Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Κατά τ' άλλα είναι που παρερμηνεύουν τα λόγια του οι δημοσιογράφοι.
Τι να πρωτοσχολιάσεις από τις αθλιότητες που είπε.Ντροπή και μόνο. :thumbdown:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Να κι ένας που δεν κρύβεται(άσχετα αν διαφωνώ με μερικά απ'όσα λέει)..να κι ένας με στέρεη άποψη, χωρίς φτιασιδώματα..βέβαια,γνωρίζει καλά οτι οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να μένει αγαλματάκι ακούνητο κι αμίλητο..
stelios

ΔΕΙΤΕ: Όλα όσα έγιναν, στην απονομή πολυπλατινένιου δίσκου στο Νότη Σφακιανάκη
Εικόνα
Πολλοί φίλοι αλλά και συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη, έδωσαν το παρόν στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του, «16 Αυτοτελείς Ιστορίες».
Εικόνα
Ανάμεσα τους, η Δέσποινα Βανδή με τη Καίτη Γαρμπή όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr
Εικόνα
Εικόνα
Ντυμένες στα μαύρα, Δέσποινα και Καίτη βρέθηκαν στο «Αθηναϊς», προκειμένου να τιμήσουν τον τραγουδιστή.
Εικόνα
Εικόνα
Άλλωστε η Δέσποινα Βανδή, δεκαέξι χρόνια μετά, θα συνεργαστεί ξανά με το Νότη Σφακιανάκη στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Δεν θα μπορούσε λοιπόν ν΄απουσιάζει από την απονομή.
Εικόνα

Την σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι.
Εικόνα

Την Αμαρυλλίδα.
Εικόνα

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... sfakianaki
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

Μπραβο φασιστομουτρο...να βαλεις εκει που ξερεις τις πλατινες σου....
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
stelios

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

panosif έγραψε:Κατά τ' άλλα είναι που παρερμηνεύουν τα λόγια του οι δημοσιογράφοι.
Ουτε εγω συμφωνω με ολα οσα ειπε αλλα δικαιωμα του ειναι να πει και να υπερασπισει τον εαυτο του.
markella

βεβαιως και ειναι δικαιωμα του να λεει την αποψη του...μονο που πρεπει να σκεφτει πως για καποια παιδια ειναι ινδαλμα και πρεπει να προσεχει τι λεει...και λυπαμαι πολυ αλλα εχω τοσο μεγαλο προβλημα με το φασισμο και τους ακολουθους του που πεταξα τα cd του...λυπαμαι που εχει πει μερικα καταπλητικα τραγουδια αλλα σπιτι μου ενας τετοιος φασιστας δεν εχει θεση...και το ιδιο θα εκανα ΤΩΡΑ και για οποιον αλλο εκανε το ιδιο...απο την Καιτη μεχρι τη Βιταλη και απο την Κανα μεχρι τη Madonna που τις λατρευω
Άβαταρ μέλους
panosif

SFAKattack10 έγραψε:
panosif έγραψε:Κατά τ' άλλα είναι που παρερμηνεύουν τα λόγια του οι δημοσιογράφοι.
Ουτε εγω συμφωνω με ολα οσα ειπε αλλα δικαιωμα του ειναι να πει και να υπερασπισει τον εαυτο του.
Σε αυτά που άκουσα το πρωί δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του.
Είπε πως ο Παπαδόπουλος ήταν ο καλύτερος πολιτικός που πέρασε από την Ελλάδα,πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάνει
τίποτα κακό και πως θα πρέπει να την υποστηρίζουμε,πως ο Μιχαλολιάκος κακώς μπήκε στην φυλακή,αποκάλεσε συναδελφό
του ''μαιμού'' και ειρωνεύτηκε όσους συμμετέχουν στα talent shows.
Την αξία του ως καλλιτέχνη την έχω παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές αλλά αυτά που λέει μου προκαλούν εμετό.
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

markella έγραψε:βεβαιως και ειναι δικαιωμα του να λεει την αποψη του...μονο που πρεπει να σκεφτει πως για καποια παιδια ειναι ινδαλμα και πρεπει να προσεχει τι λεει...και λυπαμαι πολυ αλλα εχω τοσο μεγαλο προβλημα με το φασισμο και τους ακολουθους του που πεταξα τα cd του...λυπαμαι που εχει πει μερικα καταπλητικα τραγουδια αλλα σπιτι μου ενας τετοιος φασιστας δεν εχει θεση...και το ιδιο θα εκανα ΤΩΡΑ και για οποιον αλλο εκανε το ιδιο...απο την Καιτη μεχρι τη Βιταλη και απο την Κανα μεχρι τη Madonna που τις λατρευω
συμφωνώ!
filcollins

Φασιστας ο Νοτης;Αυτο καταλαβαμε; αμ το αλλο; οτι δηλαδη ακουμε καποιον τραγουδιστη και μας αρεσει οχι επειδη ειναι καλλιφωνος αλλα γιατι εχει αποψεις ιδιες με τις δικες μας...τοτε ολοι Μadonna και Ρεμο!!
stelios

Τατσόπουλος: «Δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Σφακιανάκης είναι φασίστας»
Εικόνα
Τις ιδιαίτερα αιχμηρές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη στην κάμερα του «Πρωινού mou» σχολίασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Δείτε τι έγραψε:

«Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο.»

http://www.entertv.gr/article/312128/ta ... i-fasistas
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

markella έγραψε:μονο που πρεπει να σκεφτει πως για καποια παιδια ειναι ινδαλμα και πρεπει να προσεχει τι λεει...
Eκει χρειαζεται κριτικη αποψη. Τοσα χρονια και γω συμφωνουσα με προσωπικες του αποψεις αλλα οταν βλεπω αντιφασεις θα το πω και δεν θα το αφησω επειδη ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης.

Επειδη καπου διαβασα αν αυτα θα τα λεει και στ μαγαζι, λογικα θα τα λεει, παντα τα ελεγε τωρα θα σταματησει? :lol:
Απλα και γω περιμενα σημερα να ακουσω κατι σχετικο με τον δισκο αλλα παλι το θεμα πηγε πολιτικα. Καλα εδω και χρονια στις συνεντευξεις του δεν μιλαει για δισκους κτλ αλλα ειπα μην αλλαξει χθες.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis
Σε αυτές τις εποχές, η ηθική στάση είναι το πρώτο που μετράει. Μεγάλο μπράβο στη Δέσποινα Βανδή που αποχώρησε από το σχήμα με το Χρυσαυγίτη.

Λετε να πει μετα ενα συγγνωμη που ψαρωσε με αυτα που διαβασε? Οχι ε? :lol:
filcollins

Συγχωρεστε με,αλλα ποιος ειναι ο κος Μωραιτης και γιατι πρεπει να με νοιαζει τι εγραψε στο ιστολογιο του; θα'ναι κανενας σπουδαιος φαινεται..
markella

SFAKattack10 έγραψε:Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis
Σε αυτές τις εποχές, η ηθική στάση είναι το πρώτο που μετράει. Μεγάλο μπράβο στη Δέσποινα Βανδή που αποχώρησε από το σχήμα με το Χρυσαυγίτη.

sorry???αποχωρησε η Δεσποινα απο το σχημα?
Άβαταρ μέλους
panosif

markella έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis

sorry???αποχωρησε η Δεσποινα απο το σχημα?
http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... usi-augi-/
filcollins

ναι! η Μadonna θα την αντικαταστησει..
Απάντηση