ναι και θελει μεγαλη προσπαθεια για να είναι καλυτερος απο της Βανδηmad_king έγραψε:ισως ειναι και καλυτερος απο της δεσποινας τοσο καιρο δεν εξηγηται αλλιωςafn έγραψε:Σεπτέμβριο είπε!!!

ναι και θελει μεγαλη προσπαθεια για να είναι καλυτερος απο της Βανδηmad_king έγραψε:ισως ειναι και καλυτερος απο της δεσποινας τοσο καιρο δεν εξηγηται αλλιωςafn έγραψε:Σεπτέμβριο είπε!!!
http://music.vodafone360.com/MusicWebStoreReal/gr/elafn έγραψε:Ερώτηση κρίσεως... Εκτός από το iTunes που αλλού αγοράζεις digital single στην Ελλάδα?
happy_end έγραψε:Μ' αρέσει! Μα τί έχω πάθει τελευταία ..
e an valoume se ena album apo to ontos k meta ola osa ths exei grapsei mallon einai kalytero to cest la vie...!NARKOTIKO έγραψε:ναι και θελει μεγαλη προσπαθεια για να είναι καλυτερος απο της Βανδηmad_king έγραψε:ισως ειναι και καλυτερος απο της δεσποινας τοσο καιρο δεν εξηγηται αλλιωςafn έγραψε:Σεπτέμβριο είπε!!!![]()
(αν εννοεις το cest la vie)
απλως αποφασισαν να βγαλουν το αποχωρω λογω και του διαζυγιου.supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι "Τα γενέθλιά μου" είχε γραφτεί λίγο μετά το Όντως,και η Έλλη Κοκκίνου είχε πει στη Σταματέρη ότι θα κυκλοφορούσε ένα τσιφτετέλι,αλλά τελικά βγήκε το "Αποχωρώ" σαν 2o digital single.
λογικα ολα τα τραγουδια που θα της εχει γραψει θα ειναι εμπνευσμενα απο το διαζυγιο και τον καινουργιο ερωτα.supernatural22 έγραψε:Kαι το κομμάτι "Τα γενέθλιά μου" ίδιο νόημα έχει,γιατί λέει "Σήμερα είναι η μέρα που θα κάνω εσένα πέρα".Οπότε πιστεύω ότι ο Φοίβος εμπνεύστηκε από το διαζύγιο,και το έγραψε.Απλά είπαν να μην βγάλουν τσιφτετέλι,αμέσως μετά το διαζύγιο.
πιο λογικό αυτόsupernatural22 έγραψε:Kαι το κομμάτι "Τα γενέθλιά μου" ίδιο νόημα έχει,γιατί λέει "Σήμερα είναι η μέρα που θα κάνω εσένα πέρα".Οπότε πιστεύω ότι ο Φοίβος εμπνεύστηκε από το διαζύγιο,και το έγραψε.Απλά είπαν να μην βγάλουν τσιφτετέλι,αμέσως μετά το διαζύγιο.
φαντάσου ότι δεν έχω ιδέα ποιο είναι αυτό το τραγούδι, πρέπει να 'ναι της εποχής σουafn έγραψε:Γενικά για εμένα έχει να βγάλει πραγματικά καλό κομμάτι από το Καραβάκι...
stelios έγραψε:λογικα ολα τα τραγουδια που θα της εχει γραψει θα ειναι εμπνευσμενα απο το διαζυγιο και τον καινουργιο ερωτα.supernatural22 έγραψε:Kαι το κομμάτι "Τα γενέθλιά μου" ίδιο νόημα έχει,γιατί λέει "Σήμερα είναι η μέρα που θα κάνω εσένα πέρα".Οπότε πιστεύω ότι ο Φοίβος εμπνεύστηκε από το διαζύγιο,και το έγραψε.Απλά είπαν να μην βγάλουν τσιφτετέλι,αμέσως μετά το διαζύγιο.
ο δισκος ειλικρινα ειχε πολυ ωραια τραγουδια.για μενα ειχε κανει ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση.afn έγραψε:Γενικά για εμένα έχει να βγάλει πραγματικά καλό κομμάτι από το Καραβάκι...
Συμπαθητικό για buzz single, συμφωνώ απόλυτα στα άλλα!!stelios έγραψε:ο δισκος ειλικρινα ειχε πολυ ωραια τραγουδια.για μενα ειχε κανει ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση.afn έγραψε:Γενικά για εμένα έχει να βγάλει πραγματικά καλό κομμάτι από το Καραβάκι...
απλως αποφασισε να γυρισει στην σιγουρια των σουξε του φοιβου.![]()
το "μην τα παρατας" επισης ηταν πολυ ωραιο τραγουδι απο τις digital κυκλοφοριες της στην sony.