Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
scorpion ειναι εφικτο να πεις ποσα θα παρει; παντα το ειχα απορια αυτο. δεν εχω ιδεα τι χρηματα δινονται...
-
Θέλω να αναφέρω κάτι μιας και είναι προσωπικός μου φίλος ο ιδιοκτήτης του Pavilion, το μαγαζί χωράει 1.200 καθήμενους.
Την παραγωγή αυτής της βραδιάς ανέλαβε η ΑΙΑΣ που είχε αναλάβει και τη συναυλία του καλοκαιριού.
Όντως η αμοιβή που θα πάρει είναι αρκετά υψηλή, όπως έγραψε κι ο Scorpion, για τα δεδομένα του χώρου και αυτό τους κωλύει στο να γίνουν περισσότερες βραδιές.
Υ.Γ. Δεν θεωρώ ότι είναι φρόνιμο να αναφερθεί το ποσό που θα πάρει.
Την παραγωγή αυτής της βραδιάς ανέλαβε η ΑΙΑΣ που είχε αναλάβει και τη συναυλία του καλοκαιριού.
Όντως η αμοιβή που θα πάρει είναι αρκετά υψηλή, όπως έγραψε κι ο Scorpion, για τα δεδομένα του χώρου και αυτό τους κωλύει στο να γίνουν περισσότερες βραδιές.
Υ.Γ. Δεν θεωρώ ότι είναι φρόνιμο να αναφερθεί το ποσό που θα πάρει.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Επειδή το διαβάζουν πολλοί το forum δεν θέλω να αναφέρω, γιατι το διαβάζουν και πολλοί κακοπροαίρετοι που περιμένουν στην γωνία για να κράξουν. Ας αρκεστούμε στο ότι οι τιμές οφείλονται σε μεγαλο βαθμό στο ότι ο Νοτης θα παρει αρκετα χρηματα. Μαγκιά του που το κατάφερε. Εν αναμονή είναι για το εάν θα γίνει 2η βραδια. Επίσημα το μαγαζί χωράει 1.300 αλλά κάθε φορά το διαμορφώνουν ανάλογα για να παίρνει 2.000. Το κάνουν σαν αρένα πίσω με σταντ και μπορεί να στριμωχτούν και 2500.sotirakos έγραψε:scorpion ειναι εφικτο να πεις ποσα θα παρει; παντα το ειχα απορια αυτο. δεν εχω ιδεα τι χρηματα δινονται...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Με κάλυψες Διονύση !!!Dionysis7 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι έγινε επιτηδευμένα η αλλοίωση στον ήχο για να αποφευχθεί αυτό που είχε γίνει παλαιότερα όπως το 98' με την μαγνητοσκόπηση στο Rex που κυκλοφόρησε πειρατικό live. Κακώς για μένα γιατί δεν αντιπροσωπεύει αυτό που ακούς στο εκάστοτε μαγαζί.Billbill έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση παρακαλω:
Το 2004-5 αν θυμαμαι καλα ο Νότης εμφανιζόταν με την Πιερίδη στην πρωτη του χρονια στο εναστρον
Τοτε ειχε γίνει τηλεοπτική κάλυψη του προγράμματος και το ειχε δειξει το μεγκα αν δεν κανω λαθος και ειχε προβληθεί την ανάσταση
Και μπαίνω στο θεμα , η φωνη του εκει ακουγεται καπως αλλοιωμενη και δεν ειναι αυτο που λεμε ουαου Νότης φωνάρα
Γνωρίζει καποιος τι ειχε παιχτεί;;;;η ηταν μονο λογο κακής τηλεοπτικής κάλυψης ηχογραφησης ;;;
Nοτη, παρ'τους ολο το χρημα!!
Αφου υπαρχουν ακομα τετοιες τσεπες που αντεχουν να ξοδεψουν για λιγες ωρες μερικες δεκαδες ευρω, χαλαλι...Δεν ανηκω σε αυτους, προφανως...Δεν ξερω ποσα θα παρει ο ανθρωπος, αδιαφορο με αφηνει αφου δεν ειναι "μαυρα" ουτε δινονται απο τον κρατικο κορβανα.
Αλλα δειχνει πολλα το οτι ακομα παιρνει τοσα πολλα. Οχι στο θετικο, φυσικα....Με την προϋποθεση, βεβαια, οτι οσα γραφονται εδω οτι ειναι και αληθη..Πολλες παπατζες εχουμε διαβασει...
Αφου υπαρχουν ακομα τετοιες τσεπες που αντεχουν να ξοδεψουν για λιγες ωρες μερικες δεκαδες ευρω, χαλαλι...Δεν ανηκω σε αυτους, προφανως...Δεν ξερω ποσα θα παρει ο ανθρωπος, αδιαφορο με αφηνει αφου δεν ειναι "μαυρα" ουτε δινονται απο τον κρατικο κορβανα.
Αλλα δειχνει πολλα το οτι ακομα παιρνει τοσα πολλα. Οχι στο θετικο, φυσικα....Με την προϋποθεση, βεβαια, οτι οσα γραφονται εδω οτι ειναι και αληθη..Πολλες παπατζες εχουμε διαβασει...
Εσάς περιμέναμε να μας πειτε ποσα παιρνει ο Νότης και καθε Νότης , ειναι γνωστό εδω κσι χρονια ,
Κακοπροαίρετος οποιος λεει την γνωμη του.εγινε !!!
Τωρα ειναι μαγκιά του αυτο οκ.
Αν δεν μπορείτε να διαχωρίσετε το άσπρο απ το μαυρο να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λ
Ο αλλος πριν ειρωνεύτηκε την σύνταξη της πρότασης μου.ο ορισμός του πουθενά
Η αλήθεια ειναι μια και δεν κρύβεται
Αρπαχτή λέγεται αυτο οπως και πολλα αλλα.
Δεν θελω να ανοίξω θεμα.
Καλα κανει κσι πράττει οπως πράττει ο Νότης και ο καθε Νότης.
Και στην ιδιαίτερη μου πατριδα αν ερχότανε για αρπαχτή εγω και παλι θα πήγαινα να τον ακουσω.
Αυτα που εκανε κατα το παρελθον ο Νότης πλεον δεν πρόκειται να τα κανει το χουμε καταλάβει.
Κατα τα αλλα να μην μιλάτε για καλοπροαίρετους η κακοπροαίρετους γιατι οι απαντήσεις θα ειναι ανάλογες
Κακοπροαίρετος οποιος λεει την γνωμη του.εγινε !!!
Τωρα ειναι μαγκιά του αυτο οκ.
Αν δεν μπορείτε να διαχωρίσετε το άσπρο απ το μαυρο να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λ
Ο αλλος πριν ειρωνεύτηκε την σύνταξη της πρότασης μου.ο ορισμός του πουθενά
Η αλήθεια ειναι μια και δεν κρύβεται
Αρπαχτή λέγεται αυτο οπως και πολλα αλλα.
Δεν θελω να ανοίξω θεμα.
Καλα κανει κσι πράττει οπως πράττει ο Νότης και ο καθε Νότης.
Και στην ιδιαίτερη μου πατριδα αν ερχότανε για αρπαχτή εγω και παλι θα πήγαινα να τον ακουσω.
Αυτα που εκανε κατα το παρελθον ο Νότης πλεον δεν πρόκειται να τα κανει το χουμε καταλάβει.
Κατα τα αλλα να μην μιλάτε για καλοπροαίρετους η κακοπροαίρετους γιατι οι απαντήσεις θα ειναι ανάλογες
Καλα, η λεξη "αρπαχτη" εχει αλλη εννοια. Ειναι συνδυασμος του χωρου που επιλεγεται απο τον εκαστοτε τραγουδιστη(π.χ πλατειες χωριων κτλ), αποδοσης του ιδιου του τραγουδιστη και πολλα αλλα. Δεν ειναι καθε συναυλια και αρπαχτη. Ο χωρος που θα εμφανιστει ειναι προσεγμενος. Αλλα ολα αυτα εχουν ερεισμα αν δεν συνοδευεται ο Νοτης απο τον παραγωγο των δισκων του, κ. Βλαχο. Οποτε και ολα τα παραπανω αναιρουνται.
Καλοπροαιρετοι και μη, πλεον γνωριζομαστε.
Κραταμε τη σημαια της ορθογραφιας ψηλα και περηφανα!
Εσυ Μπαμπινιώτη χαλάρωσε γιατι απ οτι κατάλαβα σε εχει βαρέσει η α γαμια στο κεφάλι και ψάχνεσαι... Γενικα ψάχνεσαι για καυγά μεσω πληκτρολογίου επειδη δεν συμφωνούν οι απόψεις μας.takis13 έγραψε:Καλα, η λεξη "αρπαχτη" εχει αλλη εννοια. Ειναι συνδυασμος του χωρου που επιλεγεται απο τον εκαστοτε τραγουδιστη(π.χ πλατειες χωριων κτλ), αποδοσης του ιδιου του τραγουδιστη και πολλα αλλα. Δεν ειναι καθε συναυλια και αρπαχτη. Ο χωρος που θα εμφανιστει ειναι προσεγμενος. Αλλα ολα αυτα εχουν ερεισμα αν δεν συνοδευεται ο Νοτης απο τον παραγωγο των δισκων του, κ. Βλαχο. Οποτε και ολα τα παραπανω αναιρουνται.
Εγινε και παλι ,
Το επίπεδο σου το καταλάβαμε η μαλλον το κατάλαβα , αρα σου δωσα αξία ,
Συγχαρητηρια ασχολήθηκα μαζι σου , πέτυχες τον σκοπό σου , εισαι υπαρκτός , μπραβο σου ,
Γεια σου Τάκη , να ειδες σε αποκάλεσα με το ονομα σου , υπάρχεις και εισαι μεγαλος
Και για να ακούγονται και οι αλήθειες
30 χιλιάρικα θα πάρει ο Κοντος ,
30 χιλιάρικα θα πάρει ο Κοντος ,
Ο Κοντος;; Απαπαπα....Τι ειπες τωρα; 30χιλιαρικα;; Πωπω...
Δεν μπορω να το πιστεψω..
Δωσε πονο, χορτασμενε!
Πες κι αλλα! Στα 30.000 περιλαμβανεται και η αμοιβη του κ. Βλαχου;
Ή θα βαρυνει αποκλειστικα τον καλλιτεχνη;
Δεν μπορω να το πιστεψω..
Δωσε πονο, χορτασμενε!
Πες κι αλλα! Στα 30.000 περιλαμβανεται και η αμοιβη του κ. Βλαχου;
Ή θα βαρυνει αποκλειστικα τον καλλιτεχνη;
Γιατι θα πρεπει η καθε συζητηση να καταληγει σε καυγα; ας λεει ο καθενας τη γνωμη του κ την αποψη του. Αν μας ειναι αδιαφορο η διαφωνουμε εν παση περιπτωση με καποιον ας μην απαντουμε..
Σωτήρη εχεις δίκιο αλλα ο αλλος οπως βλεπεις ψάχνεται συγκεκριμένα με εμενα,sotirakos έγραψε:Γιατι θα πρεπει η καθε συζητηση να καταληγει σε καυγα; ας λεει ο καθενας τη γνωμη του κ την αποψη του. Αν μας ειναι αδιαφορο η διαφωνουμε εν παση περιπτωση με καποιον ας μην απαντουμε..
Οτι λεμε εδω μεσα το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνους μερικούς γινεται θεμα και παντα ακολουθείτε η τακτική της γελοιοποίησης του θέματος ουτως ώστε να απαξιώνονται γνωμες,
Οποτε καταλήγουμε στο ακόλουθο σκεπτικό , θα μιλάει μονο ο Τάκης και η παρέα του και ολοι οι άλλοι η θα συμφωνούν η θα σωπαίνουν.
Καλά ο takis13 είναι ο auster πόσα μπαν έχεις φάει πια βρε άνθρωπε...Έχει διαλύσει το φόρουμ, μόνο ειρωνείες είναι, μην του απαντάτε.
Πάντως έχουμε μια τάση να κάνουμε σαν ''παρθένες'' κι εμείς. Αρπαχτούλα κάνει ο Νότης και μαγκιά του αφού του τα σκάνε. Άλλωστε νομίζω ότι αρκετή χασούρα υπέστη τα τελευταία χρόνια με αποτυχημένες επιλογές σχημάτων. Ας πάει λοιπόν να τους πει τα κοινωνικά του τραγούδια όμορφα και ωραία.
Πάντως έχουμε μια τάση να κάνουμε σαν ''παρθένες'' κι εμείς. Αρπαχτούλα κάνει ο Νότης και μαγκιά του αφού του τα σκάνε. Άλλωστε νομίζω ότι αρκετή χασούρα υπέστη τα τελευταία χρόνια με αποτυχημένες επιλογές σχημάτων. Ας πάει λοιπόν να τους πει τα κοινωνικά του τραγούδια όμορφα και ωραία.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καλα, εσυ παντου τον auster βλεπεις. Εφιαλτης σού εχει γινει. Δεν ειμαι. Θα εκπλαγεις αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν συμφωνουν με τις αναλυσεις δηθεν υψηλου επιπεδου που γραφονται εδω μεσα με περισπουδαστο υφος. Αυτα τα "μην του απαντατε", να τα προσεξεις...Δειχνουν υφερποντα φασισμο...
Στο συγκεκριμενο θα διαφωνησω.προσωπικα δε το θεωρω αρπαχτη. Φετος επελεξε να τραγουδησει στην κυπρο σε κεντρο εν αντιθεση με περισι που εκανε συναυλια. Οπως παλιοτερα που πηγε κρητη. Μερικες φορες κι εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε.μια θελουμε εμφανισεις εκτος αθηνων και απ την αλλη τις θεωρουμε αρπαχτες.αρπαχτες θεωρω πως ειναι αλλο πραγμα.κατι προχειρο,ανοργανωτο και φθηνο απ ολλες τις αποψεις.βλεπε καρρα που οργωσε ολες τις ταβερνες και τα προαυλια.του νοτη μονο ανοργανωτο και φθηνο δεν το λες...
- Scorpion86
O Σαπουντζάκης έγραψε "Ανυπομονω για ακομα περισσοτερα..."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μέχρι στιγμής σαπουντζακης δημας μουκιδης παπασχοινας εχουν πολλες πιθανότητες συμμετοχής στο ερωτικόν
Προσωπικα κρατάω πολυ μικρο καλάθι για το ερωτικόν
Μακαρι να διαψευστώ
Προσωπικα κρατάω πολυ μικρο καλάθι για το ερωτικόν
Μακαρι να διαψευστώ
- Scorpion86
-
Σε ποιο url θα είναι το επίσημο site;
Στο παλιό το notissfakianakis.gr;
Στο παλιό το notissfakianakis.gr;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ελπιζω να μαθαινουμε κατι καινουργιο για τον τραγουδιστη και οχι για Nοτικες βραδιες και κλασσικα (βιογραφια,δισκοι video clips)