Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
To προξενιό το πετυχαίνω καθημερινά στο ράδιο είτε στο ντέρτι είτε μινόρε και στυλ... Επίσης σήμερα έπαιξε και το εγώ στο ντερτι... Το βιντεοκλίπ δεν έχουμε δει ακόμα... γενικά νομίζω σαν προμο έχει πάει καλύτερα από το αντίστοιχο προ 7ετιας άκου φίλε το οποίο βέβαια το θεωρώ ανώτερο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
ξερει κανεις αν γινει τηλεοπτικη συνεντευξη στο αμεσο μελλον;;
Καλα ρε scorpion καθεσαι και μ εξηγεις τοση ωρα οτι ο νοτης πουλαει ή πουλουσε πιο πολυ απο τον ρεμο κ τον καθε ρεμο; αυτο το ξερουν και τα τσιμεντα. Μαλλον παρεξηγησες. Ειπα 10 φορες πως μιλησα για το chart και μονο και πως περιμεναμε ολοι πως ο νοτης θα ηταν αβλεπη πρωτος και τον ειδαμε 4ο και με τον αντωνακη απο πανω και το χαρακτηρισα ταπεινωση μεταξυ σοβαρου και αστειου. Οτι ξενερωσα-με με το αποτελεσμα. Οτι σαν new entry δεν σκαρφαλωσαμε απευθειας στην κορυφη. Τι καθεσαι κ μου λες τοση ωρα;;;;;;;
- Scorpion86
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτό. Συγγνώμη από μένα σε σένα και τον J&B που χαρακτήρισα αστειότητες τα όσα γράψατε. Λάθος μου.sotirakos έγραψε:Καλα ρε scorpion καθεσαι και μ εξηγεις τοση ωρα οτι ο νοτης πουλαει ή πουλουσε πιο πολυ απο τον ρεμο κ τον καθε ρεμο; αυτο το ξερουν και τα τσιμεντα. Μαλλον παρεξηγησες. Ειπα 10 φορες πως μιλησα για το chart και μονο και πως περιμεναμε ολοι πως ο νοτης θα ηταν αβλεπη πρωτος και τον ειδαμε 4ο και με τον αντωνακη απο πανω και το χαρακτηρισα ταπεινωση μεταξυ σοβαρου και αστειου. Οτι ξενερωσα-με με το αποτελεσμα. Οτι σαν new entry δεν σκαρφαλωσαμε απευθειας στην κορυφη. Τι καθεσαι κ μου λες τοση ωρα;;;;;;;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Εχει γίνει ήδη κουβέντα φίλε, το είχα γράψει και παλαιότερα. Τον θέλανε μέσα στον Δεκέμβρη, εκείνος τους είπε από Γενάρη να τα ξαναπούν. Οπότε μέσα στον Γενάρη να την περιμένουμε.dionisis24 έγραψε:ξερει κανεις αν γινει τηλεοπτικη συνεντευξη στο αμεσο μελλον;;
-
οκ ευχαριστω,αν ναι εκεινο ποθ χε ειπωθει για τον χιο,καλυτερα ν μη παει εκει γιατι...Scorpion86 έγραψε:Εχει γίνει ήδη κουβέντα φίλε, το είχα γράψει και παλαιότερα. Τον θέλανε μέσα στον Δεκέμβρη, εκείνος τους είπε από Γενάρη να τα ξαναπούν. Οπότε μέσα στον Γενάρη να την περιμένουμε.dionisis24 έγραψε:ξερει κανεις αν γινει τηλεοπτικη συνεντευξη στο αμεσο μελλον;;
Πάντως μέχρι τώρα η φετινή σεζόν δεν επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας. Οκ θα πάει τρένο το σχήμα, αλλά ούτε ντουέτο είδαμε, ούτε κάτι διαφορετικό είδαμε, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είδαμε, ούτε προβλήθηκε παραπάνω ο Νότης, ούτε δίσκος που να μείνει βγήκε, ενδεχομένως από τις πιο αδιάφορες δουλειές του Νότη (αντικειμενικά κρίνοντας). Γενικά μεγάλη πατάτα η θεματική τριλογία όταν δεν έχεις βαρβάτα κομμάτια. Βάλε και την εμμονή στο κοινωνικό, ε δεν θέλει και πολύ να μας περάσει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έτσι είναι τα πράγματα μεγαλη πατατα η τριλογία δεν περπατάει εκτος απο μας τους φαν δεν θα τ ακούσει κανενας αλλος
Αν παίζαν στα ραδιόφωνα τα τραγουδια ισως κατι γινόταν.
Παντως ειλικρινά παιδια χρειαζονται τα λαικα ερωτικά επειγόντως.
Και οχι γεμίσματα στυλ αλλος εαυτός λύσε κούκλα εγω και η μοναξιά φιλε και αλλα πολλα.
Ο Νότης ειναι Νότης έφτασε το επίπεδο πολυ υψηλά και το γκρέμισε μονος του με τις μέτριες επιλογές τραγουδιων.
Θελουμε τραγουδια ερωτικά σαν το και δεν μπορω, τραγουδια χορευτικά σαν το καλοσύνη σου κτλ,
Δεν θελω να ξανακούσω απαντήσεις του στυλ τέτοια δεν ξαναβγαίνουν,
Υπάρχουν άνθρωποι που το λαϊκό το χουν σπουδάσει, παραδειγμα το δίδυμο Γιατράς χρυσοβεργης,
Ειναι δυσάρεστο να σχολιάζουμε κατ αυτον τον τροπο για τον καλλιτέχνη της καρδιάς μας αλλα η αλήθεια ειναι μια και ειναι πικρή.,ο Νότης μονος του το έριξε το επίπεδο των τραγουδιων διαλέγοντας μετριότητες και το κυριότερο τραγουδια τα οποία δεν ειναι αυτο που λεμε λαικα στυλ μα εσυ με καις και αλλα τέτοια αλλα τραγουδια τα οποία ειναι μέτρια και η μουσικη τους ειναι "ποπ" ας το πω ετσι.
Κλεινω λέγοντας δίχως προβολή απο τα ραδια δεν .........
Αν παίζαν στα ραδιόφωνα τα τραγουδια ισως κατι γινόταν.
Παντως ειλικρινά παιδια χρειαζονται τα λαικα ερωτικά επειγόντως.
Και οχι γεμίσματα στυλ αλλος εαυτός λύσε κούκλα εγω και η μοναξιά φιλε και αλλα πολλα.
Ο Νότης ειναι Νότης έφτασε το επίπεδο πολυ υψηλά και το γκρέμισε μονος του με τις μέτριες επιλογές τραγουδιων.
Θελουμε τραγουδια ερωτικά σαν το και δεν μπορω, τραγουδια χορευτικά σαν το καλοσύνη σου κτλ,
Δεν θελω να ξανακούσω απαντήσεις του στυλ τέτοια δεν ξαναβγαίνουν,
Υπάρχουν άνθρωποι που το λαϊκό το χουν σπουδάσει, παραδειγμα το δίδυμο Γιατράς χρυσοβεργης,
Ειναι δυσάρεστο να σχολιάζουμε κατ αυτον τον τροπο για τον καλλιτέχνη της καρδιάς μας αλλα η αλήθεια ειναι μια και ειναι πικρή.,ο Νότης μονος του το έριξε το επίπεδο των τραγουδιων διαλέγοντας μετριότητες και το κυριότερο τραγουδια τα οποία δεν ειναι αυτο που λεμε λαικα στυλ μα εσυ με καις και αλλα τέτοια αλλα τραγουδια τα οποία ειναι μέτρια και η μουσικη τους ειναι "ποπ" ας το πω ετσι.
Κλεινω λέγοντας δίχως προβολή απο τα ραδια δεν .........
Ισχυει οτι ο νοτης πρεπει παντα ν προσπαθει για το καλυτερο αλλα φιλε bill τετοια τραγουδια δεν ξαναβγαινουν ουτε απ τον γιατρα ουτε απ τον μουκιδη. Γενικα σημερα δεν βγαινουν ομορφα πραγματα. Εκεινα τα χρονια περα απο την σαρωτικη δυναμικη του νοτη εβλεπες κι αλους λαικους ν βγαζουν ομορφα τραγουδια. Γενικα το επιπεδο του 90 ηταν πολλα επιπεδα πανω. Πλεον κανενας δεν τραγουδα υμνους.μονο σουξε.
- SFAKattack10
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %B5%CF%80/
Απο αυτα που γραφει ισχυει κατι για το Teatro ?
- Scorpion86
Πάντως, δεν αναφέρεται στο Teatro στα μαγαζιά που εννοει , έτσι καταλαβαίνω εγώ. Τον Παπαγεωργίου πιστεύω εννοεί όταν αναφέρει ότι την προσεγγισε το καλοκαίρι να κανει συνεργασια με μεγαλο ανδρικό ονομα (Οικονομόπουλο) και τώρα την θέλει και για το καλοκαιρινό του μαγαζί (Θεα). Εγώ για Πάολα-Δημάκη άκουσα για τον επόμενο χειμώνα. Δεν ξέρω αν ισχύει...SFAKattack10 έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %B5%CF%80/
- Scorpion86
Ούτε μήνα που κυκλοφόρησε ο δίσκος και κάποιοι έχουν απογοητευτεί και προδικάζουν και την πορεία της τριλογίας. Ηρεμία ρε παιδιά. Δηλαδή, τι περιμένατε να παίξουν τρελά τα κοινωνικά του Νότη στους σταθμούς όταν δεν παίζουν άλλα κι άλλα που είναι και πιο πολύ στο ανάλαφρο-χαζό ύφος των τραγουδιών που παίζουν οι σταθμοί, όπως π.χ. το "Εχει να κάνει". Για το ότι από το 2013 και το "Δώσε Ενα Τέλος" έχει χαθεί από το airplay ευθύνη έχει αποκλειστικά ο ίδιος. Εδώ ο άνθρωπος συμφωνεί για συνεντεύξεις και δεν πάει, τους στήνει, τι κάνει ο ίδιος για να καλύψει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και των ραδιοφωνικών παραγωγών. Εδώ ούτε το πιο απλό δεν κάνει, να πηγαίνει σε συνεντεύξεις που έχουν ανακοινωθεί. Για ποιο λόγο λοιπόν να παίξουν τον Νότη με τα καινούργια του κι όχι τον Ηλία Βρεττό ή τον Κιάμο ή τον Σταν και τον Ρέμο με τους οποιους έχουν καλές σχέσεις κι έχουν αλληλοβοήθειες. Δηλαδή, εκείνοι τους προβάλλουν κι εκείνοι τους τιμούν με την παρουσία τους. Γι' αυτό και την τελευταία τριετία παίζουν Νότη αλλά παλιά κομμάτια. Και όχι επειδή τα νέα κομμάτια είναι τόσο μέτρια. Ακόμα και αυτά τα μέτρια κομμάτια του Νότη είναι 1-2 και 3 κλάσεις καλύτερα από κάτι Κουπεπέ, Τικιτακατα και "40 βαθμοί λιώνει το κορμί" που παίζουν τα ραδιόφωνα. Δηλαδή, δεν θα μπορούσε να παίξει το "Εγώ", δεν θα μπορούσε να παίξει το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Πως Γίνεται αυτό"? Το θέμα είναι ότι ολοφάνερα πλέον δεν γουστάρουν να παίξουν Νότη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως ο Derti. Γιατί ο ίδιος ο Νότης τους απομάκρυνε με την συμπεριφορά του. Ναι, όντως ο Νότης δεν βγάζει τις επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά ποιος από όλους αυτούς που είναι 20 χρόνια δισκογραφία βγάζουν τις ίδιες επιτυχίες? Μήπως ο Ρέμος λέει τα τραγούδια που έλεγε στους πρώτους 4-5 δίσκους του, μήπως ο Μαζωνάκης, μήπως η Θεοδωρίδου, η Βίσση, ο Πλούταρχος? Αδιάφορα τραγουδάκια μετριότατα τα περισσότερα και επανάληψη της επανάληψης. Εδώ κάνει επιτυχία ο Οικονομόπουλος με το "Είναι κάτι λαικά" και ο Κιάμος με το "Στο τρελοκομείο" τι να λέμε? Πιο κάτω δεν πάει. Τέλος, έχω βαρεθεί να ακούω από Νοτικούς για το δίδυμο Γιατρά-Χρυσοβέργη. Για πείτε μας ποιες είναι οι επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια? "Η Πλατεία" ήταν το τελευταίο κομμάτι που έδωσαν στον Νότη εάν δεν το έχετε ξεχάσει. Πολύ καλύτερα τραγούδια κοινωνικά της Πλατείας υπάρχουν στον δίσκο "Οταν επικοινωνούμε". Ημαρτον με αυτήν την προσκόλληση στο παρελθόν. Το μέλλον κοιτάτε. Μπορεί να συνεργαστεί με τον Σαμπάνη να του δώσει 1-2 τραγούδια καλά, να πάρει και τίποτα καλό από Σαπουντζάκη, Γ.Παπαδόπουλο, Γερμενή, να χώσει και κάνα καλό από Γεροθόδωρου-Δήμο? Μια χαρά δίσκο θα βγάλει. Όχι άλλο Γιατρά-Χρυσοβέργη, Δήμα, Μουκίδη.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ..ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...
-
σχηματαρα θα ηταν το Νοτης - Παολα ..αλλα...
Έχουν μείνει στην ατάκα για το περιβόητο συρτάρι με τα φυλαγμένα για τον Νότη κάποιοιScorpion86 έγραψε:Τέλος, έχω βαρεθεί να ακούω από Νοτικούς για το δίδυμο Γιατρά-Χρυσοβέργη. Για πείτε μας ποιες είναι οι επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια? "Η Πλατεία" ήταν το τελευταίο κομμάτι που έδωσαν στον Νότη εάν δεν το έχετε ξεχάσει. Πολύ καλύτερα τραγούδια κοινωνικά της Πλατείας υπάρχουν στον δίσκο "Οταν επικοινωνούμε". Ημαρτον με αυτήν την προσκόλληση στο παρελθόν. Το μέλλον κοιτάτε. Μπορεί να συνεργαστεί με τον Σαμπάνη να του δώσει 1-2 τραγούδια καλά, να πάρει και τίποτα καλό από Σαπουντζάκη, Γ.Παπαδόπουλο, Γερμενή, να χώσει και κάνα καλό από Γεροθόδωρου-Δήμο? Μια χαρά δίσκο θα βγάλει. Όχι άλλο Γιατρά-Χρυσοβέργη, Δήμα, Μουκίδη.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Επειδή πολύ συζήτηση έγινε για το θέμα πωλήσεων, έφτιαξα ένα πίνακα από το 1996 έως σήμερα:

Αδιαμφισβήτητη διαφορά μεγέθους...
Η πηγή είναι κυρίως από την Βικιπαίδια αν και δεν μπόρεσα να βρω πωλήσεις για το "Γίνεται" και το "Κομμένα πια τα δανικά" του Ρέμου.
Επίσης πολλοί δίσκοι του Νότη έχουν πουλήσει αρκετά ακόμα (μετέπειτα) χωρίς να έχουν καταγραφεί, όπως υπάρχει περίπτωση το Ανα..γεννησις
να έχει 3Π και το Μνήμες 2Π. Λεπτομέρειες... 25 χρόνια είμαστε με τον Πρώτο τηρουμένων των αναλογιών των εποχών.
Από το 2003-04 με 2008-09 που η πειρατεία χτύπησε κόκκινο, νομίζω καταγράφεται και αυτή στον πίνακα.
Σημαντικό ακόμα είναι από το 1990, χρυσός γίνεται ένας δίσκος όταν οι πωλήσεις ξεπεράσουν τα 30.000 αντίτυπα και πλατινένιος όταν ξεπεράσουν τα 60.000.
Από τον Ιανουάριο του 1997 πάνω από 25.000 και 50.000. αντίστοιχα.
Από τον Νοέμβριο 2001 πάνω από 20.000 και 40.000 αντίστοιχα.
Από τον Σεπτέμβριο 2006 πάνω από 15.000 και 30.000 αντίστοιχα.
Από 1 Ιουλίου 2008, πάνω από 6.000 και 12.000 αντίστοιχα
Για τα CD Singles τα αντίστοιχα όρια ήταν 10.000 και 20.000 κομμάτια μέχρι 31/8/2006.
Από 1/9/2006 έγιναν 7.500 για το χρυσό και 15.000 για το πλατινένιο single.
Από 1 Ιουλίου 2008, το χρυσό single πουλά 3.000 και το πλατινένιο 6.000 κομμάτια.

Αδιαμφισβήτητη διαφορά μεγέθους...
Η πηγή είναι κυρίως από την Βικιπαίδια αν και δεν μπόρεσα να βρω πωλήσεις για το "Γίνεται" και το "Κομμένα πια τα δανικά" του Ρέμου.
Επίσης πολλοί δίσκοι του Νότη έχουν πουλήσει αρκετά ακόμα (μετέπειτα) χωρίς να έχουν καταγραφεί, όπως υπάρχει περίπτωση το Ανα..γεννησις
να έχει 3Π και το Μνήμες 2Π. Λεπτομέρειες... 25 χρόνια είμαστε με τον Πρώτο τηρουμένων των αναλογιών των εποχών.
Από το 2003-04 με 2008-09 που η πειρατεία χτύπησε κόκκινο, νομίζω καταγράφεται και αυτή στον πίνακα.
Σημαντικό ακόμα είναι από το 1990, χρυσός γίνεται ένας δίσκος όταν οι πωλήσεις ξεπεράσουν τα 30.000 αντίτυπα και πλατινένιος όταν ξεπεράσουν τα 60.000.
Από τον Ιανουάριο του 1997 πάνω από 25.000 και 50.000. αντίστοιχα.
Από τον Νοέμβριο 2001 πάνω από 20.000 και 40.000 αντίστοιχα.
Από τον Σεπτέμβριο 2006 πάνω από 15.000 και 30.000 αντίστοιχα.
Από 1 Ιουλίου 2008, πάνω από 6.000 και 12.000 αντίστοιχα
Για τα CD Singles τα αντίστοιχα όρια ήταν 10.000 και 20.000 κομμάτια μέχρι 31/8/2006.
Από 1/9/2006 έγιναν 7.500 για το χρυσό και 15.000 για το πλατινένιο single.
Από 1 Ιουλίου 2008, το χρυσό single πουλά 3.000 και το πλατινένιο 6.000 κομμάτια.
Dionysis 7...ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΕ ΡΕΜΟ...ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ 91 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ....Ο ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠ 10 ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΡΕΚΟΡ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ CHART Ο ΡΕΜΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ....ΚΑΤΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛ..Ο ΔΙΣΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ...ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΝΙΚ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
Την τεχνη του λαϊκού την ξέρουνε καλυτερα οι χρυσοβεργης Γιατράς.
Ο Νότης εκει υστερεί δεν εχει ωραια λαικα,τ αθανατο νερο θύμισε λιγο αλλες εποχές και το μη με ρωτάτε,
Τουλαχιστον να μην ειμαστε αφ οριστικοί και απο την στιγμή που το δίδυμο Χρυσοβέργη γιατρα επιδιώκουν αυτήν την συνεργασία θα πρεπει ο Νότης να το δοκιμάσει κσι έπειτα θα κρίνουμε.τουλαχιστον να μας φύγει αυτη η κάψα το οτι δηλαδη διεκόπη η συνεργασία τους.
Όσων αφορά τον μουκιδη εγω συνεχίζω να πιστευω οτι δυο τρια καλα μπορει να τα δινει στον νοτη σε καθε δίσκο.
Άσχετο κατι ακουσα οτι ο Πουλόπουλος εχει δωσει στον νοτη περι τα 20 τραγουδια μερικά απο αυτα αξιόλογα αλλα ο Νότης ουτε καν μπήκε στην διαδικασία ακρόασης.υπαρχει θεμα μεταξυ τους. ;;;
Ο Νότης εκει υστερεί δεν εχει ωραια λαικα,τ αθανατο νερο θύμισε λιγο αλλες εποχές και το μη με ρωτάτε,
Τουλαχιστον να μην ειμαστε αφ οριστικοί και απο την στιγμή που το δίδυμο Χρυσοβέργη γιατρα επιδιώκουν αυτήν την συνεργασία θα πρεπει ο Νότης να το δοκιμάσει κσι έπειτα θα κρίνουμε.τουλαχιστον να μας φύγει αυτη η κάψα το οτι δηλαδη διεκόπη η συνεργασία τους.
Όσων αφορά τον μουκιδη εγω συνεχίζω να πιστευω οτι δυο τρια καλα μπορει να τα δινει στον νοτη σε καθε δίσκο.
Άσχετο κατι ακουσα οτι ο Πουλόπουλος εχει δωσει στον νοτη περι τα 20 τραγουδια μερικά απο αυτα αξιόλογα αλλα ο Νότης ουτε καν μπήκε στην διαδικασία ακρόασης.υπαρχει θεμα μεταξυ τους. ;;;
Γιατράς-Πλούταρχος λοιπόν προς το παρόν...Για να δούμε, η αλήθεια είναι ότι ένα πιο πρόσφατο δείγμα του Γιατρά το θέλαμε, ώστε να μπορέσουμε να τον αξιολογήσουμε καλύτερα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Για αύριο που έκλεισα με φιλαράκι μπροστινή σειρά 75 το άτομο θα πάει...μας έγδυσε ο Μπερτάκης...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......