Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Άσχετο. Άκουσα το "Μ' ακούς" του Αρσενίου. Φουλ νοτικό κομμάτι. Θα γούσταρα να το ακούσω από Νότη. Καλά δεν μιλάμε για κανένα τρελό κομμάτι που θα μείνει απλά μέσα στις υπόλοιπες χαζομάρες που βγαίνουνε ξεχωρίζει. Είναι σοβαρό επιπέδου Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

81argus έγραψε:Οι πραγματικοί φίλοι του Νότη και γενικότερα οι πραγματικοί φίλοι κάθε ανθρώπου είναι εκείνοι που σου επισημαίνουνε τα λάθη σου και όχι εκείνοι που ενστερνίζονται τις απόψεις σου, χαϊδεύουν αυτιά και εθελοτυφλούν. Τόσο απλά. Αυτοί είναι υποκριτές. Για μένα ο Νότης πρέπει να αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά και αυτό είναι στο να τραγουδάει. Αυτό και μόνο αυτό. Μπουχτίσαμε σαν λαός με τον λαϊκισμό, τις γραφικότητες και τις παπαρολογίες. Όλα αυτά τα κάνουν και μέσα στην Βουλή. Ο Νότης δεν είναι στο στυλ του να κάνει αυτά ακριβώς τα ίδια που κάνουν και μέσα στην Βουλή. Γιατί αυτό κάνει.
Υ.Γ. Αρκετά με τον ήχο από το πηγάδι. Βάζω τραγούδια άλλων τραγουδιστών σε νορμάλ volume και ευχαριστιέμαι ήχο και ύστερα βάζω Νότη και το βάζω τέρμα να ακούσω μουσική. Απαράδεκτο.
Εγω του εχω πει απο κοντα για τις απαράδεκτες ηχογραφησεις και με κοιτούσε λες και άκουγε κατι το αφύσικο , ( μηπως δεν ασχολείται ;)μηπως δεν καταλαβαίνει τι θελω να του πω; Μηπως με γράφει απλα στα αρχ δια του ;; Πιθανόν )
Πρεπει να του το μεταφέρουν και άλλοι αυτον τον προβληματισμό , δεν τον ευχαριστιομαστε πρεπει να το καταλάβει ,
Το σωστό που πρεπει να ειπωθεί για να το καταλάβει ειναι οτι την φωνη του δεν την προσέχουν καθόλου στην ηχογραφηση με αποτελεσμα να μην ειναι ευχάριστο στ αυτιά μας καθώς κατα την διαδικασία της ηχογραφησης και επειτα της μίξης κτλ γινονται απανωτά λάθη ,
Πρεπει οι εμεις οι φαν να κινητοποιηθούμε αλλιως μονο εγω δεν ειμαι αρκετός και υπ όψιν του την εχω πει απο το 2013 λιγο πριν βγουν οι αυτοτελείς ,
Κινητοποιηθειτε παιδια δεν ειναι κακό μην ντρέπεστε να του πειτε οτι στον παντελιδη για παραδειγμα κάνουν άριστη δουλεια ενω στον ίδιο προχειρη ( αναφέρω παντελιδη μπας και τον πιάσει ο εγωισμός )
MonoArxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MonoArxontas »

Παίδες καλημέρα..Σας διαβάζω πολύ καιρό καθημερινά αλλά δεν είχα γράψει ως τώρα.Γράφω με αφορμή τη χθεσινή μου επίσκεψη στο τεατρο.Πηγα στο δεύτερο πρόγραμμα του Νότη και ομολογώ δεν τον βρήκα ιδιαίτερα ορεξάτο... Πολύ κλασικά τραγούδια (μήπως είμαι τρελός, παπαρούνα κτλ) και κάποια ξεχασμένα όπως λυσε κούκλα τα μαλλιά σου. Ίσως είναι έτσι δομημένο το πρόγραμμα για τους μη νοτικους που ξέρουν τα πολύ γνωστά. Το κακό ήταν πως όταν βγήκε το αναλόγιο και περίμενα να ακούσω τα ερωτικά του είπε το ήταν τρελός και 3 από το νέο δίσκο (νησί κοινωνία στο μείον γραβάτα) και 05.15 με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε. Επίσης πολύς κόσμος μέχρι 5παρα10 πάνω στην πίστα για φώτο. Γενικά νομίζω ότι ο Νότης χάνει σε αυτό το μαγαζί.Εννοω σαν φωνή σαν ερμηνεία. Σαν μάρκετινγκ ίσως ήταν μια καλή κίνηση.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:Άσχετο. Άκουσα το "Μ' ακούς" του Αρσενίου. Φουλ νοτικό κομμάτι. Θα γούσταρα να το ακούσω από Νότη. Καλά δεν μιλάμε για κανένα τρελό κομμάτι που θα μείνει απλά μέσα στις υπόλοιπες χαζομάρες που βγαίνουνε ξεχωρίζει. Είναι σοβαρό επιπέδου Νότη.
Εμένα προσωπικά δεν μ' άρεσε και γενικά δεν είναι καν επιπέδου Νότη. Μην ρίχνουμε τόσο τον πήχη. Θεωρώ ότι ο μόνος που έχει πιάσει επίπεδο Νότη από άποψη στυλ τραγουδιών ήταν ο Παντελίδης. Κάποια κομμάτια του είναι γραμμένα πάνω στην ερμηνεία του Νότη. Και με το επόμενο που έρχεται αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσει άλλος τραγουδιστής κομμάτι το αντίστοιχο διάστημα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

notakis έγραψε: Αν εσυ υιοθετεις ελαφρα την καρδια χαρακτηρισμους που του αποδιδονται, θα σου προτεινα να πας κ να του τα πεις κ να κανετε εναν πολιτισμενο διαλογο.
Κλεινοντας, θα σου συνιστουσα να μην ξαναναφερεις το "μονο για φιλους", γιατι προφανως δε σε αφορα...δε θα ειχε ποτε φιλο ο νοτης εναν που τον χαρακτηριζει ετσι!
Πολύ ευχαρίστως θα τα έλεγα και στον ίδιο το Νότη. Καλό είναι όταν κάποιος κάνει λάθη να του τα επισημαίνουμε. Εξάλλου όπως έχει αποδειχθεί όταν κάποιος του αντιπαραθέτει επιχειρήματα δεν μπορεί να απαντήσει ικανοποιητικά ο Νότης. Παράδειγμα σου φέρνω τη συνέντευξη και το διάλογο με Περρή στο Θέμο. Τώρα αν εσένα νομίζεις ότι σε τιμάει να μιλάς για ψήφο αγανάκτησης κλπ είσαι άξιος της μοίρας σου. Δεν θα κάνουμε πολιτική ανάλυση. Αλλά τι να πω στο Νότη όταν μου λέει ότι ψήφισε αυτούς που έβαλαν φυλακή; Ότι σύμφωνα με την Ποινικό Δίκαιο όταν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής για κάποιον διατάσσεται η προσωρινή του κράτηση ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του στο Δικαστήριο; Ή όταν μου λέει ότι ο άλλος δεν έπρεπε να αποφυλακιστεί ποτέ; Να του πω ότι η προσωρινή κράτηση επιβάλλεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Μην κάθομαι και γράφω σεντόνια τώρα για τα επιχειρήματα του Νότη. Αντιλαμβάνομαι τη λογική του Νότη να προσεγγίσει το χείριστο (βλ. Χ.Α., Παπαδόπουλο, Χούντα) για να καταδείξει την κατάντια και την ανικανότητα των μετέπειτα κυβερνήσεων, αλλά δεν θα έπρεπε να το κάνει καν, και τουλάχιστον αφού το κάνει να το έκανε με πιο έξυπνο τρόπο. Γιατί την κωλοτούμπα από το δεν έχω κόμμα, είμαι Έλληνας στο ψηφίζω Χ.Α (και χαίρομαι) εγώ δεν του τη συγχωρώ. Τέλος, ο Νότης έχει πει ότι προτιμά να του επισημαίνουν τα όποια αρνητικά παρά να ακούει τα χιλιοειπωμένα κολακευτικά σχόλια. Οπότε ενδεχομένως να έβρισκε πιο ενδιαφέρων έναν διάλογο με μένα παρά με σένα. Και μην το παίρνεις προσωπικά κι αρχίζεις σχόλια για Τατιάνες και χαζομάρες, εγώ το Νότη προσβάλλω, κανέναν που γράφει εδώ μέσα.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Διαβάζω προσεκτικά (απο διαστροφή ίσως, μαζοχισμό; Μπορεί...) τα μακροσκελή κείμενα σου (ξέρεις έσυ..).
Εκτός από τις ατέρμονα κουραστικές αναλύσεις σου για την τοποθέτηση του Νότη υπέρ της Χ.Α και την εμφανή επιθυμία σου να επιδείξεις κάποιες γνώσεις (που νομίζεις οτι έχεις), υποπίπτεις μονίμως σε λάθη..
Αφού χαρακτηρίζεις τον Νότη ώς ανόητο, φασίστα, παραληρηματικό (σου θυμίζουν κάτι αυτές οι λέξεις; Μήπως είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούν και τα ΜΜΕ με την πρώτη ευκαιρία;), μας πήρε η μπάλα κι εμάς; Φασίστες, λοιπόν, κι εμείς, επειδή δεν πάθαμε αμόκ με τις δηλώσεις του Νότη...Ας συνέλθουμε λιγάκι.
Αν ο σκοπός σου είναι να εκμηδενίσεις τον Νότη, να το καταλάβω. Άλλαξε τη φωτογραφία όμως. Είναι παραπλανητική. Δεν σε εκφράζει εξάλλου. Γράφεις για ''παλαμάκηδες'' (νεολογισμός;;;), κόλακες, χειροκροτητές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...Καινούριο είναι αυτό τώρα; Δηλαδή, όποιος δεν έχει εμμονή να σχολιάζει κακεντρεχώς όσα συμβαίνουν πέριξ του Νότη και δεν επικεντρώνεται σχεδόν σχολαστικά με τα αρνητικά του (λες και δεν υπάρχουν αμέτρητοι όλα αυτά τα χρόνια γι'αυτήν τη ''δουλειά''), είναι αυλικός του, είναι γιουσουφάκι του και υποτακτικός του. Σοβαρευτείτε...Δεν είναι αργά..
Το θέμα με τη Χ.Α έχει εξαντληθεί. Ο ίδιος εξέθεσε τις απόψεις του. Έχει την προσωπική του αντίληψη. Θα του το απαγορέψουμε επειδή διαφωνούμε; Λες οτι διαχωρίζεις την καλλιτεχνική υπόσταση του από τις πολιτικές πεποιθήσεις του, αλλά μόνο αυτό ΔΕΝ κάνεις. Τα τραγούδια του δεν σου αρέσουν (το σέβομαι, γούστα είναι αυτά), οτι δεν είναι αντάξια του(;;;;;;;), οτι τα τραγούδια του Παντελίδη είναι πιο κοντά στο επίπεδο του Νότη (έλα τώρα, σοβαρά;;; Θα με γελούν τα μάτια μου..)....
Πρέπει, πράγματι, να φτιάξετε μια ομάδα των Ανήσυχων Νοτικών (το ''Νοτικών'' σε πολλά εισαγωγικά για να ξεχωρίζετε) και να ζητήσετε συνάντηση με τον Νότη να σας λυθούν οι απορίες και να σας φύγει και το μαράζι....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ Αυτό το ''Οπότε ενδεχομένως να έβρισκε πιο ενδιαφέρων έναν διάλογο με μένα παρά με σένα'' (παράθεση απ'το κείμενο σου, βγάζει μάτι...Προσοχή στη γραμματική...
Υ.Γ 1 Πήρες τον ''Μαζί''; Είδες την έκπληξη;
Υ.Γ.2 Άλλαξε φωτογραφία...Στο ζητάει η συνείδησή σου....
Υ.Γ 3 Πήρες τον ''Όταν Επικοινωνούμε''; Ή βιαζόσουν να κάνεις κριτική;
Υ.Γ4 Προς έτερο: Αν σε κοίταζε αποσβολωμένος ο Νότης όταν του έλεγες την άποψή σου για τις άθλιες ηχογραφήσεις, δεν σε έβαλε σε σκέψη οτι ΙΣΩΣ είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Έχεις ακούσει τον δίσκο του Νταλάρα; Πόση διαφορά έχουν;
Υ.Γ 5 Ο Νότης θέλει φίλους, όχι φανατικούς. Όσοι είστε, είμαστε....ας κρατάμε κι ένα μέτρο...σε όλα...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

auster έγραψε:Διαβάζω προσεκτικά (απο διαστροφή ίσως, μαζοχισμό; Μπορεί...) τα μακροσκελή κείμενα σου (ξέρεις έσυ..).
Εκτός από τις ατέρμονα κουραστικές αναλύσεις σου για την τοποθέτηση του Νότη υπέρ της Χ.Α και την εμφανή επιθυμία σου να επιδείξεις κάποιες γνώσεις (που νομίζεις οτι έχεις), υποπίπτεις μονίμως σε λάθη..
Αφού χαρακτηρίζεις τον Νότη ώς ανόητο, φασίστα, παραληρηματικό (σου θυμίζουν κάτι αυτές οι λέξεις; Μήπως είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούν και τα ΜΜΕ με την πρώτη ευκαιρία;), μας πήρε η μπάλα κι εμάς; Φασίστες, λοιπόν, κι εμείς, επειδή δεν πάθαμε αμόκ με τις δηλώσεις του Νότη...Ας συνέλθουμε λιγάκι.
Αν ο σκοπός σου είναι να εκμηδενίσεις τον Νότη, να το καταλάβω. Άλλαξε τη φωτογραφία όμως. Είναι παραπλανητική. Δεν σε εκφράζει εξάλλου. Γράφεις για ''παλαμάκηδες'' (νεολογισμός;;;), κόλακες, χειροκροτητές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...Καινούριο είναι αυτό τώρα; Δηλαδή, όποιος δεν έχει εμμονή να σχολιάζει κακεντρεχώς όσα συμβαίνουν πέριξ του Νότη και δεν επικεντρώνεται σχεδόν σχολαστικά με τα αρνητικά του (λες και δεν υπάρχουν αμέτρητοι όλα αυτά τα χρόνια γι'αυτήν τη ''δουλειά''), είναι αυλικός του, είναι γιουσουφάκι του και υποτακτικός του. Σοβαρευτείτε...Δεν είναι αργά..
Το θέμα με τη Χ.Α έχει εξαντληθεί. Ο ίδιος εξέθεσε τις απόψεις του. Έχει την προσωπική του αντίληψη. Θα του το απαγορέψουμε επειδή διαφωνούμε; Λες οτι διαχωρίζεις την καλλιτεχνική υπόσταση του από τις πολιτικές πεποιθήσεις του, αλλά μόνο αυτό ΔΕΝ κάνεις. Τα τραγούδια του δεν σου αρέσουν (το σέβομαι, γούστα είναι αυτά), οτι δεν είναι αντάξια του(;;;;;;;), οτι τα τραγούδια του Παντελίδη είναι πιο κοντά στο επίπεδο του Νότη (έλα τώρα, σοβαρά;;; Θα με γελούν τα μάτια μου..)....
Πρέπει, πράγματι, να φτιάξετε μια ομάδα των Ανήσυχων Νοτικών (το ''Νοτικών'' σε πολλά εισαγωγικά για να ξεχωρίζετε) και να ζητήσετε συνάντηση με τον Νότη να σας λυθούν οι απορίες και να σας φύγει και το μαράζι....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ Αυτό το ''Οπότε ενδεχομένως να έβρισκε πιο ενδιαφέρων έναν διάλογο με μένα παρά με σένα'' (παράθεση απ'το κείμενο σου, βγάζει μάτι...Προσοχή στη γραμματική...
Υ.Γ 1 Πήρες τον ''Μαζί''; Είδες την έκπληξη;
Υ.Γ.2 Άλλαξε φωτογραφία...Στο ζητάει η συνείδησή σου....
Υ.Γ 3 Πήρες τον ''Όταν Επικοινωνούμε''; Ή βιαζόσουν να κάνεις κριτική;
Υ.Γ4 Προς έτερο: Αν σε κοίταζε αποσβολωμένος ο Νότης όταν του έλεγες την άποψή σου για τις άθλιες ηχογραφήσεις, δεν σε έβαλε σε σκέψη οτι ΙΣΩΣ είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Έχεις ακούσει τον δίσκο του Νταλάρα; Πόση διαφορά έχουν;
Υ.Γ 5 Ο Νότης θέλει φίλους, όχι φανατικούς. Όσοι είστε, είμαστε....ας κρατάμε κι ένα μέτρο...σε όλα...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ...ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΚΟΜΑ...Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ..ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ...ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ...
giannis21

ΑΝΕΒΗΚΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

:eh:
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Με συγχωρείς auster, γράφω από κινητό, ενδιαφέροντα ήθελα να γράψω, έχεις δίκιο. Τα παραληρηματικά στοιχεία είναι προφανή στις δικές σου και μόνο αναρτήσεις. Όντως έχει εξαντληθεί το θέμα Χ.Α. Στα υπόλοιπα ο Νότης έχει τεράστιες δυνατότητες που τα κολλήματα του δεν τον αφήνουν να τις αναπτύξει πλήρως. Εμένα αυτό σαν ακροατή του με ενοχλεί εσένα όχι. Αυτό είναι το θέμα. Τέλος κουβέντας. Αρνούμαι να συζητήσω άλλο με έναν τύπο που έχει αλλάξει 50 ονόματα εδώ μέσα και μας έστελνε inbox επειδή έτρωγε απανωτά μπαν. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι νομίζεις ότι έχεις και χιούμορ ή ότι ειρωνεύεσαι επιτυχημένα. Και να σου πω κάτι τελευταίο εσένα αυθεντικέ Νοτικέ αλλά μη σε σοκάρει. 20 άτομα να ρωτήσεις έξω για το Νότη τα 18 θα σου πουν: (α) που είναι εξαφανισμένος αυτός, (β) δεν βγάζει πλέον δίσκους (γ) δεν τον ακούω είναι Χ.Α. (δ) όλα τα παραπάνω. Οπότε χαλαρώστε λιγάκι οι "Νοτικοί'' γιατί αν ήσασταν τόσο πολλοί και τόσο δυνατοί όσο θέλετε να νομίζετε και περισσότερους δίσκους θα πουλούσε ο άρχοντας και δεν θα αναγκαζόταν να υπομένει το μαρτύριο να συνεργάζεται για να βγάλει φουλ σεζόν. Αν δεν ήταν ο Μπερτάκης στα μονοήμερα θα ήσασταν. Δείτε λιγάκι την ουσία μια φορά, ο Νότης πρέπει να δημιουργεί πράγματα αντάξια της ιστορίας του και των δυνατοτήτων του, όχι χιλιοειπωμένα κοινωνικά μέτρια κομμάτια και τα ίδια κονσερβοπιοιημένα προγράμματα. Μην ξεχνάμε ότι για κοινωνικός τραγουδιστής που πονάει το λαό έχει λιγάκι ακριβό μπουκάλι; Τι όχι;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

giannis21 έγραψε:ΑΝΕΒΗΚΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ;
Βάλε και ένα λινκ φίλε.
giannis21

jdarmody έγραψε:
giannis21 έγραψε:ΑΝΕΒΗΚΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ;
Βάλε και ένα λινκ φίλε.
ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΦΙΛΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΝΟΤΗ FAN PAGE....ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΙΝΚ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μορφές και οι δύο. Απορώ πάντως πως έχει ταιριάξει με τον Γιατρά ο Χρυσοβέργης, τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Θα ξαναδουλέψουμε λοιπόν..
https://www.facebook.com/alekoschrysove ... 5684866873
https://www.facebook.com/alekoschrysove ... 5468228228
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Ιαν 29, 2017 5:23 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giannis21

jdarmody έγραψε:Μορφές και οι δύο. Απορώ πάντως πως έχει ταιριάξει με τον Γιατρά ο Χρυσοβέργης, τελείως διαφορετικοί κόσμοι.
https://www.facebook.com/alekoschrysove ... 5684866873
ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ Η ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Επιτέλους, αποκαλύφθηκες.
Μας παίδεψες λιγάκι αλλά το αποτέλεσμα με ανταμείβει. Αν και τα 20 άτομα, που ανέφερες, συμφωνήσουν ''σε όλα τα παραπάνω'', ελπίζω να σε ωθήσουν να αλλάξεις και τη φωτογραφία σου. Είπαμε.. συνείδηση φυγείν αδύνατον...Και κάτι που σου διαφεύγει μάλλον..Δεν ακούμε Νοτη επειδή πουλάει δίσκους πολλούς (χαιρόμαστε, βέβαια) αλλά γιατί μας αρέσει. Ας εμφανίζεται ένα 3ωρο τον χρόνο...πάλι θα μας αρέσει. Στο χαλάω, το ξέρω, αλλά...
Τώρα, σχετικά με το μπουκάλι που είναι ακριβό, εντάξει.. Ακριβό είναι...
Σε ποιον ''επιτρέπεις'' να πει κοινωνικό τραγούδι; Θα πρέπει να σου δείξει δήλωση εισοδήματος πρώτα;
Δεν ξέρω...Βγήκε τουλάχιστον κάτι απ'αυτήν τη συζήτηση..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το αν αλλάζω παρωνύμια συνεχώς (αφού φαίνεται οτι αποτελεί αγαπημένο σου θέμα), έχει απαντηθεί. Τι εμμονή κι αυτή. Είπαμε για εσένα είμαι ο filcollis, o auster και βάλε κι ό,τι σ'αρέσει ακόμα. Μην κολλάς εκεί.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Auster, o Νότης θα πρέπει επιτέλους να πάψει να αδικεί τον εαυτό του και να επιστρέψει στην παλιά δημιουργικότητα και αρτιότητα που τον διέκρινε πάντα. Τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε, αλλά θέλουμε και το καλύτερο γι' αυτόν. Δεν είναι κακό αυτό. Μην το κουράζουμε άλλο, έχει εξαντληθεί το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Και τα demo πάνω στο τραπεζάκι. :lol:
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά το μποτάκι όλα τα λεφτά :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Καλά το μποτάκι όλα τα λεφτά :lol:
Δεν παίζεται ο κοντός... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι, μην πω δεν κρατάω καν καλάθι... πάλι κάτι θα γίνει και θα τα σπάσουν, ούτε μια στο δισεκατομμύριο δεν δίνω πιθανότητα να ξανασυνεργαστούν...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Τρομερή η παντόφλα... :lol: :lol: :lol:
Πάντως δεν μπορει κατι καλο θα εχει αυτο το δισκακι μεσα. κατι καλυτερο απο μερικα μερικα...
Ελπίζω να το γεμίσανε με τα καλύτερα τους εφοσον ξεκίνησαν να το πανε στον καλύτερο... και μετα απο τόσο καιρο, το δώρο πρέπει να είναι καλό και ακριβό.Για να δουμε...
Απάντηση