Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:
dionisis24 έγραψε:κλ ειναι δυνατον να πηγαινει ομως σε αυτο το rising κ να δινει τους δισκους τ,ελεος..
Πάντως αποδίδει και δεν το βρίσκω κακό, από το να κάνεις παρουσίαση νέου δίσκου και να σχολιάζεις την μουστάκα του Λαγού... :tourta:
Πραγματικά είναι κρίμα που δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος ακόμα να τον μαζέψει, να του δώσει να καταλάβει ότι αυτό που λέει είναι τεράστια μ@λ@κία. Ο Νότης νομίζει είναι αντισυστημικός ψηφίζοντας Χ.Α. και γενικά μιλώντας γι' αυτήν. Τρικυμία εν κρανίω... :fryingpan:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Πέρα από χρώματα κόμματα θρησκείες κτλ ο Νότης υποστήριξε αυτη την θέση μη βλέποντας κάτι αλλο στον ορίζοντα.
Οτι ο Νότης ειναι πραγματικός πατριώτης που αγαπά και ζει για τα ιδανικα και τον ρομαντισμό των καλών ημερών δεν αντιλέγει κανεις μας ,μ αυτο τον τροπο ομως δημιούργησε εχθρούς και λιγότερους φίλους.στιγματιστηκε δικαστήςτηκε στο μυαλό ολων.κανενας δεν μπορει να απαγορέψει σε κανεναν τιποτα ,η κατάσταση ειναι μη αναστρέψιμη και η ρετσινιά κακής επιλογής θα τον συντροφεύει.κριμα γιατι ετσι ειναι ο κοσμος που ζουμε και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτε,ειναι μάταιος κόπος να προσπαθείς να πείσεις την μάζα για κατι που θεωρείς σωστό.αυτο το κανεις μονο με διπλωματια και αυτο ισχύει σε ολα τα πράγματα.
Τελος παντων η ψήφος ειναι μυστική και πρεπει να παραμένει μυστική γιατι αλλιως διαιρεισαι και παίζεις το παιχνιδι του διαίρει και βασίλευε και δεν ενωνεις κανεναν και τιποτα.
Αρα φάουλ η τοποθετήσεις του νοτη.
Αν θες να περάσεις μνμ πέρασε το μεσα απο τα τραγουδια.
Τελος παντων ευχομαι στον νοτη να επιστρέψει στα λαικα που τον αγαπήσαμε και στις καλες ηχογραφησεις ειδάλλως σε λιγο δεν θα χει μείνει τιποτα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δεν μπορείς να υπηρετήσεις το κοινωνικό τραγούδι και να προσπαθείς υποτίθεται να ενώσεις τον κόσμο κατά όσων τον καταδυναστεύουν και να επιλέγεις εσύ ο ίδιος στρατόπεδο. Είναι χαζό πως να το κάνουμε. Όπως και να μιλάει με τέτοιο τρόπο καλλιεργώντας το μίσος είτε πρόκειται για μετανάστες, είτε για τον Τσίπρα, είτε για οτιδήποτε. Δηλαδή είναι πολιτική λύση το φτύσιμο και η χειροδικία; Αφού δεν έχεις να πεις κάτι ρεαλιστικό βρε άνθρωπε, σταμάτα. Βγάλε τα κομμάτια σου, πέρασε τα μηνύματά σου, αλλά μην προπαγανδίζεις. Ακόμα κι εμάς μας κούρασε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Στις 26/12 η ifpi είχε 4ο τον Νότη στην 49η εβδομάδα.
Στις 02/01 η ifpi είχε 3ο τον Νότη στην 51η εβδομάδα
Στις 09/01 η ifpi έχει 7ο τον Νότη στην 52η εβδομάδα.

H 50η εβδομάδα που πήγε? Δεν ρωτάω η 48η εβδομάδα στην οποία είχε ήδη κυκλοφορήσει ο δίσκος 5 μέρες.
Προφανώς και την 26η Δεκεμβρίου πόσταραν την 50η εβδομάδα και ξεχάστηκαν να δείξουν τις πωλήσεις δίσκων Νότη (διότι δεν το πήραν πρέφα) την πρώτη εβδομάδα που πήγε μαζικα ο κόσμος και προμηθεύτηκε τον δίσκο. Οπως και να χει, μικρή σημασία έχει αυτό. Προτιμώ να πουλάει λιγότερο ο Νότης αλλά να μην πηγαίνει σε ένα στημένο τηλεοπτικό ταλεντ σόου όπου θα υποδύεται τον κριτή (όπου θα γίνεται περίγελος) για να πουλάει τους δίσκους του στον κόσμο που εισέρχεται στο κτίριο λες και είναι ζητιάνος. Δεν το έχει ανάγκη. Γιατί θα μπορούσε και ο Νότης να στήσει σταντ έξω από το Teatro με τους δίσκους του κάθε Παρασκευή-Σαββάτο και να είναι Νο1 σε πωλήσεις για 2 μήνες, αλλά ποιος ο λόγος? "Οι καλλιτέχνες έχουν καταντήσει σαν περιφερόμενες πουτάνες που πουλάνε την πραμάτια τους από δω κι από κει", είχε πει στο ogdoo.gr πριν 5 χρόνια.

Όσο για το ότι δεν παίζει στα ραδιόφωνα, μην λέμε πάλι τα ίδια. Τα ραδιόφωνα πλέον έχουν αποκλείσει τον Νότη, ο Derti δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά γιατί δεν λειτουργεί όπως αυτά, δηλαδή, με επί πληρωμή airplay. "Αν στην τέχνη, και στη ζωή γενικότερα, δώσεις κάτι που εμπεριέχει αξία, αυτόματα υπάρχει κόστος. Και στο να δώσεις και στο να πάρεις. Το τίποτα, και σαν πρώτη ύλη και σαν διαδικασία, τι αξία να έχει; Το παίζεις, λοιπόν, αυτό το τραγουδάκι, αλλά για να το κάνεις ζητάς αντίτιμο, επί πληρωμή, από εκείνους που το έχουν φτιάξει και το τραγουδάνε. Δεν μεταδίδεται αξιοκρατικά. Δεν είναι επιλογή του παραγωγού. Του τα χώνουνε και το παίζει. Άρα, δεν μιλάμε πια για τραγούδι αλλά για εμπορική πράξη. Με αποτέλεσμα να ακούς εσύ, εγώ, ο κόσμος, το τραγούδι τίποτα, και κάποια στιγμή ακούγοντας και ξανακούγοντας μπορεί να σου γίνει και συνήθεια. Να εθιστείς στο τίποτα", από την ίδια συνέντευξη στον Μπαλαχούτη, τέτοιες μέρες Γενάρη του 2011.

Ο Νότης το έχουμε ξαναπεί δεν βγάζει τα τραγούδια του παρελθόντος και ίσως επειδή έβαλε τότε ψηλά τον πήχη, οτιδήποτε ακούμε τώρα να μην μπορεί να φτάσει εκείνες τις εποχές, ωστόσο ακόμα και τώρα, υπάρχουν τραγούδια στον "Μαζί" και στο "Όταν επικοινωνούμε" που είναι καλύτερα από το 90% των τραγουδιών που παίζουν τώρα στους σταθμούς. Και αναφέρω αυτούς τους δίσκους, γιατί είναι οι δίσκοι που δεν έχουν συμμετοχή στο airplay. Οπότε να το πούμε για χιλιοστή φορά ότι ο Νότης αν για κάποιο λόγο δεν παίζει στο airplay είναι επειδή δεν γουστάρουν πλέον να τον προβάλλουν με ευθύνη και του ίδιου κι όχι επειδή δεν είναι τα τραγούδια καλά. Λίγο έπαιξε το "Τέρμα το Ράδιο" σαν πρόμο και αμέσως το έμαθε πολύ κόσμος. Κόσμος που ακούει τις μετριότητες που παίζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κατά παραγγελία. Οπότε λίγο πρέπει να μας ενδιαφέρει εάν θα παίξει στο ραδιόφωνο ή όχι. Τα καλά τραγούδια θα τα βρει ο κόσμος είτε έχουν προβολή από τα Media είτε όχι. Στην εποχή του youtube και των social networks ζούμε....
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

scorpion86 ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ CHART...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ...Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...SCORPION ΞΕΡΕΙΣ ΑΜA ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΩΣ CD SINGLE Η ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ;ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ CD SINGLE ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΘΕΛΕΙ 3.000..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

giannis21 έγραψε:scorpion86 ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ CHART...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ...Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...SCORPION ΞΕΡΕΙΣ ΑΜA ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΩΣ CD SINGLE Η ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ;ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ CD SINGLE ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΘΕΛΕΙ 3.000..
Δεν το ξέρω αυτό.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Νομίζω ότι οι πωλήσεις του Νότη είναι το τελευταίο που απασχολεί τους πραγματικούς θαυμαστές του. Το σημαντικό είναι ότι σε μια χρονιά που υπήρχαν-υπάρχουν όλες οι ευνοϊκές συνθήκες για να ακουστεί παραπάνω και σε κάθε περίπτωση είχε όλο το χρόνο να ετοιμάσει μια άριστη, προσεγμένη δουλειά, αυτός επέλεξε ένα δίσκο με κοινωνικά τραγούδια (όχι κάτι ιδιαίτερο στο σύνολό τους) και κυρίως να βγει στην παρουσίαση του να μας πει πάλι για την Χ.Α. Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί λοιπόν είναι η ''ηλιθιότητα'' στις κινήσεις του και όχι αν τον παίζουν ραδιοφωνικοί σταθμοί. Λες και έβγαλε καμιά τεράστια επιτυχία που τη ζητούσε ο κόσμος και την έθαψαν επίτηδες. Ούτε τι κάνει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος που στην τελική το έχει δηλώσει, έχει ανάγκη τα χρήματα.
Billbill

Ποτε δεν ημουν της λογικής τι κάνουν οι άλλοι τραγουδιστές γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει.αν βγάλουν κατι καλο εννοείτε το επιβραβεύω , καπως ετσι βλέπουν και οι μη φαν τον δικό μας.αν βγαλει κατι καλο το επιβραβεύουν μονο που τα τελευταια χρονια η επιβράβευση ερχεται με την ατάκα του χ.α.,
Οποτε ειτε ειναι πρωτος σε πωλήσεις ειτε τελευταίος δεν με νοιάζει πια.
Για να παει τελευταίος σε πωλήσεις για παραδειγμα κάπου θα ευθύνεται και ο ιδιος ,
Οπως ειπε και ο φίλος πιο πανω ειχε ολο το διάστημα να βγαλει κατι αξιόλογο αλλα στις διακοπες του το καλοκαιρι ουτε που του περνούσε απ το μυαλό τι να βγαλω παλι ;; Ήρθε μια στιγμή έφαγε αναλαμπή και λεει θα βγαλω τριλογία , εχω δυο παλια στα σκαριά θα κολλήσω και 4-5 ακομα και να τος ο δισκος.πανε εκείνες οι μερες που μάτι σκέφτονταν πολυ πριν κανει οτιδηποτε και οταν το εκανε τουλαχιστον σε θεμα ηχογραφησης δεν ηταν πρόχειρο.
Τα τελευταια χρονια του χει κολλήσει εκτος απο ολα τ αλλα να ηχογραφεί και με φυσικο ηχο που αυτο σημαινει οτι ακούτε.
Αυτο που με πειράζει το ξαναλέω
Ασυνέπεια στους δίσκους χρονικά
Πρόχειρες ηχογραφησεις
Τραγουδια ελαφροροκ ποπ και λαικα γιόκ
Πολιτικές δηλωσεις
Ας περιμενουμε τωρα το πασχα να συζητάμε τι θα ακούσουμε και να μας ερχεται κανενα εγω και η μοναξια ,δεν υπολόγισες καλα , ο αλλος μου εαυτός ,φιλε και οποιαδήποτε αλλη παπάρια που θα ταίριαζε γάντι σε κανα Κιάμο Σταν κτλ
giannis21

Billbill έγραψε:Ποτε δεν ημουν της λογικής τι κάνουν οι άλλοι τραγουδιστές γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει.αν βγάλουν κατι καλο εννοείτε το επιβραβεύω , καπως ετσι βλέπουν και οι μη φαν τον δικό μας.αν βγαλει κατι καλο το επιβραβεύουν μονο που τα τελευταια χρονια η επιβράβευση ερχεται με την ατάκα του χ.α.,
Για να παει τελευταίος σε πωλήσεις για παραδειγμα κάπου θα ευθύνεται και ο ιδιος ,
Οπως ειπε και ο φίλος πιο πανω ειχε ολο το διάστημα να βγαλει κατι αξιόλογο αλλα στις διακοπες του το καλοκαιρι ουτε που του περνούσε απ το μυαλό τι να βγαλω παλι ;; Ήρθε μια στιγμή έφαγε αναλαμπή και λεει θα βγαλω τριλογία , εχω δυο παλια στα σκαριά θα κολλήσω και 4-5 ακομα και να τος ο δισκος.πανε εκείνες οι μερες που μάτι σκέφτονταν πολυ πριν κανει οτιδηποτε και οταν το εκανε τουλαχιστον σε θεμα ηχογραφησης δεν ηταν πρόχειρο.
Τα τελευταια χρονια του χει κολλήσει εκτος απο ολα τ αλλα να ηχογραφεί και με φυσικο ηχο που αυτο σημαινει οτι ακούτε.
Πρόχειρες ηχογραφησεις
Πολιτικές δηλωσεις
Ας περιμενουμε τωρα το πασχα να συζητάμε τι θα ακούσουμε και να μας ερχεται κανενα εγω και η μοναξια ,δεν υπολόγισες καλα , ο αλλος μου εαυτός ,φιλε και οποιαδήποτε αλλη παπάρια που θα ταίριαζε γάντι σε κανα Κιάμο Σταν κτλ
ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΣΕ ΔΕΚΑΕΞΑΡΙ ΔΙΣΚΟ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ;ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ..ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ...
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/09 ... mg00000001

δειτε εδω,τι ν κανε αραγε ο πασχαλιδης εκει......... :lol: :lol: αρεε......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Billbill έγραψε:Ποτε δεν ημουν της λογικής τι κάνουν οι άλλοι τραγουδιστές γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει.αν βγάλουν κατι καλο εννοείτε το επιβραβεύω , καπως ετσι βλέπουν και οι μη φαν τον δικό μας.αν βγαλει κατι καλο το επιβραβεύουν μονο που τα τελευταια χρονια η επιβράβευση ερχεται με την ατάκα του χ.α.,
Πρόχειρες ηχογραφησεις
Πολιτικές δηλωσεις
Καταρχήν, πως βγάλαμε το συμπέρασμα ότι έχει πάει τελευταιος στις πωλήσεις; Από κει και πέρα όταν λέτε ότι δεν παίζει στα ραδιοφωνα επειδή βγάζει μέτρια τραγούδια ή τραγούδια που δεν αφορούν πολλούς τότε αναγκαία είναι η σύγκριση με την ποιότητα όσων παίζουν. Θέλεις να μου πεις ότι ο κόσμος βρίσκει ενδιαφέροντα τα τραγούδια της Φουρέιρα του Βρεττού και του Σταν γι αυτό παίζουν και του Νότη όχι. Όσο για τις πολιτικές του δηλώσεις είστε υπερβολικοί. Ο κόσμος δεν τις λαμβάνει σοβαρά υπόψην του, μόνο εκείνοι που πάντοτε περίμεναν αφορμή για να τον κράξουν και κάποιοι που είναι πρόβατα τρώγοντας ότι τους πασάρουν και όπως τους το πασάρουν τα media. Γι αυτό κι όταν συζητάς μαζί τους προκειμένου να στηρίξουν την άποψη τους χρησιμοποιούν ως επιχειρήματα το "μας έλεγε Βούλγαρους", το "δεν αφήνει τον κόσμο να χορεύει στην πίστα" κλπ αστειότητες. Π.χ. ο Νότης μίλησε 30 δευτερόλεπτα για την Χ.Α. στην παρουσιαση του δισκου κι όμως τα Μέσα στάθηκαν τόσο σε αυτό κόλλησαν και δύο ατάκες για Τσίπρα και Σόιμπλε κι έφτιαξαν όπως ήθελαν το...φαγητό σερβίροντας το στο κοινό που πλέον ψάχνει αφορμή για να κράξει σε social media κλπ.

Υ.Γ.: Μια χαρά κομμάτια και το Δεν Υπολογισες καλά και ο Αλλος μου εαυτός. Προσωπικά μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά δεν ξέρω με τι κόσμο συναναστρέφεται ο καθένας σας, αλλά η ταύτιση του Νότη με την Χ.Α. έχει απομακρύνει και πολλούς που τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν μιλάμε για δεδομένους haters. Έχει χάσει πολλούς πόντους με όλη αυτήν την ιστορία, ας μην εθελοτυφλούμε. Όταν κάνει μονίμως την ίδια δήλωση, την κάνει εν γνώσει του ότι θα παίξει, δεν είναι χαζός ο Νότης. Οπότε κανένα κανάλι δεν μας φταίει.
giannis21

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ....ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 91 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ..ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ....
giannis21

jdarmody έγραψε:Καλά δεν ξέρω με τι κόσμο συναναστρέφεται ο καθένας σας, αλλά η ταύτιση του Νότη με την Χ.Α. έχει απομακρύνει και πολλούς που τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν μιλάμε για δεδομένους haters. Έχει χάσει πολλούς πόντους με όλη αυτήν την ιστορία, ας μην εθελοτυφλούμε. Όταν κάνει μονίμως την ίδια δήλωση, την κάνει εν γνώσει του ότι θα παίξει, δεν είναι χαζός ο Νότης. Οπότε κανένα κανάλι δεν μας φταίει.
giannis21

jdarmody έγραψε:Καλά δεν ξέρω με τι κόσμο συναναστρέφεται ο καθένας σας, αλλά η ταύτιση του Νότη με την Χ.Α. έχει απομακρύνει και πολλούς που τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν μιλάμε για δεδομένους haters. Έχει χάσει πολλούς πόντους με όλη αυτήν την ιστορία, ας μην εθελοτυφλούμε. Όταν κάνει μονίμως την ίδια δήλωση, την κάνει εν γνώσει του ότι θα παίξει, δεν είναι χαζός ο Νότης. Οπότε κανένα κανάλι δεν μας φταίει.
ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ..ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΑ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ..ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΕΝΩ ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ..ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 13 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΝΟΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 13....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Κι εγω θα συμφωνησω με τον scorpion περι υπερβολης για την ΧΑ. πιστευω πως ο κοσμος στην πλειοψηφια χεστηκε αν ο νοτης ψηφισε ΧΑ ή πασοκαρα. αν και δεν κρύβω πως θα προτιμουσα στα πολιτικα να μην ειχε παρει καμια θεση εφοσον δηλωνει ανενταχτος οπως ισχυριζετε. με την σταση του να στηριξει ενα κομμα αμεσως ακυρωσε τα ιδια τα λεγομενα του. αυτο που κανει την ζημια στον νοτη κατα τη γνωμη μου σε οτι αφορα τις δηλωσεις ειναι η γραφικοτητα των επαναλαμβανομενων δηλωσεων του. οπου σταθει κι οπου βρεθει θα μας πει για τους παπαδες, τους εξωγηινους, την χρυση αυγη και τα πολιτικα δρομενα γενικοτερα. ενταξει ξερουμε οτι τα χώνεις, ξερουμε οτι τα λες αλλα οχι οπου σταθεις κι οπου βρεθεις να μας λες για του πολιτικους και τα κοπροσκυλα βρε ανθρωπε. δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες. εγω εκει εστιαζω το προβλημα και οχι τοσο πολυ αν θα πει τη γνωμη του οταν πρεπει, οπου πρεπει και οποτε πρεπει. οταν τοποθετηθεις με μετρο και οχι με αμετροεπια που λεει κι ο νοτης, τοτε αυτα που θα πεις και πιο ομορφα θα ακουστουν και στα σοβαρα θα σε παρουν. δηλαδη εχει καταντησει μεχρι και ο πιο αδιαφορος "νοτικος" να ξερει τι θα πει ο νοτης οταν ερθει η ωρα να μιλησει. μια "καινουρια" συνεντευξη του νοτη ειναι σαν να παιζει σε ριπλει μια παλιοτερη.
Billbill

Δεν θελω να απ αξιώνω σε καμια περιπτωση τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειες του νοτη ,τα πάθη το νησι και η γραβάτα αλλα και το κοινωνία στο μείον ειναι ωραια τραγουδια.
Ειναι λαθος ομως για μένα η μονότονη τριλογία ,
Χιλιες φορές 7 τραγουδια διαφόρων ειδών παρα κοινωνικα ερωτικά χορευτικά, αυτο το πραγμα δεν τραβάει δεν το βλέπει ο Νότης ;;;
Θελω να ρωτήσω όλους ,ειστε ευχαριστημένοι με τε τραγουδια που βγαζει ο Νότης;;σας αρέσουν τα ελαφρό ποπ που βγαζει;;το γεγονος οτι εχει να βγαλει λαϊκό με αρχ... εδω και χρονια σας αρεσει;;
Εμενα προσωπικα οχι
Σας αρέσουν τα τραγουδια (γεμίσματα ) που απλα συμπληρώνουν τον δίσκο;;δηλαδη αν βγαλει εναν δίσκο με 16 τραγουδια και δεν βρίσκει καλο χορευτικό πρεπει ντέ και καλα να βαλει μια μακακια και μιση απλα για να πει οτι έβαλε και χορευτικό;;δεν θα μπορούσε στην θέση για παραδειγμα του Αυγούστου το φεγγάρι να πετάξει μια μπαλάντα για παραδειγμα;;;;
Και τελος πιστεύετε πως οντως κανει ακροαση 700 τραγουδια και καταλήγει στα 16 καλυτερα και απ αυτα τα 16 τα 4 περπατάνε ;;;
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Εμένα φίλε μου αρέσουν ακόμα οι δίσκοι του και σχέδον όλα τα τραγούδια που εμπεριέχουν. Δεν θεωρώ γεμίσματα κάποια εξ αυτών πότε δεν το θεώρησα. Απλά φυσικό επόμενο είναι να μου αρέσουν κάποια περισσότερο σε σχέση με κάποια άλλα. Όλοι οι δίσκοι είναι αξιόλογοι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, εννοώντας ακούγοντας τα σαν ένα έργο δηλαδή με τη σειρά που τα έχει βάλει ο ίδιος στο δίσκο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

https://www.youtube.com/watch?v=7PFP1fyt0l4

ν το λεγε τωρα......
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Το λάθος που κάνετε κάποιοι είναι να συγκρίνεται τραγούδια του παρελθόντος με το σήμερα και τραγούδια του παρελθόντος του κοντού με το σήμερα του κοντού δλδ την φάση στην οποία βρίσκεστε... αν τα βάλετε κάτω δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζεται κάποιοι.
Αν κάνετε βέβαια μια γενική σύγκριση της μουσικής του σήμερα σε σχέση με 20 χρόνια πριν είτε μιλάμε για λαϊκά ή οτιδήποτε άλλο είδος μουσικής ακούει ο καθένας μόνο απογοήτευση διαπιστώνεις...
Σκεφτείτε ότι οι 2 τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του κοντού είναι το Δώσε ένα τέλος και το Τσιγγανακι που προσωπικά αν και τα θεωρώ καλά τραγούδια δεν πιστεύω ότι αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τον κοντό. Για αν μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είναι κακά τραγούδια, απλά δεν είναι στο ύφος του κοντού...
Με λίγα λόγια αν έβγαιναν το Σώμα μου και Ο Αετός τώρα θα πηγαίνανε απατά...

Υ.Γ. Αυτή την καραμέλα ότι έχει επιλέξει να ηχογραφεί με "φυσικό ήχο" που την στηρίζετε; Οι ηχογραφήσεις δεν είναι κακές η μίξη που γίνεται στο στούντιο είναι που καταστρέφει τα πάντα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Δευ Ιαν 09, 2017 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση