Δεν την ρωτησαν καν.Ειναι νωρις για να βγαλει δισκο.Προηγουνται τοσοι αλλοι.Chronisgreek έγραψε:gia cd eipe tpt? akousate? esteila mnm alla den nomizw na apanthsan..stelios έγραψε:Το τραγουδι μου αρεσει πολυ.Ωραια φωνη η Στελλα,νομιζω πως στο συγκεκριμενο τραγουδι φαινονται περισσοτερο η φωνητικες
της δυνατοτητες σε σχεση με το ντουετο με τον Παριο.Πολυ καλη στιγμη για τον Φοιβο,ξεκινησε πολυ καλα η spicy season.
Περιμενω συντομα και ενα ωραιο κλιπ οπως υποσχεθηκε η Στελλα.
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
-
e kouventa na ginetai.. 

-
Συμφωνώ. Το τραγούδι είναι γραμμένο σε 3 διαφορετικούς τόνους αν προσέξετε... Ξεκινάει με πιο χαμηλό και στο φινάλε ανεβαίνουν οι νότες πολύ ψηλά.Δηλαδή καλύπτει μεγάλη γκάμα από οκτάβες,συνεπώς η Έλλη δε νομίζω να το έφερνε εις πέρας τόσο άρτια όσο η Στέλλα Καλλή.stelios έγραψε:Δεν θα ηθελα να το πει η Κοκκινου.Μια χαρα παει στην φωνη της Στελλας.Chronisgreek έγραψε:pantws kai sthn kokkinou 8a tairiaze ayto paizei na tis to dokimase.. makari na xei k keinh ena 6ari..
Ξερουμε πως ο Φοιβος γραφει πανω στον τραγουδιστη οποτε δεν νομιζω να το δοκιμασε η Ελλη γιατι δεν γραφτηκε γι'αυτην.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
ουτε η βανδη.
-
η στελλα είναι μουσικός αλλωστε...!
Άσχετο,αλλά δείτε τι θεϊκό κορμί έχει ο Πετρέλης

Aλλά από πρόσωπο,μέτριος!!!!!!!

supernatural22 έγραψε:Άσχετο,αλλά δείτε τι θεϊκό κορμί έχει ο Πετρέλης
μαρίδα!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
οτι θα βλεπαμε τον πετρελη σε σεξι φωτογραφηση αλα σακης δε το ειχα σκεφτει ουτε την πρωταπριλια 

και με ποια λογική το κάνει τώρα αυτό; 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
με τη λογικη του μπιπ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sow την Παρ Σεπ 09, 2011 2:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βγάζει νόημα έτσι...
έχω να σημειώσω βέβαια ότι εκτιμώ πολύ το μέγεθος της τρίχας στο στήθος του φτάνει να είναι μαλακιά και να μην τσουφάει

έχω να σημειώσω βέβαια ότι εκτιμώ πολύ το μέγεθος της τρίχας στο στήθος του φτάνει να είναι μαλακιά και να μην τσουφάει

μπα θα τσουφαει, τριμαρισμενη ειναι 

αυτό φαντάζομαι κι εγώ
αφού είναι τριχωτός!
αλλά από την άλλη...την έχει δεν την έχει την κατάλληλη τρίχα αν βλέπεις την κεφάλα από πάνω τι να σου κάνει;
και μην πει κανείς μαμάμε το θέμα!
αυτά μας δίνει να σχολιάζουμε ο Πετρέλης!

αφού είναι τριχωτός!
αλλά από την άλλη...την έχει δεν την έχει την κατάλληλη τρίχα αν βλέπεις την κεφάλα από πάνω τι να σου κάνει;

και μην πει κανείς μαμάμε το θέμα!
αυτά μας δίνει να σχολιάζουμε ο Πετρέλης!

το κεφαλι ειναι για να δειχνει οτι ειναι κι αυτος ανθρωπος με ελαττωματα
καποιοι παντως τον βρισκουν τρομερα καυτο

καποιοι παντως τον βρισκουν τρομερα καυτο

γιατί κάτι μου λέει πως ξέρω την απάντηση σε αυτό το quiz; 

12 points go to deba 

-
Αυτο της Καλλη πολυ μετριο το βρηκα ! Σιγα την φωνή ρε παιδιά ! Ασε που αρχιζει το κομματι λες και θα αρχιζει τσιφτετελι και μπαινει και αχαρα!
Και μην αρχισετε τα " α δηλαδη αυτη ειναι καλυτερη" απο την τάδε που ειναι στην spicy etc ...Μιλαω συγκεκριμενα για αυτη τη Στελλα...μετριατζα οσο δεν γινεται !!!
Και μην αρχισετε τα " α δηλαδη αυτη ειναι καλυτερη" απο την τάδε που ειναι στην spicy etc ...Μιλαω συγκεκριμενα για αυτη τη Στελλα...μετριατζα οσο δεν γινεται !!!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Λογικα συμβουλη του Φοιβου.Ειναι γνωστο πως εχει αποψη και για τις φωτογραφησεις των καλλιτεχνων του.deba έγραψε:και με ποια λογική το κάνει τώρα αυτό;
Μαλλον ειδε τις περσινες φωτο του Βερτη και ειπε να ακολουθησει.
Εγω νομιζα πως ο Πετρελης ηταν το καλο παιδι,που παλεψε και απο την οικοδομη μπηκε στο τραγουδι και ειναι οικογενειαρχης....
Πιστευα πως εχει υιοθετησει το προφιλ του Πλουταρχου αλλα μαλλον βρισκεται ο ιδιος ή οι ομαδα του σε πανικο επειδη δεν εχει καλο airplay.
Tα πεταμε λοιπον να γινει κουβεντουλα και να συζητηθουμε.

-
Τι λες ρε συ τώρα; Η κοπέλα έχει φωνάρα με όλη τη σημασία της λέξης και με μουσικές σπουδές.Θα μου πεις μουσικές σπουδές έχει και η Έλλη, όμως αυτή τα συνδυάζει και τα 2 (συν την σούπερ εμφάνιση).Slim_Shady έγραψε:Αυτο της Καλλη πολυ μετριο το βρηκα ! Σιγα την φωνή ρε παιδιά ! Ασε που αρχιζει το κομματι λες και θα αρχιζει τσιφτετελι και μπαινει και αχαρα!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.