Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
makis celica

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Σημερα ανεβασε η Cobalt στο youtube της 16 Αυτοτελείς Ιστορίες..

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάλι με διαφορετική μουσική σύνθεση ανεβάσανε το "Εσύ, η Θάλασσα"; Aυτή η μελωδία που υπάρχει σαν "χαλάκι" στην ερμηνεία δεν υπήρχε ούτε στον δίσκο ούτε στο αρχικό κλιπ. Η πλάκα είναι ότι με αυτήν του την μορφή δεν το έβαλαν το τραγούδι στην συλλογή που κυκλοφόρησαν πριν κάτι μήνες. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Στο βίντεο κλίπ από την πρώτη φορά έτσι ήταν η ενορχήστρωση και προσωπικά την θεωρώ ανώτερη του δίσκου.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Στο βίντεο κλίπ από την πρώτη φορά έτσι ήταν η ενορχήστρωση και προσωπικά την θεωρώ ανώτερη του δίσκου.
Η μελωδία που αρχίζει να ακούγεται στο background από το 0:20 και μετά δεν υπήρχε στην αρχική ενορχήστρωση, ούτε στον δίσκο, ούτε στο κλιπ. Όταν πριν κανα χρόνο πήγαν να ανεβάσουν ξανά το επίσημο κλιπ τότε είχε μπει αυτή η μελωδιά-χαλάκι, για λιγο καιρό γιατί το κατεβάσαν γρηγορα το κλιπ.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Στο βίντεο κλίπ από την πρώτη φορά έτσι ήταν η ενορχήστρωση και προσωπικά την θεωρώ ανώτερη του δίσκου.
Η μελωδία που αρχίζει να ακούγεται στο background από το 0:20 και μετά δεν υπήρχε στην αρχική ενορχήστρωση, ούτε στον δίσκο, ούτε στο κλιπ.
Scorpion επειδή όταν πρώτο είχε ανέβει το βίντεο το είχα κατεβάσει για το προσωπικό μου αρχείο και πριν καμία ώρα όντας ψείρας σε κάτι τέτοια το σύγκρινα με αυτό που έβαλαν έχει ακριβώς την ίδια ενορχήστρωση και ειδικά στο σημείο που μου τόνισες καθώς επίσης και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του τραγουδιού.Στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Η μελωδία που αρχίζει να ακούγεται στο background από το 0:20 και μετά δεν υπήρχε στην αρχική ενορχήστρωση, ούτε στον δίσκο, ούτε στο κλιπ.
Scorpion επειδή όταν πρώτο είχε ανέβει το βίντεο το είχα κατεβάσει για το προσωπικό μου αρχείο και πριν καμία ώρα όντας ψείρας σε κάτι τέτοια το σύγκρινα με αυτό που έβαλαν έχει ακριβώς την ίδια ενορχήστρωση και ειδικά στο σημείο που μου τόνισες καθώς επίσης και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του τραγουδιού.Στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα.
Όταν είχε πρωτοανεβεί το 2012; To αποκλείω φίλε. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν είχε ανέβει έτσι το κλιπ αλλά με την απόδοση που είχε στον δίσκο. Και μάλιστα όταν είχε ανεβεί πριν κάνα χρόνο αλλαγμένο είχε γίνει αφορμή συζήτησης εδώ στο φόρουμ. Υπάρχει άνθρωπος συγκεκριμένος που μεσολάβησε και ζήτησε να μπει αυτή η μελωδία με αφορμή την συλλογή κάποιων βίντεο για ένα dvd που "θα κυκλοφορούσε"...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Το βίντεο υπάρχει στον υπολογιστή μου αισίως 5 χρόνια και κάτι χωρίς να το πειράξω.Και θυμάμαι ότι το έχω κατεβάσει και από το dailymotion γιατί YouTube το εξαφάνισαν αμέσως.Δεν έχω λόγω να πω ψέμματα.Θυμάμαι που θίξαμε το ίδιο και παλιότερα και μου έκανε εντύπωση που ανέφερες πριν άλλη ενορχήστρωση και υπέθεσα ότι βγήκε με τρίτη διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Το βίντεο υπάρχει στον υπολογιστή μου αισίως 5 χρόνια και κάτι χωρίς να το πειράξω.Και θυμάμαι ότι το έχω κατεβάσει και από το dailymotion γιατί YouTube το εξαφάνισαν αμέσως.Δεν έχω λόγω να πω ψέμματα.Θυμάμαι που θίξαμε το ίδιο και παλιότερα και μου έκανε εντύπωση που ανέφερες πριν άλλη ενορχήστρωση και υπέθεσα ότι βγήκε με τρίτη διαφορετική.
Την μελωδία αναφέρω, όχι ενορχήστρωση. Αυτή δεν έχει πειραχθεί.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Το βίντεο υπάρχει στον υπολογιστή μου αισίως 5 χρόνια και κάτι χωρίς να το πειράξω.Και θυμάμαι ότι το έχω κατεβάσει και από το dailymotion γιατί YouTube το εξαφάνισαν αμέσως.Δεν έχω λόγω να πω ψέμματα.Θυμάμαι που θίξαμε το ίδιο και παλιότερα και μου έκανε εντύπωση που ανέφερες πριν άλλη ενορχήστρωση και υπέθεσα ότι βγήκε με τρίτη διαφορετική.
Ναι αυτή η μελωδία είναι απόρροια διαφορετικής ενόρχήστρωσης.Στην πιο κοινή εκδοχή το τραγούδι ξεκινάει με νέι όπως και στα live.Σ' αυτήν την εκτέλεση δεν καταλαβαίνω τι όργανο είναι...αλλά σίγουρα όχι το νέι.Τέλος πάντων.Τα respect μου σε όποιον εισηγήθηκε αυτήν την εκτέλεση.Την προτιμώ.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/life ... io-pic-vid

καπως ετσι δουλευουν τα πραγματα στην ελλαδα. ο δημας ενω εχει δωσει καποια ωραια τραγουδια, ερμηνευτικα δεν νομιζω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο για να μην πω αδιαφορος.
ομως οταν υπαρχει σπρωξιμο και ακομα και σε αθλητικο site βαζουν τετοια αναρτηση... δημας στο posidonio? σημεια των καιρων....

αυτο το λεω ετσι που καμμια φορα γκρινιαζουμε εδω μεσα για πραγματα και καταστασεις. ας Τον απολαμβανουμε οσο μπορουμε παιδια... καποια πραγματα ειναι πιο δυνατα απο μας. εστω και αν ειναι αδικο εστω και αν ειναι προσωρινα.

αντε καλημερα και καλο μηνα και ευχομαι αυτον τον μηνα να εχουμε και κανενα νεο για τον δισκο!

αντωνης-36.
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ναι αυτή η μελωδία είναι απόρροια διαφορετικής ενόρχήστρωσης.Στην πιο κοινή εκδοχή το τραγούδι ξεκινάει με νέι όπως και στα live.Σ' αυτήν την εκτέλεση δεν καταλαβαίνω τι όργανο είναι...αλλά σίγουρα όχι το νέι.Τέλος πάντων.Τα respect μου σε όποιον εισηγήθηκε αυτήν την εκτέλεση.Την προτιμώ.
Νομίζω χωρίς να είμαι γνώστης ότι δεν είναι διαφορετική ενορχήστρωση απλά είναι η μελωδία είναι από το demo. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με το Πάρ'τα...
Όπως και να 'χει, αν και το έχουμε τερματίσει, είδικα ο Billbill, τα φωνητικά είναι ίδια και στις 2 περιπτώσεις. Εδώ ακούγεται μια χαρά και καθαρότατη η φωνή του, λόγω του ότι η μελωδία είναι πιο χαμηλά... αλλά προσωπικά δεν μ' αρέσει είναι εντελώς άνευρη, το προτιμώ στην κανονική του μορφή..
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τελείως άκυρο αλλά απίστευτο βίντεο
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Προς ναυάγιο η συνεργασία με Τολη Βοσκόπουλο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Scorpion86 έγραψε:Προς ναυάγιο η συνεργασία με Τολη Βοσκόπουλο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
ναι δυστυχώς..
Η δικές μου πληροφορίες λένε οτι ο Τολης ζητούσε υπερβολικά πολλα λεφτά και ετσι ναυάγησε η συνεργασία...
Άντε να δούμε τι θα γίνει τωρα και με τον δισκο...
και επίσης ο ζωντανός δίσκος/οι θα κυκλοφορίσει τελικά ;;
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αντε να δουμε τι θα γινει και φετος με αυτο το πραγμα...περνανε οι μερες και ακομη δεν εχει βρεθει καποιος να κανει συνεργασια... :shock:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Περασε ενα καλοκαιρι που θυμισε λιγο τη φαση με τις μεταγραφες των ομαδων...Σεναρια επι σεναριων ονοματα συνεχως κλπ..Παντως δε τ λεω επικριτικα ισα ισα τα παιδια δινουν πηροφοριες εγκυρες τωρα ο Νοτης μπορει να συζηταει με 20 ονοματα να συνεργαστει αλλα παραλληλα κανει και χαλαρος τα μπανακια,η ειδηση καπως διαρρει οτι μιλησαν μετα πως μεταφερεται απο ατομο σε ατομο ειναι αλλο θεμα..Μια πολυ φιλολιγικη συζητηση μπορει να παουσιαστει σαν σχεδον συφμωνια κ παει λεγοντας...ενα ειναι σιγουρο οτι θα κλεισουν ολοι καπου αλλου και θα ψαχνει τελευταια στιγμη να ξεθαβει τιποτα Αποστολια Ζωη κλπ..Τωρα εχει να γεμισει το μεγαλυτερο μαγαζι στην Αθηνα θελει σιγουρα πολυ καλη συεργασια δε ξερω καν αν φτανει ακομα και η Πεγκυ..Δε βλεπω αλλο δυατο ονομα ελευθερο εκτος αν εμφανιστει παλι η Νατασα που πανω κατω στ ιδια κυβικα με τη πεγκυ ειναι απλα ισως προσεκλυσει περισσοτερο επειδη το Νοτης-Πεγκυ το χουμε δει παλι προσφατα κιολας..
ΥΓ:Kαλα για τα προμο του δισκου που μαλιστα θα βγαιναν κ 3 μαζι εχω χασει καθε ελπιδα για αυτο τ μηνα μαλλον και για τον επομενο...Το βλεπω εκει κοντα στ πρεμιερα να βγαινει ενα και αν..Για το λαιβ αφηστετο μετα τι τριλογια γυρω στο 19 το βλεπω αν βγει...
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Εκανα το λαθος να το διαβασω απνευστι...Λαχανιασα και νοημα δεν εβγαλα. Τα λαθη πληρωνονται ομως.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παιδιά είχα βαρεθεί να το γράφω και θα το ξαναγράψω. Αν δεν δούμε ανακοίνωση ας κρατάμε πισινή για το κατά πόσο θα γίνει η συνεργασία με Βοσκόπουλο ή με οποιονδήποτε άλλο. Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να γίνει συνεργασία με Τόλη, για πολλούς λόγους. Αύριο μεθαύριο θα έρθει Αθήνα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Ποια η προοπτική της επιλογής fever τοτε απο πλευράς νοτη ;;; Γνωρίζει τι εποχές εχουμε , γνωρίζει ποσο μεγαλο ειναι το μαγαζι , γνωρίζει και απ την ανάποδη ποιοι το διαχειρίζονται ,
Δεν ξερω τι κατάληξη θα εχει ολο αυτο περι fever ,
Και οι διαχειριστές του μαγαζιού τι νόμιζαν οτι ο Τολης και καθε Τολης ( βεληνεκούς , ιστορίας κτλ) θα ζητούσε τριψηφιες απολαβές για παραδειγμα.;;;
Προφανώς και δεν ξέρουμε εμεις τι παιζει μ αυτα τα πράγματα ,
Το ξαναλέω αυτο το μαγαζι μονο με νοτη - Οικονομόπουλο θα πηγαινε αέρας,
Πλεον οι εποχές ειναι πολυ δύσκολες οικονομικά και συνεργασίες οπως η περσινή με καρρα μπορουν να τραβήξουν κοσμο για 5 μήνες συνεχόμενους.
Το θεμα του δίσκου δεν το αγγίζω καν , η συνταγή ειναι γνωστή , τελη Οκτωβρίου με μεσα Νοεμβρίου ηχογραφησεις προμο κτλ , Δεκέμβριο ο δισκος
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν χάλασε στο οικονομικό. Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ο Τόλης Βοσκόπουλος.
Απάντηση