Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
H Panik στα μέσα Δεκεμβρίου ενημέρωσε τον Νότη ότι ο δίσκος είναι ήδη πλατινένιος και του είπαν να κάνουν ένα Δελτίο Τύπου προς τα σαιτ ότι έγινε πλατινένιος από τις πρώτες μερες και ο Νότης τους γείωσε λέγοντας όχι. Και ποιος να τον αδικήσει όταν εχει ζησει εποχες που πουλαγε 300-400 και 500.000 δίσκους τι να πουν οι 10 και 20.000.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣΚΟ ΜΕ 16 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ...10 ΜΕ 12 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ..ΠΟΣΟ ΣΑ ΑΓΑΠΗΣΑ..ΦΤΕΡΑ ΓΥΡΕΥΩ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ..ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΕΙΠΕ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Σ ΑΓΑΠΩ..ΔΗΛΩΝΩ ΜΟΝΟΣ..ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ..ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ..ΕΣΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ..ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΜΙΓΩΣ ΖΕΜΠΕΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΠΟ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ..ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ;ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΑΜΙΧΤΑ...ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ..ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΣΚΟ 3 ΜΕ 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ...Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ..ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΔΗΛ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ 4 ΜΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...Billbill έγραψε:Δεν θελω να απ αξιώνω σε καμια περιπτωση τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειες του νοτη ,τα πάθη το νησι και η γραβάτα αλλα και το κοινωνία στο μείον ειναι ωραια τραγουδια.
Ειναι λαθος ομως για μένα η μονότονη τριλογία ,
Χιλιες φορές 7 τραγουδια διαφόρων ειδών παρα κοινωνικα ερωτικά χορευτικά, αυτο το πραγμα δεν τραβάει δεν το βλέπει ο Νότης ;;;
Θελω να ρωτήσω όλους ,ειστε ευχαριστημένοι με τε τραγουδια που βγαζει ο Νότης;;σας αρέσουν τα ελαφρό ποπ που βγαζει;;το γεγονος οτι εχει να βγαλει λαϊκό με αρχ... εδω και χρονια σας αρεσει;;
Εμενα προσωπικα οχι
Σας αρέσουν τα τραγουδια (γεμίσματα ) που απλα συμπληρώνουν τον δίσκο;;δηλαδη αν βγαλει εναν δίσκο με 16 τραγουδια και δεν βρίσκει καλο χορευτικό πρεπει ντέ και καλα να βαλει μια μακακια και μιση απλα για να πει οτι έβαλε και χορευτικό;;δεν θα μπορούσε στην θέση για παραδειγμα του Αυγούστου το φεγγάρι να πετάξει μια μπαλάντα για παραδειγμα;;;;
Και τελος πιστεύετε πως οντως κανει ακροαση 700 τραγουδια και καταλήγει στα 16 καλυτερα και απ αυτα τα 16 τα 4 περπατάνε ;;;
Δεν είναι θέμα το αν ο Νότης έχει ζήσει εποχές με 300.000 δίσκους... πολύ αμφιβάλλω αν το ένοιαζε και τότε... το θέμα ότι το να βγει ένα δελτίο τύπου που να λέει ότι ο δίσκος έγινε πχ πλατινένιος είναι μια μορφή διαφήμισης του δίσκου που έστω και αν είναι μικρός ο αριθμός των πωλήσεων δεν παύει να είναι αξιόλογος... και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ και ο "πόλεμος" από το υπερπέραν. Όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα και για τους δημιουργούς...Scorpion86 έγραψε:H Panik στα μέσα Δεκεμβρίου ενημέρωσε τον Νότη ότι ο δίσκος είναι ήδη πλατινένιος και του είπαν να κάνουν ένα Δελτίο Τύπου προς τα σαιτ ότι έγινε πλατινένιος από τις πρώτες μερες και ο Νότης τους γείωσε λέγοντας όχι. Και ποιος να τον αδικήσει όταν εχει ζησει εποχες που πουλαγε 300-400 και 500.000 δίσκους τι να πουν οι 10 και 20.000.

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΩ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ 2 ΠΛΑΤΙΝΕΣ..ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ...
- Scorpion86
Αμα ήταν η Heaven θα το έκανε μέχρι και τηλεοπτικό σποτ. Γι αυτό λέω έχει ευθύνη και ο ίδιος. Εδώ δεν έχει δώσει ακόμα άδεια για το κλιπ. Ενα μηνα πριν το προμο κι ακόμα τίποτα.J&B έγραψε:Δεν είναι θέμα το αν ο Νότης έχει ζήσει εποχές με 300.000 δίσκους... πολύ αμφιβάλλω αν το ένοιαζε και τότε... το θέμα ότι το να βγει ένα δελτίο τύπου που να λέει ότι ο δίσκος έγινε πχ πλατινένιος είναι μια μορφή διαφήμισης του δίσκου που έστω και αν είναι μικρός ο αριθμός των πωλήσεων δεν παύει να είναι αξιόλογος... και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ και ο "πόλεμος" από το υπερπέραν. Όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα και για τους δημιουργούς...Scorpion86 έγραψε:H Panik στα μέσα Δεκεμβρίου ενημέρωσε τον Νότη ότι ο δίσκος είναι ήδη πλατινένιος και του είπαν να κάνουν ένα Δελτίο Τύπου προς τα σαιτ ότι έγινε πλατινένιος από τις πρώτες μερες και ο Νότης τους γείωσε λέγοντας όχι. Και ποιος να τον αδικήσει όταν εχει ζησει εποχες που πουλαγε 300-400 και 500.000 δίσκους τι να πουν οι 10 και 20.000.
ΜΑ ΗΔΗ Η HEAVEN TOΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ...Scorpion86 έγραψε:Αμα ήταν η Heaven θα το έκανε μέχρι και τηλεοπτικό σποτ. Γι αυτό λέω έχει ευθύνη και ο ίδιος. Εδώ δεν έχει δώσει ακόμα άδεια για το κλιπ. Ενα μηνα πριν το προμο κι ακόμα τίποτα.J&B έγραψε:Δεν είναι θέμα το αν ο Νότης έχει ζήσει εποχές με 300.000 δίσκους... πολύ αμφιβάλλω αν το ένοιαζε και τότε... το θέμα ότι το να βγει ένα δελτίο τύπου που να λέει ότι ο δίσκος έγινε πχ πλατινένιος είναι μια μορφή διαφήμισης του δίσκου που έστω και αν είναι μικρός ο αριθμός των πωλήσεων δεν παύει να είναι αξιόλογος... και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ και ο "πόλεμος" από το υπερπέραν. Όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα και για τους δημιουργούς...Scorpion86 έγραψε:H Panik στα μέσα Δεκεμβρίου ενημέρωσε τον Νότη ότι ο δίσκος είναι ήδη πλατινένιος και του είπαν να κάνουν ένα Δελτίο Τύπου προς τα σαιτ ότι έγινε πλατινένιος από τις πρώτες μερες και ο Νότης τους γείωσε λέγοντας όχι. Και ποιος να τον αδικήσει όταν εχει ζησει εποχες που πουλαγε 300-400 και 500.000 δίσκους τι να πουν οι 10 και 20.000.
-
με καρρα θα ν στην πυλη αξιου;;
- Scorpion86
Ναι, εκτός απροόπτου...Μόνος του δεν πάει ενάμιση μήνα.dionisis24 έγραψε:με καρρα θα ν στην πυλη αξιου;;
- SFAKattack10
Εκει παιζει να γινει καμια κοινη εμφανιση? Γιατι κλασσικα στην Θεσσαλονικη κανει καλυτερα προγραμματα.
Κλασικα με την παρουσιαση του δισκου την ανοιξη θα γινει και η απονομη λογικα.

Κλασικα με την παρουσιαση του δισκου την ανοιξη θα γινει και η απονομη λογικα.
- Scorpion86
Πιστεύω ότι προς το τέλος των χειμερινών εμφανίσεων θα γίνουν ντουέτα στο Teatro. Κι αν δουλέψει θα το εφαρμόσουν στην Πύλη. Δεν έχω κάποια πληροφορία. Εικάζω επειδή το θέλουν και οι δύο αλλά και οι μόνιμοι θαμώνες τους. Και οι δικαιολογίες που είπε ο Νότης στην παρουσίαση δίσκου δεν με πολυέπεισαν.
Aμα τον ένοιαζαν οι τυπικότητες και οι δημιουργοί θα έκανε απονομή και στον ΜΑΖΙ. Θα έκανε πέρα τις όποιες διαφωνίες με Cobalt, θα γινόταν η απονομή και γεια σας. Αποχώρηση με ψηλά το κεφάλι από την εταιρεία, δείχνοντας τους και την δυναμική που χάνουν. Ασχετα, εάν η Cobalt προσπάθησε να τον επαναπροσεγγίσει για να παραμείνει στο δυναμικό της κι εκείνος ούτε σήκωνε τα τηλέφωνα.J&B έγραψε:Δεν είναι θέμα το αν ο Νότης έχει ζήσει εποχές με 300.000 δίσκους... πολύ αμφιβάλλω αν το ένοιαζε και τότε... το θέμα ότι το να βγει ένα δελτίο τύπου που να λέει ότι ο δίσκος έγινε πχ πλατινένιος είναι μια μορφή διαφήμισης του δίσκου που έστω και αν είναι μικρός ο αριθμός των πωλήσεων δεν παύει να είναι αξιόλογος... και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ και ο "πόλεμος" από το υπερπέραν. Όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα και για τους δημιουργούς...Scorpion86 έγραψε:H Panik στα μέσα Δεκεμβρίου ενημέρωσε τον Νότη ότι ο δίσκος είναι ήδη πλατινένιος και του είπαν να κάνουν ένα Δελτίο Τύπου προς τα σαιτ ότι έγινε πλατινένιος από τις πρώτες μερες και ο Νότης τους γείωσε λέγοντας όχι. Και ποιος να τον αδικήσει όταν εχει ζησει εποχες που πουλαγε 300-400 και 500.000 δίσκους τι να πουν οι 10 και 20.000.
- Scorpion86
Τα Πάθη πέρασαν μπροστά...Γιατί τελευταίο το Μανα Γη?
• Τα Πάθη (53.500)
• Το Νησί (51.500)
• Κοινωνία στο μείον (38.500)
• Η Γραβάτα (37.500)
• Το Θεριό (35.200)
• Μάνα Γη (22.800)
• Προξενιό (765.000)
• Τα Πάθη (53.500)
• Το Νησί (51.500)
• Κοινωνία στο μείον (38.500)
• Η Γραβάτα (37.500)
• Το Θεριό (35.200)
• Μάνα Γη (22.800)
• Προξενιό (765.000)
Τα πάθη το νησι κοινωνία στο μείον και γραβάτα εχω ξεχωρίσει και εγω ,βεβαια η γραβάτα με αλλη ηχογραφηση ισως ηταν πρωτο τραγουδι.να αυτο που σας λεω περι ηχογραφήσεων.
Καντε μου μια χάρη μιας που ανεφερα τις ηχογραφησεις. Σας εχω πει οτι ασχολούμαι με την μουσικη , μεχρι αυτη την στιγμή τις καλυτερες ηχογραφησεις τις εχει ο παντελιδης.αρτιες απο όλες τις απόψεις ( αυτο ειναι το τρανταχτό παραδειγμα οτι ο Νότης δεν τις προσέχει καθόλου )
Αν διορθώσει αυτο το πραγμα ο Νότης τοτε θα ακούσετε την τεραστια διαφορα στ αυτιά σας αλλα και ο απλός ακροατής θα το ευχαριστηθεί και θα το καταλαβετε άπαντες ..το ξαναλέω απλα φανταστείτε να πρόσεχαν τοσο πολυ την φωνη του νοτη την μουσικη και την ακουστική της ηχογραφησης. Καντε το εικόνα και ηχο στο μυαλό σας !!!
Καντε μου μια χάρη μιας που ανεφερα τις ηχογραφησεις. Σας εχω πει οτι ασχολούμαι με την μουσικη , μεχρι αυτη την στιγμή τις καλυτερες ηχογραφησεις τις εχει ο παντελιδης.αρτιες απο όλες τις απόψεις ( αυτο ειναι το τρανταχτό παραδειγμα οτι ο Νότης δεν τις προσέχει καθόλου )
Αν διορθώσει αυτο το πραγμα ο Νότης τοτε θα ακούσετε την τεραστια διαφορα στ αυτιά σας αλλα και ο απλός ακροατής θα το ευχαριστηθεί και θα το καταλαβετε άπαντες ..το ξαναλέω απλα φανταστείτε να πρόσεχαν τοσο πολυ την φωνη του νοτη την μουσικη και την ακουστική της ηχογραφησης. Καντε το εικόνα και ηχο στο μυαλό σας !!!
Να ρωτήσω εσείς που πάτε συχνά τεάτρο έχει περιορίσει πολύ το πρόγραμμα ή είναι ιδέα μου;Γιατί δεν έχω δει καθόλου στο youtube ούτε και live 2 φορές που πήγα πολύ συνηθισμένα τραγούδια.Εχετε πετύχει φέτος για μένα,ένα γράμμα,ταξίδεψε με,δυο βοριάδες,μεσόγειος,η διαθηκη,ξεφτίσανε οι άνθρωποι,πέρνα και εσύ;Και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.Επίσης το πρώτο πρόγραμμα μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι ολόιδιο κάθε μέρα με 1-2 αλλαγές.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Πείτε μου έναν λαϊκό τραγουδιστή της δεκαετίας του 90 που εξακολουθεί να τραγουδάει μέχρι σήμερα λαϊκά τραγούδια. Έναν θέλω μόνο να μου πείτε. Και μην μου πείτε τον Τερζή γιατί αυτός δεν είναι και μέσα στα πράγματα τα τελευταία χρόνια και ο δίσκος του πήγε άπατος. Λαϊκό τραγούδι την σημερινή εποχή δεν υπάρχει έχει πεθάνει. Υπάρχει σύγχρονο λαϊκό ή λαϊκοπόπ που μόνο λαϊκό δεν είναι. Σαφώς και δεν μου αρέσει αυτό που επικρατεί σήμερα απλά λέω πως έχουν τα πράγματα. Όσο αφορά τον δίσκο η εταιρία ότι καλύτερο μπορεί κάνει όμως επειδή το προφίλ που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Νότης χωρίς να διαφημίζεται που είναι δική του επιλογή σε κάθε ευκαιρία που είναι πρόθυμη η εταιρία ο Νότης την γιώνει. Δεν είναι όμως 90 που καλά έκανε και δεν γούσταρε διαφήμιση, είναι 17 και καλώς ή κακώς επιβάλλεται η διαφήμιση στις μέρες μας αλλιώς είσαι χαμένος από χέρι. Όσο για τα τραγούδια τώρα που έχει περάσει και ένας μήνας είναι καλά, πολύ καλύτερα από προηγούμενα κονωνικά απλά είναι αμιγώς κοινωνικός όλος ο δίσκος γι' αυτό σε κάποιους φαίνονται κάπως βαριά. Αν ήταν μεμονομένα σκόρπια σε διάφορους δίσκους του θα ήταν πιο ωραία στο άκουσμα όταν μετά πχ έμπαινε μια μπαλάντα. Όπως και να 'χει πάντως μην περιμένετε πολλά από 'δω και πέρα και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Εγώ έπαψα να ελπίζω. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ο μόνος που εξακολουθεί να βγάζει αξιοπρεπή κομμάτια. Αυτό κρατήστε μόνο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
ilias16 έγραψε:
πολυ ωραιο,αλλα θα πρεπε να φενεται περισσοτερο ο νοτης νομιζω..
Οτι να ναι ,δεν μ αρεσει ,τελος παντων δεν ειμαι κατάλληλος για να κρίνω και βιντεο κλιπ αλλα για την ηχογραφηση θα τα ξαναπώ. Χάλια,την φωνη του νοτη δεν την προσέχουν καθόλου.θα το λεω και θα το ξαναλέω μεχρι ο στ αρχι... Μου Νότης να καθίσει και να ακούσει και να καταλάβει τι γινεται μπας και θελήσει να κανει την αλλαγη
- Scorpion86
Δεν είναι βίντεο κλιπ αλλά lyric video, στα πρότυπα μεγάλων καλλιτεχνών του εξωτερικού, όπου συνδυάζεται η εικόνα με τους στίχους. Ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες στο εξωτερικό και λιγότερο στην Ελλάδα (όπου ακόμα ζει και βασιλεύει το καγκουροstyle) καταφεύγουν σε τέτοια κλιπ. Ελεος ρε BillBill με την γκρίνια σου. Σε ένα τραγούδι που μιλάει για την κατάσταση στην Ελλάδα περίμενες τι? Να δείχνει τον Νότη να κάνει τι? Λογικοί να είμαστε, δεν θα κάνει προσωποκεντρικό ένα τραγούδι που μιλάει γενικότερα για την πατρίδα.
Εντάξει καλό είναι όχι τίποτα σπουδαίο αλλά βασικά σήμερα δεν ξέρω που ακριβώς χρησιμεύουν τα βίντεο κλιπ.Πάντως θα ήθελα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα να δείξει σε κάποιο βίντεο κλιπ τον Νότη όταν το τραγουδάει στο στούντιο όπως στο σύστημα δηλαδή.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- fylakas_aggelos
Στο να παίζουν στο MAD χρησιμεύουν και έτσι να προωθείται περισσότερο το κομμάτι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...