Το κερατο και σε βιντεο κλιπ τωρα!MusicLover έγραψε:Πάντως, τελείως "Οικογενειακές ιστορίες" το βίντεο!
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
- SFAKattack10
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
-
Slim_Shady
Του Γκάνου θα βγεί Δεύτερα τελικά 
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
- fylakas_aggelos
- fylakas_aggelos
Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
MusicLover
Συμφωνώ απόλυτα.. Δισκάρα! Και το ομότιτλο Δεν είμαι ήρωας είναι πολύ ωραίο!fylakas_aggelos έγραψε:Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Slim_Shady
+1MusicLover έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.. Δισκάρα! Και το ομότιτλο Δεν είμαι ήρωας είναι πολύ ωραίο!fylakas_aggelos έγραψε:Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
Slim_Shady έγραψε:
wraio!!!opws k kathe tragoudi tou gkanou sxedon!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Anemos2006 έγραψε:
na loipon giati toses dhloseis teleutaia
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
-
Slim_Shady
manos έγραψε:Slim_Shady έγραψε:
wraio!!!opws k kathe tragoudi tou gkanou sxedon!
+1
ωραίες παραγωγές
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
- stathis2b_
Κομματάρα!
πολύ καλό κομμάτι και κίπ από Σάγια!
όλα όσα έχει βγάλει μ' αρέσουν και θα μπορούσαν άνετα να είναι international επιτυχίες
όλα όσα έχει βγάλει μ' αρέσουν και θα μπορούσαν άνετα να είναι international επιτυχίες
Nothing lasts forever but the earth and sky