Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Σύντομα θα έχω στα χέρια μου ένα μηχάνημα που μετατρέπει τις βιντεοκασέτες σε dvd, οπότε θα ανεβάσω από το αρχείο μου (όταν μάθω να το χειρίζομαι :lol:) κάποια σπάνια τηλεοπτικά αποσπάσματα από Νότη, τα οποία δεν υπάρχουν στο youtube.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δηλαδη το πιο παλιο αποσπασμα ποιο ειναι?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Δηλαδη το πιο παλιο αποσπασμα ποιο ειναι?
Aν θυμόμουν κιόλας, καλά θα ήταν. :lol:
Ενα που θυμάμαι είναι κράξιμο εκπομπής σε Νότη, για λεγόμενα σε συνέντευξη σε Ευαγγελάτο. Σαν να μην πέρασε μιά μέρα. Μία συνέντευξη στο Traction από την οποία έχει ανέβει μόνο ένα απόσπασμα, κάτι δηλώσεις από τα καμαρίνια κ.α. Γενικά, εχω παλιούς αγώνες, Νότη, ταινίες και άλλα πολλά τουρλουμπούκι σε κασέτες και το ένα γραμμένο πάνω στο άλλο... :tourta: Δεν έχω βίντεο για να ψάξω να δω τι έχει η κάθεμιά και θα περιμένω το μηχάνημα. Με το νέο έτος λογικά...

Υ.Γ.: Μόνο σε μένα το κλιπ του Οικονομόπουλου για το "Είναι κάτι λαικά" που θυμίζει το κλιπ Νότη για το "Δεν είμαι σαν τους άλλους"??? :eh: Σαν κλιπ, χρώματα, εικόνες, όχι μουσικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγω οτι ειχα γραψει σε βιντεο ηταν για 2χρονια περιπου αλλα ηταν την εποχη της σεζον που δεν ειχε τραγουδισει και ετσι δεν ηταν αρκετο το υλικο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Εγω οτι ειχα γραψει σε βιντεο ηταν για 2χρονια περιπου αλλα ηταν την εποχη της σεζον που δεν ειχε τραγουδισει και ετσι δεν ηταν αρκετο το υλικο.
Eίχα την ατυχία να γράψω κάποιες συνεντεύξεις π.χ. μία στην Θρασκιά και κάτι πειρατικές μαγνητοσκοπήσεις από προγραμματα σε high tv κλπ., και μου "μάσησε" την ταινία το βίντεο και πετάχτηκαν όλα αυτά. :jerky:
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Καλησπέρα στην παρέα,νέος στο φόρουμ.

Είμαι 24 και ακούω φανατικά Άρχοντα απο το 2010. Ήθελα να πω τα "παράπονά" μου για να ακούσω και την γνώμη σας. Έχω πάει γύρω στις 10 φορές στον Νότη (Πύλη αξιού κυρίως και Αθήνα στα Αστέρια και πέρυσι στο Φαντασία). Η εντύπωση μου είναι ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποια στάνταρ κομμάτια πάντα έχοντας ξεχάσει την τόσο μεγάλη του δισκογραφία. Νομίζω πως τον τελευταίο καιρό ο Νότης δίνει πολύ μικρόφωνο στον κόσμο. Προσωπικά αυτό με κουράζει. Τώρα όσο αφορά τα δισκογραφικά νομίζω ότι το τελευταίο ερωτικό που μπορεί να σε αγγίξει είναι το αν θα σε χάσω. Στα κοινωνικά είχε πολύ δυνατά τραγούδια ο "Μαζί" . Θαρρώ πως μας χρωστάει και έναν live δίσκο. Θα μου πεις πέρασαν τα χρόνια και αρχίζει κουραζεται αισθητά ο Νότης.

ΥΓ. Η ατυχία του να μην ζήσεις τις χρυσές εποχές του Άρχοντα.

ΥΓ2. Πήρα τον νέο δίσκο απο τα παμπλικ 10€ και η εκτύπωση χωρίς υπερβολές θυμίζει τα σιντι που πουλούσαν στις παραλίες κάποτε. Σε αντίθεση με τον "Μαζί " που επίσης είχα πάρει απο τα παμπλικ και είναι άψογος.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το θέμα με την εκτύπωση του δίσκου είναι ένα τεράστιο λάθος που κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί από την αγορά για την ακρίβεια να μην είχαν βγει καν στην αγορά. Βλέπω τις καινούριες παρτίδες που βγήκαν τώρα στην αγορά και δεν έχει καμία σχέση η καινούρια εκτύπωση με την πρώτη εκτύπωση. Θεωρώ πως μας ξεγέλασαν τους φανατικούς που τρέχουμε από την πρώτη μέρα και μας πούλησαν το πιο σκάρτο κι από 'δω και πέρα οι υπόλοιποι θα πάρουν τα καλά. Αυτό ισχύει μόνο για τα Public που δεν απέσυρε τις πρώτες παρτίδες και τις μοσχοπούλησε στο 10ευρο όταν ο δίσκος κοστίζει 7,90 βάσει εταιρίας.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:Έχουνε καεί στο Teatro για τα 2 τρίημερα τώρα θέλει λέει να περάσεις να αφήσεις προκαταβολή για το τραπέζι 80€.
Η μου είπε ο χοντρός που ήθελα να κλείσω 31/12 θέλουν +100€ το κεφάλι βέβαια περιλαμβάνει λέει κρύο πιάτο ή να πάρει το τραπέζι εξτρά φιάλη. :lol:
Τι εννοείς +100€ το κεφάλι; ξεχωριστά από το μπουκάλι στα 180;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

81argus έγραψε:Το θέμα με την εκτύπωση του δίσκου είναι ένα τεράστιο λάθος που κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί από την αγορά για την ακρίβεια να μην είχαν βγει καν στην αγορά. Βλέπω τις καινούριες παρτίδες που βγήκαν τώρα στην αγορά και δεν έχει καμία σχέση η καινούρια εκτύπωση με την πρώτη εκτύπωση. Θεωρώ πως μας ξεγέλασαν τους φανατικούς που τρέχουμε από την πρώτη μέρα και μας πούλησαν το πιο σκάρτο κι από 'δω και πέρα οι υπόλοιποι θα πάρουν τα καλά. Αυτό ισχύει μόνο για τα Public που δεν απέσυρε τις πρώτες παρτίδες και τις μοσχοπούλησε στο 10ευρο όταν ο δίσκος κοστίζει 7,90 βάσει εταιρίας.
Δεν έχω και την απόδειξη. Ίσα που τον πήγαινα πίσω.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

nikosp έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:Έχουνε καεί στο Teatro για τα 2 τρίημερα τώρα θέλει λέει να περάσεις να αφήσεις προκαταβολή για το τραπέζι 80€.
Η μου είπε ο χοντρός που ήθελα να κλείσω 31/12 θέλουν +100€ το κεφάλι βέβαια περιλαμβάνει λέει κρύο πιάτο ή να πάρει το τραπέζι εξτρά φιάλη. :lol:
Αυτή η τιμή είναι στα τραπέζια των 200€, στων 180€ δεν ξέρω τι παίζει. Και στα τραπέζια των 250€ είναι +125€ επιπλέον.
Ας αφήσουμε λοιπόν την ελίτ (του Ρέμου χαχα) να πάει εκείνη τη μέρα λοιπόν.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:
nikosp έγραψε:
Αυτή η τιμή είναι στα τραπέζια των 200€, στων 180€ δεν ξέρω τι παίζει. Και στα τραπέζια των 250€ είναι +125€ επιπλέον.
Ας αφήσουμε λοιπόν την ελίτ (του Ρέμου χαχα) να πάει εκείνη τη μέρα λοιπόν.
Δηλαδή 200 ευρώ στα 4 άτομα και άλλα 400 ευρώ σύνολο 600 ευρώ το μπουκάλι.Μάλιστα το βασικό μηνιάτικο για ένα μπουκάλι.Ο Νότης το ξέρει αυτό;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όταν τα έλεγα εγώ για τις τιμές και την στροφή 360ο του Νότη σε αυτό το θέμα, τα είχα ακούσει...
Oι τιμές είναι και ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχει κλειδώσει η άνοδος του σχήματος στην Θεσσαλονίκη. Διότι ο Γκόγκος τους θέλει για 2 μήνες αλλά με αυτές τις τιμές δεν το αντέχει η τσέπη του.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

scorpion ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ TOY TEATRO ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ..ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ..ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ 160 ΜΕ 170 ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

giannis21 έγραψε:scorpion ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ TOY TEATRO ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ..ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ..ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ 160 ΜΕ 170 ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Σημαίνει ότι η τσέπη του Γκόγκου δεν αντέχει για παραπάνω από μήνα γι' αυτό το σχήμα, ενω το θέλει για τουλάχιστον 2 μήνες.
Το ίδιο λέμε, από την στιγμή που δεν είναι πλέον στο χέρι του Νότη οι τιμές, αυτό και μόνο δείχνει στροφή 360ο. Κάποτε τσακωνόταν με τον Μαροσούλη για τις τιμές, όταν το μπουκάλι είχε 170, τώρα δεν τον πειράζει?
Και διευκρινίζω, η ένσταση είναι για τις τιμές που έχει γενικά κάθε παρασκευή σαββάτο, εμένα δεν με πειράζουν τα νταβατζιλίκια την παραμονή χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς διότι δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι εκείνες τις μέρες και ειδικά αν εισαι στις δύο-τρεις πρώτες σειρές τραπεζιών, θα πρέπει να πληρώσεις τα διπλά ή και τριπλά. Παντού γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

Καλα χριστουγεννα υγεια σε σας και στις οικογενειες σας παλιοπαιδα!
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους μας!!
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Χρόνια πολλά και καλα χριστούγεννα σε όλους!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη!!
Μιας που τελειώνει το 2016 ας κάνουμε όλοι μια ευχή. Οι δικές μου:
α. Όχι άλλο ''Εγώ κι η μοναξιά μου''!
β. Όχι άλλο ''Why''!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση