minerboh έγραψε:Ούτε θέλω να την ακούω γιατί λέει μυθικές κοτσάνες, ούτε να τη βλέπω γιατί μου θυμίζει την Όλιβ Όιλ που έκανε αποτυχημένη ανόρθωση στήθους και εννοείται οτι δεν θέλω να τραγουδάει γιατί η φωνή της μου θυμίζει τον Άλβιν απο τα Τσιπμανκς που σνιφάρισε ληγμένη κόκα!StavrosZ έγραψε:Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελειpanosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.) αλλα το τραγουδι τι το θες? Οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και χαμενα τραγουδια που θα μπορουσαν να ειχαν πει αλλοι.
Κατερίνα Στικούδη
Re: Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη
- fylakas_aggelos
Έχει όμως πολύ catchy κομμάτια,και η αλήθεια είναι,ότι μέσα σε 6 μήνες έχει βγάλει 4 κομμάτια.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στη Sony!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
I am....Palo Fierce !!!
Μπράβο της που το προσπαθεί πάντως. Βγάζει ωραία τραγούδια
θυμίσει aguilera στο your body η εμφάνισή της αλλά η Στικούδη είναι πιο ωραία 
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
minerboh
Το γούστο σου με διασπαθίζει...ADAM2 έγραψε:θυμίσει aguilera στο your body η εμφάνισή της αλλά η Στικούδη είναι πιο ωραία
και πιο ωραια και πιο καλη φωνηADAM2 έγραψε:θυμίσει aguilera στο your body η εμφάνισή της αλλά η Στικούδη είναι πιο ωραία
miner se kathe post perimeno kai mia paromoisi sou
prepei na ti simpathiseis
I am....Palo Fierce !!!
Χαίρομαι που ακούς με τα μάτια σου!!ppapp2 έγραψε:και πιο ωραια και πιο καλη φωνηADAM2 έγραψε:θυμίσει aguilera στο your body η εμφάνισή της αλλά η Στικούδη είναι πιο ωραία![]()
miner se kathe post perimeno kai mia paromoisi sou![]()
![]()
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
minerboh
Πίστεψέ με, προσπάθησα και μάλιστα πολύ.ppapp2 έγραψε:και πιο ωραια και πιο καλη φωνηADAM2 έγραψε:θυμίσει aguilera στο your body η εμφάνισή της αλλά η Στικούδη είναι πιο ωραία![]()
miner se kathe post perimeno kai mia paromoisi sou![]()
![]()
Δεν μου βγαίνει όμως ρε φίλε...δεν μου βγαίνει!
Αυριο κυκλοφορεί new single ! Πρώτη παρουσίαση στην Τατιαννα Στεφανιδου.Ψηλα τακουνια.

I like people too much or not at all.
Λατρεύω την είσοδο!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Τελικά, μπορεί να είναι άφωνη, αλλά είναι μια χαρά. Και συμπαθητικά τραγουδάκια, και καλά βίντεο κλιπ, και πρόμο, και πάντα τραγούδια στην ώρα τους.
Και είναι κάτι διαφορετικό στο τόσο τσιφτετέλι που ακούγεται όλη την ώρα από παντού.
Και είναι κάτι διαφορετικό στο τόσο τσιφτετέλι που ακούγεται όλη την ώρα από παντού.
Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.
Το ανέβασε ο Δόξας της Sony στο facebook και από κάτω άρχισε να κράζει η Sunny Μπαλτζή
γιατί όπως λέει ο τίτλος είναι κλεμμένος από το τραγούδι Ψηλά τακούνια που είχε γράψει εκείνη
για τη Μελίνα Ασλανίδου.Ότι να 'ναι κι αυτή.
Το ανέβασε ο Δόξας της Sony στο facebook και από κάτω άρχισε να κράζει η Sunny Μπαλτζή
γιατί όπως λέει ο τίτλος είναι κλεμμένος από το τραγούδι Ψηλά τακούνια που είχε γράψει εκείνη
Τραγική η τύπισσα. Της τα χωσα καλαpanosif έγραψε:Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.![]()
Tα διέγραψε τα σχόλια ο Δόξας.Κρίμα.tgoj18 έγραψε:Τραγική η τύπισσα. Της τα χωσα καλαpanosif έγραψε:Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.![]()
Κακώςpanosif έγραψε:Tα διέγραψε τα σχόλια ο Δόξας.Κρίμα.tgoj18 έγραψε:Τραγική η τύπισσα. Της τα χωσα καλαpanosif έγραψε:Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.![]()