Η "πεγκαρα" ξεχασες τι ελεγε για τον Νοτη;;; και για μενα ειναι αχωνευτη η θεοδωριδου αλλα και η πεγκυ οταν ολοι χτυπουσαν αλυπητα συμμετειχε και αυτη ασχετα αν μετα εκανε κωλοτουμπα...Billbill έγραψε:Ποια θεοδωριδου ;;; Αυτη που οταν ακουει Νότης στάζει δηλητήριο ;;;
Μακριά απο αυτους και απ αυτες ο Νότης. Δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία του ως καλλιτέχνης.
Εγώ θα θέλα πεγκαρα!!!
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δεν ειχα δει δηλωσεις της , σου ειναι εύκολο να ανεβάσεις ;;
Ειχε πει κι εκεινη,οπως ολοι τοτε,οτι δεν θα συνεργαζοτανε με τον νοτη και μαλιστα σε ειρωνικο υφος ανεφερε τις δηλωσεις του νοτη οτι ειναι δικο του το κολπο και οποιος θελει συμμετεχει στο δικο του κολπο κλπ. Βεβαια χαρακτηριστικα παραδεχτηκε οτι οντως ετσι ειναι αλλα το υφος της ηταν ξεκαθαρα ειρωνικο κ μαλιστα στην παρουσα φαση που ολοι μα ολοι κατακρινανε τοτε τον νοτη. Οταν ηρθε ο καιρος της συνεργασιας ειπε πως ηταν υποθετικο το ερωτημα τοτε κ αφορουσε την τοτε χρονικη περιοδο.αλλα λογια ν αγαπιομαστε...
- KeepNoting
9 του μηνα ειχε βγει ενα αρθρο οτι ο βοσκοπουλος ηταν νοσοκομειο για θεραπεια 20 ημερων.... 

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- fylakas_aggelos
Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι με Καρρά - Γαρμπή πρώτα Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μάλιστα. Επέλεξε σχήμα με εγγυημένη επιτυχία τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Αρνητική απάντηση από Παπαρίζου. Δεν υπάρχει θέμα με Θεοδωρίδου, δεν μου προκύπτει από πουθενά έως τώρα, πόσο μάλλον ότι είναι προχωρημένο και κλείνει όπως έγραφαν κάποια σαιτ. Και με τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε ο Τόλης Βοσκόπουλος ας μην θεωρήσουμε έκπληξη ένα σχήμα επιπέδου Fantasia προ δύο ετών. Αυτά με τα έως τώρα δεδομένα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σεζόν στο Fever δεν βγαίνει με σχήμα επιπέδου Fantasia. Δεν βλέπω καν να εμφανίζεται τελικά ο Νότης. Αστείος προγραμματισμός..
Κατσε βρε jdarmody αυγουστο εχουμε ακομα.ανευθυνο θ τον βγαλετε τον ανθρωπο.ενα σωρο τραγουδιστες διαπραγματευονται ακομα.και δεν σημαινει οτι επειδη δν δεχτηκε καποια παπαριζου οτι ειναι κακος ο προγραμματισμος.ο νοτης οπως μας ειπε ο σκορπιον ηρθε αθηνα για να ερθει σε επαφες.αρα κ προγραμματισμος υπαρχει κ επαφες γινονται.θα κρινουμε εκ του αποτελεσματος...
Δε ξέρω βρε παιδιά δεν βλέπω και πολλούς διαθέσιμους τραγουδιστές, τα περισσότερα σχήματα έχουν κλείσει. Βασικά προσπαθώ να καταλάβω την επιλογή του Fever όταν δεν έχει κλείσει σχήμα αντάξιο του μαγαζιού. Ας ελπίσουμε να βγει κάτι καλό στο τέλος, τι να πω.
- Scorpion86
Αλλάζουν τα δεδομένα συνεχώς. Ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα δύο είναι τα δυνατά χαρτιά (Πέγκυ-Θεοδωρίδου) και με το ένα υπήρξαν διαφωνίες (ίσως γίνει επαναπροσέγγιση) και με το άλλο δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Οι υπόλοιποι τραγουδιστές-τραγουδίστριες λίγο πολύ έχουν κλείσει κάπου. Πριν λίγο είδα ανακοίνωση και από Φραντζελικο για Μακρόπουλο-Αμαρυλλίς-Αρσενίου και εάν δεν στραβώσει καποιο σχήμα στο παρα πέντε όπως έγινε με το Θεοδωρίδου-Ασλανίδου θα στραφεί αναγκαστικά σε πιο τριτο-τεταρτα ονόματα. Για εμένα καλό θα ήταν πρώτα να εξασφαλιστεί μία καλή συνεργασία π.χ. με Πέγκυ και μετά να δοθούν τα χέρια με το μεγαλύτερο (σε χωρητικότητα) μαγαζί της Αθήνας. Βέβαια εκείνος έχει το βάρος και της επιτυχίας και της αποτυχίας ενός σχήματος οπότε εκείνος ξέρει καλύτερα. Εμείς κρίνουμε απέξω. Ας περιμένουμε να δούμε τι σχήμα θα διαμορφωθεί για το Fever. Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση από το μαγαζί ότι έστω έχει βάλει στις τάξεις της τον Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Xωρις διαθεση να αντιπαρατεθω ή να προσβαλω καποιον, γιατι δεχομαστε την καθε πληροφορια που ανεβαζει ο καθενας (καλοπροαιρετα) και τη σχολιαζουμε κι απο πανω ως δεδομενη; Πλεον(αυτο αφορα μονο σε εμενα), θα σχολιαζω μονο ο,τι αποκτα επισημο χαρακτηρα. Εχει αποδειχθει πολλακις οτι οι πληροφοριες που βγαινουν απο εδω μεσα, αν οχι ολες, οι περισσοτερες στερουνται βασης.
Σχετικα με το σχημα και την πρεμουρα που εχει ο γνωστος ως "ουτε στον ιδιο δεν αρεσουν τα τραγουδια του", θα συνιστουσα να ψαχτει. Γενικως, να ψαχτει...κατι δεν κολλαει.
Το εχω ξαναγραψει. Ας τραγουδησεο για εναν μηνα με Τολη. Και τι εγινε δηλαδη; Οσο τραβηξει το σχημα. Αν δεν μπορει ο Νοτης να γεμισει ενα μαγαζι, τοτε ποιος;
Σχετικα με το σχημα και την πρεμουρα που εχει ο γνωστος ως "ουτε στον ιδιο δεν αρεσουν τα τραγουδια του", θα συνιστουσα να ψαχτει. Γενικως, να ψαχτει...κατι δεν κολλαει.
Το εχω ξαναγραψει. Ας τραγουδησεο για εναν μηνα με Τολη. Και τι εγινε δηλαδη; Οσο τραβηξει το σχημα. Αν δεν μπορει ο Νοτης να γεμισει ενα μαγαζι, τοτε ποιος;
- E-Notikos7
Έχω την εντύπωση ότι ο σχολιασμός αφορά αυτό ακριβώς. Οτι σε λίγο θα μπούμε στον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση για το που θα εμφανιστεί και με ποιους. Και καλώς ή κακώς τα τελευταία 2-3 χρόνια όλα τα χειμερινά σχήματα μέχρι τον Αύγουστο έχουν κλείσει στο 90%. Πάντα ο Νότης και 1-2 καλλιτέχνες ακόμα μένουν στο τέλος να μην έχουν κλείσει ή να κλείνουν τελευταίοι κάπου. Αυτό άλλαξε πέρσι με την συνεργασία με τον Καρρά που ανακοινώθηκε από τον Ιούνιο. Βασικά μόνο πέρσι έγινε.takis13 έγραψε:Xωρις διαθεση να αντιπαρατεθω ή να προσβαλω καποιον, γιατι δεχομαστε την καθε πληροφορια που ανεβαζει ο καθενας (καλοπροαιρετα) και τη σχολιαζουμε κι απο πανω ως δεδομενη; Πλεον(αυτο αφορα μονο σε εμενα), θα σχολιαζω μονο ο,τι αποκτα επισημο χαρακτηρα. Εχει αποδειχθει πολλακις οτι οι πληροφοριες που βγαινουν απο εδω μεσα, αν οχι ολες, οι περισσοτερες στερουνται βασης.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Αποφασίστε όμως κάποια στιγμή τι θέλετε να γίνεται με τις πληροφορίες. O Scorpion πληροφορεί κατά βάση και δεν είναι ρεπόρτερ ο άνθρωπος, πιο πολύ τροφή για σχολιασμό μας δίνει. Όταν δεν μοιράζεται πληροφορίες τον ψάχνετε, όταν πέσει κάπου έξω αρχίζετε τα ''καλοπροαίρετα'' σχόλια ότι δεν αξίζει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Πληροφοριακά δεν ξέρω αν παρακολουθείς ή απλά νομίζεις ότι ο Νότης θα μπει σε ένα μαγαζί 2.500 + θέσεων και θα το πάει τρένο μόνος του (πράγμα που για πολλούς λόγους αδυνατεί να κάνει την τελευταία 10ετία σε οποιοδήποτε μεγάλο μαγαζί για όσους πραγματικά γνωρίζουν), αλλά τα περισσότερα σχήματα έχουν κλείσει. Και από την πλευρά του Νότη δεν έχει βγει τίποτα. Εφόσον λοιπόν θα σχολιάζεις ότι αποκτά επίσημο χαρακτήρα, ακόμα κι αυτό που λες για τον Τόλη αβάσιμο είναι γιατί δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, ακόμα δε, όπως λέει και ο Scorpion ούτε από το μαγαζί υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τη συνεργασία με το Νότη. Σε κάθε περίπτωση, τα νυχτερινά κέντρα είναι επιχειρήσεις, δεν θα χρυσοπληρώσουν το Νότη και τον κάθε Νότη για να δουλέψει ένα μήνα, όπως λες. Αν πραγματικά ενδιαφερόσουν για να κάνει μια επιτυχημένη σεζόν ο Νότης, θα το έβλεπες πιο σφαιρικά το πράγμα, αλλά κάποιοι επιμένετε να ζείτε στο συννεφάκι του ''αν όχι ο Νότης τότε ποιος;''. Εσύ λοιπόν που μπαίνεις να σχολιάσεις μόνο για να κρίνεις κακοπροαίρετα πάντα ορισμένες αναρτήσεις, γράψε μια φορά ο ίδιος κάτι ουσιαστικό και σταμάτα τις ανούσιες υποδείξεις. Όταν γράφαμε κάποια αρνητικά πράγματα για τον τρόπο που κινείται δισκογραφικά ο Νότης, μας έβαζες χέρι πάλι, ήρθες τώρα κάποιους μήνες μετά να καυτηριάσεις κι εσύ την δισκογραφική ανυπαρξία και έλλειψη οποιασδήποτε ενημέρωσης. Να σημειώσω βέβαια ότι η οποιαδήποτε δισκογραφική πληροφορία στην οποία βασίστηκες ενδεχομένως βγήκε πάλι από εδώ μέσα και όχι από την πλευρά του Νότη..takis13 έγραψε:Xωρις διαθεση να αντιπαρατεθω ή να προσβαλω καποιον, γιατι δεχομαστε την καθε πληροφορια που ανεβαζει ο καθενας (καλοπροαιρετα) και τη σχολιαζουμε κι απο πανω ως δεδομενη; Πλεον(αυτο αφορα μονο σε εμενα), θα σχολιαζω μονο ο,τι αποκτα επισημο χαρακτηρα. Εχει αποδειχθει πολλακις οτι οι πληροφοριες που βγαινουν απο εδω μεσα, αν οχι ολες, οι περισσοτερες στερουνται βασης.
Να πω κάτι και για τους eu. που εκμεταλλεύονται το όνομα του Νότη, ακόμα και στοιχεία της αφίσας του για τις διάφορες εκδηλώσεις τους. Αν ανήκει κανείς σε αυτούς και το βλέπει, δεν μπορείτε να γράφετε στην αφίσα ''ώρα έναρξις'', από το αντίστοιχο '''έναρξις'' του Νότη. Ή ''έναρξις'' σκέτο θα γράψετε ή ''ώρα ενάρξεως ή έναρξης''. Αυτά.
Διαστρεβλωνοντας, διαστρεφοντας, παραποιωντας (προσθεσε ο,τι αντιστοιχου νοηματος λεξη επιθυμεις) τα γραφομενα μου, δεν καταφερνεις κατι. Ισως σου ειναι δυσκολο να αντιληφθεις λογω μικροτητας νου, εξ ου και η παραινεση μου να ψαχτεις διοτι κατι δεν παει καλα. Εγραψα οτι δεν ειναι καλο να ακουμε καθε χρονο 7 τραγουδια απο τον Νοτη. Δεν εγραψα οτι δεν μου αρεσουν οι δισκοι του τα τελευταια χρονια(οπως εχει γραψει ο υπερεαυτος σου). Ποτέ δεν ζητησα απο κανεναν να γραψει κατι αυθαιρετο για να ικανοποιησει το ακορεστο μου σχετικα με τον Νοτη. Αλλοι ισως το εκαναν. Δεν εχω κατηγορησει τον Νοτη, ουτε τον εχω στολισει με χαρακτηρισμους επειδη δεν μου κανει το χατηρι. Μαντεψε ομως, ποιος κανει τα παραπανω...Ω, ναι!! Ο υπερεαυτος σου! Σχετικα με Τολη, εχεις δικιο. Δεν ειναι επισημο. Αλλα επειδη θεωρειτε καποιοι οτι ο Τολης ειναι γερασμενο αλογο που πρεπει να θανατωθει, καλο θα ηταν να σεβεστε. Γενικα να δειχνετε σεβασμο. Ουτε τον Νοτη, δεν σεβεστε συχνα. Αν μιλας, τωρα, ως επιχειρηση, μαλλον δεν θα επρεπε να στραφει ο επιχειρηματιας στον Νοτη. Ειναι μικρο μεγεθος, εχει αθλια τραγουδια, ελαχιστο καλλιτεχνικο βεληνεκες και θα καταστραφει οικονομικα. Λοιπον, ξεκαθαρισε στον υπερεαυτο σου αν σου φταιει ο Νοτης ή μηπως οι ματαιοτητες σου.
Βαρετή για όλους, για σένα, για μένα αυτή η ανούσια αντιπαράθεση. Αδιαφορώ πλήρως για τις αναρτήσεις σου γι' αυτό και δεν τις σχολιάζω ποτέ, όταν φυσικά δεν απευθύνεσαι σε μένα. Κάνε το ίδιο επιτέλους.
Eτσι εχεις μαθει; Να αγνοεις ο,τι δεν σου αρεσει; Φοβερο. Οποιος γραφει κατι παραδοξο ή ατοπο, να εχει το θαρρος να διαβασει και τις αντιδρασεις. Αυτο ξερω εγω. Εκτος κι αν γραφεις προβοκατορικα για να ηδονιστεις. Δεν σου ειναι βαρετο, ωστοσο, να γραψεις κατι προσβλητικο. Εκει διασκεδαζεις. Θα επανελθω και δεν θα βαρεθω να σου απαντω οσο παριστανεις κατι που δεν εισαι. (Ξερεις κατα βαθος τι δεν εισαι...)
- KeepNoting
σε καποιο site κρατησεων διαβασα τιμες κ ολας...οι τυποι ξεφτιλυζονται για μερικες δεκαδες κλικ...ημαρτον.... 

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- SFAKattack10
Στην Αθηνα θα ειναι στην Ιερα Οδο. Κανενας δεν θα ειναι φετος στο Teatro?fylakas_aggelos έγραψε:Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι με Καρρά - Γαρμπή πρώτα Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα.