Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Προσωπικά το είχα γράψει και το περίμενα ότι δεν θα συνεχίσει με Μπερτάκη. Εξ αρχής οι φήμες ήταν ότι θα μοιραστούν Αργυρός και Ρέμος στα μαγαζιά του. Δεν θεωρώ βέβαια απαραίτητα ότι χάλασαν και οι σχέσεις τους. Είναι λογικό, υποθετικά μιλώντας, να προτιμήσει ένας επιχειρηματίας τον Αργυρό με το κασέ του, παρά το Νότη όταν ξέρει ότι ο Αργυρός με το ρεύμα που έχει θα κάνει ίδια ή και καλύτερη σεζόν. Τώρα το σχήμα που ακούστηκε με Τόλη κλπ, με όλο το σεβασμό, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ληφθεί υπόψη. Επιτέλους ο Νότης συνεργάζεται ξανά με τον Δάντη! Από τις μεγαλύτερες φωνές..Πέγκυ ή Ηλιάδη κάνουν λίγο ως ξαναζεσταμένο φαγητό. Αλλά με τους δυο τους μόνο δεν βγαίνει η σεζόν...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Η πλάκα είναι ότι σήμερα το απόγευμα, στην Κω όπου βρίσκεται, μόλις έμαθε ο Νότης για τα δημοσιεύματα περί Βοσκόπουλου και fever έμεινε άφωνος. Κι έλεγε για τα σαιτ της παραπληροφόρησης και έχωνε που κάθε φορά γράφουν το μακρύ και το κοντό τους. Τώρα πως έχει κυκλοφορήσει ότι έχει υπογράψει με Fever ενώ δεν έχει διάθεση να τα βρει με τον Παπαγεωργίου, είναι απορίας άξιο πως συνδέονται αυτά μεταξύ τους. Ο Νότης συζητάει με άλλο μεγάλο μαγαζί στο οποίο δεν έχει δουλέψει στο παρελθόν και μάλιστα το είχε σαν επιλογή και παλαιότερα. Βοτανικό. Αλλά τίποτα προχωρημένο. Τώρα για το Fever εγώ προσωπικά δεν έχω επιβεβαιώσει από πουθενά ότι έχει προχωρήσει, πόσο μάλλον να έχει υπογράψει κιόλας. Γέλαγε με αυτά, μόλις του μεταφέρθηκαν. Μπορεί να είναι λάθος η δική μου πληροφόρηση για Fever. Θα δείξει...κρατάω μικρό καλάθι πλέον.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion εσύ τα λες στο φόρουμ και με επιφύλαξη οπότε δεν έχεις να απολογηθείς πουθενά.Οι αστείοι eu έχουν πέσει σε αμέτρητα φάουλ και υποτίθεται ότι έχουν πληροφορίες εκ των έσω.Ας κάνουν καμία Νοτική βραδιά για κανένα μεροκάματο και ας αφήσουν τις σοβαρές ειδήσεις για αλλού.Ο Νότης ευθύνεται για τα άτομα που πλασάρουν την εικόνα του και οι συγκεκριμένοι δεν νομίζω ότι είναι αντάξιοι.Μακάρι να πάει Βοτανικό και αν ξέρεις πες μου αν με Χατζηγιάννη έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Προσέξτε πως μιλατε για τους "προεδρους". οι ανθρωποι εχουν εκλεγει με δημοκρατικες διαδικασιες απο τον εαυτο τους.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Scorpion εσύ τα λες στο φόρουμ και με επιφύλαξη οπότε δεν έχεις να απολογηθείς πουθενά.Οι αστείοι eu έχουν πέσει σε αμέτρητα φάουλ και υποτίθεται ότι έχουν πληροφορίες εκ των έσω.Ας κάνουν καμία Νοτική βραδιά για κανένα μεροκάματο και ας αφήσουν τις σοβαρές ειδήσεις για αλλού.Ο Νότης ευθύνεται για τα άτομα που πλασάρουν την εικόνα του και οι συγκεκριμένοι δεν νομίζω ότι είναι αντάξιοι.Μακάρι να πάει Βοτανικό και αν ξέρεις πες μου αν με Χατζηγιάννη έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο;;;
Κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείω. Ακόμα και για το Fever δεν το κλείνω, γιατί ίσως η δική μου η πληροφόρηση να είναι λάθος σχετικά με αυτό. Ότι γνωρίζω γράφω. Όλα ανοικτά είναι. Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι το σχήμα που θέλει είναι με Χατζηγιάννη και Ηλιάδη, σε όποιο μαγαζί βρει ανθρώπους που να μπορεί να συνεννοηθεί και αυτά που να ζητήσει να υλοποιηθούν. Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ουσιαστικα ξεχναμε το Fantasia? ( Βασικα θελω να ακουσω ναι :biggrin: )
Βοτανικο ειχε ακουστει και τοτε που τελικα εκλεισε στο Φωταεριο.

Ασχετο αλλα τελευταια φορα που ειχε ακουστει για Βοσκοπουλο ηταν πριν 12χρονια για Εναστρον και αν δεν κανω λαθος τοτε ο Βοσκοπουλος τελικα τραγουδησε στην Ακτη .
Scorpion86 έγραψε: το σχήμα που θέλει είναι με Χατζηγιάννη και Ηλιάδη,
Για Χατζηγιαννη γραφτηκε στο gossip-tv οτι ηταν να συνεργαστει με Ρουβα αλλα τελικα δεν εγινε το σχημα.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

ο χατζηγιαννης εχει κλεισει σε σχημα ειναι τσεκαρισμενο...
Scorpion δισκογραφικα εχεις μαθει τπτ τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Musicshoot έγραψε:ο χατζηγιαννης εχει κλεισει σε σχημα ειναι τσεκαρισμενο...
Scorpion δισκογραφικα εχεις μαθει τπτ τι γινεται?
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δισκογραφικά. Ούτε για ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε αν θα είναι ερωτικός. Εγώ έμαθα από συνεργάτη του ότι σκέφτεται να τον κάνει μεικτό. Δηλαδή και με ερωτικά και με χορευτικά και με κοινωνικά κομμάτια. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για να πούμε κάτι με σιγουριά γιατί αυτά αλλάζουν συνεχώς αναλόγως τι κομμάτια προκύπτουν στην πορεία. Διέρρευσαν και κάποια ονόματα ότι θα είναι μέσα αλλά τίποτα σίγουρο γι αυτό δεν έχω αναφέρει κάτι τόσο καιρό.
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Πληροφοριακα εντελως, για 3η συνεχη εβδομαδα στη #1 στον πινακα της ifpi o ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. Σαρωνει, λεμε!!!
Καλα, εκεινες οι σελιδες του fb εχουν αγγιξει πατο. Βγαζουν και ανακοινωσεις για να δικαιολογησουν την ανικητη βλακεια τους και αποθεωνουν και τον ΛεμπιΧρυσο! Απο αγαπη γινονται ολα...
Οσο για τον δισκο, γνωμη μου ειναι να ετοιμασει κατι ολοκληρωμενο με πολλα τραγουδια. 7 τραγουδια ανα ετος ειναι ελαχιστο.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Παντως αυτο που διαφαίνεται ειναι ενα παιχνιδάκι στην πλατη του νοτη απο λεμπι και Μπερτάκη , δηλαδη σαν να μην καίγεται ο μπερτακης να εχει νοτη στα μαγαζιά του, ισως με Αργυρό και τους υπόλοιπους να του βγαινει καλύτερα το πλάνο του , εκτος και αν το σύστημα χτυπάει τις επιχειρήσεις του επιχειρηματία με σκοπό , οπως ειχε γίνει στο εναστρον λογω των δηλώσεων του νοτη περι χ.α.,
Αρα λοιπον μ αυτο το σκεπτικό βλέπω τον νοτη τον ερχόμενο χειμώνα να μην συνεργάζεται εκ νεου με τον Μπερτάκη.
Οσων αφορά τον δίσκο και σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκορπιού υπαρχει η σκέψη για ολοκληρωμένο δίσκο ( σιγά μην δεν έβρισκε τροπο ο Νότης να χωρέσει εκ νεου τα τραγουδια που τον ενδιαφέρουν , δηλαδη τα κοινωνικα).
Χιλιες φορές ολοκληρωμένο δίσκο παρα τριλογίες.
Περσι τέτοιον καιρο μαθαίναμε τις σκέψεις του νοτη περι τριλογίας , στην συνεχεια διαφάνηκε οτι αυτη η σκέψη δεν ηταν ώριμη στο μυαλό του καθώς τελευταια στιγμή αποφάσισε ονομα δίσκου ο οποιος δεν προδιεθετε σε τιποτα τριλογία.
Στην συνεχεια ειχε έτοιμα καποια τραγουδια για ηχογραφηση , ομως δεν προχώρησε σε αυτο καθώς εγιναν καποια παρασκηνιακά γεγονότα τα οποία τον έκαναν να αλλάξει σκεπτικό.Ενδεικτικα αναφέρω οτι σε εκείνο το διάστημα τα σπάσε με συο συνθέτες.
Τελος παντων, οι πληροφοριες του σκορπιού ειναι έγκυρες οποτε περιμενουμε κι αλλες σκορπιε.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Χωρις να γνωριζω τιποτα,χωρις να υπονοω τιποτα θελω απλα ν πω πως κι εμενα μου εκανε λιγο για κακο κι επιτιδευμενο παρασκηνιο η αναρτηση του λεμπιδακη. Δεν φαινεται λογικο εφοσον ο νοτης θεωρειτε σιγουρος για την φαντασια κ περιμενουμε τον παρτενερ την ιδια ωρα το "γραφειο τυπου" του μπερτακη ν βγαζει ανακοινωση οτι ο νοτης κλειδωσε σε αλλη επιχειρηση.μηπως ειχε καποιο σκοπο η κινηση αυτη;;;
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Αποκλειστικό: Στην τελική ευθεία ο δίσκος του Νότη Σφακιανάκη με τα ερωτικά του κομμάτια ! Πότε κυκλοφορεί;
Ο Νότης όπως σας είχαμε πει πριν μερικούς μήνες όταν κυκλοφορούσε απο την Panik το πρώτο CD του με τα κοινωνικά κομμάτια ετοιμάζει νέα τριλογία με ερωτικά και χορευτικά να την συμπληρώνουν. Όπως έμαθα πριν λίγες ώρες είναι στο στούντιο πολλές ώρες καθημερινά και ήδη αποφάσισε τα τρία πρώτα κομμάτια που θα φύγουν απο Σεπτέμβριο για προδιαφήμιση με σποτάκια και μεταδόσεις ραδιοφωνικά. Ο Νότης Σφακιανάκης θα κυκλοφορήσει συνολικά επτά τραγούδια όπως αναφέρουν οπι πληροφορίες μου με πολύ καψούρα και μηνύματα όπως περνάνε πάντα τα κομμάτια του κάπου μέσα στον Νοέμβριο όπου θα ξεκινήσουν και οι LIVE εμφανίσεις του .

http://www.newspistol.gr/article/69554/ ... wtika.html
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

makis celica έγραψε:Όπως έμαθα πριν λίγες ώρες είναι στο στούντιο πολλές ώρες καθημερινά και ήδη αποφάσισε τα τρία πρώτα κομμάτια που θα φύγουν απο Σεπτέμβριο για προδιαφήμιση με σποτάκια και μεταδόσεις ραδιοφωνικά.

Έχει στούντιο ηχογραφήσεων στην Κω? :lol: :lol: :lol: :tourta: :tourta:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
makis celica έγραψε:Όπως έμαθα πριν λίγες ώρες είναι στο στούντιο πολλές ώρες καθημερινά και ήδη αποφάσισε τα τρία πρώτα κομμάτια που θα φύγουν απο Σεπτέμβριο για προδιαφήμιση με σποτάκια και μεταδόσεις ραδιοφωνικά.

Έχει στούντιο ηχογραφήσεων στην Κω? :lol: :lol: :lol: :tourta: :tourta:

Μάλλον είναι ο live δίσκος που λέγαμε παιδιά,με τίτλο"Μία νύχτα στην Κω"-Μόνο για φίλους :lol: :hysterical:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Έχει πλάκα ο Χάρης...
Αύριο ξαναφεύγει για Κω ο Νότης και όντως άκουγε demos ασταμάτητα αυτόν τον καιρό, αλλά ηχογράφηση δεν έχει γίνει. Ούτε καν στα όργανα.

Όσον αφορά τη χειμερινή σεζόν ακόμα συζητάει με τον κ. Λύρα και τους ανθρώπους του κ. Βοσκόπουλου. Πάντως αν συμπράξουν όλα αυτά τα ονόματα μαζί υποθέτω ότι οι τιμές θα είναι πάλι στα ύψη και στο Fever.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Billbill

Μα καλα πως γινεται να γράφει φανταστικά πράγματα ενας δημοσιογράφος ; που υποτιθεται οτι μιλάει με τον Νοτη ;;
Τι τραγικά πράγματα ειναι αυτα ;;
Σ αυτήν την περιπτωση κατ εμε φταιει ο ιδιος ο Νότης που δεν εχει βγαλει μια ανακοίνωση μεσω της εταιρίας του που να λεει οτι το χειμώνα θα ετοιμάσω η οχι κάποιον δίσκο κτλ κτλ , εξαλλου αυτοι που περιμένουν πως και πως δίσκο απο τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη δεν ειναι δεκα άτομα ουτε είκοσι , ανερχονται σε κάποιες χιλιάδες ( ασχέτως αν πολλοι εξ αυτών δεν ασχολούνται οπως εμεις ).
Τι να πω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Billbill έγραψε:Μα καλα πως γινεται να γράφει φανταστικά πράγματα ενας δημοσιογράφος ; που υποτιθεται οτι μιλάει με τον Νοτη ;;
Σ αυτήν την περιπτωση κατ εμε φταιει ο ιδιος ο Νότης που δεν εχει βγαλει μια ανακοίνωση μεσω της εταιρίας του που να λεει οτι το χειμώνα θα ετοιμάσω η οχι κάποιον δίσκο κτλ κτλ , εξαλλου αυτοι που περιμένουν πως και πως δίσκο απο τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη δεν ειναι δεκα άτομα ουτε είκοσι , ανερχονται σε κάποιες χιλιάδες ( ασχέτως αν πολλοι εξ αυτών δεν ασχολούνται οπως εμεις ).
Τι να πω
Επισήμως δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία. Συνεργαζόμενος είναι με Panik.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

- Ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι φέτος, όπως όλα δείχνουν στο Fever και μάλιστα με συνεργασία- έκπληξη. Το εντυπωσιακό με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν αλλάζει το -κανονικό, για το εκτόπισμά του- νυχτοκάματό του ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.

http://www.entertv.gr/article/426030/ni ... oy-heimona
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Συνεργασια εκπληξη ο ενας....FoβεRoς ο αλλος...ρε δε μας κατουρατε ανωριμοι, σε ολους και σε ολα ειναι κομπλε τα ονοματα μονο με τον Νοτη παιζουν αυτο το παιχνιδακι....Ημαρτον....
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Billbill

Scorpion86 έγραψε:
Billbill έγραψε:Μα καλα πως γινεται να γράφει φανταστικά πράγματα ενας δημοσιογράφος ; που υποτιθεται οτι μιλάει με τον Νοτη ;;
Τι να πω
Επισήμως δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία. Συνεργαζόμενος είναι με Panik.
Όποτε σκέφτομαι εγώ τωρα , μηπως αυτο με την πρωτιά για τριτη συνεχόμενη βδομάδα του δίσκου οταν επικοινωνούμε ειναι κάποιο κολπο της πανικ για να δειξει στον νοτη οτι γινεται σωστη δουλεια στην εταιρία ουτως ώστε ο Νότης να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ;;;;
Σκέψη μου ειναι , με τα λίγα που γνωριζω για εταιριες και συμβόλαια.
Και προς θεού μην το πάρεις στραβά σκορπιε οπως το κανε ο αλλος.
Εγώ απλα μετέφερα την σκέψη μου, και ξαναλέω με τα λίγα που γνωριζω για τις εταιριες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Παρ Ιούλ 21, 2017 11:48 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση