τρελανω αυτους τους χαζους :lol:
παντως σχετικα με την σχεση νοτη-γιατρα σιγουρα απο χθες τα πραγματα θα ειναι αλλιως. ισως κατι χασαμε στο παρελθον που τους εφερε πιο κοντα ή ο γιατρας ειναι κυκλοθυμικος. εγω προσωπικα μετα απο αυτες τις δηλωσεις που ειχε κανει δεν θα περιμενα με τιποτα πως ο γιατρας θα παρευρισκοταν σε μαγαζι που θα τραγουδαγε ο νοτης απο πανω...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Η Panik μηπως καθυστερει πολυ να ανεβασει τα κομματια του δισκου;
notisfan

Εντωμεταξυ...ειναι καποιος που συνεχως ανεβαζει τα νεα κομματια και του τα κατεβαζουν...Δεν πιστευω να ειναι κανενας απο εδω μεσα...ε;?;?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

notisfan έγραψε:Η Panik μηπως καθυστερει πολυ να ανεβασει τα κομματια του δισκου;
Περιμένει να κυκλοφορήσουν και στα περίπτερα αύριο. Λογικά από Τρίτη θα ανέβουν...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

notisfan έγραψε:Εντωμεταξυ...ειναι καποιος που συνεχως ανεβαζει τα νεα κομματια και του τα κατεβαζουν...Δεν πιστευω να ειναι κανενας απο εδω μεσα...ε;?;?
Μπράβο στην Panik πάντως. Καιρός ήτανε να βρεθεί μια σοβαρή εταιρία σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον και να μπλοκάρει τα βίντεο. Και έτσι είναι και το σωστό αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

Φοβερός ο άρχοντας εχθές
στο κλείσιμο

Είπε το πάλι το και δεν μπορώ δευτερα χερια εγώ τραγούδαγα φως μου το finale τις καρδιας και πολλά όλα, έχω τραβήξει αρκετά videa θα τα ανεβάσω από αύριο
notisfan

Εχει κανενας σας καμιαβιδεα για το που θα μπορουσα να βρω τη συλογη για τα 25 χρονια του Νοτη;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

notisfan έγραψε:Εχει κανενας σας καμιαβιδεα για το που θα μπορουσα να βρω τη συλογη για τα 25 χρονια του Νοτη;
Kι εγώ θέλω να μάθω που υπάρχει. Όποιος ξέρει ας δώσει λεπτομέρειες.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notisfan

Γενικα...καταβαλω εδω και λιγο καιρο μια προσπαθεια να αποκτησω αλλη μια φορα ολους τους δισκους σφραγισμενους!!!ειναι καπως δυσκολο...αλλα η προσπαθεια μετραει
notisfan

Scorpion86 έγραψε:
notisfan έγραψε:Εχει κανενας σας καμιαβιδεα για το που θα μπορουσα να βρω τη συλογη για τα 25 χρονια του Νοτη;
Σκορπιε...εδω βρηκα κατι..αλλα δε μπορω να παραγγειλω!καπου σκαλωνει στα στοχεια.

http://boutique.info-grece.com/el
81argus

notisfan έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Σκορπιε...εδω βρηκα κατι..αλλα δε μπορω να παραγγειλω!καπου σκαλωνει στα στοχεια.

Αν μπείτε στην σελίδα του Public και κάνετε στην αναζήτηση Σφακιανάκης την βγάζει.
Και στο Μοναστηράκι έχει κάποια μαγαζιά με δίσκους που έχει πολλά του Νότη και σε καλές τιμές.
Εκτός αν δεν είστε από Αθήνα.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
notisfan

81argus έγραψε:
notisfan έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:

Αν μπείτε στην σελίδα του Public και κάνετε στην αναζήτηση Σφακιανάκης την βγάζει.
Και στο Μοναστηράκι έχει κάποια μαγαζιά με δίσκους που έχει πολλά του Νότη και σε καλές τιμές.
Εκτός αν δεν είστε από Αθήνα.
Νομιζω οτι εχει εξαντληθει
notisfan

griniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
Το θελω οπωσδηποτε αυτο!!!πως να το ψαξω;
Απάντηση