Πάολα
-
Re: Πάολα
Niko-Polis Blog: Γιατί σαν τη Θεσσαλονίκη δεν έχει!

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Αν και δεν περίμενα να έχω τα Σαββατοκύριακά μου ελεύθερα αυτή την περίοδο - άλλη ιστορία αυτή, για άλλη στιγμή- τελικά έγινε πράξη το ρητό "ουδέν κακό αμιγές καλού".
Απόγευμα Παρασκευής το ραντεβού είχε δοθεί στο αγαπημένο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης, με τον δαιμόνιο Σάββα Σπαθαρίδη να το έχει μετατρέψει σε πόλο έλξης των A- list καλλιτεχνών της χώρας.
Εκεί έμενε και το δίδυμο Χριστίνας Πολίτη- Χρήστου Νέζου από το Mega Με Μία, το ζεύγος Πέγκυς Ζήνα- Γιώργου Λύρα, η Τόνια Σωτηροπούλου και φυσικά, η Πάολα με όλο το σχήμα της Πύλης Αξιού, που έκανε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ- την επόμενη μέρα θα έφτανε εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δική του one off εμφάνιση σε κοντινό μαγαζί.

Η πρεμιέρα της Πάολας ήταν, όπως πάντα, εκρηκτική με 2500 άτομα να την αποθεώνουν, ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Ζαχαράτος- που ανέβηκε στη σκηνή και μιμήθηκε Μαζωνάκη-, ο Λευτέρης Πανταζής και ο τραγουδιστής Μάκης Δημάκης, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Voice της συμπρωτεύουσας τον χειμώνα και τώρα ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα τελείωσε στις 5.20 με τα ντουέτα της Πάολας και του Γιάννη Βαρδή, ενώ η ίδια έκανε πρωινό πάρτι στο καμαρίνι της για φίλους και συγγενείς που κράτησε μέχρι τις 12 το μεσημέρι!

Το Σάββατο στην Πύλη Αξιού έκανε την εμφάνισή του ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος έπαιζε και το προηγούμενο βράδυ στην πόλη, το πρωί είχε επιστρέψει στην Αθήνα για αγώνα ποδοσφαίρου και είχε πάρει τη μεσημεριανή πτήση για Θεσσαλονίνη για να ξανα-ανέβει στη σκηνή μαζί με το ζεύγος Αϊβάζη- Κορινθίου!
Τους τελευταίους μήνες ο Κώστας έχει κυριολεκτικά αποστηθίσει το πρόγραμμα της Πάολας, αφού η αγαπημένη του, Έλενα Χατζηνικολίδου, είναι η προσωπική της μακιγιέζ. Αμέσως μετά το πρόγραμμά της, η Πάολα θα επέστρεφε στη Χαλκιδική για να βρεθεί κοντά στην κόρη της Παολίνα, που ζει μόνιμα εκεί, ενώ μαθαίνω πως μετά τη Θεσσαλονίκη θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τη δική του εμφάνισή του, πρόλαβε να δει και το φινάλε του προγράμματος της Πάολας και να "υποδεχτεί" την ηλιόλουστη Κυριακή στο Markiz που έκλεισε για χάρη του εννέα το πρωί.
Αυτά κάνουν οι τραγουδιστές και μετά κοιμούνται από νωρίς όλη την εβδομάδα και εμείς οι υπόλοιποι βγαίνουμε νοκ άουτ, αφού πρέπει να δουλέψουμε.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
http://www.entertv.gr/article/379449/ni ... i-den-ehei

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Αν και δεν περίμενα να έχω τα Σαββατοκύριακά μου ελεύθερα αυτή την περίοδο - άλλη ιστορία αυτή, για άλλη στιγμή- τελικά έγινε πράξη το ρητό "ουδέν κακό αμιγές καλού".
Απόγευμα Παρασκευής το ραντεβού είχε δοθεί στο αγαπημένο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης, με τον δαιμόνιο Σάββα Σπαθαρίδη να το έχει μετατρέψει σε πόλο έλξης των A- list καλλιτεχνών της χώρας.
Εκεί έμενε και το δίδυμο Χριστίνας Πολίτη- Χρήστου Νέζου από το Mega Με Μία, το ζεύγος Πέγκυς Ζήνα- Γιώργου Λύρα, η Τόνια Σωτηροπούλου και φυσικά, η Πάολα με όλο το σχήμα της Πύλης Αξιού, που έκανε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ- την επόμενη μέρα θα έφτανε εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δική του one off εμφάνιση σε κοντινό μαγαζί.

Η πρεμιέρα της Πάολας ήταν, όπως πάντα, εκρηκτική με 2500 άτομα να την αποθεώνουν, ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Ζαχαράτος- που ανέβηκε στη σκηνή και μιμήθηκε Μαζωνάκη-, ο Λευτέρης Πανταζής και ο τραγουδιστής Μάκης Δημάκης, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Voice της συμπρωτεύουσας τον χειμώνα και τώρα ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα τελείωσε στις 5.20 με τα ντουέτα της Πάολας και του Γιάννη Βαρδή, ενώ η ίδια έκανε πρωινό πάρτι στο καμαρίνι της για φίλους και συγγενείς που κράτησε μέχρι τις 12 το μεσημέρι!

Το Σάββατο στην Πύλη Αξιού έκανε την εμφάνισή του ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος έπαιζε και το προηγούμενο βράδυ στην πόλη, το πρωί είχε επιστρέψει στην Αθήνα για αγώνα ποδοσφαίρου και είχε πάρει τη μεσημεριανή πτήση για Θεσσαλονίνη για να ξανα-ανέβει στη σκηνή μαζί με το ζεύγος Αϊβάζη- Κορινθίου!
Τους τελευταίους μήνες ο Κώστας έχει κυριολεκτικά αποστηθίσει το πρόγραμμα της Πάολας, αφού η αγαπημένη του, Έλενα Χατζηνικολίδου, είναι η προσωπική της μακιγιέζ. Αμέσως μετά το πρόγραμμά της, η Πάολα θα επέστρεφε στη Χαλκιδική για να βρεθεί κοντά στην κόρη της Παολίνα, που ζει μόνιμα εκεί, ενώ μαθαίνω πως μετά τη Θεσσαλονίκη θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τη δική του εμφάνισή του, πρόλαβε να δει και το φινάλε του προγράμματος της Πάολας και να "υποδεχτεί" την ηλιόλουστη Κυριακή στο Markiz που έκλεισε για χάρη του εννέα το πρωί.
Αυτά κάνουν οι τραγουδιστές και μετά κοιμούνται από νωρίς όλη την εβδομάδα και εμείς οι υπόλοιποι βγαίνουμε νοκ άουτ, αφού πρέπει να δουλέψουμε.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
http://www.entertv.gr/article/379449/ni ... i-den-ehei
-
Πολυ γλυκιάpanosif έγραψε:Ολόκληρη η συνέντευξη στο Mega με μία.

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ωραίος,αυθεντικός άνθρωπος σε έναν χώρο που οι περισσότεροι είναι δήθεν.
Και επίσης είναι πολύ καλή λαική τραγουδίστρια.Καθόλου τυχαία δεν είναι αυτή την στιγμή το νούμερο ένα γυναικείο όνομα.
Περιμένουμε το νέο της album που σίγουρα θα σκίσει.
Και επίσης είναι πολύ καλή λαική τραγουδίστρια.Καθόλου τυχαία δεν είναι αυτή την στιγμή το νούμερο ένα γυναικείο όνομα.
Περιμένουμε το νέο της album που σίγουρα θα σκίσει.

-
Έμαθα ότι η Πάολα θα έχει στο νέο της cd το κομμάτι "Λύκαινα" που έδωσε πέρυσι ο Σαμπάνης στο δίσκο του Βασίλη Καρρά αλλά δεν έγινε επιτυχία. Μάλλον θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς σε συνέντευξή του πριν κάποιους μήνες είχε πει ότι το πιστεύει πολύ το κομμάτι αλλά δεν έγινε επιτυχία. Το λέει και η Πάολα ήδη στην Πύλη Αξιού.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Στην επίσημη σελίδα της στο facebook έγραψαν πως θα βγει την Κυριακή 30/5 με το Πρώτο Θέμα.Chronisgreek έγραψε:1/6 to album!
Το άκουσα κι εγώ πως θα υπάρχει το Λύκαινα στο cd της.Ίσως πιστεύει ο Σαμπάνης πως με την Πάολα θα έχει καλύτερη τύχη το κομμάτι.MusicLover έγραψε:Έμαθα ότι η Πάολα θα έχει στο νέο της cd το κομμάτι "Λύκαινα" που έδωσε πέρυσι ο Σαμπάνης στο δίσκο του Βασίλη Καρρά αλλά δεν έγινε επιτυχία. Μάλλον θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς σε συνέντευξή του πριν κάποιους μήνες είχε πει ότι το πιστεύει πολύ το κομμάτι αλλά δεν έγινε επιτυχία. Το λέει και η Πάολα ήδη στην Πύλη Αξιού.

- fylakas_aggelos
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο
Το νέο άλμπουμ της Πάολας "Κρύβω Αλητεία" είναι στο ΘΕΜΑ

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο η Πάολα είναι αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ με το ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD της!
Το ολοκαίνουργιο cd της δημοφιλούς λαικής τραγουδίστριας Πάολας κυκλοφορεί για πρώτη φορά με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εκτάκτως αυτό το Σάββατο 30 Μαίου.
Η Πάολα, που για άλλη μια χρονιά πρωταγωνίστησε στην ελληνική μουσική σκηνή, προετοίμασε το έδαφος για τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της που θα φτάσει στα χέρια σας με το Πρώτο Θέμα.
Ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με 11 τραγούδια σημαντικών δημιουργών, που ερμηνεύει η Παόλα -με τον δικό της καθηλωτικό τρόπο- προσφέρονται συγκεντρωμένα σε ένα μοναδικό cd σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) εκτάκτως αυτό το Σάββατο!

Και αποσπάσματα των νέων τραγουδιών εδώ.
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/
Το νέο άλμπουμ της Πάολας "Κρύβω Αλητεία" είναι στο ΘΕΜΑ
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο η Πάολα είναι αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ με το ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD της!
Το ολοκαίνουργιο cd της δημοφιλούς λαικής τραγουδίστριας Πάολας κυκλοφορεί για πρώτη φορά με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εκτάκτως αυτό το Σάββατο 30 Μαίου.
Η Πάολα, που για άλλη μια χρονιά πρωταγωνίστησε στην ελληνική μουσική σκηνή, προετοίμασε το έδαφος για τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της που θα φτάσει στα χέρια σας με το Πρώτο Θέμα.
Ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με 11 τραγούδια σημαντικών δημιουργών, που ερμηνεύει η Παόλα -με τον δικό της καθηλωτικό τρόπο- προσφέρονται συγκεντρωμένα σε ένα μοναδικό cd σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) εκτάκτως αυτό το Σάββατο!

Και αποσπάσματα των νέων τραγουδιών εδώ.
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/
- fylakas_aggelos
Tracklist:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης, Στίχοι: Νίκος Γρίτσης
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ
Μουσική: Χρήστος Δάντης, Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ
Μουσική: Τάκης Μπουγάς, Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια
ΚΡΥΒΩ ΑΛΗΤΕΙΑ
Μουσική: Γιώργος Νάτσιος, Στίχοι: Ρένα Καμάρη
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ
ΠΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΤΩΡΑ ΞΕΣΠΑΩ
Μουσική: Τάκης Μπουγάς, Στίχοι: Πάνος Φαλάρας
ΚΡΥΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
Μουσική: Τόνυ Μαυρίδης, Στίχοι: Ηλίας Γιαννακόπουλος
ΛΥΚΑΙΝΑ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ REMIX
Remix by TEO TZIMAS & PETROS KARRAS
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ
ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ
ΚΡΥΒΩ ΑΛΗΤΕΙΑ
Μουσική: Γιώργος Νάτσιος, Στίχοι: Ρένα Καμάρη
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ
ΠΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΤΩΡΑ ΞΕΣΠΑΩ
Μουσική: Τάκης Μπουγάς, Στίχοι: Πάνος Φαλάρας
ΚΡΥΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
Μουσική: Τόνυ Μαυρίδης, Στίχοι: Ηλίας Γιαννακόπουλος
ΛΥΚΑΙΝΑ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ REMIX
Remix by TEO TZIMAS & PETROS KARRAS
με μια ακροαση τολμω να πω οτι η Παολα εκανε δισκαρα!!
ολα τα τραγουδια μου φανηκαν ωραια, με το "ποσες φορες" να το θεωρω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
με χαλαει λιγο το πιο "ροκ" στοιχειο,θα ηθελα κατι πιο λαικο,πιο Παολα!
οπως και να εχει, εκανε ωραια δουλεια!!
Μπραβο
ολα τα τραγουδια μου φανηκαν ωραια, με το "ποσες φορες" να το θεωρω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
με χαλαει λιγο το πιο "ροκ" στοιχειο,θα ηθελα κατι πιο λαικο,πιο Παολα!
οπως και να εχει, εκανε ωραια δουλεια!!
Μπραβο
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
- fylakas_aggelos
Αν εξαιρέσουμε το "Αυτά που είπε ο Θεός" που το θεωρώ σκυλάδικο από άποψη μουσική και στίχων,τα υπόλοιπα είναι πολύ προσεγμένα και διαφορετικά από την Πάολα του σκυλάδικου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...