Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Εγώ το έβαλα ίσα-ίσα να δω τους συντελεστές! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Γιατι ο Καλλιδης τι ειναι?supernatural22 έγραψε:Πολύ bass class κομμάτι για τριτοτέταρτο όνομα!
I like people too much or not at all.
-
Μ'αρέσει πολύ η μουσική! Καλύτερο από τα άλλα 2 του Καλίδη!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Με την καμία καλύτερο από το Μη μου το χαλάς..MusicLover έγραψε:Μ'αρέσει πολύ η μουσική! Καλύτερο από τα άλλα 2 του Καλίδη!
Αθλιο ηταν το ''Μη μου το χαλας''.Το ''τι γινεται'' ακουγοταν καπως.Stavros έγραψε:Με την καμία καλύτερο από το Μη μου το χαλάς..MusicLover έγραψε:Μ'αρέσει πολύ η μουσική! Καλύτερο από τα άλλα 2 του Καλίδη!
ΔΙαφωνώ... Το Μη μου το χαλάς μου άρεσε πολύ... Το τι γίνεται έτσι και έτσι...stelios έγραψε:Αθλιο ηταν το ''Μη μου το χαλας''.Το ''τι γινεται'' ακουγοταν καπως.Stavros έγραψε:Με την καμία καλύτερο από το Μη μου το χαλάς..MusicLover έγραψε:Μ'αρέσει πολύ η μουσική! Καλύτερο από τα άλλα 2 του Καλίδη!
Εγώ ας μην πω όλα είναι χάλια.... 

-
Η Γιαννατσούλια έχει να γράψει στίχο σε τραγούδι του Φοίβου από τότε που έγραφε στον Τερζή (1994-1996)!
Φοιβος-Ελενη Γιαννατσουλια 1997MusicLover έγραψε:Η Γιαννατσούλια έχει να γράψει στίχο σε τραγούδι του Φοίβου από τότε που έγραφε στον Τερζή (1994-1996)!
http://www.youtube.com/watch?v=JT3E7a_j ... detailpage
ετσι εξηγειται τετοιο αριστουργημα. Το εγραφε 14 χρονια 

-
Nαι το είχα ξεχάσει αυτό!stelios έγραψε:Φοιβος-Ελενη Γιαννατσουλια 1997MusicLover έγραψε:Η Γιαννατσούλια έχει να γράψει στίχο σε τραγούδι του Φοίβου από τότε που έγραφε στον Τερζή (1994-1996)!
http://www.youtube.com/watch?v=JT3E7a_j ... detailpage
-
Εμάς που μας αρέσει κι ας μην το βρίσκουμε και αριστούργημα, μπορείς να μη μας ειρωνεύεσαι; Μια χαρά ωραίο τραγούδι είναι και σε στίχο και σε μουσική!sow έγραψε:ετσι εξηγειται τετοιο αριστουργημα. Το εγραφε 14 χρονια
Και σε πολιτισμικό επίπεδο μην πω... Μήπως να το στείλουμε και Eurovision?MusicLover έγραψε:Εμάς που μας αρέσει κι ας μην το βρίσκουμε και αριστούργημα, μπορείς να μη μας ειρωνεύεσαι; Μια χαρά ωραίο τραγούδι είναι και σε στίχο και σε μουσική!sow έγραψε:ετσι εξηγειται τετοιο αριστουργημα. Το εγραφε 14 χρονια
μια χαρά είναι το τραγούδι ρε παιδιά..έλεος με τη μανία σας κατά του φοίβου.τον περιμένετε στη γωνία και κράζετε πιστεύω πριν βγεί το τραγούδι..πιστεύω πάντως ότι ξέρετε ότι είναι ο καλύτερος συνθέτης και απλά σας έχει απογοητεύσει κάποιες φορές..δε γίνεται να μας αρέσουν όλα..ούτε και εμένα μου αρέσουν όλα του αλλά αυτό το βρίσκω πολύ καλό..
Γίνεται να υπάρχει η προσωπική άποψη?
Ευχαριστώωωω...

Ευχαριστώωωω...

μας τη μπεσανε αφν
Μα έρχεται να μου την πει με την τρίτη δημοσίευση για το τραγούδι του Καλλίδη? Ε, jamais!